Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Tolgay sizin abarttığınız kadar değil falan diyodun sen hayırdır :D

Sen Zidane muamelesi yaptığın içindir arkadaş'  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

töbee simdi birsey derimde vallahi gece gece sinirim kalktı

su herife oturdugu yerden para veriyoruz baskada birsey demicem zaten yoruma acık birsey...

Yinede mutluluk dilerim fakat sunu soyleyim

burak evlendi performans dustu selcuk evlendi performansı dustu

olcay evlendi performans dustu ,, pektemek oynamıyordu simdi sahada hiç göremiycez onu

yani evlenme bu topculara ya-ra-mı-yor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Kurbanını pusuda bekleyen katil gibisin @Anıl :kop:

Hayır Whatsappı buraya taşımaya başladı ben de başlayacağım sonra foruma +19 gelecek kendi giremeyecek içeri :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hayır Whatsappı buraya taşımaya başladı ben de başlayacağım sonra foruma +19 gelecek kendi giremeyecek içeri :D
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

paraya kıyarsa başkan yann sommer e ne dersiniz.

Çevrimdışı Koa_lAA

su herife oturdugu yerden para veriyoruz baskada birsey demicem zaten yoruma acık birsey...

olcay evlendi performans dustu ,, pektemek oynamıyordu simdi sahada hiç göremiycez onu

canım cicim aylarında olur okadar :)

Çevrimdışı ZORBEY

Tolgay sizin abarttığınız kadar değil falan diyodun sen hayırdır :D

@Çağrı sadece bukadarını sölemiş, ben neler neler söledim bu cocuk hakkında bi görsen taaa ki o liverpool macına kadar offfff hatırladıkca özür diliyesim geliyor:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ozan062

canım cicim aylarında olur okadar :)

adamların hayatlarını zehir ediyorlar :evillol: :evillol:

umarız kronikleşmez yoksa yandık elimizde patlıcaklar :icool:

Çevrimdışı ZORBEY

şimdi saydığın diğer isimlerde düşüş var hepimiz gördük, ama mustafa bekar olduğu zamanda bile düşüşteydi, belkide tam tersi olur yenge hanım buna iyi bakar her macta hat-rick yaparda soyadının hakkını verir:))))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ozan062

şimdi saydığın diğer isimlerde düşüş var hepimiz gördük, ama mustafa bekar olduğu zamanda bile düşüşteydi, belkide tam tersi olur yenge hanım buna iyi bakar her macta hat-rick yaparda soyadının hakkını verir:))))))

heleki evlendikten sonra agresifleşenler var bu katagoriye girenler genellikle kaleci, stoper ve on libero (volkan emre sabri caner aklımdakiler) oluyor hocam gerisi performansı temelli düşüyor:D inan simdi isimleri arttıramıyorum unuttum ama zaman zaman oyuncular pesisıra evleniyorlar o zaman öğreniyoruz anca

ve ardından adamlar onceki performanslarını unutuyorlar futbolu yeniden kesfediyorlar :D

Çevrimdışı Çağrı

Javier Hernandez sezonun yarısı gelmeden 20 gole ulaştı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Javier Hernandez sezonun yarısı gelmeden 20 gole ulaştı.

küçük bezelye mi :D

Çevrimdışı atalay

Şöyle bir piyasaya baktım. Minumum 6-7 milyonu gözden çıkarmadan alınacak 1.sınıf bir kaleci yok. Zira fırsat transferi yok.

Yama transferi şaşırtıcı olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şöyle bir piyasaya baktım. Minumum 6-7 milyonu gözden çıkarmadan alınacak 1.sınıf bir kaleci yok. Zira fırsat transferi yok.

:tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

evet transfer bizi kansere dogru goturecektir kanıtıda

Çevrimdışı Kalyoncu

Umarım Rene Adler ile ilgileniyoruzdur hiç ismi geçmedi.

Tecrübeli, kariyerli, karakterli mükemmel bir kaleci bizim için.
En çok istediğim adam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eğer buradan yola çıkarsak , Ochoa dan başka köy görünmüyor.

Ochoa yı çok beğenmesemde Boyko dan iyi olabileceği düşüncesindeyim.

Çevrimdışı Tolga

Aslında Ospina kiralık gelseydi çok iyi bir fırsat transferi olurdu ama maalesef olamadı.

Çevrimdışı can1903

Acaip bi şekilde kaleci almıyacağımızı hissediyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

stoper kiralık gelirse o paralar kaleciye verilemez mi ?
gerçi bizimkiler bir kaleciye o kadar para verirler mi sorusu daha uygun olacak sanırım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Aslında Ospina kiralık gelseydi çok iyi bir fırsat transferi olurdu ama maalesef olamadı.

bilemezsin  :naughty: :naughty:

Dünkü arsenal-manchester city maçında arsenallı oyuncular gole veya galibiyete sevinirken ospinaya dikkat edelim  :)

Yoksa bu geliyorum bakışımı ocakta bekleyip görücez  :D :evillol:

Çevrimdışı Tolga

gerçi bizimkiler bir kaleciye o kadar para verirler mi sorusu daha uygun olacak sanırım
Alacağımız kalecinin kulübü oyuncunun bonservisini taksitle alma teklifimizi kabul edecek olsa belki 6-7 m euro gibi bir parayı gözden çıkartabilir bizimkiler ama her kulüpte bunu kabul etmez tabi.

Çevrimdışı atalay

Eğer buradan yola çıkarsak , Ochoa dan başka köy görünmüyor.

Ochoa yı çok beğenmesemde Boyko dan iyi olabileceği düşüncesindeyim.

Ochoa bizden uzak olsun...

Ospina satış listesine konulduğu an o fiyatlara denk gelir.

Doğru oyuncu ise verilir; lakin bizimkiler vermezler.

Çevrimdışı Tolga

bilemezsin  :naughty: :naughty:

Dünkü arsenal-manchester city maçında arsenallı oyuncular gole veya galibiyete sevinirken ospinaya dikkat edelim  :)

Yoksa bu geliyorum bakışımı ocakta bekleyip görücez  :D :evillol:

Bu Arsene Wenger varken zor :D