Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318851 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa'nın 2.ci golü 40 tam puanla haftanın gol'ü seçilmiş burdan bakabilirsiniz.

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-spor-toto-super-ligde-16-haftanin-en-guzel-golu

Çevrimdışı LuceGel

Dünkü maç bizim ligdeki kırılma maçlarımızdan biriydi. Çimlerin sulanıp buz tutması oyunumuzu olumsuz etkileyen en önemli faktördü.2-Osmanlının  sert oyun hızlı hüzum tarzı.3-Tolganın oynaması4-İsmail ,rhodolfo,olcay ve quaresmanın hep birlikte kötü oyunları.İyi bir kaleci, stoper ve velinin dönüşü 2.yarı çıkacağımız her maçta bizi favori yapar.Yönetimin bu fırsatı kaçırmayıp paraya kıyması gerekiyor transferlerde.Bu yılki büyük hayalkırıklığım önde oynayan 4 oyuncumuzun bir türlü vasatı aşamaması oluyor.Sürpriz bir hamle oyuncusu ara transferde inanılmaz olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Beşiktaş Kulübü, Vodefone Arena'nın açılış maçı için İspanya temsilcisi Barcelona ile yapılan görüşmelerde henüz bir anlaşmaya varılmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Barcelona'nın, Beşiktaş'ın sponsoru Beko'nun aracılığıyla Vodafone Arena'nın açılışına geleceğine ilişkin basın yayın organlarında yer alan haberlerde doğru olmayan unsurların bulunduğu belirtildi.

Beko'nun iyi niyetli çabaları çerçevesinde konunun Barcelona Kulübü ile görüşüldüğü vurgulanarak, şöyle denildi:

"Ancak henüz herhangi bir anlaşmaya varılmamıştır. Her iki kulübün sezon takviminin uygunluğu, açılış zamanlaması gibi konular devam etmekte olan görüşmelerde belirleyici unsurlar olacaktır. Basın yayın organlarındaki haberlerde 'anlaşma yapıldı, her şey tamam' şeklindeki yönlendirmelerin doğru olmadığını belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

bjk.com.tr

Çevrimdışı Çağrı

27 yasinda Uefa finali oynamis
Ukrayna milli takimina 2 yildir duzenli cagirilan adam Tecrübesiz ilan edilmis :alala:
:kop: :kop:

Tecrübeli kaleci gerçekten değil yalnız. Maç sayısına bakarsan görebilirsin 2 sezon sadece düzenli oynadı. İyi kaleci ayrı konu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Stsl 2. devre maçları...

İçeridekilerin hepsine 3 yazarız abuk subuk işler olmazsa.

Dışarıdakilerden de Trabzon, Başakşehir, Paşa, Konya 3 yazarım. 12 galibiyet 80 puan Şampiyon Beşiktaş  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dışarıdakilerden de Trabzon, Başakşehir, Paşa, Konya 3 yazarım. 12 galibiyet 80 puan Şampiyon Beşiktaş  :D

kaleci almazsak ne olur  :D  :evillol:

O değilde bu ndoye iyi ki biz almamışız diyorum Allah korumuş :)

2 tane %100 kaçırdı :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adamin 1 tane Golu var oda Kupada 2.ci lig takimina karsi :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Tolga 6 puanı siler kendi başına  :evillol:
:steamed: :steamed:
6 puanla kurtarsak yine iyi opup basimiza koyalim :alala:

Trabzon toparlamaya basladi

En kritik macimiz 2.ci yarının basindaki Ts maci bu maci kazasız gecip , Fb derbisine kadar kayipsiz devam eder ve derbiye en az 3 puan onde çıkarsak harika olur , O maci kazanırsak zaten direk sampiyonlugu ilan ederiz Orada..

Tolga 6 puanı siler kendi başına  :evillol:

Katılıyorum  :tabe:

Çağrı bak senin adam çalışıyor :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nedense içimde 2. yarıya çok iyi başlayamayacagız gibi bi his var öyle 3 - 3 - 3 - 3 yazmak kolay olmayacak gibi..

düzeltme  , mersini kolay geçeriz gerisi Allah kerim :)
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 21:20:21 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Stsl 2. devre maçları...

Bence asıl önemli nokta son 5 maçımızda küme düşme durumu olan takımlarla oynamayacak olmamız. Kayseri ve Osmanlı'nın sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum şahsen.
Fener ise son 5 haftada gençler, sivas ve mersinle oynayacak. Hepsi de büyük ihtimal son ana kadar can derdinde olacak takımlar. Cinconu konuşmaya gerek yok zaten.
@Çağrı

Çevrimdışı can1903

Cimbom maçıyla şampiyon oluruz,fenerin şampiyon olmasını ıstemezler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZORBEY

Cimbom maçıyla şampiyon oluruz,fenerin şampiyon olmasını ıstemezler.

eğer işler istediğimiz gibi giderse, cincon macında TT arena da şampiyonluğumuzu ilan etmiş oluruz, gitmeme olasılıklar umarım olmaz, ki olursa ancak şunlar olabilir, 1. kilit oyuncuların beklenmedik sakatlığı, rahat yenebileceğimiz yada yenmemiz gereken maclarda puan kayıpları, en kötüsüde şampiyonluk adayı rakibimizin bu saydıklarımın hiçbirini yaşamamasi:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

nedense içimde 2. yarıya çok iyi başlayamayacagız gibi bi his var öyle 3 - 3 - 3 - 3 yazmak kolay olmayacak gibi..

düzeltme  , mersini kolay geçeriz gerisi Allah kerim :)

banada öyle geliyor ancak bu kalecimizin olmamasından da kaynaklanıyor bu hissiyat kalecimiz gelirse Allah'ın izniyle daha güzel olucak :)

Çok ta iyi oldu çokta güzel oldu taam mı ? :D

Mustafa-Sena çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Katılıyorum  :tabe:

Çağrı bak senin adam çalışıyor :D

Koçum benim en büyük ihtiyacımız o bizim takımdan :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

daha yarım saat önce videolarına bakıyodum aslan ımın... bu sene oynasaydı ocakda transfermarkt da en az 10 m euro yazardı değeri...

son zamanlarda en çok üzüldüğüm olaylardan biridir.. ne de top oynardı bu takımda yav :/

Çevrimdışı Anıl

Koçum benim en büyük ihtiyacımız o bizim takımdan :D
Tolgay sizin abarttığınız kadar değil falan diyodun sen hayırdır :D

Çevrimdışı Tolga

Tolgay sizin abarttığınız kadar değil falan diyodun sen hayırdır :D
Kurbanını pusuda bekleyen katil gibisin @Anıl :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...