Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko zu Everton +

Hayırlı işler git gide , ismini unuttuğum Deportivo nun sakat kalecisine doğru akıyoruz.
:s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

He tamam ozaman , Bu açıdan Bakıyorsan Boyko da A Class ozaman abi
B clas C class falan degil

Bana gore Ospina = Boyko = Muslera dir  Üçü de birbirinden ustun kaleciler degil

Ospina = Cepheden cok iyi , 1v1 leri iyi , Penaltilari iyi , Yan toplari zayif ( Boyu nedeni ile )

Boyko = Cepheden iyi , 1v1 leri iyi , Penaltilarda iyi , Yan toplarda ve havadan sutlarda ekstra ekstra iyi , Ayaklari kötü..

Benim tercihim BOYKO ins olur bu transfer..

ospina = muslera tezine katılıyorum, boyko hakkında çok fikir sahibi değilim. ancak piyasası şayet 3 milyon civarında ise ospina ve musleradan alt seviye olabilir die mantık yürütüyorum. örneğin ospina için 8-9 milyon bonservis telaffuz ediliyor. muslera desen cincon lazioya 5-6 milyon + lorik cana bonservisini vermişti ( lorik cana'yı da 5 milyona almışlardı) totalde 11 milyon civarı bonservis ödenmiş biridir muslera...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

ospina = muslera tezine katılıyorum, boyko hakkında çok fikir sahibi değilim. ancak piyasası şayet 3 milyon civarında ise ospina ve musleradan alt seviye olabilir die mantık yürütüyorum. örneğin ospina için 8-9 milyon bonservis telaffuz ediliyor. muslera desen cincon lazioya 5-6 milyon + lorik cana bonservisini vermişti ( lorik cana'yı da 5 milyona almışlardı) totalde 11 milyon civarı bonservis ödenmiş biridir muslera...
Boyko nun Youtubeden videolarini ve Gecen sezonun Uefa mac ozetlerini izlemenizi tavsiye ederim

Gonzalo Higueni Deli etmis bir adamdan bahsediyoruz , 2 Macta Higuenin 5-6 Net Golunu cikardi deli etti adami , Napoliyi tek basina yikti..

1.97 Boy var , Boyuna ragmen Cevikligi son derece iyi , Aciyi kapatmasi falan cok iyi.. ( Bu arada Lakabi da KİNG KONG tur Boyko nun )

Dnipro 4.5 milyon istiyor oda 1 yillik kontrati kaldigi icin adam seneye serbest yoksa 6-7 milyon dan asagisina vermezlerdi..
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 17:18:29 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı

Everton Boyko'yu 1 aydır istiyor bu yeni bir şey değil sadece Türk basınına yeni düştü haberler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Everton Boyko'yu 1 aydır istiyor bu yeni bir şey değil sadece Türk basınına yeni düştü haberler.
Nereye elimizi atsak Karsimiza Ingilizler cikiyor

Hain Ingilizler cekilin aradan Boyko Bizim :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Anlaşmışlar @Çağrı , son bilgi .

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Kesinse yeni hedef rajkovic öyleyse.

"Rajkovic potansiyeli" ve "şenol güneş etkisi"  bir araya gelmesi çok  fena heyecanlandırır beni
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Vay Ben nerelere gidem , Basimi nerelere vuram :s20: :s20: :bawling: :bawling: :steamed:

Çevrimdışı Kadir G.

Everton hayrını görsün. Sağolsunlar aldılarsa. :)

Çevrimdışı panic13

Sanırım yine Tolga  ve boynu bükük bakışları ile başbaşa kalacağız.

Tolga ile şampiyonluk şansımız 0.

bizimki olmayacak duaya amin ama tekrar edeyim; Ospina ve Mandanda olmaz ise Rene Adler'e gidilebilir. Yılda EUR 2 milyon civarı bi paraya gelir. 4-5 milyonda Hamburg'a öderiz. Zaten seneye kontratı bitiyor, devre arası elden çıkarmaya sıcak bakabilir Hamburg. Ayrıca Beck ve Gomez'in pozitif etkisi olur transferde.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Resmen imza atana kadar kesin diyemeyiz ama sonunda iş resmileşirse bu saatten sonra her türlü sürprize hazır olalım.

Çünkü pek fazla aday kalmadı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

Rajkovic diyoruz ama genç bir kaleciyle "kumar" oynayacak durumda değiliz ki arkadaşlar, stress yükü çok fazla maçlara çıkacağız kadıköy ve toki deki deplasmanlar başta olmak üzere...

Bize tecrübeli, standardı olan ve direkt katkı verecek bir kaleci lazım diye düşünüyorum. Hayatında 40-50 bin kişinin önüne çıkmamış 20 yaşındaki bir oyuncu belki sene sonu ileriye dönük düşünülebilir ama boyko profilindeki bir kaleci bizim devre arası ihtiyacımız olan.. kötü oldu everton işi

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko'nun evertona gitmesini sevinenler inşallah tolga'ya muhtaç kalmayız o kadar diyorum.

Yada boykoyu 1 sene sonra keşke alsaydık moduna girmeyiz inşallah.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rajkovic diyoruz ama genç bir kaleciyle "kumar" oynayacak durumda değiliz ki arkadaşlar, stress yükü çok fazla maçlara çıkacağız kadıköy ve toki deki deplasmanlar başta olmak üzere...

Bize tecrübeli, standardı olan ve direkt katkı verecek bir kaleci lazım diye düşünüyorum. Hayatında 40-50 bin kişinin önüne çıkmamış 20 yaşındaki bir oyuncu belki sene sonu ileriye dönük düşünülebilir ama boyko profilindeki bir kaleci bizim devre arası ihtiyacımız olan.. kötü oldu everton işi
Başkan yine 1 milyon euro kârın peşinde koşmuştur. Kalıbımı basabilirim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Çok merak ediyorum geçen yıl Dnipro yarı finale çıkmadan önce Boykoyu hanginiz biliyordu  da şimdi üzülüyorsunuz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Madem Evertona gidiyor biz de Evertondan 6 aylığına Tim Howard amcayı kiralıyalım yaza bizi uzun yıllar taşıyacak A klas bir kaleci alırız  :D

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 17:49:17 ahmetx ]

Çevrimdışı kartal43

Büyük isimlerle ilgilenip basın haber yaptıktan sonra, 1 ay uğraşıp alamadık boşuna para harcamak yerine Tolgaya güveniyoruz demezler inşallah

Çok merak ediyorum geçen yıl Dnipro yarı finale çıkmadan önce Boykoyu hanginiz biliyordu  da şimdi üzülüyorsunuz.
Tolgayi 1 yilda tanimadikmi?
Veya Mc gregory 1 yilda tanimadikmi ??

Uefa da Finale çıkana dek gösterdiği ustun performans yeterli bir Referanstir...

Bir kalecinin iyi olup olmadigini birkac macini izleyerek rahatlikla anlayabilirsin @ahmetx abi
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 17:53:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmetx

Tolgayi 1 yilda tanimadikmi?
Veya Mc gregory 1 yilda tanimadikmi ??

Uefa da Finale çıkana dek gösterdiği ustun performans yeterli bir Referanstir...
demek istediğim şu bilmediğiniz ne cevher kaleciler var takmayın kafaya böyle şeyleri arayan bulur ama tabii arıyorlarsa

demek istediğim şu bilmediğiniz ne cevher kaleciler var takmayın kafaya böyle şeyleri arayan bulur ama tabii arıyorlarsa
Henuz 27 yasinda , 2 Yildir Dnipro da banko oynuyor , Bu 2 yillik süreçte Milli takimada yükseldi
Daha oncesi ise D.kievde Shovkovskinin Gölgesinde kaldi normal karsilamak lazim..

Çevrimdışı AmaralGürses

Başkan yine 1 milyon euro kârın peşinde koşmuştur. Kalıbımı basabilirim..

Tutumlu olmakla beleşçilik yapmak arasında ince bir çizgi var.. gerçek hayatta da böyle aslına bakarsan sadece futbol yöneticiliğinde değil.

Kaleci konusunda bizim yönetim bariz bir şekilde beleşçi davranmıştır. Tolga bu kadar fena patlamasa planları 2017'ye kadar birinci kaleci + kaptan yapmaktı. Sene sonu ffp mevzusu olacağından dolayı devre arası tam ideal zaman 3-4 milyon euro gibi bir bütçeyle kaleci almak için. Kerim Frei'a, Rhodolfo'ya harcadığımız bonservisi bir kaleciye harcamalıyız.

Çevrimiçi Savaş

Benim görüşüm hala sabit.

1 sene çıkış yapan takımların daha evvel bilinmeyen oyuncularını almak asıl kumar geliyor bana.

Her futbolcunun parladığı bazı zamanlar olabilir, geçmişte herhangi bir başarısı olmayan fakat 1 sene parlamış oyuncular bana göre her zaman tehlikelidir.

O sebeple Boyko'ya fazla üzülmem. Başarıyı daha fazla tecrübe etmiş bir kaleci benim için daha iyi. Bakalım şimdiki hedef kim olacak.