Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318010 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Nartallo

Milosevic ne yaptı da haketti daha fazla süreyi şimdiye kadar?

Bir şey yapacak süreyi bulamadı ama kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu bulunan bir adam. Oynayanları ve performanslarını görünce süreyi hakettiğini düşünüyorum.

Beşiktaş formasıyla nerdeyse hiç ciddi maç oynamadan Kasımpaşa maçına çıktı, ihale bu adama kesildi.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

dün gece şenol güneş havaalanında - şimdi uçağa bincem bi rahat bırakın yarın yine seyahatim var zaten..

dedi... günübirlik biyerlere topcuyla konuşmayamı gitti acep yoksa sivas yolculuundanmı bahsediyodu.. bilemedim..

Çevrimdışı Nartallo

kerim maç içinde cok gel gitli oluyor misal dün sunu fark ettim aldı topu gidiyor yanındakine kısa pas verdi ve içeriye dogru kosu yaptı bekliyor tekrar kendiisine,  fakat bizimkiler tekrar geri gonderdiler topu

bu sekilde birkaç kez geri donus olmayınca oda bundan vazgeçti ve ister istemez pasif oyuna dondu:) biraz fazla oyunun kendi etrafında donmesiniistiyor uyum saglamakta sorunu var

ha kabiliyetli adam simdi istemesi dogal sonucta kısa mesafede dar alanda fark yaratıyor

meselaa olcaydan bahseden yok:)

adam hakikaten kotu oynadıgında dokuluyor be yani toplanacak tarafı kalmıyor

Kerim kafayı kaldırmadan oynuyor, kısıtlı sürelerle kendini ispat etmeye çalışıyor. Üç maçtır oynuyor ve üç maçtır da gayet etkili işler yaptı. Oynadıkça takım içinde rol bulacak ve pas trafiğine girecektir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

abi a class alamıyorsak böyle bir kaleciyi de almayalım. kiralayıp sene sonu yine a class alalım. sonra elimizden çıkarması dert oluyor. tosic, motta vs gibi

aynen öyle yapılması gereken bu şenol hoca+yönetim sezon başı a class kaleci almayarak hata yaptı şimdi devre arası b,c,d class adamı alıp gene hata yapacaklar sonra bizler muslerayı ağzı açık seyredeceğiz. bu sebeple şimdi b,c class birini kiralayıp sezon sonu kaleci satınalmalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Konya maçında Töre-Olcay başlamalı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynen öyle yapılması gereken bu şenol hoca+yönetim sezon başı a class kaleci almayarak hata yaptı şimdi devre arası b,c,d class adamı alıp gene hata yapacaklar sonra bizler muslerayı ağzı açık seyredeceğiz. bu sebeple şimdi b,c class birini kiralayıp sezon sonu kaleci satınalmalıyız.
A class dedgin kaleciler , Buffon , Neuer , Handanovic , Sirigu , Lloris , Cech gibi kaleciler

Muslera , Ospina Ve Mandandada A Class kaleciler degilki B class kaleciler..

Simdi Surigu ve Handanovici alamayacagimiza gore en iyi ihtimalle B Class kaleci alacagiz zaten..
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 16:28:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

:telekom:
@Çağrı @Tolga

Eger Ersan satilacaksa Alinacak stoper Douglass olmamali

Ama Ersan Elde tutulacaksa Douglass olur cokda guzel olur

Ersan - Douglass tandemi baya iyi olur 2 Sert ve Onde basan Stoperimiz olur az pozisyon veririz

Ama Douglass - Rhodo tandemi Tutmaz , olmaz diye düşünüyorum

Douglass gelirse Ersan degil Rhodo kesilir görüntü bu..

Gomez ve Olcay biraz Arka direk koşusu yapsa Quaresma her mac 2 asist yapacak ama bir türlü olmuyor iceride cogalamiyoruz

Dun 1 kez Olcay 1 kezde Ozi kostu arka direğe ikisindede Gole cok yaklastik ve bu 2 Topu da Quaresma gonderdi.. @Çağrı

@Çağrı @Tolga

Eger Ersan satilacaksa Alinacak stoper Douglass olmamali

Ama Ersan Elde tutulacaksa Douglass olur cokda guzel olur

Ersan - Douglass tandemi baya iyi olur 2 Sert ve Onde basan Stoperimiz olur az pozisyon veririz

Ama Douglass - Rhodo tandemi Tutmaz , olmaz diye düşünüyorum

Douglass gelirse Ersan degil Rhodo kesilir görüntü bu..

kim gelirse gelsin rhodolfo kesilecek öyle gözüküyor şuanda rhodolfo çok kötü.

Çevrimdışı Çağrı

Gomez ve Olcay biraz Arka direk koşusu yapsa Quaresma her mac 2 asist yapacak ama bir türlü olmuyor iceride cogalamiyoruz

Dun 1 kez Olcay 1 kezde Ozi kostu arka direğe ikisindede Gole cok yaklastik ve bu 2 Topu da Quaresma gonderdi.. @Çağrı

Dün arka direğe kestiği top çok büyük tercih hatasıydı. Topu ilk aldığında yanından kaçan Sosa'yı görmedi önüne bıraksa gol olacaktı pozisyon.

Gomez arka direğe gitmez çünkü Olcay gidiyor her türlü oraya Gomez genelde en doğru yerlerde oluyor ama takım anlayamıyor hala onu biraz daha zaman lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

A class dedgin kaleciler , Buffon , Neuer , Handanovic , Sirigu , Lloris , Cech gibi kaleciler

Simdi Surigu ve Handanovici alamayacagimiza gore en iyi ihtimalle B Class kaleci alacagiz zaten..
Muslera A class kalecidir kim ne derse desin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca A class kaleci yedek beklemez. Sirigu'yu o listeden çıkart bi zahmet @Yunus Emre Dökmeci
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

buffonlar neuerler A class değil A+++ class adamlar dünyadaki top10 takımda oynuyorlar ve bonservisleri 20 milyon Euro ve üzeri adamlardır. kendilerini klasman dışı tutuyoruz. bu adamları örneğin yılda 5 kazanıyorsa 10 ve üzeri maaş ödeyerek belki alabilirsin. bizimki gibi ligler için muslera mandanda ospina A class kalecilerdir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ayrıca A class kaleci yedek beklemez. Sirigu'yu o listeden çıkart bi zahmet @Yunus Emre Dökmeci
Bana Gore Muslera B Class kalecidir bu 1

PSg nin banko kalecisiydi , Hoca anlamsizca Kendisinden 2 Gomlek dusuk Startmidir starke midir nedir onu oynatıyor inanilir gibi degil ..
Adamin peşinde 8 Premier Lig takimi var

Ha Muslerayla kisyaslarsak Sirigu 1 -1,5 Gomlek daha ustun bir kalecidir..

buffonlar neuerler A class değil A+++ class adamlar dünyadaki top10 takımda oynuyorlar ve bonservisleri 20 milyon Euro ve üzeri adamlardır. kendilerini klasman dışı tutuyoruz. bu adamları örneğin yılda 5 kazanıyorsa 10 ve üzeri maaş ödeyerek belki alabilirsin. bizimki gibi ligler için muslera mandanda ospina A class kalecilerdir.
He tamam ozaman , Bu açıdan Bakıyorsan Boyko da A Class ozaman abi
B clas C class falan degil

Bana gore Ospina = Boyko = Muslera dir  Üçü de birbirinden ustun kaleciler degil

Ospina = Cepheden cok iyi , 1v1 leri iyi , Penaltilari iyi , Yan toplari zayif ( Boyu nedeni ile )

Boyko = Cepheden iyi , 1v1 leri iyi , Penaltilarda iyi , Yan toplarda ve havadan sutlarda ekstra ekstra iyi , Ayaklari kötü..

Benim tercihim BOYKO ins olur bu transfer..

Çevrimdışı mrred

Metin Albayrak Trt Sporda Gürcan Bilgiç'in programında açıklama yaptı. "Ospina ile ilgili kesinlikle olumsuz bir durum vardır ve olmayacak" dedi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı

Muslera o kadar da değil bize çok büyük gözüküyor burada. Top class kaleci değil kesinlikle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Boyko zu Everton +

Hayırlı işler git gide , ismini unuttuğum Deportivo nun sakat kalecisine doğru akıyoruz.

Boyko zu Everton +

Hayırlı işler git gide , ismini unuttuğum Deportivo nun sakat kalecisine doğru akıyoruz.

boyko'yu bile beğenmiyoruz bu gidişle hakan arıkan'a kalıcaz.  :boxin: