Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301097 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Kardeşim orda anlatmak istediği yönetim kılıçları çeker ve uğranılan zarar nedeniyle yd ye dava açarsa ordan kazanılacak para stadın parasına denk gelir demiş
Onu biliyorumda Fulya davasının kazanılma şansı nedir oluru nedir onu merak etmiştim.Denilene göre 100 mşlyon dolara yakın zarar var.Öok büyük bi rakam bu bu işin peşinden yönetimin gitmesi gerekir.100 milyon dolar kasamıza girdiğindene oyuncular alabiliriz lige resmen ambargo koyarız 5 yıl.

Çevrimdışı cursedofdragon

LEANDRO DAMIÃO bu adama biz çökelim.

Çevrimdışı Batuhan1903

Hakkaten ya bu adam beleşmiş :)
Damiao yu gündem yapıp getirmemiz lazım.Gs bizim rakibimiz olamaz onların elinde kapmak lazım.

Çevrimdışı Kadir G.

Kim Dniprolu Boyko'yu 20 maçtan fazla izledim diyorsa yalan söylüyordur.

Atalay ve Çağrı hariç onlarda biraz potansiyel var izleyebilirler.

20 maç izledim diyen mi oldu?

Kalecinin fiziğini nasıl kullandığını pozisyon alışını birkaç maçta anlayabilirsin aklında bulunsun.

Çevrimdışı Batuhan1903

Dünyanın neresine gidilse gidilsin Ospina yada Mandanda'nın Boyko 'dan çok daha kaliteli bir kaleci olduğu herkesin hemfikridir.Ben Boyko'ya düşman değilim.Ben aynı maliyete Boyko'nun alınmasına karşıyım.Belkide aynı maliyet değildir bilmiyorum.Ama mesela Douglas için 4.5 milyon euro lafı geçiyor Bu maliyete Balanta Papy yada caceres alınabilir.Boyko ve Douglas'ın menejer tuzağı olma ihtimalinden korkuyorum.

Şenol Güneş,Fikret Orman'a "Ne yap, et bana Serdar'ı(Aziz) getir başkan" dedi
Ertan Süzgün

Çevrimdışı can1903

Dünyada 20 defa izlenincemi yapılıyor transferler,burada önemli olan oynadığın futbola yatkın oynanmış maçlar ile üst düzey rakiplerle oynanmış olanlar.Geçen yılki Avrupa ligi maçları iyi cv dir.
Örnek stoperlerin gol attığı videoları koyuyolar youtube sence doğru mu? Önce görevini yapıcak defans.

Boyko iyi bi kaleci ama, bazı oyuncular gününde olur şansı yanında olur bunu genele yaymak istikrardır.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

20 maç izledim diyen mi oldu?

Kalecinin fiziğini nasıl kullandığını pozisyon alışını birkaç maçta anlayabilirsin aklında bulunsun.
Sana bişey diyen de olmadı?

Sabahtan beri hoca Mandandayı istemedi, boyko kotu kaleci vs vs diyenlere söylüyorum.

Atlamana gerek yoktu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Dünyanın neresine gidilse gidilsin Ospina yada Mandanda'nın Boyko 'dan çok daha kaliteli bir kaleci olduğu herkesin hemfikridir.Ben Boyko'ya düşman değilim.Ben aynı maliyete Boyko'nun alınmasına karşıyım.Belkide aynı maliyet değildir bilmiyorum.Ama mesela Douglas için 4.5 milyon euro lafı geçiyor Bu maliyete Balanta Papy yada caceres alınabilir.Boyko ve Douglas'ın menejer tuzağı olma ihtimalinden korkuyorum.
ya kardeşim bu 3. söyleyişin bir daha dersen mod onayı gelecek
menejer kazığıymış böyle menejer kazığına can kurban. Balanta kim ya
ne yapacağı uyum sağlayıp sağlayamayacağı belli olmayan sürekli grafiği düşüp çıkan biri
onu kurtarıcı olarak almakmı ne yapacağı belli olan Douglası almak mı mantıklı geçen sene
avrupada final oynamış takımın stoper ve kalecisinden bahsediyoruz saçma sapan algı oyunları
yapma ortada bilinmeyen biride menejer oyunu olacak ikaz ettim seni ne yapmak istiyorsun diye
burda mesnetsiz konuşulmaz kim bunların menejeri bir zahmet onuda söyle hangi menejer oyun yapıyormuş bilelim
tek beğenmeyen sensin bilmem farkındamısın o nedenle tuhaf tuhaf konuşma algıda yaratma  @Batuhan1903
burası işkembeden sıkma yeri değil

Örnek stoperlerin gol attığı videoları koyuyolar youtube sence doğru mu? Önce görevini yapıcak defans.

Boyko iyi bi kaleci ama, bazı oyuncular gününde olur şansı yanında olur bunu genele yaymak istikrardır.

şşşştttt

Çevrimdışı can1903

şşşştttt

Dentinho geldiğinde videoları izleyip Ronaldinho diyenler gibisiniz.

Takip eden çıkar yorumunu yapar.

Şimdi sağdan devam.

Çevrimdışı Kadir G.

Sana bişey diyen de olmadı?

Sabahtan beri hoca Mandandayı istemedi, boyko kotu kaleci vs vs diyenlere söylüyorum.

Atlamana gerek yoktu.

Onlara diyorsan onları etiketle gönderme yapacaksan ya forum mantığını yanlış anlamışsın ya da twitterla karıştırıyorsun.

Birini eleştirmen için kendinin bir şey bilmesi lazım. Senin yaptığın ortaya içi boş iddia atmak.

Çevrimdışı Necmi

Şimdi sağdan devam.
üslubuna dikkat et @can1903
önce saygı

Çevrimdışı can1903

Onlara diyorsan onları etiketle gönderme yapacaksan ya forum mantığını yanlış anlamışsın ya da twitterla karıştırıyorsun.

Birini eleştirmen için kendinin bir şey bilmesi lazım. Senin yaptığın ortaya içi boş iddia atmak.
Genel konustum zaten.

Beğenmediysen, yorumlamana gerek yoktu.

İyi forumlar  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina iyi olur dememin sebebi ingilterede arsenali desteklemem ve maçlarını takip etmeye çalışmamdan geliyor. Boyko onun kadar izlemiş olmama imkan yok.

Kaleci tiplerini kıyaslarsak kesinlikle Ospina derim. Boyko da gelirse iş yapar.

Çevrimdışı can1903

üslubuna dikkat et @can1903
önce saygı
O şşt derken sesini kes baabında diyor.

O yuüzden böyle bi cevap verdim, onun dışında bi sıkıntı yok :)

Şimdi sağdan devam.

sen ilk bilse bilse çağrı,atalay bilir onlar takip ediyor diyorsun ?

Sen beni nerden tanıyorsun ? Ben çalışmayan bir insanım bütün maçları izliyorum tv'den,pc'den tabletten telefondan 7/24 maç ile yatıp kalkıyorum ?

Sen izledin mi ospina'nın 20 maçını ?

Ayrıca 20 maç izlemene gerek yok 1-2 maçta oyuncu kendini belli eder.

Çoğunluk nederse onu diyorsunuz sizde pappy,balanta bunlar cok iyi oyuncular bunlar haricinde kim gelirse gelmesin tavrınız bu.

Çevrimdışı Necmi

O şşt derken sesini kes baabında diyor.

O yuüzden böyle bi cevap verdim, onun dışında bi sıkıntı yok :)
:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı AmaralGürses

Hocam tamam da bu biraz da "herkesin" boyko'yu bilmemesiyle veya az bilmesiyle ilgili. Mandanda ve Ospina tanınırlığı çok daha yüksek kaleciler.
Boyko uzun süre yedekti, geçen sezon uefa finali oynadı. Napoli'ye karşı turu geçerken tam anlamıyla kader adamı oldu tek başına ayakta tuttu takımını ve finale taşıdı. Ospina'nın bu tarz bir başarısı yok mesela.

Boyko'nun refleks noktasında eksileri olabilir çok fazla izlemediğim için bilemeyeceğim ama Ospina'ya göre 15cm daha uzun olması da pozisyonuna göre ciddi avantaj yaratabilir.

"Ayakları kötü" eleştirisine gelince buradan kasıt nedir bilmiyorum, kesin yargı verecek kadar izlemedim ama eğer topu istediği mesafeye atabiliyorsa ayaklarının isabeti oranı çok da önemli bir parametre değil benim için, iniesta pası atmayacak sonuçta kaleciden bahesiyoruz.

Ben menajer kazığı olacağını sanmıyorum, bence biraz fazla hafife alıyoruz daha yeni avrupa ligi finali oynamış kaleciyi.

Çevrimdışı can1903

sen ilk bilse bilse çağrı,atalay bilir onlar takip ediyor diyorsun ?

Sen beni nerden tanıyorsun ? Ben çalışmayan bir insanım bütün maçları izliyorum tv'den,pc'den tabletten telefondan 7/24 maç ile yatıp kalkıyorum ?

Sen izledin mi ospina'nın 20 maçını ?

Ayrıca 20 maç izlemene gerek yok 1-2 maçta oyuncu kendini belli eder.

Çoğunluk nederse onu diyorsunuz sizde pappy,balanta bunlar cok iyi oyuncular bunlar haricinde kim gelirse gelmesin tavrınız bu.
Çağrı ve Atalay'ın yaptığı yorumları yapmıyosun ama sen.
İsmail gs maçında süper oynadı bu onu iyi oyuncu yapmaz bunu istikrara döker ve sürekli böle oynarsa iyi oyuncu olur.
Ospina'nın 20 maçını izledim bu arada.

Çevrimdışı campeon2015

Boyko çok iyi kaleci.Higuain'i yaptığı kurtarışlar ile çıldırtmıştı ve Napoli'yi tek başına devirmişti.

Çevrimdışı talha

Douglas için görüşüm aynı o kadar para ermeye değmez.

Daha iyileri bulunabilir. Sadece bakmak yeterli. Bizimkiler halen daha yazın ki tavsiyeleri izliyorlar ayıptır valla. Koca ekip 6 ay bir tane adam akıllı birini bulamadı mı?

Kabore'de çok saçma. En gereksiz yerlerden biri. Sene başı elzemdi ama Veli döndü artık. Tolgay ise 4 ay içinde gelecek.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Necmi

Hocam tamam da bu biraz da "herkesin" boyko'yu bilmemesiyle veya az bilmesiyle ilgili. Mandanda ve Ospina tanınırlığı çok daha yüksek kaleciler.
Boyko uzun süre yedekti, geçen sezon uefa finali oynadı. Napoli'ye karşı turu geçerken tam anlamıyla kader adamı oldu tek başına ayakta tuttu takımını ve finale taşıdı. Ospina'nın bu tarz bir başarısı yok mesela.

Boyko'nun refleks noktasında eksileri olabilir çok fazla izlemediğim için bilemeyeceğim ama Ospina'ya göre 15cm daha uzun olması da pozisyonuna göre ciddi avantaj yaratabilir.

"Ayakları kötü" eleştirisine gelince buradan kasıt nedir bilmiyorum, kesin yargı verecek kadar izlemedim ama eğer topu istediği mesafeye atabiliyorsa ayaklarının isabeti oranı çok da önemli bir parametre değil benim için, iniesta pası atmayacak sonuçta kaleciden bahesiyoruz.

Ben menajer kazığı olacağını sanmıyorum, bence biraz fazla hafife alıyoruz daha yeni avrupa ligi finali oynamış kaleciyi.

Ospina konusunda referans cordoba onun dışında ben öyle tek başına kurtardığı maç bilmiyorum kötü kalecimi değil elbette
Boyko için ayak yok derken ben cordoba dışında ayağı iyi olan kalecide görmedim cordoba asist yapardı. yok topu orta sahanın ötesine
geçirmekse bunu tolga haricinde herkes yapar :D Muslerayı konuşuyoruzda onunda ayağının iyi olduğu söylenemez. Bizim maçta
68 metreyi tutturamadı topu sürekli taça gitti. Hatta konuşuyorduk bunun içine Tolga kaçmış diye. siz hiç Musleranın ileri çıktığını görüyormusunuz
oda çizgi kalecisi. kutunun sınırlarına gelmesi çok ender olan olaydır. bu onu kötü kaleci yapmıyor. Ben boykoyu mandandadan iyi
tanıyordum geçen sene biz talip olana kadar benim öyle bir kalecinin varlığından haberim yoktu. :bandit:
Ospina sevdiğim bir kaleci ama boykomu ospinamı derseniz ben hangisi bize daha az maliyetli olursa o olsun derim. kalite
birbirinin ayarında bence boyko hava hakimiyeti olarak bir adım önde çizgide olsun karşı karşıyada olsun ikiside aynı ayarda.
Bizimde havadan zaafımız düşünülünce boyko bende daha ağır basıyor. Diğer taraftan boyko biraz savruk ve panik atak
oynuyor gibi geldi. Hatta çağrıyada söyledim bunu ama yok dedi gayet sağlam duruyormuş. Kim alınırsa alınsın ortada Beşiktaş ve
Türkiye ligi gerçekleri var. Başka yerlerdeki performanslara bakarak değerlendirmek çokta doğru sonuç vermez. Heleki EPL ile
bizim ligimiz mukayese edilmez ne ospinanın ingilteredeki performansı nede boykonun dniprodaki performansı ölçü değil.

Çevrimdışı Necmi

Douglas için görüşüm aynı o kadar para ermeye değmez.

Daha iyileri bulunabilir. Sadece bakmak yeterli. Bizimkiler halen daha yazın ki tavsiyeleri izliyorlar ayıptır valla. Koca ekip 6 ay bir tane adam akıllı birini bulamadı mı?

Kabore'de çok saçma. En gereksiz yerlerden biri. Sene başı elzemdi ama Veli döndü artık. Tolgay ise 4 ay içinde gelecek.
Ben douglas da atibayı görüyorum onun stopere evrilmiş haline benziyor. :D
Ben bizim bir stopere 4,5 M € vereceğimizi rüyamda bile görmem. Başkanın bunu vermesi için tek yol var oda birilerinin bunu çok daha yüksek fiyata
satacağını garanti etmesi olur :evillol: Gomezi bedava almış birinden bahsediyoruz :bandit: verirse allah korusun bir tarafına inme iner. ama ikisine
6 M kabul edilebilir bir rakam devre arası harcayacağımız parada azami odur. Bazı arkadaşlar harcanacak 12 M var falan diyorda yok öyle bir para
şu anda stadın bitirilmesi için lazım olan para o zaten olsa öyle bir para bu direk stada gömülür :evillol: kasada beş kuruş yok o nedenle alınacak
oyuncu vadeli alınacaktır buda her oyuncuyu alamayız demek oluyor. ancak FFP den sıkıntılı olup hem çıktı hemde girdi göstermesi gereken takımları
ikna edebiliriz. EPL den oyuncu almak bu kıstasa girmiyor tok satıcılar ama ellerindeki oyuncunun işlerine yaramadığını düşündükleri andada
çok büyük zararada satabiliyorlar. Lazım olduğunu düşündükleri anda hamuda kalksan alamazsın. Adamlarda para mevhumu yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Fatih Doğan ön libero ve stoper oynayabilen siyahi bi oyuncu ile ilgileniyor Beşiktaş demiş