Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294628 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Boyko ve Douglas gelecekler gibi gözüküyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Sen kimi istiyorsun kaleye ??
Ospina ? Mandanda ? Bu ikisinden biride gelse en az 2.5 milyona oynayacak neden riske girelim 1 milyon daha verip arkana yaslanip rahat rahat mac izlemek varken
ben isimlerle değil sistem ve prensiplerle ilgilenirim, isimler gelip geçicidir. Sistem ve prensipler doğruysa maliyet verim dengesi de doğru kurulur. Aksi halde 50 milyon euro da harcasan faydası olmaz.

Çevrimdışı Çağatay

Beşiktaş, Dnipro forması giyen Douglas Silva Bacelar ve kulübü ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Kadrosuna bir stoper daha katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kararını verdi. Yönetim, Dnipro forması giyen Douglas ve kulübü ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi. Siyah beyazlılar, Brezilyalı stoper için Ukrayna ekibine 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. 25 yaşında ve 1.90 boyundaki futbolcu ile de 1 yılı opsiyonlu dört buçuk yıl mukavele yapılması düşünülüyor.

Transfermarkt'e göre almışız

Transfermarkt haberleri bizimkilerden aliyor
Yani kaynağı fanatik fotomac olan haberleri de gorebilirsin orada ama genelde dha kaynakli haberleri verirler o yuzden pek itibar etmemek lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko hakkında biraz medya araştırması yaptım  :D

Everton'a gitme ihtimali belirginleşmiş, bir kulüp daha olduğu söyleniyor kim acaba  :icool:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Transfermarkt haberleri bizimkilerden aliyor
Yani kaynağı fanatik fotomac olan haberleri de gorebilirsin orada ama genelde dha kaynakli haberleri verirler o yuzden pek itibar etmemek lazım

Hakan Gündoğar twitterda teyit etti yaklaşık 1-2 saat önce de ntvsporda yayınlandı galiba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko gelsin ben fitim

Eğer bu adam gelirse varya , Volkan sahada hicbir futnolcumuza atar yapamaz , Volkana sahada 3 Tur attirir yeminle :D

Bu arada suna bak @Tolga Hangi forvet su adamla Karsi karsiya kalmak ister , Adamin topu birakip kaçasi gelir :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Boyko hakkında biraz medya araştırması yaptım  :D

Everton'a gitme ihtimali belirginleşmiş, bir kulüp daha olduğu söyleniyor kim acaba  :icool:
Tottenham :akuma:
Hain ıngilizler cekilin aradan :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Boyko gelsin ben fitim

Eğer bu adam gelirse varya , Volkan sahada hicbir futnolcumuza atar yapamaz , Volkana sahada 3 Tur attirir yeminle :D

Bu arada suna bak @Tolga Hangi forvet su adamla Karsi karsiya kalmak ister , Adamin topu birakip kaçasi gelir :evillol: :evillol:
Bizim taraftarın seveceği bir tip :D

Çevrimdışı Çağatay

Hakan Gündoğar twitterda teyit etti yaklaşık 1-2 saat önce de ntvsporda yayınlandı galiba

O haberleri ogleden sonra bende okumustum ntvde sanirim olacak gibi
Hani hic olmamasindan iyidir dicem ama icime de sinmiyor
Gecenlerde kaleci icin 3 aday diye haber vardi transfermarkt ta üçünün toplam bonservisi 3m idi kalecilerin artik haberi nerden buldularsa :D
O yuzden bizim haberlerden 1-2 gun sobra ayni haberi veriyor genelde transfermarkt

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tottenham :akuma:
Hain ıngilizler cekilin aradan :steamed:

Adamlar kaleciden anlıyor, Tottenham'ın kalecisi hala Lloris mi ? Fransa milli takımının kalecisi senin kalende daha ne işin olur Boyko'yla. Bırak gelsin Beşiktaş'a sıcak denizlere insin  :evillol:

Bizim taraftarın seveceği bir tip :D
Kesinlikle :tabe:
Volkani cok sevecegi kesin
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 22:34:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko gelsin ben fitim

pascal nouma 2 rakibine dalgasını gösteriyor :D

Çevrimdışı talha

İşin yine o kısmına geldiysek hiç kimseyi almayalım cebimizde kalsın para.

En son tasarruf edip Tosic'i aldık hatırlatırım neler oldu.

Açıkcası kim gelecek bilmiyorum ama bizimkilere pek te güvenmiyorum özellikle bu sene ki trasnfer başarılarını düşünürsek.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Herkes savaş açmış bana :evillol:

Beyler bırakın bu vasat seviciliği bizim en büyük problemimiz bu.Sene başında Ndoye isteyenler vardı Gomez yerine bakın Gomez 2 tane derbi aldırdı Ndoye olsa alabilirmiydik imkansız.

Az kalsın Gs derbisinide kaybetdiyorduk adamların kalecisi bizim gibi oynayan bi takıma bile maç kaybettircekti.Ama bizded Gomez vardı işi bitirdi Sirigu Muslera'dan bile daha iyi kaleci hayal kurun bizim takımda olduğunu yenilmez armada oluruz

Maliyet konusuna gelirsek @Yunus Emre Dökmeci nin dediği gibi 2 senedir avrupa liginden eleniyoruz ve her seferinde 3-4 milyon euro gelirden mahrum kalıyoruz daha ligde olası maçı kurtarmalarındaki gelirden bahsetmiyorum bile.Bu parayı Sirigu'ya verip Uefa da yarı finalleri yada finalleri zorlamanın kötü yanı nedir?

Bonservis ücretine gelirsek 8 milyon euro diyelim bonservisine bu maksimmum rakam başkan bunu indirirde hadi 8 diyelim.Boyko 2 kilo kajuylamı gelecek en az 4 milyon euro ya alınacak.Aradaki fark 4 milyon euro bi Sezer Öztürk maliyeti.

Takımdaki herkes 1.7 nin altında kazanıyor muhabbetine gelirsek biz sosyalizmle yönetilmiyoruz dünyada hiç bir meslekte maaşlar aynı değildir.Senin Müdürün seninle aynı maaşımı alıyor işinde iyiysen yükselirsin ve maaşın artar senin müdür niye benden daha çok kazanıyor diye hesap sorma yetkin olmadığı gibi futbolcununda olamaz.

Gomez yıllık 3.5 milyon euro alıyorsa Sirigu'ya yıllık 3.5 milyon euro anasının ak sütü gibi helal olur.

Son olarak sene başı Ozan Tufan denen adamı 7 milyon euro'ya almak için o kadar uğraştık. 8 milyon euro Sirigu için sonuna kadar değer...

Çevrimdışı Çağatay

Yalnız bu Boyko Volkan'ı tenhada kıstırırsa fena yapar :D

İşin yine o kısmına geldiysek hiç kimseyi almayalım cebimizde kalsın para.

En son tasarruf edip Tosic'i aldık hatırlatırım neler oldu.

Açıkcası kim gelecek bilmiyorum ama bizimkilere pek te güvenmiyorum özellikle bu sene ki trasnfer başarılarını düşünürsek.

tosic'e para vermedik yalnız :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

O haberleri ogleden sonra bende okumustum ntvde sanirim olacak gibi
Hani hic olmamasindan iyidir dicem ama icime de sinmiyor
Gecenlerde kaleci icin 3 aday diye haber vardi transfermarkt ta üçünün toplam bonservisi 3m idi kalecilerin artik haberi nerden buldularsa :D
O yuzden bizim haberlerden 1-2 gun sobra ayni haberi veriyor genelde transfermarkt

Aynen kaleci adayları çok tırtoydu şimdi Boyko, Sirigu felan okudukça gaza geliyorum umarım paraya kıyarız yoksa sıkıntı

Devam edelim o zaman :D

Adamın lakabı king kong :)

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada madem 2 Milyonun altinda oynayacak kaleci istiyorsunuz Bu skalada en iyi KALECI DENYS BOYKO !

İsimizide fazlasiyla görür iyide bir kaleci

Ospina da Mandanda da 2 milyon veya altına oynar vergi olmadığı için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı campeon2015

Nasıl çıkıyor abartmayın. 700 bin civarı para alacaktık maçı kazansak.

Elenmenin maliyeti 6 milyon euro.Avrupa ligi artık para basıyor.

pascal nouma 2 rakibine dalgasını gösteriyor :D
Kizdirirlarsa gostermekle kalmaz direkt icraata geçer
Adamin Duruşu bile ürkütücü baksana bi resimlerine 1.97 boy var sadece :tabe:

Çevrimdışı Kalyoncu

Futbolda Altin kural ! Atanin ve tutanin iyi olacak

Iyi tutan istiyorsan bu paraları gözden cikaracaksin

Atanın 3.5 Alıyorsa Tutaninda okadar alir..

Kaleci seni sampiyon yapar cok net ! Ornk: Muslera

Sahi Muslera ne kdar kazaniyor biliyirmusun? 4.5 milyon !

Sirigu gibi musleranin 1-2 Gömlek ustu bir adama da pekala 3.5 verilir bu kadar basit @ilhan mansız
Galatasarayın durumundan haberin varmı son çırpınışları adamların tek beklentileri bizim maçtı ve Osmanlı tokatını yiyerek önümüzdeki üç senenin karanlık sayfalarında yer bulacaklar kendilerine o zamanda musleraya 4.5 versinler görelim siriguyu kim istemez ama bizimde bir mali yapımız var onu alalım bunu alalım dönemi bitti zaten boşuna tartışıyoruz adam şimdi ayrılsa kimbilir kaç teklif çıkacak

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

İngilizler Ukraynalı almaz kolay kolay uyum sağlayamıyorlar.

Fiyat artırma harekatı başlamış anlaşılan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Aynen kaleci adayları çok tırtoydu şimdi Boyko, Sirigu felan okudukça gaza geliyorum umarım paraya kıyarız yoksa sıkıntı
Simdiye kadar basimiza gelenler
Ve almamız gereken ders:
Ucuzdur vardır illeti...

Çevrimdışı Tolga