Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280154 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Arkadaşlar devrelerim yandı Sivas değil Kayseri maçı olmasın o 15 dkdır sivastan yediğimiz golü hatırlamaya çalışıyorum :)

ben niye sivas dedim la hakkaten  :kop: gitti kafa  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İkinci yarı çok daha kırıcı olacak. İlk yarıdaki duruma bakıp ne teknik heyet ne yönetim rehavete girmemeli. Herkes üstüne düşeni yapmalı. Ayrıca dünkü maçta durum 2-1 ken oley çeken taraftara da sözüm var, bu kadar amatörlük olmaz! Farklı önde olursun son dakikalarda böyle bir şey yaparsın ki yinede istemem biz maçın bitmesine 6-7 dakika var oley çekiyoruz hem rakibi kızdırıyoruz hem de oyuncuları psikolojik olarak baskı altına alıyoruz.
İnşallah zamanla tribün kültürünü de rayına oturtacağız .

Çevrimdışı Çağatay

Tolgay evlenmiş
bir yastıkta kocasınlar :D

evlenebildiğine göre bu şimdi çıkar yakında idmanlara
o dizle ankara havası filan da oynamıştır hatta  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir 6-0 olmazdı belki farka gidecektik. Ayrıca derbi kazanmak ve rakibi kenara itmek çok önemliydi özgüven getirecekti başardık.

Dün Töre girerken hadi al şu maçı dedim o da sağolsun attı golünü :) onun formunun yükselmesi için de çok iyi oldu gol atmış olması.
Hakan Unsalin Yüz ifadesi :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

öncelikle o maçta yediğimiz gol şans golüydü doğru ama adama top geldiğinde ismail daha öncede yaptığı geride kalıp ofsayı bozma hatasını tekrarlamasaydı o gol zaten iptal edilecekti.
şundan bir kaç maç öncesine kadar burda herkes devre arası sol bek sol bek diye inliyorduk hangimiz ismail ile sezon sonunu görebileceğimize inanıyordu ?
göğe çıkarıp yerin dibine sokma olayını da sadece ismail için değil herhangi bir futbolcu için söylüyorum
kendi adıma rahatça söyleyebilirim ki kaleci Hariç hiçbir oyıncumuzu yerin dibine sokmadım. Tüm mesajlar ortadadır. Göğe de çıkarmadım çıkarmayı çok yanlış buluyorum. Neticede hepsi Beşiktaş'ın çalışanı. Hiç oynayamayan örneğin baki mercimek gibi adamlara Beşiktaş'ın çocuğu muamelesi yapan zihniyet bence çok Saçma ve akılsızcadır. İsmail konusuna dönersek iki kez çok ağır sakatlık geçirmesine rağmen çok iyi toparladı çünkü kim ne derse desin yetenekli bir oyuncu. Burada necip, oğuzhan, Kerim, Olcay, Ersan defalarca yerin dibine batırılmıştır ama benim bu tarz bir mesajım yok.

Çevrimdışı Hicks

Trabzon'u 10 kişi kalmasak yenerdik.

Akhisar maçını domine ettik skor çok adaletsiz oldu.

Kasımpaşa maçında 12 kez geldik 3 kez geldiler 3-3 bitti.

Gençler maçını domine ettik girmedi top.

Gerçekten tüm maçlarımızı kazanabilirdik tabi 1-2 kazandığımız maçı da kaybedebilirdik.

Eğrisi doğrusuna denk geldi. 40 puan devre arası iyi puan. 35-36 almak ikinci yarı ipi çekmek demek.

Öyle deme, biz 4 takımlık gruptan 9 puanla ilk iki arasına girememiş takımız, aman diyeyim. :D
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağatay

kendi adıma rahatça söyleyebilirim ki kaleci Hariç hiçbir oyıncumuzu yerin dibine sokmadım. Tüm mesajlar ortadadır. Göğe de çıkarmadım çıkarmayı çok yanlış buluyorum. Neticede hepsi Beşiktaş'ın çalışanı. Hiç oynayamayan örneğin baki mercimek gibi adamlara Beşiktaş'ın çocuğu muamelesi yapan zihniyet bence çok Saçma ve akılsızcadır. İsmail konusuna dönersek iki kez çok ağır sakatlık geçirmesine rağmen çok iyi toparladı çünkü kim ne derse desin yetenekli bir oyuncu. Burada necip, oğuzhan, Kerim, Olcay, Ersan defalarca yerin dibine batırılmıştır ama benim bu tarz bir mesajım yok.

zaten o lafı sana söylememiştim bir genellemeydi aslında :)
kötü bir huy olarak pek çok kişi yapıyor malesef
abartmayı seviyoruz hem iyi hem kötü anlamda

ismail konusunda da bekleyip göreceğiz
zaten artık öyle devre arası hemen sözleşme de yenilemezler
sezon sonu duruma göre bakılır
eğer gerçekten rayına oturabilirse iyi bir yedek olabileceğini düşünürüm

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

zaten o lafı sana söylememiştim bir genellemeydi aslında :)
kötü bir huy olarak pek çok kişi yapıyor malesef
abartmayı seviyoruz hem iyi hem kötü anlamda

ismail konusunda da bekleyip göreceğiz
zaten artık öyle devre arası hemen sözleşme de yenilemezler
sezon sonu duruma göre bakılır
eğer gerçekten rayına oturabilirse iyi bir yedek olabileceğini düşünürüm
İsmail böyle oynamaya devam ederse roller değişebilir. Bu not burada kalsın.

Çevrimdışı Çağrı

Karabük maçına tamamen yedek kadroyla çıkmalıyız bence. As oyunculardan bir kaçını yedek kadroya alabiliriz.

1-Günay
2-Serdar
3-Pedro
4-Milo
5-Motta
6-Eslem
7-Necip
8-Veli (En azından 1 devre)
9-Pektemek
10-Kerim
11-Cenk

İlk yarıda son düzlüğe girerken sakat ve cezalı oyuncularla uğraşmamalıyız. Belki 1 veya 2 tane as oyuncu 11 e konulabilir..

Veli 2. devreden önce kolay kolay sahaya çıkamaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İsmail sözleşme almalı ama biz de kesinlikle ama kesinlikle çok iyi bir sol bek almalıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

İsmail sözleşme almalı ama biz de kesinlikle ama kesinlikle çok iyi bir sol bek almalıyız.

ve bu söylediklerinin de sezon sonunda yapılması lazım devre arasında değil

Çevrimdışı AmaralGürses

Torunoğulları Ospina'nın gelme şansı 0 demiş ntvspora...

Çevrimdışı ozan062

zaten sayıca dusucek sol bek sayısı mecburen ama ordaki husus su,, ismailin yedeği mi yoksa ismaili yedeğe cekecek birisimi..

hiçmi hiiiç sasırmadım cnk adamların kalecisi donmicekmiş romadan bu durumda bize gelmesi mücizeden baska birsey değildi simdi sıkıntı su

tolga ayarımı yoksa tolganın 15x birisimi gelecek:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hicks

Evet, Arsenal bir kaleci transfer etmediği sürece sıfır...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

2 şekilde de yorumlanabilir.

Ya gerçekten olmayacak ya da yönetimin her zaman ki transfer taktiği :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bunlar iyi haber pazarlık demeçleri veriyorlar ve beklentiyi düşürüyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'lı olan yönetimin blöf yaptığını biliyor :) Beşiktaş'lı olmayan renkliler inanıyor :)

Çevrimdışı GD8

Çevrimdışı Çağatay

bobiler.org da dünkü maçla ilgili bi monte yapmışlar
onun linki atabiliyor muyduk ?

Çevrimdışı Alper1903

Beşiktaş'lı olan yönetimin blöf yaptığını biliyor :) Beşiktaş'lı olmayan renkliler inanıyor :)

Alma sansiniz sifir falan cok kesin ifadeler. Bu isin altinda baska seyler aramaya basladim artik.

Çevrimdışı mehmetthedum

ve bu söylediklerinin de sezon sonunda yapılması lazım devre arasında değil

Bence devre arası bağlamamız daha iyi olur. Euro2016 da var.. beleşe başka takıma giderse 2 adet sol bek almamız gerekir , veya tosiç + 1 sol bek gerekir.

Bana kalırsa ismail her halukarda ( sol bek pozisyonunda) tosiçden iyidir.

Ne gereği var ismail için birileriyle açık artırmaya girmeye..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağatay

Bence devre arası bağlamamız daha iyi olur. Euro2016 da var.. beleşe başka takıma giderse 2 adet sol bek almamız gerekir , veya tosiç + 1 sol bek gerekir.

Bana kalırsa ismail her halukarda ( sol bek pozisyonunda) tosiçden iyidir.

Ne gereği var ismail için birileriyle açık artırmaya girmeye..

yönetim teklifini yapar
beğenirse atar imzayı
beğenmezse yolu açık olsun

Çevrimdışı Türkay

Daha az para iste Wengeeeeeeeeer :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler