Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279690 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

1-0 dan maçı almak bir derbiyi kazanmak çok güzel bir şey ama bu maçla kendimizi kandırmayalım son 15 Avrupa maçında sadece 1 defa galip gelebilen , ligde 4. durumdaki bir takımdan bahsediyoruz sonuçda.

Abi tamam ayaklar yere bassın da dünün skoru da 2-1 değildi aslında. 5-1 4-1 filandı tanrıları korudu yine onları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

ismail iyi diyoruz da sivas maçında yediğimiz golü hatırlayın
tamam adam dün ve sporting maçında kariyer tavanı yaptı
ama hala saatli bomba malesef
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Neden devamlı pazartesi oynuyoruz bu arada? Bu kez biz pazar oynasak da Fener pazartesi oynasa olmuyor muydu ?!
Kupa maçlarından ötürü diye düşünüyorum.

Gerçi Gs'de Perşembe günü oynayacak bizim gibi ama onlar derbiden önce bizden daha fazla dinlendikleri için Pazar gündüz oynayacaklar.

Neyse 2. yarı fikstürleri belirlenirken Avrupa'da olmadığımız için bizim maçların çoğu Cuma ya da Cumartesi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Abi tamam ayaklar yere bassın da dünün skoru da 2-1 değildi aslında. 5-1 4-1 filandı tanrıları korudu yine onları.
Cenk olmayınca farka gidemiyoruz  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Çağrıcım hiç duyum var mı? Kaleci konusunda ciddi bir beklentiye girdik sence yönetim ne düşünüyor Fabri tarzı birisi mi yoksa kötüde çıksa paraya kıyılıp a class bi kaleci mi bekliyelim?

2 gün önce yazdığım gibi en son o zaman konuştum dernekten yakın kişilerle.

Ospina üzerine yoğun çaba var  Şezni dönerse bir şekilde ikna edecekler sanırım çünkü oyuncu ile anlaşılmış.

Stoper de kesin alınacak ancak isim bilmiyor kimse çok oyucu ile görüşülüyormuş  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar Şeref Nasır açıklama yapmış, 2008 yılındaki kongre ibra edilmediği için Demirören'e olan 100 milyon tl lik borcumuzun tamamının silineceğini söylüyor. Bu konuda bilgi, durum vs. var mı?

Çevrimdışı Akil Emre

2 gün önce yazdığım gibi en son o zaman konuştum dernekten yakın kişilerle.

Ospina üzerine yoğun çaba var  Şezni dönerse bir şekilde ikna edecekler sanırım çünkü oyuncu ile anlaşılmış.

Stoper de kesin alınacak ancak isim bilmiyor kimse çok oyucu ile görüşülüyormuş  :iblush:

Hadi hayırlısı ozaman kalecisiz buraya kadar geldik, sıra yönetimde merakla bekliyorum devre arasını

Çevrimdışı Çağatay

Hakikaten ağzım açık izledim bir adam 20 depar atabilir mi maç içinde 50 şer metrelik, doping verilmiş at gibiydi :D

ama hala ismail işte  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa da 3 maçtır gayet iyi oynuyor ve fizik olarak sahada çok daha diri gözüküyor.

Sosa'nın toparlanıyor olması gerçekten sevindirici çünkü ligin 2. yarısında ona baya ihtiyacımız olacak.
  sevindirici yeni bir transfer gibi oldu resmen şiir gibi top oynuyor

Çevrimdışı Ensar

Aynen oyle Dun 2.ci Golu Kerim yoktan var etti mesela

Kanat oyuncularımızın hepsinin formda olmasi cok iyi

Olcay - Quaresma iyi oynadilar ve yoruldular yerlerine Giren Kerim - Tore ikiliside onlari hic aratmadilar ve Galibiyeti getirdiler

Gomezi Zaten Konusmaya gerek yok o bambaska bisey.
valla artık dünkü golden sonra dayanamadım gittim formaya 33 GOMEZ yazdırdım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belki yeri değil ama denizlinin bu kadar ağlayıp sızlanacağını düşünmezdim kaleye gidemediği maçta hakeme giydirip durdular son birkaç senedeki en iyi yönetilmiş maçlardan birisiydi selçuk kırmızı görebilirdi hala hakeme laf ediyor çok ilginç gerçekten

Çevrimdışı Tolga

sevindirici yeni bir transfer gibi oldu resmen şiir gibi top oynuyor

Kayseri maçından önce iyice umudumu kesmiştim ama o maçla beraber yükselişe geçti.

Böyle devam eder umarım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla artık dünkü golden sonra dayanamadım gittim formaya 33 GOMEZ yazdırdım :D
bende and içmiştim gs maçını kazanınca forma alıcam diye çubukluyu alıcam

Çevrimdışı Hicks

Arkadaşlar Şeref Nasır açıklama yapmış, 2008 yılındaki kongre ibra edilmediği için Demirören'e olan 100 milyon tl lik borcumuzun tamamının silineceğini söylüyor. Bu konuda bilgi, durum vs. var mı?

Beşiktaş Kulübü'nün 2008 yılında yapılan yıllık olağan idari ve mali genel kurulunda, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulunun ibrası, mahkeme kararıyla iptal edildi.

İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi, Beşiktaş Kulübü'nün 24 Şubat 2008 tarihinde yapılan yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısında alınan yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin ibrasının iptaline ilişkin açılan davayı kabul etti. Mahkeme, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim ve denetleme kurulunun ibrasına ilişkin kararları iptal etti.

Bu karardan sonra Beşiktaş Kulübü'nün yapılacak ilk genel kurulunda, Başkan Fikret Orman, bu kararı kongre üyelerinin oylarına sunacak. Lehte bir karar çıktığı takdirde, Beşiktaş'ın dönem yöneticilerinden alacakların tahsili yeniden gündeme gelecek.

İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/besktasin-demiroren-baskanligindaki-ibrasi-iptal-edildi_1094156.html
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Kadir G.

1-0 dan maçı almak bir derbiyi kazanmak çok güzel bir şey ama bu maçla kendimizi kandırmayalım son 15 Avrupa maçında sadece 1 defa galip gelebilen , ligde 4. durumdaki bir takımdan bahsediyoruz sonuçda.

Bir 6-0 olmazdı belki farka gidecektik. Ayrıca derbi kazanmak ve rakibi kenara itmek çok önemliydi özgüven getirecekti başardık.

Dün Töre girerken hadi al şu maçı dedim o da sağolsun attı golünü :) onun formunun yükselmesi için de çok iyi oldu gol atmış olması.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 15:42:04 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Hicks

Belki yeri değil ama denizlinin bu kadar ağlayıp sızlanacağını düşünmezdim kaleye gidemediği maçta hakeme giydirip durdular son birkaç senedeki en iyi yönetilmiş maçlardan birisiydi selçuk kırmızı görebilirdi hala hakeme laf ediyor çok ilginç gerçekten

Son oynadıkları 2 maçı alıp devreye kafa kafaya gireceğini planlamıştı ama tutmayınca şaşırdı, 1-2 hafta daha saçmalar, sonra zaten sağlık sorunlarını bahane edip istifa eder, Denizli'nin olayı bitmiştir...

Çevrimdışı 38life

"Roberto Hilbert'in gitmemesi gerekiyordu. Ben başkana zamanında defalarca söyledim. Ama maalesef gitti."

İbrahim Üzülmez

Çevrimdışı Hicks

"Roberto Hilbert'in gitmemesi gerekiyordu. Ben başkana zamanında defalarca söyledim. Ama maalesef gitti."

İbrahim Üzülmez

Başkan Orman: Hilbert brüt 400 bin euro'ya imza attı. Bizim teklif ettiğimizden 1 milyon daha azına...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Hilbert'in gidişine açıklık getirdi. Orman, "Hilbert bizim teklifimizi kabul etmedi. Tam 1 milyon euro aşağısına Leverkusen'e imza attı. Alman ekibinden yıllık 400 bin euro brüt para kazanacak. Hem Beşiktaş'ın hem Türkiye'nin parasına yazık" diye konuştu.

Çevrimdışı Ensar

Bir 6-0 olmazdı belki farka gidecektik. Ayrıca derbi kazanmak ve rakibi kenara itmek çok önemliydi özgüven getirecekti başardık.

Dün Töre girerken hadi al şu maçı dedim o da sağolsun attı golünü :) onun formunun yükselmesi için de çok iyi oldu gol atmış olması.
hangi tribündeydin , yanımda ki çocukta aynı şeyi söyledi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AmaralGürses

Beşiktaş Kulübü'nün 2008 yılında yapılan yıllık olağan idari ve mali genel kurulunda, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulunun ibrası, mahkeme kararıyla iptal edildi.

İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi, Beşiktaş Kulübü'nün 24 Şubat 2008 tarihinde yapılan yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısında alınan yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin ibrasının iptaline ilişkin açılan davayı kabul etti. Mahkeme, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim ve denetleme kurulunun ibrasına ilişkin kararları iptal etti.

Bu karardan sonra Beşiktaş Kulübü'nün yapılacak ilk genel kurulunda, Başkan Fikret Orman, bu kararı kongre üyelerinin oylarına sunacak. Lehte bir karar çıktığı takdirde, Beşiktaş'ın dönem yöneticilerinden alacakların tahsili yeniden gündeme gelecek.

İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/besktasin-demiroren-baskanligindaki-ibrasi-iptal-edildi_1094156.html

İki gün üstüste iki güzel haber.  :ok: Hayırlısı.

Çevrimdışı Kadir G.

hangi tribündeydin , yanımda ki çocukta aynı şeyi söyledi :D

Doğu :)

Çevrimdışı Kadir G.

Olcay çok iyi oynadı demeyeceğimiz bir maçta bir derbide yine bir asist sıkıştırdı. Attığı pas çok da kolay değilmiş tekrar izleyince daha iyi anlaşılıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Haftaya şampiyonluktaki diğer rakibimizin maçı da önemli.

Akhisar ile aramızda 7 puan var umarım Galatasaray yener de önünü keserler Akhisarın  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli