Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Büyük takım refleksi gösterdik ve bu çok önemliydi.

@Yunus Emre Dökmeci Bilic'i andın mı dün gece :kop:
Anmam mi Saygiyla andim :akuma: :steamed: :steamed: :steamed:
Bu arada Lucescu döneminden bu yana diger bir deyişle tam 12 Yil sonra Ilk defa Sahamızda ki 2 derbiyi de kazanmışiz , Cok büyük adamsin be Senol Hoca..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Günay'ın hatasına karşın en güçlü yönü libero özellikleri, topla ilişkisinin de iyi olması. Bu artılarının üzerine koyması ama bunun dışında zayıf görünen kalecilik meziyetlerini geliştirmesi gerekiyor. Daha çok yolu var ancak üzerinde durmaya değer, farklı yönleri var. Bence de çıkışı doğruydu, tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Yedek kalecimiz olmayı sürdürebilir.

Devre arası kaleci transferi yapacağımız artık kesin gibi. Tercihimizi tecrübeli bir kaleciden yana kullanacağımızı umuyorum. Devre arası kaleci almak gerçekten zor. Hiç bir takım memnun olduğu kalecisini satmak istemeyecektir. Arsenal, 2. kalecisini bile bırakmıyor.

Diego Lopez'in ismi geçti. Onu da durduk yere Milan'ın göndereceğini sanmam ama en azından 2-3 sene çözüm olabilir.

Asıl hedeflerimiz ise, Zieler, Adler veya Marchetti olmalıydı. (Sonuncusunun sözleşmesi de bitiyor) Bütçe gerektiren işler ama Zieler ve Marchetti seviye atlatırdı. Adler'de istikrarlı ve sevilen bir kaleci olurdu burada.

Bu arada şaka gibi gelebilir ama Jefferson'u alma ihtimalimiz yüksek. Eski TS'li olan.

Dun yenilen Golden sonra taraftarin Gunaya destek olmasi , Ersanin yanina kadar giderek destek olmasi ve moral vermesi cok iyiydi bu hareketler Gunayi Maçta tuttu :ok:

Mac sonrasi ise 3 lunun Gunaya cektirilmesi ve Umraniyede taraftarlar tarafindan Gunayin Omuzlara alinmasi Cok Güzeldi...

Büyük takım refleksi gösterdik ve bu çok önemliydi.

@Yunus Emre Dökmeci Bilic'i andın mı dün gece :kop:
Cok bisey istemedik be kardesim 1 galibiyet 1 de beraberlik alsa Şampiyonduk Gecen sezon... :s20: :s20:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim yönetim fiyat yükselmesin diye ospina arsenal'in 2.ci kalecisi :D

Allah sahibine bağışlasın kronik sakat vs diyebilir :D

Biz sabırla bekleyelim :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizim yönetim fiyat yükselmesin diye ospina arsenal'in 2.ci kalecisi :D

Allah sahibine bağışlasın kronik sakat vs diyebilir :D

Biz sabırla bekleyelim :)
Ben başkanın o açıklamasını okuyunca direk hayırlı olsun ospina dedim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben başkanın o açıklamasını okuyunca direk hayırlı olsun ospina dedim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:tabe: :tabe:

Ayrıca uzun bir süre sonra ilk defa geriye düştüğümüz maçı kazandık :) S.Lizbon maçından sonra takım bir çıkışa geçti nazar değmesin.

Kerim,olcay,töre,quaresma bütün kanatlarımız forvetimiz gomez formda :) Takım formda kısacası ismail bile alaba gibi oynuyor :D

Çevrimdışı 38life

Dün Günay'ın çıkışı hatalı değildi. Çok yerinde bir çıkıştı. Sadece topa düzgün müdahele edemedi ve top yakına düştü. Aslında o pozisyonda Beck'in de biraz hatası var diye düşünüyorum. Karşıdan fişek gibi gelen ve topa yetişmesi %90 olan Günayın önünde durması hataydı. Günaya alan bırakıp topa daha iyi vurmasını sağlayabilirdi.

Baskan Dun hastaneye Kaldırılmış

Torenin Golünden sonra tansiyonu yukselmis ve tedbir amacli kontrol altinda tutulmus

Baskanda Sakat :biggrinking:

Çevrimdışı Akın

Dikkatimi çekti. Sosa napıyosun orda :bandit:

Subluminal mesaj var burda. Tersten altı ok. :) :D :tabe:
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 12:51:31 Akın ]

Dün Günay'ın çıkışı hatalı değildi. Çok yerinde bir çıkıştı. Sadece topa düzgün müdahele edemedi ve top yakına düştü. Aslında o pozisyonda Beck'in de biraz hatası var diye düşünüyorum. Karşıdan fişek gibi gelen ve topa yetişmesi %90 olan Günayın önünde durması hataydı. Günaya alan bırakıp topa daha iyi vurmasını sağlayabilirdi.

günay,beck ortaklaşa hata :)

Günay bekleseydi beck top'a yetişmişti geriye doğru yada taç'a doğru atabilirdi top'u :)

Günay ise Beck top'a yetişemez diye çıkıp vurmak istedi birazda tolga'nın etkisinde kalmış :)

Kısaca küçük bir anlaşmazlık oldu olur böyle hatalar :)

Çevrimdışı talha

Şu davanın sonucu neye bağlanacak anlatabilecek olan var mı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

O değilde bu medya fener lider olunca 1 hafta hiç susmadı gerek ligtv'si gerek tv ler gerek gazeteler şampiyon olmuşcasına haberler yapıldı.

Biz Gs'yi ezerek yendik yine lideriz tık yok :) Cibiliyetsiz medya :)

Hocam daha nasıl taktik versin ?   :D :evillol: :biggrinking: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Hatalı. Beck Sneijder'i zaten yakalamıştı o pozisyondan hiçbir şey olmazdı.

Kaleci için yaptığı iş maalesef tartışmaya açık değil. Çıktıysa alırsa haklıdır çıktıysa alamadıysa her türlü hatalıdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Beckle alakası yok bence sneider den çekinerek salladı ayağını ıskaladı halbuki gerek yok korkutarak girmeliydi topa

Çevrimdışı Çağrı

Alıntı
Ayni Fikirdeyim Bjk sampiyon olacagina Fb olsun.
Bjk sampiyon olursa stad ile iyice arayi acar.

Trabzon kendini biz ile rakip görüyor hakikaten komedi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Sarp

Mandanda haberleri dolaşıyor.
Aslı var mıdır acaba?

Çevrimdışı Çağrı

Fenerlilere de çok gülüyorum Beşiktaş'ın tüm  derbileri deplasmanda başedemez diyorlar kendilerinin de öyle olduğunu unutuyorlar  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada 2. yarı Fenerbahçe derbisinden 3 gün önce Fener'in Rusya deplasmanı var  :evillol: :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Hatalı. Beck Sneijder'i zaten yakalamıştı o pozisyondan hiçbir şey olmazdı.

Kaleci için yaptığı iş maalesef tartışmaya açık değil. Çıktıysa alırsa haklıdır çıktıysa alamadıysa her türlü hatalıdır.

Cikmasi hata degildi cünkü Topa zamaninda yetisti. Topa vuramamasi hataydi. Bu tür Hatalar herkesin basina gelebilir. Tolga'nin yaptiklarini ise sadece kötü Kaleciler yapar.

Bence önümüzdeki 2 Lig Macinda da Günay oynamali.

Fenerlilere de çok gülüyorum Beşiktaş'ın tüm  derbileri deplasmanda başedemez diyorlar kendilerinin de öyle olduğunu unutuyorlar  :kop: :kop:

boşver onları çağrı :D

[/img]

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu arada 2. yarı Fenerbahçe derbisinden 3 gün önce Fener'in Rusya deplasmanı var  :evillol: :evillol:

Ukrayna olsa daha iyiydi şimdi rusya'yla diplomatik kriz var. Ukrayna olsa 3 güne dönmezdi taraftarları ordan İstanbul'a  :evillol: