Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278197 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

@AmaralGürses @cursedofdragon

Hakem belli olmadan once Neden Ins Mete kalkavan olur dediğimi ve o oldugunda neden sevindigimi simdi anladiniz mi ???

evet gördük selçuk atılması gerekirken atılmadı :)

Gomez yapınca cart sarı kart rakip yapınca devam sneijder,selcuk 1 dakika susmadı. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FANATİK :

Eze Eze Zafere.

FOTOMAC :

Destan...

Adam Olacaksınız !!!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

fulya ile ilgili bilgisi olan anlaşılır bir şekilde durumu açıklayabilir mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

@mrt_niceguy: FULYA DAVASINI KAZANDIK.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Neyi kazanmışız bakalım. Kira gelirlerini hak ettiğimiz şekilde alabilirsek büyük kazancımız olacak.

evet gördük selçuk atılması gerekirken atılmadı :)

Gomez yapınca cart sarı kart rakip yapınca devam sneijder,selcuk 1 dakika susmadı. :)
Olur okadar Hata maca etki edecek hic bir karari olmadi pozisyonlara yakindi , Oyunu durdurmadi ve Avantaj kuralini cok iyi uyguladi , Lehimize olan faullerin hemen hemen hepsini verdi gördüğünü çaldı

Bize yapilan faullerin cogunu Vermezdi bu Ligde ki bir cok hakem..

Çevrimdışı Yakup

averajla 4. sırada olan bi takımı yendik sadece beyler abartmayın o kadar  :evillol:

iki hafta sonra 7. olma durumu olan bir takım hatta  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

@mrt_niceguy: FULYA DAVASINI KAZANDIK.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Neyi kazanmışız bakalım. Kira gelirlerini hak ettiğimiz şekilde alabilirsek büyük kazancımız olacak.
Yilllik 50 milyon Tl lik kira geliri bekleniyordu yapılırken yanlis hatırlamıyorsam dimi Kadir ??

Çevrimdışı Kadir G.

Yilllik 50 milyon Tl lik kira geliri bekleniyordu yapılırken yanlis hatırlamıyorsam dimi Kadir ??

Hakkımız olanı almış olsak bugün aldığımızdan 12 milyon dolar daha fazla alacaktık diye biliyorum aşağı yukarı 50 milyon dediğin gibi.

Artık nasıl peşkeş çektilerse. Mahalle bakkalı olsan yapmazsın o anlaşmaları.

Bu arada bunu söylemeden edemeyecegim KAPTANLIK Ersana Cok yakisti
Mac icinde de bunu fazlasıyla belli etti
Takimi ateslemesi ve Golu attiktan sonra herkes tribune kosarken Onun Gunayin yanina gitmesi ve Kurtardigi bir Top sonrasi Gunayi Ateslemesi cok iyiydi..

Çevrimdışı serdart

gomezin itirazına verdiği kartı, umutun çıldırmasına veremedi! tüm tribün ıslıkladı uyardı geçti umut da sonradan pardon pardon diye kıvırdı. hem bağır çağır küfret sonra pardon de kart cepte kalsın. bi de hakem diye maç sonu açıklama yapmıyorlar mı en çok o rezilliklerine sevindim.

Çevrimdışı mellfred

Dünkü maçın  hd kaydını bulup paylaşacak olursa çok makbule geçer

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Olur okadar Hata maca etki edecek hic bir karari olmadi pozisyonlara yakindi , Oyunu durdurmadi ve Avantaj kuralini cok iyi uyguladi , Lehimize olan faullerin hemen hemen hepsini verdi gördüğünü çaldı

Bize yapilan faullerin cogunu Vermezdi bu Ligde ki bir cok hakem..

Bir maçtaki önemli hatalar sadece ofsayt vs değildir Yunus'um. Maçın başında sanırım yasin bizim Beck'i arkadan sarılarak yaka paça indirdi ve kart çıkmadı. Bir maçın başında stoperlere sarı kart göster maç sonucu hemen hemen belli olur unutmamak lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Hakkımız olanı almış olsak bugün aldığımızdan 12 milyon dolar daha fazla alacaktık diye biliyorum aşağı yukarı 50 milyon dediğin gibi.

Artık nasıl peşkeş çektilerse. Mahalle bakkalı olsan yapmazsın o anlaşmaları.
Kulubun Baskani Y.d olursa hersey olur :akuma:

Herseyde bi hayir vardir

Gunayin yedigi hatali Gol hem takimi hemde tribünleri daha da ateşledi diye düşünüyorum..

Bir maçtaki önemli hatalar sadece ofsayt vs değildir Yunus'um. Maçın başında sanırım yasin bizim Beck'i arkadan sarılarak yaka paça indirdi ve kart çıkmadı. Bir maçın başında stoperlere sarı kart göster maç sonucu hemen hemen belli olur unutmamak lazım
Abi Gs lilerin hakem diye aglamalari sirf bu yüzden , Hakem bize yapilan faullerin hemen hemen hepsini caldi , Adamlr aliskin degil tabi bunlara genelde bizi dogradiklari için..

Hakem bizi dogramayip Gordugunu caldigi icin zorlarina gitti Gsli lerin..

Çevrimdışı Kadir G.

Günay büyük baskı altındaydı dün. O pozisyonda çıkıp taca vursa helal olsun tolganın yapamadığını yaptı çocuk denilecekti ıskaladı gol yedik. Etrafımdaki kişilerden günaya küfür eden görmedim zaten 10 sn geçti geçmedi ismine tezahürat yapıldı çok önemliydi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Günay'ın şanssızlığı geçen senede aynısı oldu aylarca top oynamayıp derbi maçına çıkmak zordur baştan beri günay oynasa dün daha iyi bir durumda olurdu günay :)

O yüzden günay'ın yaptığı hatayı maruz görüyorum.Kalan 4-5 maçımızda güvenle kalemizi ona emanet edebilir devre arası kaleci alabiliriz.

Bu arada dün şenol hoca ağzından kaçırdı 2 tane genç kalecimiz var 1 tane kaleci şart dedi :) Şenol hoca'da tolga'yı bitirdiyse tolga bitmiştir artık.

Günay,Veysel ve 1 tane yabancı kaleci transferi :)

Çevrimdışı Yakup

Çok Önemli Son Dakika: 2007 genel kurulun demirören ve yönetimini ibra kararı davayla beraber düşmüştür. Şimdi o düşünsün.

Dün akşam onların düşüşü bizim ayağa kalkışımız olabilir  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı harund1k3

yazildi mi bilmiyorum ma erdal torunogullari mactan sonra ; "mutlaka bir stoper bir kaleci transferi yapacagiz." diye aciklama yapti. muhaberin israrli ospina sorulari ustune "ospina gundemimizde yok suanda arsenal'in ikinci kalecisi'' dedi. Bilmiyorum bunlar transfer numarasi mi bunlar ama ospina gercekten zor hedef gibi gozukuyor.

Çevrimdışı mehmetthedum

Oyun olarak iyiyiz evet.. ancak geçen yıl da böyleydik. 2 derbiyi kaybetmiş olsaydık şu anda, biz : 29, galatasaray: 29 ve fenerbahçe: 37 puanda olacaktı..

İşte derbiler bu kadar önemli ve bunun için derbi maçlarında yıllardır çirkefleşiyorlar ve bir şekilde kazanmaya oynuyorlar.

Onun için geçen sene şampiyon olamadık.

Ah be biliç ...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yazildi mi bilmiyorum ma erdal torunogullari mactan sonra ; "mutlaka bir stoper bir kaleci transferi yapacagiz." diye aciklama yapti. muhaberin israrli ospina sorulari ustune "ospina gundemimizde yok suanda arsenal'in ikinci kalecisi'' dedi. Bilmiyorum bunlar transfer numarasi mi bunlar ama ospina gercekten zor hedef gibi gozukuyor.

Yazıldı ama farklı şekilde yazıldı. Bu sözlerden Torunoğulları'nın transfer yapmayacağız dediğini çıkaran olmuş :)

Çevrimdışı Kadir G.

Fulya davasında eski yönetimden tüm zararların tazmin edilmesi için uğraşılacakmış. Sonu hayırlı olur umarım büyük bir gelir kapısı ora.

Çevrimdışı Türkay

Dün Günayın gol yediği pozisyonda ki çıkışını bi tek ben mi beğendim. İyi çıktı ama kötü sonlandr bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı @atalay @Tolga

Dun futbolcularımız daha once hic yapmadiklari bir seyi yaptilar

Son 15 dakikada daha onceki gibi paniklemediler , Sakin kaldılar , Rakip alanda kisa Pas yaptilar , Oyunu soguttular , Tansiyonun yukselmesine izin vermediler

Bu su demek oluyor Futbolcularımız Artik Tecrube kazandilar ve ligi çözdüler

Buyuk maçlarda stresle nasil basa cikilir ogrenmisler
Bu cok buyuk bir gelisme...
Büyük takım refleksi gösterdik ve bu çok önemliydi.

@Yunus Emre Dökmeci Bilic'i andın mı dün gece :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Trabzonlular tarafını belli ediyor artık açık açık.

Oha biz bu ibişler şampiyon olsa seviniriz ama şunlara bak be acımam daha bunlara beter olsunlar