Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278111 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

günaydın ahali :D çok mutlu uyandık çok güzel bir galibiyet aldık , çarşı haricinde tribünler harikaydı ,  oyun harikaydı kötü olan hiç bişey yoktu , arena ekibiyle tanışıp onlarla birlikte önce şeref bey'de sohbet etmek ardından olimpiyatta maç izlemek çok güzeldi :D efe abinin koltuk kırması unutulmaz tam bir holigan
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mario Gomez dun aksam bir kez daha Kalitesini , Klasini , Tecrubesini konuşturdu
Buyuk takim ve buyuk maclarin oyuncusu oldugunu gosterdi

Tamam Demba Ba yi hepimiz cok sevdik ama Gomezle Demba Ba yi kiyaslamak Gomeze hakaret olur :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

günaydın ahali :D çok mutlu uyandık çok güzel bir galibiyet aldık , çarşı haricinde tribünler harikaydı ,  oyun harikaydı kötü olan hiç bişey yoktu , arena ekibiyle tanışıp onlarla birlikte önce şeref bey'de sohbet etmek ardından olimpiyatta maç izlemek çok güzeldi :D efe abinin koltuk kırması unutulmaz tam bir holigan
Ne @Efe abi koltuk mu kırdı :o_o: :o_o:
Maci en sakin izleyen Atlayip ziplamayan , Bagirmayan Efe abi mi yapti bunu :alala:

Çevrimdışı Ensar

bırakın Diego Lopezi felan konuşulacak adam Ospina

Çevrimdışı Ensar

Ne @Efe abi koltuk mu kırdı :o_o: :o_o:
Maci en sakin izleyen Atlayip ziplamayan , Bagirmayan Efe abi mi yapti bunu :alala:
hemde ne kırmak yerinden söküldü resmen :D

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
Tek silahları şut , önlerini kapatırsak en kolay lig maçımız olur . Artık rakiplerimizde emre ve melo gibi çirkefler yok rahat rahat derbi izliyorum onlar varken diken üstündeydim.

Alıntı
Taraftar ve Şenol hoca takıma stres yüklemezse çok rahat alacağımız bir maç  :bandit:

dün maçtan önceki yorumlarım.  :D
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 09:28:33 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ospina buraya gelmeli , Cordoba borcunu ödesin getirsin  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

dün maçtan önceki yorumum.  :D
Ayni yorumu ben Gunler once yaptim @ahmetx abi
Bu zaten gözle görülür noktada , hicbir oyun planlari yokki adamlarin butun planlari Poldi ile snaijderin sutlari uzerine kurulu..
Tam yapmamiz gerekeni yaptık onde basip Snaijder ve poldi nin top almasını engelledik ve oyunu forse ederek rahat bir galibiyet aldik skor alarak rahat gorunmesede Oyun olarak rahat bir galibiyetti Eze eze yendik :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Ayni yorumu ben Gunler once yaptim @ahmetx abi
Bu zaten gözle görülür noktada , hicbir oyun planlari yokki adamlarin butun planlari Poldi ile snaijderin sutlari uzerine kurulu..
Tam yapmamiz gerekeni yaptık onde basip Snaijder ve poldi nin top almasını engelledik ve oyunu forse ederek rahat bir galibiyet aldik skor alarak rahat gorunmesede Oyun olarak rahat bir galibiyetti Eze eze yendik :ok:
Yıllardır 3 takım arasındaki derbilerde bu kadar ezici üstünlük olmamıştı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün takımın oyununu beğendim,10 dk içinde skor kabus gibi oldu ama ben kaleci ve 15-20 dk haricinde genel oyunu çok beğendim. Poliyannacılık diye kendi kendine insanları kalıplara koymaya çalışıyorsun. Ben poliyanna değilim erkek basketbolumuz nasıl zirveye çıkıp bitik hale geldiyse futbolda onun tam tersi kadar umut verici bir durumda görüyorum. Güzel oynadığın zaman bugün kazanamamış olabilirsin ama yarın mutlaka kazanırsın. Bugün skor kötü diye iyi oynayan takımı eleştirip yarın gsyi yenince mermiler patlatmam. Kalecinin kötü performansını ve kaleci almayan yönetimin hatasını söylerim. Bu kadar. İnşaattan girip bir yerlerden çıkıyorsun eğriyi doğruyu söylüyoruz yine polianna fani madida anlayamazsınız gibi şeyler söyleyip duruyorsun.

Sporting maçından sonra yazdıklarımız.

Takımın çok iyi oynayıp yenildiği sporting maçından sonra önüne geleni eleştirip ağzına geleni söyleyen arkadaşlar lütfen bundan sonraki puan kayıplarında bu şekilde yıkıcı yorumlar yapmayın. Hepimiz Beşiktaş'ın iyiliğini istiyoruz. Doğrularızı söyleyin ama abartıp insanı da bunaltmayın. Sporting maçından sonra takımı övdük umutlu gördük diye poliyanna olduk ama bugün neticesini gördük. Dün şans eseri son dakikada 1 gol yesek yine ağzına s.madığınız adam kalmazdı. Neyse biz yıllar sonra gelen bu galibiyeti gs de daha kötü bir hezimeti haketmişti. Helal olsun tebrik ederim takımı, teknik direktörü, emeği geçenleri.

Çevrimdışı Ensar

@AmaralGürses @cursedofdragon

Hakem belli olmadan once Neden Ins Mete kalkavan olur dediğimi ve o oldugunda neden sevindigimi simdi anladiniz mi ???

Çevrimdışı Ensar

@AmaralGürses @cursedofdragon

Hakem belli olmadan once Neden Ins Mete kalkavan olur dediğimi ve o oldugunda neden sevindigimi simdi anladiniz mi ???
çok korudu gs li futbolcuları , genel olarak iyiydi ama çok korudu daha erken kart çıkacak pozisyonlar vardı, Allahtan kararları hatalı değildi ama bir ara kartını unuttu kesin dedim :)

Çevrimdışı Çağatay

Bizimkiler dün akşam, gol pozisyonlarında 9-1, kornerlerde 9-1, şutlarda 20-7, isabetli şutlarda 10-5 üstünlük yakaladı.

biz aslında dün akşam gsyi farklı yendik ama muslerayı 2-1 yenebildik
Hope for the Best, Plan for the Worst

@Çağrı @atalay @Tolga

Dun futbolcularımız daha once hic yapmadiklari bir seyi yaptilar

Son 15 dakikada daha onceki gibi paniklemediler , Sakin kaldılar , Rakip alanda kisa Pas yaptilar , Oyunu soguttular , Tansiyonun yukselmesine izin vermediler

Bu su demek oluyor Futbolcularımız Artik Tecrube kazandilar ve ligi çözdüler

Buyuk maçlarda stresle nasil basa cikilir ogrenmisler
Bu cok buyuk bir gelisme...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Çağrı @atalay @Tolga

Son 15 dakikada daha onceki gibi paniklemediler , Sakin kaldılar , Rakip alanda kisa Pas yaptilar , Oyunu soguttular , Tansiyonun yukselmesine izin vermediler

Gomez gibi bir adamın varsa herşey çok kolay oluyor. Fener maçı ve şimdi Gs maçı. Sorumluluk alınması gerektiği yerde alıyor sorumluluğu. Cidden çok büyük futbolcu böylesi Beşiktaş'a gelmedi uzun zamandır..
Korku akıl katilidir.

çok korudu gs li futbolcuları , genel olarak iyiydi ama çok korudu daha erken kart çıkacak pozisyonlar vardı, Allahtan kararları hatalı değildi ama bir ara kartını unuttu kesin dedim :)
Basta Snaijderin poziyonu ve 1-2 poziyon disinda Siir gibi Mac yonetti okadar Hata olur...
Kontrollu yonetti oyunu sik sik durdurmadı ve Avantaj kuralini cok iyi uyguladi

Lehimize olan faullerin hemen hemen hepsini caldi
Gördüğünü verdi

Bize yapilan bazi faullerin cogunu bu Ligde cogu hakem calmaz kardesim emin ol buna..

Mario Gomez dun aksam bir kez daha Kalitesini , Klasini , Tecrubesini konuşturdu
Buyuk takim ve buyuk maclarin oyuncusu oldugunu gosterdi

Tamam Demba Ba yi hepimiz cok sevdik ama Gomezle Demba Ba yi kiyaslamak Gomeze hakaret olur :tabe:
@Serhat Akkaya abi :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya abi :bandit:
FM'de bir özellik vardır Important Matches diye Gomez'in bu özelliği 20 üzerinden 18-19 filan  :D
Korku akıl katilidir.

@Çağrı @atalay @Tolga

Aynen abi normalde böyle yapmazdık şaşırdım yere yatmadan defans bölgesinde değil ilerde top tutarak zamana oynadık öndeyken en sevdiğim anlar rakibin zavallılığını ortaya çıkarıyor. Küçük çocukla top oynadığında ordan burdan koşar ama ayağındaki topu bir türlü alamaz ya öyle bir şeydi keyif aldım :D

FM'de bir özellik vardır Important Matches diye Gomez'in bu özelliği 20 üzerinden 18-19 filan  :D
Olan var Olmayan Var Kiskanirlaaaarrr :naughty: :naughty: :ishock:

2.en yakın takipçimiz akhisarsporun da kayseriye yenilmesiyle 3. ile puan farkı 7'ye çıkmış oldu.  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

averajla 4. sırada olan bi takımı yendik sadece beyler abartmayın o kadar  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

averajla 4. sırada olan bi takımı yendik sadece beyler abartmayın o kadar  :evillol:
:biggrinking:

Çevrimdışı OrhanAker