Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277946 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı TØLGA

Bakıyorum hemen. Bir de geniş özet veren oldu mu elden ele uzatsak varsa :)

trtsporu izlicen onun için :D internet sitesinde falanda olmuyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ersan'a kaptanlık yakıştı sanki. :)

Ligtv'nin sitesinde bütün videoları bulabilirsiniz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

trtsporu izlicen onun için :D internet sitesinde falanda olmuyo

Aç aç tekrar verecek birazdan. :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Maç ve skor sevinciyle bazı şeyleri unutuyoruz arkadaşlar LAKİN bu maçın bir önemi de mühendis Oktay Abi'nin ölüm (daha doğrusu gs'liler tarafından linç edilme) yıldönümüne gelmesiydi.

Ona armağan olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgi veren bir de başlık açtım "Onursal ve Efsaneler" forumuna. Bilginize sunarım...
Herkese iyi geceler dilerim.

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-onursal-ve-efsaneler/oktay-akdemir-%28muhendis-oktay%29/msg424610/#msg424610

Çevrimdışı 38life

Ersan'a kaptanlık yakıştı sanki. :)

Ligtv'nin sitesinde bütün videoları bulabilirsiniz.

Ersan tam bir kaptan. Bugün bütün takım golün ardından tribünlere koştuğu anda o Günay'ın yanına giderek bunu bir kez daha gösterdi. Üst düzey bir stoper alınmaz ise Ersan'ın yedeği olur o transfer. Ancak ben üst düzey bir kaleci ve stoper transferi yapılması gerektiğini düşünüyorum. Zaten şimdiye kadar yönetim çok iyi fiyatlara çok iyi transferler yaptı. Bu sefer de kesenin ağzını açın şampiyon olalım.

Çevrimiçi mayguntr

Şimdi gördüm bu mesajını. Şu saniyesine bi bakar mısın:

Nasıl mümkün abi böyle birşey? Buraya tolga gerçekten ayağıyla yetiştiremiyor. İkisini de Allah yaratmadı mı? Sorsan ikisi de "kaleci"..

https://youtu.be/reVJi_YVnk4?t=526
Sinan Engin Beyaz Tv de İtalyadan kaleci geldi diyodu bu olmasın  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgi veren bir de başlık açtım "Onursal ve Efsaneler" forumuna. Bilginize sunarım...
Herkese iyi geceler dilerim.

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-onursal-ve-efsaneler/oktay-akdemir-%28muhendis-oktay%29/msg424610/#msg424610
Unutmaman güzel olmuş teşekkürler

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mario Gomez 10.27 km koşmuş. :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Yani Ersan gibi kendisi dışında tüm takımı ateşleyen biri varken kendi motivasyonunu dahi sağlayamayan birine kaptanlık vermemiz çok saçmaydı. Hadi Ersan olmasın başkası olsun fakat Türk ise Beşiktaşlı olsun. Gittik trabzonludan Beşiktaş kaptanı yaptık.

Çevrimdışı Alper1903

Bugün aklıma takılan enteresan şeylerden biri de öğlen saatlerinde ntvspor'u izliyorum, beşiktaş'ın derbi hazırlığı hakkında haber yapmışlar. Haberde Tolga'yı 2-3 defa gösterdi antrenmanda, adam atılan topların hepsini yedi.  :D

Çevrimdışı FARUK

Ersan çok farklı gerçekten 2. Yarı bir pozisyonda  sneider in önüne gelen top vardı pozisyon u takip edip vurdurmadı

Çevrimdışı murat_

olimpiyat stadinda mactan sonra sok goruntuler Q17 süreyya  abiye saldirmis hirpalamis durumu agirmis
kaynak fanatik  :kop: :kop: :kop:
https://twitter.com/HaberKartali/status/676537009339518977

Çevrimdışı Çağrı

Uefa gidince ortasaha transferi hatta sol bek rafa kalktı diyebiliriz yaza kadar.

Kaleci ve stoper alınacaktır sadece. Sayı azaldığı için en iyisini almalılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uefa gidince ortasaha transferi hatta sol bek rafa kalktı diyebiliriz yaza kadar.

Sinan Milan'dan kaleci diyordu.. Baktım Abbiati ve Diego Lopez var :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı TØLGA

uefaya devam etseydik gene gelmezdiki onlar devre arası şu ikisini alsınlar başka bişey istemiyom en iyisinden ama

bugün milandan bi kaleci falan diyolardı diego lopez galba [34] yaşında tabe
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkese günaydın. Harika bir maçtı dün ve taraftar harikaydı. Maç sonu neredeyse kimse çıkmadı uzun süre o soğuğa ve yarın iş olmasına rağmen. Gelen herkesin ayağına ve yüreğine sağlık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gune Derbi galibiyeti ve liderlik keyfi ile baslamak :sevinc :sevinc

Eze eze yendik , Gs maci pozisyon bulamadan tamamladi , hepsinin ayagina yüreğine saglik :claps:
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 08:35:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ismail son 2 mactir macin yildizi Buyuk adamsin Senol Hoca..

Çevrimdışı ALI RIZA

Ismail son 2 mactir macin yildizi Buyuk adamsin Senol Hoca..
@Yunus Emre Dökmeci engelleyin @Çağrı keyfi olarak engelleyin  :ishock:

Çevrimdışı cisse557

2-0 yeniliriz diyordum. totem de degildi valla. takimin her yerinden opuyorum, senol hoca adamin dibidir. Necmi abi senol hocaya isindi mi acaba :)