Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277743 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Beyaz tv'de ümraniye'yi gösterirken rok'a dümdüz gittiler canlı yayında  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

ahahaha adamın biri beyaz tv kamerasına bakarak rasime çok feci küfür etti  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ekrembaser

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 23:49:27 Altuğ ]

Çevrimiçi Mehmet57

ahmetcakar @ahmetcakar1 48 sn.48 saniye önce
Rakibini ezen ve yenen Bjk yi kutluyorum.Mustafa Denizlinin eli GS ye değmiş mi bilmiyorum ama BJK nin Mustafa Denizliye değdiği kesin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyaz tv'de ümraniye'yi gösterirken rok'a dümdüz gittiler canlı yayında  :evillol: :evillol:

Kameramana sordu önce hangi kanal diye, sonra bekledi biraz ve aniden yabıştırdı :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Kameramana sordu önce hangi kanal diye, sonra bekledi biraz ve aniden yabıştırdı :kop: :kop:

rok'da baya genişmiş  :kop: :kop: veya kudurdu kasıyor kendini  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

rok'da baya genişmiş  :kop: :kop: veya kudurdu kasıyor kendini  :kop: :kop:

Herifin anasına sövüyolar o orda kahkaha atıyor harbiden troll ya zevk alıyor işte :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Hoca, İsmail'i bugün bazı pozisyonlarda switch play gibi kullandı. İlk yarıda Olcay'ın topsuz oyunları, Gomez'in Oyun-1,2,3 de başarısı, Kerim'in boş alanlara top taşıması dikkat çekti.

Atiba ve Oğuzhan'ın genel performansı, Rhodolfo, Beck ve Ersan'ın forvetlere yakın oyunu ile ikinci yarıdaki 10 dakika dışında oyunu kontrol ettik.

Son 2 maçtır baskı merkezlerini doğru kurguluyoruz. Ayrıca Hocanın değişiklikleri de oyuna direkt etki etti.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu takım bu sezon yarıştan kopmaz. İnşallah sonuna kadar gidecek ve şampiyon olacağız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dikkatimi çekti. Sosa napıyosun orda :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Diego lopes hakkında görüşleri alalım ne diyosunuz realdeyken ben cok begeniyordum casillası aratmadı bence casillasdan iyide performans sergiledi ama yaş 35 iki sene sonra yine cıkarız kaleci aramaya

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Yalnız harbiden bugün Mario Gomez çok çok büyük bir şey başardı. Aklıma geldikçe, gördükçe, okudukça hayrete düşüyorum.

Çevrimdışı Deniz

tezahuratlar a.ç yi epey sinirlendirmiş çok fena ağlıyor  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Canlı yayını bir daha açsalar keşke  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı can1903

ahahahas vahap beyazı istiyor sinan engin
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tomahawk

rasim ozana küfür ettikleri anın videosu var mı

edit: buldum beyler  :D :D
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 00:39:37 Tomahawk ]

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı atalay

Stoper elzem, özellikle rotasyonda. Zira niteliği bırakın sayısal eksiklik var.

Fakat Ersan'ın oyun içi ve takım kimyasındaki rolü düşünülünce gelen oyuncu kulübede bekler. Bunu aylar öncede yazmıştım. Bu durum çok daha belirgin olmaya başladı. Kaleci çok daha elzem.

Çevrimdışı AmaralGürses

Fakat Ersan'ın oyun içi ve takım kimyasındaki rolü düşünülünce gelen oyuncu kulübede bekler. Bunu aylar öncede yazmıştım. Bu durum çok daha belirgin olmaya başladı. Kaleci çok daha elzem.

iç savaştan anası ağlamış Dnipropetrovosk platolarından bir king kong bir de kara yağız yiğido kapmak kaç para hocam. Alalım şunların ikisini paket şeklinde, birbirlerini de tanıyorlar vallahi billahi yürür gideriz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kaptanlıkta yakışmış öyle veya böyle kötüde olsa ben feda ederim dediğinden beri bende yeri ayrı.bu sene bambaşka bende sana onu dicektim stoper diyoruz ama kim gelirse kulubeye hapsedecek ersan öyle gözüküyo ilk öncelik kaleci sonra stoper sonra olursa orta saha olmazsa napalım hem bir kulvar eksildi şimdi tekrar soruyorum oğuzhan atiba gomez 40 maçı çıkartırmı 50 oynayamaz demiştin

Çevrimdışı Kalyoncu

iç savaştan anası ağlamış Dnipropetrovosk platolarından bir king kong bir de kara yağız yiğido kapmak kaç para hocam. Alalım şunların ikisini paket şeklinde, birbirlerini de tanıyorlar vallahi billahi yürür gideriz.
Şenol güneşinde istediği boyko diyolar ama ne kadar doğrudur bilinmez

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol güneşinde istediği boyko diyolar ama ne kadar doğrudur bilinmez

Çevrimdışı Çağrı

Haftaya puan farkı 3'e çıkacak Fener ile de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli