Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275984 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

beyler malum derbiler 3 ihtimalli maçlardır. ihtimalleri açıklıyorum : 3-1; 4-1; 4-2  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

ersanın oynaması bence büyük risk tasıyor

özellikle mental olarak olurda yanlıs kayar düşer bir haltlar olursa hocaya sararım soyleyim simdiden
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

ersanın oynaması bence büyük risk tasıyor

özellikle mental olarak olurda yanlıs kayar düşer bir haltlar olursa hocaya sararım soyleyim simdiden

haklısın tosic oynasın demi ?

Çevrimdışı ozan062

haklısın tosic oynasın demi ?

ben tosicte fitim seni bilemem böyle tansiyonlu macta bu girilmesi riskli bir toptur gorucez

Çevrimdışı brkntcnr

Bende bu derbide gol olup yağacağımızı hissediyorum

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben tosicte fitim seni bilemem böyle tansiyonlu macta bu girilmesi riskli bir toptur gorucez

Ben Beşiktaş'lı olupta birtane tosic'e fit olan görmedim ama sadece sen fitsin herhalde :)

Tonsiyonu yüksek riskli maçlar demişsin kendin söylüyon bak ne güzel tosic kaçtane derbi oynadı ersan kaçtane derbi oynadı ? :)

Çevrimdışı ozan062

Ben Beşiktaş'lı olupta birtane tosic'e fit olan görmedim ama sadece sen fitsin herhalde :)

Tonsiyonu yüksek riskli maçlar demişsin kendin söylüyon bak ne güzel tosic kaçtane derbi oynadı ersan kaçtane derbi oynadı ? :)

muhakkak ama benim içimde bir korku var ersanın yanlıs hamleleri hakem tarafından rahatlıkla kırmızıuyla cezalndırılabilecek bir ortam var

heleki 3 haftadır olmayan sayın ersan gülüm bu macta olurda konstantrasyon sıkıntısı yasarsa işimiz var ben hazır oynayan varken bozmayak diyorum :lol:

muhakkak ama benim içimde bir korku var ersanın yanlıs hamleleri hakem tarafından rahatlıkla kırmızıuyla cezalndırılabilecek bir ortam var

heleki 3 haftadır olmayan sayın ersan gülüm bu macta olurda konstantrasyon sıkıntısı yasarsa işimiz var ben hazır oynayan varken bozmayak diyorum :lol:

Hakem bizden merak etme :) Hakem göstericek olduktan sonra bütün oyuncularımıza kart gösterebilir.Takılma böyle şeylere :)

2.ci söylediğin şey sadece Türkiye'de yapılıyor.Bir oyuncunun sakatlığı geçtiyse oynar yok ayağı kayarsa yok konstantrasyon geçin bu işleri :)

Hazır oynayan adam tosic adam kaçırır tosic,pozisyon alamaz tosic kendi kalesine atar tosic.Beşiktaş'lı olmadığınızı bilsem kesin Beşiktaş'ın kötülüğünü istiyor derdim :)

Çevrimdışı Batuhan1903

@atalay Günay konusunda haklı çıktın tebrik ederim. :claps:

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı LuceGel

Tosiçi isteyenleride gördük sonunda eksiğimiz kalmadı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

İkisi de Beşiktaş'ın kalecisi değil demek ikisi de Beşiktaş'ın kalecisi değil demektir. 

Yönetim ne olursa olsun devrede uyuma artık.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Kutlu olsun büyük Beşiktaş taraftarı. Bu takım şampiyon olacak bosuna demiyoruz çok üstünüz renklilerden.

Çevrimdışı src35

İsmaile helal olsun bayıldım mükemmel oynadı

Tabi şenol hocayada helal olsun ölüyü diriltiyor

Çevrimdışı TØLGA

lay lay layyyyyy layyy layyyyyyyyyyy oooooooooo BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :sevinc :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu maçla takım bu yıl şampiyon olacağını gösterdi.

1 kaleci 1 stoper ve şampiyonluk.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalBaz

Bugun uc puan kazandik ama baska seylerde kazanmamiz ve dersler almamiz gerekiyor. Taraftar istemiyor diye tolgayi oynatamadi hoca bugun. O cok bilmis konusan arkadaslar gunayin tolgadan iyi oldugunu iddia ettiler. Bugun bu bos beles takima yenilseydik, bunun tum sorumlusu taraftardi. Devre arasina kadar bu takimin kalecisi tolgadir oyle olmak zorundadir. Devre arasi baski yapar yonetime oyuncu aldiririz.

Çevrimdışı TØLGA

Bugun uc puan kazandik ama baska seylerde kazanmamiz ve dersler almamiz gerekiyor. Taraftar istemiyor diye tolgayi oynatamadi hoca bugun. O cok bilmis konusan arkadaslar gunayin tolgadan iyi oldugunu iddia ettiler. Bugun bu bos beles takima yenilseydik, bunun tum sorumlusu taraftardi. Devre arasina kadar bu takimin kalecisi tolgadir oyle olmak zorundadir. Devre arasi baski yapar yonetime oyuncu aldiririz.

bu forumdaki çoğu kişi çok bilmiş oluyo o zaman hee?

tolga çıksaydı o golü yeseydi o maç orada biterdi zaten tolganın yemesiyle günayın yemesi bir değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

bos konusmussun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin, Milan'dan bir kaleci ile prensip olarak anlaştığımızı söylüyor da ne kadar doğrudur tabi o meçhul :D
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 22:32:37 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Sinan Engin, Milan'dan bir kaleci ile prensip olarak anlaştığımızı söylüyor da ne kadar doğrudur tabi o meçhul :D

Sadece milan mı Inter milan mı :D
Hope for the Best, Plan for the Worst