Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275363 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

yanlız akşam günay saçma sapan bir gol yerse ve o golle nağlup olursak şimdiye kadar tolga hakkında yazdıkların çöp olur biliyosun demi

yalnız kalede tolga varken ben her geçen top'a gol diye bakıyorum.

Defansa geçirmeyin geçerse %100 gol diyorum.

Tolga'nın ekşimiş suratını görmeyelim artık yeter :)

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaş'a zarar veren adama kafayı takarım. Sen takmadığına göre memnunsun sanırım?
ben kafaya takarsam sene sonuna doğru 25 kişilik kadro 10 iner sahaya çıkacak takım kalmaz....

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kasımpaşa 1 akhisar 2 sporting 3

3 birbirinden beter performans ve kalecimiz bu sezon ilk defa bir hafta ilk 11'de başlamayacak. Günay şunu yerse bunu yerse diye bakmamak lazım. Kötü oynuyorsa yedeğe geçecek nasıl ki kanatlar orta sahadakiler her hafta performansına göre yedek kalıyorsa kaleci de eleştirilir ve yedek kalır. Bu kadar golde herhangi bir mevkideki futbolcumuzun payı olsaydı yerin dibine sokulurdu. Tolga da Sporting maçından sonra küfür ve hakaret haricinde hakettiği tepkiyi alıyor. (Yanlız Akhisar maçında maçının ortasında taraftarın yenilgiyi kabullenip Tolgayı ıslıklanmasını doğru bulmamıştım)

Çevrimdışı atalay

Sorumluluktan kaçanların Beşiktaş'ta yeri yok.

Vasatlardan biri gitti.

Çevrimdışı Kadir G.

@ovuncozdem: Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinde kaptan Ersan Gülüm olacak.. Yedek kaleci Hüseyin Yılmaz (96 doğumlu)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vasatlardan biri gitti.
Sonuna kadar katılıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Vasatlardan biri gitti.
buna katılmayan yoktur herhalde
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Tolga Zenginin Beşiktaş kariyerinin bittigi belli oldu.

Bugun gunay iyi durur kotu durur orasi Allah in bileceği is.Ama bildigim bise var ki ne kadar kotu dursa da tolganon bu takim oyuncularinda ve taraftarda yarattigi tramvayi yaratmayacaktir.

Tolganin yolu açık olsun.devre arasi 1st class bir kaleciyi getitip sene sonunda kupayi kaldirmamiz lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Bazı kişileri de fazla savunmamak lazım işte ters tepebiliyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın kadrosunda yer alan +30 yaşında bir oyuncu takımda fark yaratmak zorunda. +30 yaşında bir oyuncunun Beşiktaş gibi bir takımda vasat olmak gibi bir lüksü olamaz.
Bugün dünyanın en iyi kalecisi kabul edilen Neuer de basit hatalar yapıp gol yiyor fakat Neuer sürekli aynı hataları yapıp aynı golleri yese , oyun olarak gerilese onun bile geleceği sorgulanırdı Bayern Munchen'de hatta gönderilirdi . Suçu taraftara atmak en kestirme yolu ama olayların derinine inersek aslında öyle olmadığı görülecektir.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Tolga sahada olsaydı önündeki 10 kişiyi sahadaki ve ekranlardaki milyonları 0-1 mağlub başlatacaktı, sahadayken kalen sağlam değilse kalene inancın güvencen yoksa üstüne sahada ki diğer oyuncularda o tedirginlikle başladımı zaten geçmiş olsun, çok iyi bir hamle olmuş, bir değil iki değil kaç maçımızı yaktı hataları bizlere çok şey kaybettirdi, bu kadar hatayı sadece Beşiktaş sindirebilirdi herhalde Liazbon'da da bardak parçalandı, bu saatten sonra yolu açık olsun Tolga'nın.

Çevrimdışı OrhanAker

kalede günay iyi oldu.yalnızzz olurda günay 3-4 iyi maç çıkarır..
transfer döneminde paramız cebimizde kalsın filan derseniz.. :D

o ospina buraya gelecek.. :D (Sirigu da olur fitim) :evillol:

Çevrimdışı ozan062

yanlız akşam günay saçma sapan bir gol yerse ve o golle nağlup olursak şimdiye kadar tolga hakkında yazdıkların çöp olur biliyosun demi

o değilde simdi harbiden gercekten sakatsa su sıkıntı var

takımın 3cü kalecisi yok:) yani muhakkak bir kaleci alınması sart
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o değilde simdi harbiden gercekten sakatsa su sıkıntı var

takımın 3cü kalecisi yok:) yani muhakkak bir kaleci alınması sart
sakat filan değil yahu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

sakat filan değil yahu..

metinde cumartesi sakatlandı diyor yani bugun acıklanıyorsa sordular ona oynayabilirmisin oda yok agrım var sızım var demiştir ve yatısa geçmiştir

yani takımı arkadaslarını satıyor bilen biliyor derbiye tolganın gecmesi gerek diyende bendim cnk maceraya gerek yok kafasındaydım sonraki maçlarda gunaya can kurban herneyse

karakter sorunu oldugu burada netleşti arkadaslar artık o arkadası savunmanın hiçbir anlamı kalmamıstır simdi onemli nokta

bu adam klupten nasıl uzaklastırılacak??:))

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı panic13

kalede günay iyi oldu.yalnızzz olurda günay 3-4 iyi maç çıkarır..
transfer döneminde paramız cebimizde kalsın filan derseniz.. :D

o ospina buraya gelecek.. :D (Sirigu da olur fitim) :evillol:

Yönetimin, en azından kaleci konusunda böyle bir maceraya gireceğini düşünmüyorum. Kaleci alınmayıp bir de o yüzden şampiyonluk giderse hem Güneş, muhalefet zorlarsa stada falan bakılmaz Orman da gider.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kemal

En azından topa vurunca yarı sahayı geçiriyor arkadaşlar,  yani 2 el 2 ayağı olsun nefes alsın yeter modundayız bu pozisyonda bizi bu hale getirdiler.

Çevrimdışı Kemal

En azından topa vurunca yarı sahayı geçiriyor arkadaşlar,  yani 2 el 2 ayağı olsun nefes alsın yeter modundayız bu pozisyonda bizi bu hale getirdiler.

Maç kurtarmasını geçtik, maç yakmasın nötr olsun istiyoruz artık.  Peynir ekmek olsun karnımızı doyuralım , daha nasıl tasvir edilirki.

Çevrimdışı AmaralGürses

konusuluyor bjktvde tolga

https://www.periscope.tv/w/1vOGwwlqrdPGB

Hepsi BOMBOŞ konuşuyor, BJK TV'nin neden izlenmediğini kanıtlar nitelikte.

Neymiş Tolga'ya protesto edilince diğer oyuncu da düşünmez miymiş "beni de protesto ederler en ufak hatamda" diye. Yahu el insaf, Tolga'nın yaptığı hataları hangi oyuncumuz yaptı? Sen bunları diyince diğer oyuncularımıza hakaret etmiş oluyorsun. Bu taraftar futbolu gayet iyi bilir, kimse Tolga dışında bir oyuncuyu protesto etmdi/etmez kolay kolay.

"Kaptanımız" da "kaptanımız" valla yazıklar olsun o zaman sittin sene böyle oyuncularla, vasatlarla devam. Bu zihniyet yüzünden Beşiktaş şampiyon olamıyor işte, tam da bu zihniyet yüzünden.. Ötekisi çıksa ne dese beğenirsiniz.. aslında tolga bu sezon gayet başarılıymış, hataları avrupa maçlarına denk geldiği için haksız yere çok eleştirilmiş.  :akuma:

Maaşınızı kulüp veriyor diye kulüp ne diyorsa aynısını mı diyeceksiniz? Fransız devlet kanalı çıkıyor çatır çatır Holland'ı eleştiriyor yeri geldiğinde. Nedir bu biat kültürü bizde arkadaş. Tolga 10 maç eliyle topu içeri koysa "kaptanımız çok büyük adamdır" diyecek zihniyet işte bu. Bu zihniyet bu hallere düşürdü bizi.

Neyse daha fazla konuşmiyim inşallah hayırlısıyla kazanırız Tolga'nın olmayacak olması çok güzel haber. Vurduğun gol olsun Beşiktaş'ım, vasatlardan temizlen, arın tez zamanda Beşiktaş'ım...

Çevrimdışı laoban

ya unuttugunu mevzu su, kalede tolga yok. gunay hatali bir gol yemesi halinde diger oyuncularin oyundan dusecegini sanmiyorum, tolganin kotu oldugunun herkez farkinda yedigi her hatali gol sonunda takimin tamaminin oyundan dusmesi bu dusuncemi dogruluyor. tolgaya hayatta basarilar diliyorum, yolu acik olsun.

Çevrimdışı talha

Yönetimin, en azından kaleci konusunda böyle bir maceraya gireceğini düşünmüyorum. Kaleci alınmayıp bir de o yüzden şampiyonluk giderse hem Güneş, muhalefet zorlarsa stada falan bakılmaz Orman da gider.
Allahın seversen adamlar yarı Tolga ile inadına kumar yapa yapa devam ettiler

Sonra çıktılar şok maharet miş gibi 8m lar ettik dediler

Yani siz diyorsunuz ya öyle böyle benim bildiğim yönetim hiç öyle bir yönetim değil yani almaz sa alamaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

devre arasına kadar kale günayda artık bu belli
tolgayı da artık ne yaparlar bilmiyorum bundan sonra
günay ın yedeği bile olmaması lazım
bir daha bu formayı giymemesi lazım

he ama kupa maçlarında günay'ın sakatlanma ihtimaline karşı tolga başlayabilir :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

:lol:
28 yaşındayım bu gözler sadece cordobayı gördü bide fevzi var tabi topa vuramamıştı hala gözümün önünde :bandit:

Çevrimdışı canU

Helal olsun yönetime teknik ekibe doğru tercih yaptılar. Şimdi rahat rahat sıkıntısız yener geçeriz.