Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275159 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Zaten tolga kalsın diyen yok cok güzel örnek vermişsin brugge maçı bende oradaydım o maçı taraftar verdi onun hatalı gol yiyecegi belli maçada cıkarttılar yapacak birşeyde yok biz orada ıslıklamayıp homurdanmasaydık o turu geçmiştik daha 1-1 ken adamda kapasite yok adam kaleci değil kesinlikle transfere ihtiyacımız var ama maç içinde oldumu iyice sapıtıyo bu adam takım oyundan düşüyo maç bambaşka düzeye geliyo onu anlatmaya calısıyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oha cus dicem hocam yani biz nasıl macı veririz yahu siz nasıl birseysiniz:)))

tamam macın basından beri pektemegi ve tolgayı ıslıkladık ama haklıydık be durduk yere yapmadık bunu fazlaya falanda kacmadı nitekim bu ıslıklarımız adamların canını sıkıyorsa neden macın ikinci yarısını biraz geçince takım coktu?? bizmiyiz yani bunu yapan biz protestoyu basından sonuna kadar istikrarlı devam ettirmişiz
ama oyuncu maç içinde kendi istikrarını devam ettiremiyorsa suclu biziz  vay anasını

psikolojiden az bucuk anlarız bu dediğin seyin hiçbir dayanagı yok heleki 500 kmlik mesafe varken oyuncuyla taraftar arasında hadi ınonu için bu dediklerin dogru ama bu stadda katılmıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdemm

Ne kadar tuhaf bir şey valla..

GS li biri gelse manipule edip Beşiktaş taraftarını nasıl derbi havasından uzaklaştırırım dese
taraftarların maç öncesi futbolcularına güvenini nasıl sarsarım dese
zaten olimpiyatta az olacak seyirci önünde rakibimi destekleyecek taraftarını takımına nasıl kışkırttır
oyundan düşmelerine maç içinde dağılmalarına nasıl sebep olabilirim diye düşünse,

burada yazılanları okur ve hiç uğraşmadan zaten yapanlar var diye gider bence... :)

AYIPTIR... YAZIKTIR... Yaaaa!... DERBİ GÜNÜ BUGÜN! LÜTFEN AMA...

Çevrimdışı Kadir G.

Beşiktaşımız derbiye çubuklu forma siyah şort ve siyah konç ile çıkacak.

Çevrimdışı talha

Bugün Tolganın oynayıp oynamaması bir çok taşın kalkmasına ya da kalmamasını belirler

Ve açıkcası yönetimin bu taraftar a karşı ukala ve azarlayıcı tarzı beni acayip gerdi

Eğer bugün 3 maçta 8 gol yiyen adamı sırf iyi çocuktur bu diye taraftarı karşılarına alıp oynatır lar ise olabilecek kötü bir sonuç oradaki çoğu kişinin kellesini mal olabilir bunu iyi düşünmeliler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ospina işi yatmış şezni geri dönmüyormuş roma dan.

Çevrimdışı Tolga

Tolga sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkartılmış.

Günay oynayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkartılmış.

Günay oynayacak.
sakat olduğuna inandın mı şimdi çok isabetli karar

Çevrimdışı AmaralGürses

Ne gerek vardı Saçma sapan açıklamalarla 3 gün taraftarı germeye ? Aklın yolu bir.

Çevrimdışı Tolga

sakat olduğuna inandın mı şimdi çok isabetli karar

İnandığımı kim söyledi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne gerek vardı Saçma sapan açıklamalarla 3 gün taraftarı germeye ? Aklın yolu bir.

Şu kadar basit bir süreci bile yönetemediler. Taraftarın nabzını ölçmeye kalktılar sonuç ortada. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Gerçekten anlamıyorum! hiç mi TV izleyip sosyal medya takip etmiyorlar. Maç bittikten sonra dahi Ali Ece'sinden Feyyaz'a kadar herkes tek suçlunun kim olduğunu söyledi. "Tolga'nın kapasite belli, onu oynatanlara bakalım" türü büyük resmi görmeye yönelik yorumla sadece zaman kaybıydı bana göre. Perşembe akşamı tur tamamen Tolga'nın yüzünden kaybedilmiştir. Bunun dışında, perşembe akşamki maç Tolga'nın yaptağı hataların kümülatif toplamının zirvesidir. Bugünden itibaren Tolga'nın Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile hiç bir ilişkisi veya geleceği kalmamıştır. Yönetimin süreci yönetemeyip havayı koklaması ayrı bir hata ama neticesinde nihayete erdi.

Yazıklar olsun Tolga! Keşke seni 10 yaşındaki sabilere mont verirken ki halinle hatırlasa idik! Sadece kendini değil, hepimizi yaktın!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı AmaralGürses

Şu kadar basit bir süreci bile yönetemediler. Taraftarın nabzını ölçmeye kalktılar sonuç ortada.

"Tolga oynarsa destek verin"cilere kalmadığını görünce bu sefer ortalığın nabza göre Şerbet verdiler. Çok da hayırlı oldu tabi.

Çevrimdışı ilhan mansız

kimsenin gazına gelmeyip gayet itidalli davrandılar. Yönetilemeyen birşey yok. Ne yapacaklardı ellerine sopa Alıp kaleciyi - kaleci diyorsak lafın gelişi- dövecekler miydi? Artık maça konsantre olalım bence, adamların eline daha fazla koz vermeyelim.

Çevrimdışı Oktay

yanlız akşam günay saçma sapan bir gol yerse ve o golle nağlup olursak şimdiye kadar tolga hakkında yazdıkların çöp olur biliyosun demi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yanlız akşam günay saçma sapan bir gol yerse ve o golle nağlup olursak şimdiye kadar tolga hakkında yazdıkların çöp olur biliyosun demi
%100 katılıyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Övmede ve yermede sınırımız yok maalesef onun için bir türlü belimizi doğrultamıyoruz .

Çevrimdışı atalay

Günay oynayacak demiştik.

Günay'dan da, Tolga'dan da beklentim belli. Fakat Günay bu fırsatı iyi kullansın artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana kalsa kaleye Veysel'i korum. Benim hatalı golden yenilmemize lafım yok bunu anlatamıyorum sanırım. Olayı bu noktaya çekmek kimseye fayda getirmez. Niye bu kadar sığ bakıyorsunuz? O zaman size göre Tolga kalsın kalede nasıl olsa herkes hatalı gol yiyebilir..
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 15:18:12 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Bana kalsa kaleye Veysel'i korum. Benim hatalı golden yenilmemize lafım yok bunu anlatamıyorum sanırım. Olayı bu noktaya çekmek kimseye fayda getirmez. Niye bu kadar sığ bakıyorsunuz? O zaman size göre Tolga kalsın kalede nasıl olsa herkes hatalı gol yiyebilir..
arkadaş 2 mesajından biri tolgayla alakalı adamı kafaya taktın bizide kendine esir ettin...acaba kim sığ merak ettim

Çevrimdışı laoban

ben tolgayi burada Allah'a havale ettim diye 1 hafta ceza aldim. yonetim az bile yapiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaş 2 mesajından biri tolgayla alakalı adamı kafaya taktın bizide kendine esir ettin...acaba kim sığ merak ettim
Beşiktaş'a zarar veren adama kafayı takarım. Sen takmadığına göre memnunsun sanırım?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Kimle alakalı olacak başka bu takım daha ne kadar iyi oynayabilir top mu gelmesin kaleye
See you in another life,brother.