Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7273866 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

ahmet nur çebi nin açıklamalarından sonra ospina veya türevlerini beklemiyorum kendi adıma '' tolga ile beraber bu işi götürecek kaleci'' tanımı beni böle düşünmeye sevk etti.sanırım yine brezilya pazarından toto oynayacaz.asıl takıldığım nokta ''sezon başında şartlar oluşmadı'' kısmıdır.işlerin bu noktaya geleceğini herkes ön görüyorken siz buna nasıl önlem almadınız ? ''devre arasında transfer zor'' diyorsanızda kendinizle çelişirsiniz.demekki sene başında sizde ihtiyaç olduğunu biliyordunuz madem devre arası zordu peki neden transfer yapmadınız ? kimse kızmasın ama bütün enerji stada verilmiş durumda.en iyisini yapıyorlar hiç şüphem yok ama bu plansızlık kabul edilebilir gibi değil.ben yönetimin bu sene için şampiyonluk düşündüğüne pek inanmıyorum bu açıklamadan sonra

Çevrimdışı Batuhan1903

Şuan gs maçı için önümüzde 2 yol var. 1. yolda maça Tolga'yla başlayıp taraftarın protestolarıyla tolga'nın yeteneksizliği ile maçı kaybetmek o moral motivasyonla seneyi kaybetmek. 2. yol ise bana göre Tolga'dan daha iyi bir kaleci olan Günay Güvenç adındaki kalecimizin kaleye geçmesi şayet Günay geçtiği takdirde yenilirsek herhangi bir protestoya maruz kalmayacaktır takım ve taraftar birleşip takımın arkasında duracaktır. Bu yolda şampiyonluğun kapısını sonuna kadar aralamış olacaktır.

Önümüzdeki bu yollardan birincisini seçecek hoca egosuna yenilip taraftarı karşısına alma cesareti gösterdiği vakit 2015-2016 sezonu bizim için bitmiş olacaktır.

Öbür taraftan bakarsak 2. yolu seçtiğimizde Tolga'yı kaybetmiş olacağız ki aramızdakilerin %99
 un umrunda olmayacağı bir şey olacaktır.Şayet 1. yolu seçersek malesefki 2015-2016 sezonunu kaybetmiş olacağız...
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 21:57:38 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı mellfred

ahmet nur çebi nin açıklamalarından sonra ospina veya türevlerini beklemiyorum kendi adıma '' tolga ile beraber bu işi götürecek kaleci'' tanımı beni böle düşünmeye sevk etti.sanırım yine brezilya pazarından toto oynayacaz.asıl takıldığım nokta ''sezon başında şartlar oluşmadı'' kısmıdır.işlerin bu noktaya geleceğini herkes ön görüyorken siz buna nasıl önlem almadınız ? ''devre arasında transfer zor'' diyorsanızda kendinizle çelişirsiniz.demekki sene başında sizde ihtiyaç olduğunu biliyordunuz madem devre arası zordu peki neden transfer yapmadınız ? kimse kızmasın ama bütün enerji stada verilmiş durumda.en iyisini yapıyorlar hiç şüphem yok ama bu plansızlık kabul edilebilir gibi değil.ben yönetimin bu sene için şampiyonluk düşündüğüne pek inanmıyorum bu açıklamadan sonra
tolga'dan iyisini alacağız diyecek değil ya hocam. bizim kadar rahat atıp tutamaz yöneticiler

Çevrimdışı Türkay

Hocam yapma hocaam bu maç Tolga yı oynatma kaos çıkarr hocaaaam :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Batuhan1903

tolga'dan iyisini alacağız diyecek değil ya hocam. bizim kadar rahat atıp tutamaz yöneticiler
O cümlenin anlamı tolga seviyesinde dandik bir kaleci alacağım onun yolunu yapıyorum demektir. Devre arasında kaliteli bir kaleci alacağız demesi gerekirdi eğerki Ospina,Sirigu,Mandanda alınacak olsa.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bazı taraftarlarımızın hayal dünyası çok geniş maşallah :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bazı taraftarlarımızın hayal dünyası çok geniş maşallah :)

Yaşanmıştır bu kesin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaşanmıştır bu kesin.

Bi de inanan var ya.. Helal olsun yazıyolar paso tövbe estağfurullah..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mellfred

O cümlenin anlamı tolga seviyesinde dandik bir kaleci alacağım onun yolunu yapıyorum demektir. Devre arasında kaliteli bir kaleci alacağız demesi gerekirdi eğerki Ospina,Sirigu,Mandanda alınacak olsa.
tolganın hatası genelleştirme eğilimi olarak tezahür ediyor maalesef.

Çevrimdışı Tomahawk

Bu şarkının türkçe sözleri var mı ? İlk defa gördüm.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 01:06:57 Necmi ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu şarkının türkçe sözleri var mı ? İlk defa gördüm.

O ney lan. :o_o: Ben de ilk kez gördüm valla :kop:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şenol hoca kaleciden anlamıyor dedirtmek istemeyecektir bu gönülsüz kefalet bitmeli. Yolla Tolga'yı al Ospina ayarında bir kaleciyi namını kurtar Hocam

Çevrimdışı TØLGA

O ney lan. :o_o: Ben de ilk kez gördüm valla :kop:
oooo nerede yaşıyonuz olum siz ya yenimi görüyonuz bunu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Eyvahlar olsun, birinci ağızdan olması nedeniyle gerçek haber sanırım:

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1166249-arsenalin-ikinci-kalecisini-nasil-alalim
bir haberi haber türk yapıyorsa Beşiktaşla ilgili o haberin doğru olma ihtimali yoktur.
o gs yalakası gazeteyede hiç bir Beşiktaşlı prim vermez. Buralarada linkini taşımayın
mümkünse hiç sitesine bile girmeyinki prim yapmasın @AmaralGürses

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Deniz

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/676168916129959936

töbe töbe ingiltereden trollüyor
Kaynak şüpheli;
Ama o bilic efendi geçen sene şampiyonluk maçlarında bayıla oynattığı mustafa pektemeki west hama alsın da adamlığını görelim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AmaralGürses

Öyle en iyi hareketlerinden oluşan 2-3 dk. lık video değil, tam 35 dk. Gece gece gözünün pasını silmek isteyenlere:

Messi videosu izlesem bu kadar zevk vermezdi herhalde son yaşananlardan sonra.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 01:04:31 Necmi ]

Çevrimiçi Koa_lAA

izledim röportajı olay şu... biliç fazla maç izleyemedim beşiktaşı ama bi takım liderse kalecisinin ve aynı zamanda kaptanının da katkısı bunda çoktur a getirdi lafı.. olay o... tolga sayesinde falan demedi yani...

Çevrimdışı ZORBEY

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/676168916129959936

töbe töbe ingiltereden trollüyor

o değilde gecen sefer Fener derbisi öncesinde Bilic yine ortaya cıkıp kafaları karıştıracak acıklamalar yaptıydı şimdi yine aynısını bekledim ama bu sefer Tolga yi motive edicek acıklamalar yapmış umarım yine senaryo aynı sonuc olur ve bilic acıklaması sonrasinda derbi zaferi bizim olur:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/seckinbjk1903/status/676083671951110145
Şu zihniyeti bi türlü oluşturamıyoruz gs 3 kupalı hamzayı kovdu bizde olsa en az 2 yıl daha kalırdı.
Bizi bir daha renklilerle mukayese etme @Batuhan1903