Arkadaşlar,
Bizim taraftar olarak en büyük gelişim alanlarımızdan biri yönetimin sportif kararları üzerine lobi yapmamamız ve bu konuda gündem belirleyemememiz.
Q7'yi taraftar getirdi demesin kimse, taraftar Q7 diye ortalığı inletirken çifte kupalı şampiyonluktan sonra yönetim umursamadı, saçma sapan adamları aldı. O sezon hüsran olunca da bir nevi günah çıkarmak için Q7 transferi yapıldı. Aynı şekilde Robinho'yu beklerken Fatih Tekke, sağlam forvet transferi beklerken Edu, sağlam orta saha transferi beklerken Mehmet Orelyo, 10.5 numara transferi beklerken Tabata geldi. Şimdi de göz göre göre Tolga, İsmail ve Serdar gibi adamlarla sözleşme uzatılacak hem de hepsi 1m euro üzeri paralarla, üstelik de yabancı sınırlaması bu kadar esnekken..
Carvalhal'lı sezonda yapılan TEK BİR transfer bile banko oyuncusu olabilecek kapasitede değildi. Pektemek, Veli, Bebe, Sidney vs. vs.
Bunların hiç birinde taraftarı zerre takmadı yönetim çünkü bizim kamuoyu yapma etkinliğimiz olmadı. Tabi ki kulübü taraftar yönetecek değil, biz zaten bu işi yapsın diye yönetimi seçiyoruz ama söz konusu mazisi transfer ve yönetim facialarıyla dolu BEŞİKTAŞ olunca taraftarın görüşü de dikkate alınmalı.
Esasında kafamda bir proje var fazla iddialı olmasın ama yoğun iş tempomdan vakit ayırabilirsem, taraftarın olası transferler, oyuncu performansları vs. gibi konularda etkin görüş belirtebildiği bir platform kurmak. Forumdan ziyade belki bir sözlük formatında olabilir. Belki anketler vs. ler de ihtiva edebilir. Bakalım Allah kısmet ederse o konuda görüşlerimi paylaşacağım sizlerle ileride.