Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254643 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

hee şu almeidaya Rabona ile kesiyor boş kaleye atamıyor dönen bize giriyor.
Almeida o golü atsa 3-2 biz kazanacağız atamadı golü sonra golü biz yedik ve 3-2 kaybettik.

İnönü'deki Fb maçı da var mesela. 2-1 öndeyken karşı karşıya golü kaçırdı halbuki atsa maç orada bitecek.

Atamadı sonra Ferrari'nin de ahmaklığı sonucunda maçı 4-2 kaybettik.

Yani kısacası Almeida'dan sonra Demba Ba ve Gomez büyük nimettir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Valla bende bundan korkuyorum Onde basmak lazim
Daha oncede soyledim ligin en fazla Sut imkani veren takimiyiz , Sut attirmamiz lazim
Saijder ve Poldi topu aldigi an baski yapip sut imkani vermemek lazim yoksa Topu aglardan cikaririz..
Kalemizde Tolga'nın da olduğunu düşünürsek uzaktan şut attırmamak lazım :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

hee şu almeidaya Rabona ile kesiyor boş kaleye atamıyor dönen bize giriyor.

Öyle. Sezonda 12 gol atabilen santrfor 2.5 milyon istiyordu. Aybaba döneminde holosko geçmişti bunu bir ara.

Kimlere tahammül etmişiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öyle. Sezonda 12 gol atabilen santrfor 2.5 milyon istiyordu. Aybaba döneminde holosko geçmişti bunu bir ara.

Kimlere tahammül etmişiz.

gerçek anlamda tam bir kazmaydı 2.5 milyonu geçtim  gomeze yedek olarak 1 milyona bile kadroda tutulacak adam değildi.

Çevrimdışı brkntcnr

Bakın Quaresma ilk 11 başlamasın  çok rahat yenicez gs yi. Sonradan oyuna girerse Quaresma 2x katkı sağlar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

töre lizbon macında oynasın demeyin arkadaşlar dizinde ödem varmış.Ersan ve töre lizbon maçında oynayamıyor derbide oynuyabilir ama.

Lizbon maçına quaresma-olcay kanatları ile çıkıcaz.

Çevrimdışı canU

Gs maçına çok net q7 olcay çıkmamız lazım. Quaresma gelmeden çok eleştirdim tepki gösterdim ama şuanki durumda töreden 2-3 kat katkılı. Ne kadar saçmalıklar yapsa da büyük topçu ve tecrübeli. Derbide böylesi lazım töre falan şu formla oynamaz.

Çevrimdışı raif

Bazi oyuncuların bazi takimlara karsi sansi tutar bende bunu belirttim ne var bunda :alala:
Bir takima karsi 1 Gol 2 Asist bir kanat oyuncusu icin iyi bir istatistik

Mesela Olcayda Fb yi seviyor , 2 Golu var Fb ye ama Gs ye karsi Henuz Gol ve Asisti yok..

Az önce burada tekrar düzeltme yapılmadan önce fb maçlarına da bakıp döneceğin yazıyordu.

Dönüşte istatistik yerine ekstra yorum gelmiş. Bakmadan tahmin ediyordum zaten üşenmedim maç maç baktım. Gözümden kaçan olursa uyarıya açığım. Sonuçlar şu şekilde. 6 fb maçı yapılan 2 asist.

Bu arada  hatalı pas olan rakibin kendi kalesine attığı golu istatistiklere bizim oyuncunun attığı gol olarak kaydetmek bana mantıklı gelmedi. Mantıklı gelen onu da yazsın haneye.

Sonuç itibarıyla istatistikleri şöyle kue nin.
6 fb maçında 2 asist, 5 gs maçında 2 asist. Toplamı vermeye gerek yok sanırım ve gol yok.

Bu arada bu istatistiklerde önceki 2 senelik veriler olup play-off lar sebebiyle toplam maç sayısı yüksektir. Tüm o iki sezonda takımın yıldızı konumundaki oyuncunun neredeyse tüm atak pozisyonlarında oldugunu, her topun kendisi ile buluşturulduğunu ve gönlünce kullanıldığını da dipnot olarak düşelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az önce burada tekrar düzeltme yapılmadan önce fb maçlarına da bakıp döneceğin yazıyordu.

Dönüşte istatistik yerine ekstra yorum gelmiş. Bakmadan tahmin ediyordum zaten üşenmedim maç maç baktım. Gözümden kaçan olursa uyarıya açığım. Sonuçlar şu şekilde. 6 fb maçı yapılan 2 asist.

Bu arada  hatalı pas olan rakibin kendi kalesine attığı golu istatistiklere bizim oyuncunun attığı gol olarak kaydetmek bana mantıklı gelmedi. Mantıklı gelen onu da yazsın haneye.

Sonuç itibarıyla istatistikleri şöyle kue nin.
6 fb maçında 2 asist, 5 gs maçında 2 asist. Toplamı vermeye gerek yok sanırım ve gol yok.

Bu arada bu istatistiklerde önceki 2 senelik veriler olup play-off lar sebebiyle toplam maç sayısı yüksektir. Tüm o iki sezonda takımın yıldızı konumundaki oyuncunun neredeyse tüm atak pozisyonlarında oldugunu, her topun kendisi ile buluşturulduğunu ve gönlünce kullanıldığını da dipnot olarak düşelim.
Olcay 6 Gs maci : O Gol 0 Asist
Olcay 7 Fb maci : 2 Gol asit yok

Gokhan Tore : 4 Gs maci O Gol 0asist
Gokhan Tore : 5 Fb Maci O Gol 1 asist

Quaresma : 6 Fb maci 2 asist
Quaresma : 5 Gs maci 2 asist , 1 kendi kalesine Gol attirma

Simdi bu açıdan bakalim birde @spiele
Takdir sizin..
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 15:22:23 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Almeida o golü atsa 3-2 biz kazanacağız atamadı golü sonra golü biz yedik ve 3-2 kaybettik.

İnönü'deki Fb maçı da var mesela. 2-1 öndeyken karşı karşıya golü kaçırdı halbuki atsa maç orada bitecek.

Atamadı sonra Ferrari'nin de ahmaklığı sonucunda maçı 4-2 kaybettik.

Yani kısacası Almeida'dan sonra Demba Ba ve Gomez büyük nimettir.

Almeida golü atsa 3 1 oluyo  3-2 de deği kardeşim onda sonra kırmızı penaltılar dağıldık gittik

Çevrimdışı AmaralGürses

Türkiye Kupası'nda güzel kura çektik

Çevrimdışı Tolga

Almeida golü atsa 3 1 oluyo  3-2 de deği kardeşim onda sonra kırmızı penaltılar dağıldık gittik
Fb maçında 3-1 oluyordu bende onu dedim zaten atamayınca 4-2 kaybettik.

3-2 dediğim Gs maçı :)

Çevrimdışı ekrembaser

Fb maçında 3-1 oluyordu bende onu dedim zaten atamayınca 4-2 kaybettik.

3-2 dediğim Gs maçı :)

kardeşim kusura bakma adam her maçta kaçırdığı için hangi maç bağlantıyı sağlayamıyorum :)

Çevrimdışı Tolga

kardeşim kusura bakma adam her maçta kaçırdığı için hangi maç bağlantıyı sağlayamıyorum :)
Sende haklısın :D

Çevrimdışı 38life

Türkiye Kupası'nda güzel kura çektik

Sivas Belediye ve 1461 Trabzon maçlarına full yedek kadro ile Karabük maçına da yarı yedek yarı as bir kadroyla çıkarız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 15:21:37 FARUK ]

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Anıl

Tolgay devre arasına kampına kesin olarak katılacak heralde, Mart ayında dönmüş olur sahalara allahın izniyle :)

Çevrimdışı Çağrı

Moralinin iyi olması çok güzel ama beklentiye sokuyor taraftarı daha sahaya tam randımanlı çıkmasına 4 ay var nereden baksak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Mutluluğun videosu.
Gel insafsız çağırmazdım acil olmasaaaaa "D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Atiba 12 milyon euro ya Çin'e gidecekmiş devre arası. Başkanla görüşme yapılmış.
Kaynak: Ümit Karan