Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7248393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Kusura bakma ama fazla abartıyorsun.

Takim Anlayisi hic iyi degil. Mental olarak da gittikce geriliyoruz. Abarttigim falan yok. Gelen Oyuncular ile bu Problemler cözülmeyecek kendiliginden. En önemlisi Takim olmak.

Çevrimdışı Çağrı

4 transfer yazmışsın oraya :D

Aslında 2 :D 2 gidenin maaşı 2 geleni karşılar  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre quaresma ile ilgili her haberde atlıyorsun yine bizi içten yıkmak istiyorlar diye bu haberin doğruluğuna nerden inandında ama yüklenmeye başladın. Senin cidden takımı değil Quaresmayı sevdiğini düşünmeye başladım. Bir insan birisini yücelticem diye diğerini aşağıya çekmez. Quaresmaya sahip çıktığın kadar diğer oyunculara da sahip çık.
Hangi futbolcumuza sahip cikmadigimi gordun abi ?
Toreyi en cok destekleyenlerdenim ve seviyorumda ama Tore bu konuda cok vukuatli..
Gecen seozn son 6 Hafta yaptiklari
Divanda Kongre uyelrine dagitilan brosurlerde Yazan Torenin 3 kez kulube ihtarname cektigi yazi..
Bunlarida mi gozardi edelim abi ? @Serhat Akkaya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamam futbol kısmını tartışabiliriz ama adam alacaklarını istedi diye hemen hain ilan etmek bana iki yüzlülük olarak geliyor. Biz de kimsenin alacağı kalmaz felsefesi yüzünden onlarca adamla mahkemelik oldu bu kulüp.. Bunları unutmuş veya bilmiyormuş gibi yapıp bu tarz söylemlerde bulunmak saçma. Bunlar profesyonel adamlar, performans vermesini istiyorsan maaşını zamanında yatıracaksın bu kadar net..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hoca şunu istiyor yönetim bunu istiyor tartışmalarında dikkat edilirse genelde hoca hep ucuz oyuncuyu yönetim pahalıyı ister. Nihayetinde yönetim hocanın istediğini alır böylece ihale hocaya bırakılır. Gerçekte yönetim BÜTÇE yetmediği için zaten ucuz oyuncuyu almak istemekte ancak bunu dile getirmemektedir. Buna dair sayısız örnek vardır. En son birkaç hafta önce Beşiktaş'ın İtalya'n milli oyuncu yerine Diattayı nasıl aldığı anlatılmıştı. Bu da aynı hikayedir.

Çevrimdışı Tolga

Takim Anlayisi hic iyi degil. Mental olarak da gittikce geriliyoruz. Abarttigim falan yok. Gelen Oyuncular ile bu Problemler cözülmeyecek kendiliginden. En önemlisi Takim olmak.
Eksikler yok değil elbette ama siz istiyorsunuz ki kusursuz bir takım olsun her maçı kazansın.

Böyle birşey yok. Lider olan Fb gibi oynasak bu sefer de hücum edemiyoruz diyeceksiniz.

Sıkıntı takımın giderek yorulmaya başlaması bu da gerektiği ölçüde rotasyon yapamıyor olmamızdan kaynaklanıyor.

Fb gibi geniş bir kadromuz olsa sezon başından bu yana sürekli artan grafiğimiz hiç düşmeden devam eder.

Atiba-Rhodolfo-Ersan-Oğuzhan gibi takımın omurgasını oluşturan oyuncuları doğru düzgün dinlendiremiyoruz. Haliyle dönem dönem performans düşüklüğü yaşayacak olmamız çok anormal bir durum değil.

Bizim oyun felsefemiz rakibe önde pres yaparak topu kapıp ceza sahasına seri paslarla girebilmek üzerine kurulu. Bu oyunun eksik yanları var elbette fakat bunu şu ana kadar da genel anlamda gayet iyi yaptık taa ki takımın yorulmaya başlamasına kadar.

Bunun yanında bireysel performanslarda da düşüş var elbette fakat burada sorunun Şenol Hoca da olduğunu kabul etmiyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca şunu istiyor yönetim bunu istiyor tartışmalarında dikkat edilirse genelde hoca hep ucuz oyuncuyu yönetim pahalıyı ister. Nihayetinde yönetim hocanın istediğini alır böylece ihale hocaya bırakılır. Gerçekte yönetim BÜTÇE yetmediği için zaten ucuz oyuncuyu almak istemekte ancak bunu dile getirmemektedir. Buna dair sayısız örnek vardır. En son birkaç hafta önce Beşiktaş'ın İtalya'n milli oyuncu yerine Diattayı nasıl aldığı anlatılmıştı. Bu da aynı hikayedir.
Beck de ucuza geldi ama verdiği performans ortada. Mühim olan doğru adamı bulabilmek. Kimse 10 milyon euroluk adamlardan bahsetmiyor burada sadece bile bile lades denilmesine kızıyor millet.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ya varya şu akhisar maçındaki kazadan dolayı BEŞİKTAŞ lı taraftarların konuşmalarındaki olumsuz hava ve aşağalık kompleksinden dolayı  futboldan soğudum.. biz bu şekilde hareket etmeye devam edersek  hiç bi cacık olmaz bizden..  bi mağlubiyetle takımın anasını ağlattık resmen ..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eksikler yok değil elbette ama siz istiyorsunuz ki kusursuz bir takım olsun her maçı kazansın.

Böyle birşey yok. Lider olan Fb gibi oynasak bu sefer de hücum edemiyoruz diyeceksiniz.

Sıkıntı takımın giderek yorulmaya başlaması bu da gerektiği ölçüde rotasyon yapamıyor olmamızdan kaynaklanıyor.

Fb gibi geniş bir kadromuz olsa sezon başından bu yana sürekli artan grafiğimiz hiç düşmeden devam eder.

Atiba-Rhodolfo-Ersan-Oğuzhan gibi takımın omurgasını oluşturan oyuncuları doğru düzgün dinlendiremiyoruz. Haliyle dönem dönem performans düşüklüğü yaşayacak olmamız çok anormal bir durum değil.

Bizim oyun felsefemiz rakibe önde pres yaparak topu kapıp ceza sahasına seri paslarla girebilmek üzerine kurulu. Bu oyunun eksik yanları var elbette fakat bunu şu ana kadar da genel anlamda gayet iyi yaptık taa ki takımın yorulmaya başlamasına kadar.

Bunun yanında bireysel performanslarda da düşüş var elbette fakat burada sorunun Şenol Hoca da olduğunu kabul etmiyorum.

Tolga kardeşim aslında sorun ne biliyomusun sorun bizim taraftar yapımız..

Fb nin oynadıgı futbolu biz oynasak  bu takımı gömerdik  şuanda 20 puanı falan olurdu bu takımın..

Akhisar maçında yine her zaman ki gibi oynadık pozisyonlara girdik atamadık beceriksizlik üst seviyede son 2 haftadır..

Tamam futbol kısmını tartışabiliriz ama adam alacaklarını istedi diye hemen hain ilan etmek bana iki yüzlülük olarak geliyor. Biz de kimsenin alacağı kalmaz felsefesi yüzünden onlarca adamla mahkemelik oldu bu kulüp.. Bunları unutmuş veya bilmiyormuş gibi yapıp bu tarz söylemlerde bulunmak saçma. Bunlar profesyonel adamlar, performans vermesini istiyorsan maaşını zamanında yatıracaksın bu kadar net..
abi az once bununda açılmasını yaptim
Türkiyede hicbir kulup Futbolcularının maasini zamaninda odeyemiyor yine bu konuda en iyi biziz Baskan sayesinde
Daha once Aylarca yillarca para alamıyordu futbolcular , Allahtan Fikret orman geldide Odemeler duzene girdi , Ilk isi odemelerin zamaninda odenmesi oldu
Ama su ara stada cok para gittigi icin 2-3 Aylik Gecikmelerin normal oldugunu dusunuyorum
Ozellikle yerli futbolcularin bunu anlayisla karşılamasi gerekir

Ayrica Divan toplantisinda kongre üyelerine dagitilan Brosulerde Sadece Torenin kulube ihtarmame cektigi görülüyor , Demekki kulup Butun futbolculara odeme yapmis sadece toreye yapmamis , Torede buna kizip 3 kez ihtarname cekmis..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Qauresma yı severim ama şu lisbon haberleri inşallah dogrudur  2 - 3  milyon kazansak çok efsane olur , oda farkında ilk geldiği gibi değil hiç birşey , olmayacakta zaten..

Çevrimdışı TALAT

Tam 8 senedir Calisip kendi parami kazanıyorum

Mesele o degil abi , Tamam eyv zamaninda alamazsin anlarım bu ulkede insanlar 6 Ay parasini alamadigi halde calisiyor..
Ayrica bu Ulkede hangi kulüp futbolcularının maasini zamaninda odeyebiliyor?
Biz Aylarca yillarca odeyemiyorduk Allahtan Fikret Orman geldide Odemeler duzene girdi ama Stad harcamalri nedeniyle Kulupte biraz sıkıntıda bu nedenle 1-2 Aylik gecikmeler cok normaldir diye düşünüyorum..
Ozellikle Gokhan Yerli futbolcu olarak bunu cok daha iyi anlamasi gerekir ve anlayis gostermesi gerekir..

tamam iste ben de onu diyorum. ins gelecekte tikir tikir alacaklar paralarini ama iki ay gecikti diye de parasini isteyen adama kizamiyorum ben. kim bilir ne plani vardir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Tolga kardeşim aslında sorun ne biliyomusun sorun bizim taraftar yapımız..

Fb nin oynadıgı futbolu biz oynasak  bu takımı gömerdik  şuanda 20 puanı falan olurdu bu takımın..

Akhisar maçında yine her zaman ki gibi oynadık pozisyonlara girdik atamadık beceriksizlik üst seviyede son 2 haftadır..
Taraftar konusuna girerek yeni bir tartışma başlatmak istemem.

Yine söylüyorum herşeyi kusursuz yapmıyoruz ama genel anlamda doğru işler yaptık en azından bu ligde bu şekilde şampiyon olan çok takım var. Oyun anlayışımız da bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Akhisar maçını neredeyse 6 pasın içine oynadık ama sonuç alamadık futbolda her zaman istediğini alamıyorsun.

Bursa maçını çok iyi oynamadık ama kazanabildik mesela fakat Akhisar maçında daha tempolu daha istekli olmamıza rağmen topu kaleye sokamadık.

Akhisar maçına artık çok takılmamak lazım kalan 4 maçı alıp devreyi 41 puan ile bitirirsek gerçekten çok iyi olacak.

Çevrimdışı Tolga

Aslında 2 :D 2 gidenin maaşı 2 geleni karşılar  :biggrinking:
Var sende yine birşeyler @Çağrı :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tamam iste ben de onu diyorum. ins gelecekte tikir tikir alacaklar paralarini ama iki ay gecikti diye de parasini isteyen adama kizamiyorum ben. kim bilir ne plani vardir.

Abi biz kendimiz 700 tl kiraz ödüyoruz diye onuda öyle sanıyoruz sorun burda başlıyor. O adamın gideride ona göre onu anlamak istemiyoruz..

örnek veriyorum  ben  2 bin tl kazanıyosam ona göre harcama yapyorum. o 200 bin kazanıyorsa ona göre yapıyor.

Asıl sorgulanması gerek bu aynı adamlar ispanya da italyada fransada kaç paraya oynarlar orası . Türkiye liginde gereksiz fazla paralar veriliyor topcukara Q7 orada 1 milyona oynarken bizden bu yaşına ragmen 1.8 alıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi yalnız bu Aras Rusya'da oynuyo? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

#

Genis bir Kadro ile bir cok Sorun cözülürdü ancak bunun icin 1 Stoper ve 1 Orta Saha kesinlikle yetmez. En az nokta atisi 4-5 Transfer gerekir. Bu da bu saaten sonra olacak is degil.

Onun haricinde bir cok taktiksel Sorun var. Bunun bas Sorumlusu Teknik Direktördür. Bu saaten sonra yapilacak Transferle cözülecek isler degil bunlar. Olaylara gercekci bakmak lazim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Beck de ucuza geldi ama verdiği performans ortada. Mühim olan doğru adamı bulabilmek. Kimse 10 milyon euroluk adamlardan bahsetmiyor burada sadece bile bile lades denilmesine kızıyor millet.
benim Söylemek istediğim şey başka, kimin neye kızdığı veya isimler değil mesele, konu Beşiktaş'a Özgü de değil. Yüzlerce Örneği vardır. Bir daha vereyim. Örneğin gazetede çok iyi bir isim ortaya atılır ama sonrasında denir ki hoca sistemine uymadığını söyledi o Yüzden almadık. Tabi burada hocanın bir sistemi olup olmadığı Apayrı bir Tartışma konusudur😀😀😁.Yalan-yanlış bilgiler üzerinden birşeylere kızmanın hiç anlamı yok.

H8cbir futbolcumuza sahip cikmayip sadece Q17 ye sahip cikiyorusun sozune Cok alindim abi kusura bakma

Iletilerime dikkat edersen Takimda en cok ovdugum adamaarin Atiba , Beck , Rhodo ve Ozi oldugunu gorebilirsin
Q17 ile Ilgili cok yazmamin sebebi ise Adamin burada surekli yerden yere vurulması ! Bi insan bu kadar yerden yere vurulmaz
Birileri birine vuruyorsa sevmiyorsa , Sevenelrinde bunu savunmasi cok normal birseydir
Ben bu takimda PEKTEMEK haric butun futbolcularimizo seviyorum , Ama Quaresmayi daha cok seviyorum bunun yanlis oldugunuda düşünmüyorum cunku her taraftarimiz mutlaka bir futbolcuyu digerlerinden biraz daha cok seviyordur bundan daha dogal ne olabilir ??? @Serhat Akkaya abi

Çevrimdışı GÖRKEM

Tabi ki Yönetime ayri bir Parantez acmak lazim. Ayni seyleri yaza yaza yorulduk.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftar konusuna girerek yeni bir tartışma başlatmak istemem.

Yine söylüyorum herşeyi kusursuz yapmıyoruz ama genel anlamda doğru işler yaptık en azından bu ligde bu şekilde şampiyon olan çok takım var. Oyun anlayışımız da bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Akhisar maçını neredeyse 6 pasın içine oynadık ama sonuç alamadık futbolda her zaman istediğini alamıyorsun.

Bursa maçını çok iyi oynamadık ama kazanabildik mesela fakat Akhisar maçında daha tempolu daha istekli olmamıza rağmen topu kaleye sokamadık.

Akhisar maçına artık çok takılmamak lazım kalan 4 maçı alıp devreyi 41 puan ile bitirirsek gerçekten çok iyi olacak.

kardeşim taraftar konusunda ne tartışması yaratacaz , fikrimizi söylüyoruz burada ben  kadıköyün bilmem ne mahallesinden kalkmışım başakşehire gitmişim takıma destek olmak için ve Beşiktaşımı izlemek için 4 saatlik yola. Orada ne olduğu bilinmeyen sözde sorsan takıma destek olmak için orda fakat kendini tatmin etmekten başka işe yaramayan topluluk.. eski açık eski açık yok yeni açık yeni açık diye sürekli halay türlü peşinde koşan taraftarız. .

top rakipteyken baskı yok niye çünkü zihniyet maç izlemeyemi geldiniz buraya bagırıyorlar .. ulan maç izlemeye geldim tabi 4 saatlik yolu maçın içinde değillerki rakibe baskı takıma destek olsunlar lay lay lom işleri güçleri , aksini söyleyecek olan varsada buyursun söylesin.. bunu yapan taraftar grubununda ismi cismi herkesin övdüğü grup. .

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu liderliği geri alsakta kaos ortamı bitse.

İyi gün taraftarları,hocayı beğenmemeler,sambadeye laf etmeler.Ne ararsan var :)

Çevrimdışı cisse557

Son haftalarda hücum ederken futbolcuların sahadaki konumlarında bir değişiklik oldu. Sanırım bu yorgunluktan kaynaklanıyor. Geçtiğimiz haftalarda ataklarımız orta sahadan başlarken son haftalarda öne yığılan futbolcularımıza top taşıma görevi Atiba'ya düştü. Yani Atiba ortada yalnız kaldı. Akhisar bunu iyi çözmüş olmalı ki top atiba'nın ayağına gelir gelmez 2 kişi prese başlıyordu. Rahat oyun kurdurmadilar. Top öncekilere gelince yine aynı baskıyı yapıp tikadilar bizi. Ortalar da iyi olmayınca ortaya böyle bir sonuç çıktı. Dedigim gibi umarım yorgunluktandir öndeki yigilmalar yoksa bu yapı ile iyi kapanan Anadolu takımlara karşı çok zorlanırız.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soz kunusu Tore ise inanirim

Daha gecen Divan toplantısında Kongre üyelerine dagitilan Broşürlerde Gokhan Torenin alacaklari icin kulubumuze 3 kez İhtarname gonderdigi yaziyordu simdi anladinmi neden inandigimi ??
Koskoca Beşiktaş Kulubude mi yalan söylüyor ??
@cursedofdragon
Buna Cevap verebilecekmisin :alala: @cursedofdragon