Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256487 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

acıkcası bu yasa gelmiş birisinin bunları anlıyor olması lazım özelliklede dogup buyudugu futbolunda zirve yaptıgı trabzonda bu anların cok daha mislisini yasamısken

bizim bu tepkilerimize karsı cokca direncli olması gerekmekte fakat oyle değil dolayısıyla bu olgunluga erismemesi sebebiyle benim gözümde tolga vasat altı bir kalecidir...

fakat bu sene azıcık bir toparlama var o sebeble biraz daha az tepki göstermekte fayda var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu ne desin adam, Tolga senden cacik olmaz mi desin? Elinde 2 tane kaleci var, biri Tolga digeri de gecen sene oynadigi birkac mac disinda adam gibi tecrubesi olmayan Gunay...Yonetim duzgun bir kaleci onerdi de Senol Gunes almayin mi dedi acaba? Yoksa yonetim bonservisi elinde kor topal kim varsa buldu, sekil olarak transfer yapariz dedi hoca da oyleyse hic bosuna getirmeyin mi dedi.. Neyse, su anda taraftar da cok buyuk hata yapiyor, Tolga'ya moral vermemiz lazim, en azindan ligin sonuna kadar, devre arasi transfer yapilsa dahi Tolga bizim en kotu ikinci kalecimiz olacak moralsiz olmasi bizim aleyhimize.
Sene başında onlarca kaleciyle görüşüp Valdes'ten son anda vazgeçip Tolga'nın da moralini bozan taraftar zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

quaresma gittiğinde forma staısları yüzde 10 civarlarında düser bunu birkaç kez daha dusunmelisiniz sigortaymıs bilmemneymiş bende pektemegin aynı bu sekilde gitmesini istiyorum fakat önceliğiniz takık olarak kaldıgınız bir topcuda

sizin ilk once hiç oynamayanlarda olmalı o inatcılıgınız bide benim puan kazandıran kara çingenemden daha fazla para alıyor buda sizleri delirtmesi lazım ama hiç bahseden yok ondan

Çevrimdışı Deniz

quaresma gittiğinde forma staısları yüzde 10 civarlarında düser bunu birkaç kez daha dusunmelisiniz sigortaymıs bilmemneymiş bende pektemegin aynı bu sekilde gitmesini istiyorum fakat önceliğiniz takık olarak kaldıgınız bir topcuda

sizin ilk once hiç oynamayanlarda olmalı o inatcılıgınız bide benim puan kazandıran kara çingenemden daha fazla para alıyor buda sizleri delirtmesi lazım ama hiç bahseden yok ondan
Pektemek giderse %10 artar ikisini bir pakette sunabiliriz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Pektemek giderse %10 artar ikisini bir pakette sunabiliriz :D

Pektemek'i okumak bile beni çıldırtıyor. Adam sezer'den bile büyük kazık oldu, taraftar nedense farkında değil. Takır takır alıyor parasını.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

Pektemek'i okumak bile beni çıldırtıyor. Adam sezer'den bile büyük kazık oldu, taraftar nedense farkında değil. Takır takır alıyor parasını.

sen daha duurr türkiye kupası zamanı gelsin birde onu sahada görücez ben hepten kafayı sıyırıcam muhtemelen maçları açmıcam o kişiyi görmek istemiyorum aynı sekilde duymakta...

Çevrimdışı Deniz

Benim gozumde de Besiktasin son yillarda yedigi en buyuk kaziktir.tabata ile yarisir.senede 3 gol ortalama ile 20 milyon liranin altina imza atmak,Allah in sevgili kuluymus ne diyelim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Hayat herkese Pektemek'in menajeri gibi arkadaş versin. Herif onun sayesinde hem Beşiktaş gibi bir kulüpte oynuyor gmzüküyor, hem eşek yükü ile para alıyor, hem de kimseyi rahatsız etmeden hayatına devam ediyor. Vay arkadaş yaaa! Ne güzel İstanbul!!! Biz de hıyar gibi maça gidelim, forma alalım, atkı alalım da Pektemek'in maaşını ödeyelim.

Çevrimdışı panic13

sen daha duurr türkiye kupası zamanı gelsin birde onu sahada görücez ben hepten kafayı sıyırıcam muhtemelen maçları açmıcam o kişiyi görmek istemiyorum aynı sekilde duymakta...

Ya ben hayatımda kimseye karşı Pektemek'e duyduğum öfkeyi duymadım desem yeridir. Bak bence Necip tolga Ersan Veli falan da fazla kazanıyor ama onlara en fazla "yanlış sözleşme yaptık, bu kadar etmezler" dersin. en azından herifler oynamaya çalışıyor, bir şekilde devamlılıkları var, kulübe potansiyelleri ölçüsünde katkı veriyorlar. Bu Pektemek ile göz göre göre kazık yedik. Hadi Sezer, Eneramo acemilik dönemiydi, ya bu Pektemek bildiğin kazık oldu ya. Göz göre göre!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim gozumde de Besiktasin son yillarda yedigi en buyuk kaziktir.tabata ile yarisir.senede 3 gol ortalama ile 20 milyon liranin altina imza atmak,Allah in sevgili kuluymus ne diyelim.
bence sözleşmesi biten adamlarla devre arasında sözleşme uzatmayalım sezon sonunu beklemekte fayda var yerlilere çok para verdik sezon sonu olsaydı şartlar öyle olmazdı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman'ın sevgili kuluymuş bence :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayat herkese Pektemek'in menajeri gibi arkadaş versin. Herif onun sayesinde hem Beşiktaş gibi bir kulüpte oynuyor gmzüküyor, hem eşek yükü ile para alıyor, hem de kimseyi rahatsız etmeden hayatına devam ediyor. Vay arkadaş yaaa! Ne güzel İstanbul!!! Biz de hıyar gibi maça gidelim, forma alalım, atkı alalım da Pektemek'in maaşını ödeyelim.
Pektemek'le sözleşme yenilendiği gün Beşiktaş dergisi aboneliğimi kapattım ve ekstradan bir şeyler almıyorum. Göz göre göre yapılan bir yanlışa karşı bu da benim kendimce bir tepkim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Pektemek giderse satışlar %10 değil %30 bile artabilir  :D

Çevrimdışı panic13

Deniz, senin gerisayım sayacı acaba çatlayacak mı? Bana stad 150 gün sonra açılacakmış gibi geliyor :D

Çevrimdışı Deniz

Deniz, senin gerisayım sayacı acaba çatlayacak mı? Bana stad 150 gün sonra açılacakmış gibi geliyor :D
İnşallah çatlar ama bana öyle gelmiyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs derbisini kazansak + pektemek gitse satışlar patlar :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bonservisi ve devreye kadar alacağı para hariç 2.6 m euro mesuliyetimiz kalıyor geriye o parayı kasaya koyabilmek için geçen sene sattığımız forma sayısını neredeyse 2 ye katlamak lazım q7 gidince %10 düşecekse kardayız. Bonservissiz verdiğimizi düşünerek yazdım bir de parayla olursa  :tabe:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cisse557

Kulübün borcu 1 milyar huzurevi yapmaya kalkisiliyor. Çok yanlış.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Doğru diyorsun şu an için stadyuma para yetiştirmekte bile zorlanıyoruz,böyle projeleri hayata geçirmek çok güzel ama zamanlama olarak 2-3 sene sonra stadı bitirip elimiz rahatlayınca yapsak daha mantıklı olur

Çevrimdışı ozan062

sosa tahmin ediyorum bu sezon bize veda eder hatta devre arası diyorum ben stadı gormek istiyor

ama goremeden gocecek buralardan:D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa tahmin ediyorum bu sezon bize veda eder hatta devre arası diyorum ben stadı gormek istiyor

ama goremeden gocecek buralardan:D
sosayı 10 milyon euroya satabilsek efsane olur

Çevrimdışı Çağatay

bizim taraftarın en çok ihtiyacı olan yer="huzur"evi  :kop:

ondan yapıyorlardır  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kivanc

sosayı 10 milyon euroya satabilsek efsane olur
sosa için 10 milyon çok uçuk bir rakam

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar Quaresma, Sosa gibi oyuncuları eleştirirken birşeyi gözden kaçırmayalım. Bu oyuncular biraz da maalesef yokluktan şu anda takımımızda forma giyiyorlar. Daha düne kadar yüzlerce haciz dosyası olan, ffp nedeniyle Avrupa'dan men edilen ve bu sene bile şartlı transfer yapabilme izni alabilmiş bir kulübüz.

Quaresma Beşiktaş'a bu sezon faydası kadar olmasa da zarar da vermiştir bana göre ama 1 milyon bonservis 1.5 milyon senelik ücrete oynayan Quaresma'ya hayır diyemiyoruz, diyemeyiz ne yazık ki. Üç aşağı beş yukarı aynısı Sosa için de geçerli.

Bu oyuncular Beşiktaş'a seviye atlatacak oyuncu görüntüsü vermemekle birlikte, eldedeki un ve şekerden ancak bu kadar helva olabilmektedir. Hatta Olcay, Necip, Veli, Beck, İsmail için de (Pedro, Milo, Tosiç ve Tolga'yı zaten saymıyorum) aynısını söylemek mümkün. Şu stad bitsin, gs'nin nasıl bir rönesans yaptığını hatırlayın baştan sonra yenilemişlerdi kadrolarını, bize de aynısı gerekli kısmen ve olacaktır da.

Şu an Beşiktaş'ı taşıyan oyuncular esasında "Feda Beşiktaşı"nın oyuncularıdır. Yani ileride hatırlamak istemeyeceğimiz karanlık dönemin. Öyle veya böyle bizi bu kadro şampiyon yapacak, Q17 ve Ozi'nin olmadığı Kayseri maçını da Sosa kazanacak, ya kazanacak ya kazanacak..

Çevrimdışı Tolga

bizim taraftarın en çok ihtiyacı olan yer="huzur"evi  :kop:

ondan yapıyorlardır  :evillol:
Yeni statta mutlaka dispanser tarzı birşey olmalı :D

Kaybedilen puanlardan sonra çok ihtiyacımız olacak çünkü :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...