Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255476 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

aslında olay şu bir maçı geriye düşüp kazansak her şey yoluna girecek sıkıntı orada

onun için lider vasıflı oyuncular lazım işte sahneye çıkıcak ben burdayım biz burdayız diyecek :)

Bizim takımda yok.

Çevrimdışı .Bora.

Şenol Hoca'yı çok övüyoruz, seviyoruz ama hatalarda yapıyor. Rotasyon çok dar. 12-13 kişiyle oynamaya çalışıyor. Özellikle avrupa maçlarına yedek kadroyla çıkmalıydık. Hala geç değil. Sporting maçına tamamen yedek kadroyla çıkıp, asları gs maçına saklamak lazım.
Fabricio Agosto Ramírez

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol Hoca'yı çok övüyoruz, seviyoruz ama hatalarda yapıyor. Rotasyon çok dar. 12-13 kişiyle oynamaya çalışıyor. Özellikle avrupa maçlarına yedek kadroyla çıkmalıydık. Hala geç değil. Sporting maçına tamamen yedek kadroyla çıkıp, asları gs maçına saklamak lazım.
Bu gruptan kesinlikle cıkmalıyız şampiyonluk önemli tamamda avrupayı yabana atmayalım puan toplayalım azıcık zaten ben bizim bu taraftarın bu ümitsizliğini anlayamıyorum fener forumuna girdim adamlar hala bjk şampiyon olur top mop oynamıyoruz 15 dk oynadık tamam bitti diyo hala VP.istifa etmeli diyo biz kaleyi bombaladıgmız maçta neler neler kaçırdıgımız macta bir tane atsak 5 é gidecek maçta iki gündür takımı eleştir Allah eleştir Avrupadan elenelim 5 transfer bir silkelenin kendinize gelin bu takım rahat şampiyon olacak gözünüz liderlikteyse haftaya yada ondan sonraki hafta lideriz sonrasıda gelir elbet dün Trabzon yerine Akhisar olsaydı fener yenilmişti net söylüyorum bu kadar beceriksiz takım.görmedim.ben mbia sağ açık.gibi oynadı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Haberler gerçekten doğru bu bizim için lütuf.

Aldığımız paraya geri veri verelim şu adamı hemen Aras'ı alalım. Töre'yi de kazanmış olacağız bu durum 1 ay içinde bitebilir.

Jesus da istiyor Quaresma da mutlu değil umarım olur bu iş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

WOJCIECH SZCZESNY sigara içerken yakalanmış kadro dışı kalmış.Biz eroyin verelim alalım bu adamı :D

Merak etme orada sigara içen bu topraklarda uyuşturucu ticaretine başlar zaten :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aldığımız paraya geri veri verelim şu adamı hemen Aras'ı alalım. Töre'yi de kazanmış olacağız bu durum 1 ay içinde bitebilir.

3 milyon falan verseler uçarız burada aras olcayın kaç tık iyisi ?

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz satsak ergen querasmasporlular sattırmaz keşke alıp gitseler keşke gökhanında bu form durumuna güvenip o riske girmeyebilir yönetim

Çevrimdışı Çağrı

3 milyon falan verseler uçarız burada aras olcayın kaç tık iyisi ?

Olcay'a benzemiyor pek Aras daha farklı oyuncu.

Tekniği yüksek, duran toplara çok vuran, dribling ve hızı son derece iyi ancak bunların yanında güçsüz ve biraz dengesiz bir oyuncu.

Oyun yapısı ile Olcay Oğuzhan ile oynadığımız hızlı tek ve direk pas oyununa çok ideal bir isim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kerim'in menajeri Frisco: Frei Beşiktaş'ı çok seviyor ama yeterince şans bulamıyor.Ocak'ta onu isteyen İngiliz kulüplerine transfer olabilir

Kerim içinde teklifler var :)

Çevrimdışı Kemal

Madem satmaya çalışacaz, niye alıyorsunuz orda Macar varken bunu anlamış değilim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay'a benzemiyor pek Aras daha farklı oyuncu.

Tekniği yüksek, duran toplara çok vuran, dribling ve hızı son derece iyi ancak bunların yanında güçsüz ve biraz dengesiz bir oyuncu.

Oyun yapısı ile Olcay Oğuzhan ile oynadığımız hızlı tek ve direk pas oyununa çok ideal bir isim.
inşallah alırız o zaman.

Çevrimdışı Kalyoncu

Madem satmaya çalışacaz, niye alıyorsunuz orda Macar varken bunu anlamış değilim.
Popularite transfere ihtiyac vardı fikret ormandan hayatta beklemezdim böyle transfer yaptı birazda seçim çalışması gibi oldu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 mağlubiyet aldık meğerse ne kadar çok sorunu varmış takımın , komple baştan aşağı sıkıntıymış.. bu haftaya kadar tesadüf gelmişiz..

gerçekten insan  hayret ediyor.

Çevrimdışı ebabil

WOJCIECH SZCZESNY sigara içerken yakalanmış kadro dışı kalmış.Biz eroyin verelim alalım bu adamı :D

harika olurdu bu adam ama tolgadan memnunuz diyenler gidip bu arkadaşı almaz

Çevrimdışı Kemal

1 mağlubiyet aldık meğerse ne kadar çok sorunu varmış takımın , komple baştan aşağı sıkıntıymış.. bu haftaya kadar tesadüf gelmişiz..

gerçekten insan  hayret ediyor.

İlerimizde sorun olmadığı için geldik aslında, öyle baskı kuruyorlardıki geriye iş düşmüyordu, ilersi biraz düşünce kısaca geriye iş düşünce sıkıntı direk ortaya çıktı ,  birde bu arada Köybaşı inanılmaz şekilde ortaya çıktı , oda çıkmasa sıkıntı bence daha büyük olacaktı . Evet Beşiktaşın geçen seneden beri Kalesinde ve stoperinde sorun var ve çözülmesi gerek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İlerimizde sorun olmadığı için geldik aslında, öyle baskı kuruyorlardıki geriye iş düşmüyordu, ilersi biraz düşünce kısaca geriye iş düşünce sıkıntı direk ortaya çıktı ,  birde bu arada Köybaşı inanılmaz şekilde ortaya çıktı , oda çıkmasa sıkıntı bence daha büyük olacaktı . Evet Beşiktaşın geçen seneden beri Kalesinde ve stoperinde sorun var ve çözülmesi gerek.

kale ve stoperdeki sorun devam ediyor burda hem fikiriz fakat geçen hafta zorlanma ve bu hafta kaybetmemizdeki etken ileriden kaynaklanıyor bu kadar pozisyona girip kaçırma lüksü olmamalı..

sivas maçında 10 dk da bitecek maçı bitiremedik.

akhisar maçında 1-0 gerideyken o kadar baskılı oynayıp girdiğin pozisyonları gole çevireceksin.Bu kadar basit.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma'ya teklif varsa yarın hemen yollarım.

Para konusu o kadar da önemli değil :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Quarrsmaya teklif varmis diyollar
Valla sirf porto da daha mutlu olacagi icin gitmesini isterim. Tek derdim onun mutluluğu o mutlu olacaksa gitmeli bence 3ün 5in hesabi yapılmamalı :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Quarrsmaya teklif varmis diyollar
Valla sirf porto da daha mutlu olacagi icin gitmesini isterim. Tek derdim onun mutluluğu o mutlu olacaksa gitmeli bence 3ün 5in hesabi yapılmamalı :D

porto değil yanlız :) Sporting lizbon :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma'ya teklif varsa yarın hemen yollarım.

Para konusu o kadar da önemli değil :D
yol+yemek+sigortaya fitim bende  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

porto değil yanlız :) Sporting lizbon :)

Farketmez işte nerde mutlu oluyorsa :D
Portekiz il sinirlari icinde herhangi biryerde

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı f_madida

harika olurdu bu adam ama tolgadan memnunuz diyenler gidip bu arkadaşı almaz

Yahu ne desin adam, Tolga senden cacik olmaz mi desin? Elinde 2 tane kaleci var, biri Tolga digeri de gecen sene oynadigi birkac mac disinda adam gibi tecrubesi olmayan Gunay...Yonetim duzgun bir kaleci onerdi de Senol Gunes almayin mi dedi acaba? Yoksa yonetim bonservisi elinde kor topal kim varsa buldu, sekil olarak transfer yapariz dedi hoca da oyleyse hic bosuna getirmeyin mi dedi.. Neyse, su anda taraftar da cok buyuk hata yapiyor, Tolga'ya moral vermemiz lazim, en azindan ligin sonuna kadar, devre arasi transfer yapilsa dahi Tolga bizim en kotu ikinci kalecimiz olacak moralsiz olmasi bizim aleyhimize.
The world is better in black and white, and red.