Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255748 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

@Çağrı  lastiğin yaz lastigi arabanda zincir vb. Techizatin yok - yola devam etmek zorundasin ve araba yalpalamis kar yagiyor yolun bitiminede daha var yarilamamissin yolu, arabada ailen var , yolda dinlenme tesisinde hem zincir hem kis lastigi satan lastikci var ve cebinde paran var ,  gerekli techizati almadan devam ederim der misin ? Allaha Şükür buraya kadar geldik enseyi karartmayalim der misin ?

Dersen kusura bakma aile babası olmayacaksin.
Cebinde paran var alma imkanın var genede almadan o yola çıktıysan zaten
orda sorgu başlar. o şekilde yola çıktıysan zaten alma imkanın yok demektir.
öyle bir durumdada hiç yola çıkmamak lazım. senin örnek pek
uymamış buna ancak şöyle demen lazım araçta kış lastiği takılı ama bunun markası kaliteli değil
daha iyi bir marka lastikle daha güvenli gidersin ama bu daha ucuz bir marka lastiğin
işini görmeyeceği anlamıda taşımaz. :D

Çevrimdışı atalay

Oyuncular değil oyuncu yok ki Atalay. 1 tane bile yok.

Olcay liderliği hakeme itiraz edip bağırmak sanıyor. Kaptan dediğin en başta sözü geçen ağırlığı olan oyuncu demek. Burası kurtlar vadisi olmadığına göre bunu da ne ile sağlamalı? Zeka ve baskınlık ile.

Takımda oyun zekası yüksek çok oyuncu var ama yönetimsel zekası yüksek ve karizmatik lider oyuncu yok. Bir Ernst olsa en basiti bu iş böyle yürümezdi.

Madalyonun diğer yüzünde de son 1,5 senede 17-18 hafta liderlik koltuğunda oturmuş bir takım var. 20 kez geriye düştüğü maçlarda 1 kez olsun geri dönüş yapamaması absürt.

Bu maçların 15-16'sı domestik maçlar. Tabii burada oyuncuların ağırlık koymasından yada lider oyuncudan ziyade kapalı savunmalara karşı zorlanması da önemli etken. Şampiyonluk yarışındaki en büyük sorun bu geri dönüş problemi bence...

Çevrimdışı Kemal

Cebinde paran var alma imkanın var genede almadan o yola çıktıysan zaten
orda sorgu başlar. o şekilde yola çıktıysan zaten alma imkanın yok demektir.
öyle bir durumdada hiç yola çıkmamak lazım. senin örnek pek
uymamış buna ancak şöyle demen lazım araçta kış lastiği takılı ama bunun markası kaliteli değil
daha iyi bir marka lastikle daha güvenli gidersin ama bu daha ucuz bir marka lastiğin
işini görmeyeceği anlamıda taşımaz. :D

Yola çıktığında abi , daha doğrusu Başkanın yola çıktığı zaman hava parçalı bulutluydu,  Allah yardım etti Atiba çok üstün performans sergiledi sakatlanmadı her maç 90 dk oynadi milli maçları dahil yani kısaca kar yağmadı ve boluya yaklaştık , fakat haber bültenleri aşırı kar gösteriyor ve biliyoruz ki benzinlikte ihtiyacimiz olan malzemeyi satıyorlar ellerinde var , paramizda var , benzinimizde var. Aile Reisimiz Başkanın mutlu son için gerekli tedbirleri benzinlikte yani devre arasında alması gerek ki hüsrana ugramayalim , yolda kalmayalim.

@Çağrı   @Necmi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yola çıktığında abi , daha doğrusu Başkanın yola çıktığı zaman hava parçalı bulutluydu,  Allah yardım etti Atiba çok üstün performans sergiledi sakatlanmadı her maç 90 dk oynadi milli maçları dahil yani kısaca kar yağmadı ve boluya yaklaştık , fakat haber bültenleri aşırı kar gösteriyor ve biliyoruz ki benzinlikte ihtiyacimiz olan malzemeyi satıyorlar ellerinde var , paramizda var , benzinimizde var. Aile Reisimiz Başkanın mutlu son için gerekli tedbirleri benzinlikte yani devre arasında alması gerek ki hüsrana ugramayalim , yolda kalmayalim.

@Çağrı   @Necmi
Üst düzey birisinin alınacağını sanmıyorum. Yine yama yapılacak sırf göz boyamak için..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

fb-ts maçında alpere çıkan 5 dakikadaki kırmızı kart  doğru ama biz akhisardan, sivastan buna benzer 50 pozisyondan geçmişizdir, bir tane kart çıkmadı. akhisar her atağımızı faulle kesti. yönetimin bunları konuşması gerek.
geçen yıl son 5 hafta da ince ince doğrandık kimse unutmasın 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fb-ts maçında alpere çıkan 5 dakikadaki kırmızı kart  doğru ama biz akhisardan, sivastan buna benzer 50 pozisyondan geçmişizdir, bir tane kart çıkmadı. akhisar her atağımızı faulle kesti. yönetimin bunları konuşması gerek.
geçen yıl son 5 hafta da ince ince doğrandık kimse unutmasın
Stadımız bitmeden bunları konuşmak yasakmış :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ozan E.

Sporting Quaresma'ya talip olabilirmis. Sezon basinda da almak istemisler bize gelmeden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sporting Quaresma'ya talip olabilirmis. Sezon basinda da almak istemisler bize gelmeden.
5 milyon euro veriyorlarsa anında satabiliriz. Hem de kâr etmiş oluruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3'e anlaşalım :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

@Serhat Akkaya abi bir ara ne güzel senin yorumların dahi olumluya dönmüştü hem stad konusunda hem takım konusunda. Tekrar seni de kırdı bu mağlubiyet :D :D Beşiktaş aşkı kolay değil, hem deli gibi seversin hem saplantı haline gelir. Beşiktaşlı olmak kolay değil :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bize en iyi hangisi uyar nkolou mu,papy mi, balanta mı yoksa dniprodaki douglas mı  ?

Çevrimdışı panic13

Madalyonun diğer yüzünde de son 1,5 senede 17-18 hafta liderlik koltuğunda oturmuş bir takım var. 20 kez geriye düştüğü maçlarda 1 kez olsun geri dönüş yapamaması absürt.

Bu maçların 15-16'sı domestik maçlar. Tabii burada oyuncuların ağırlık koymasından yada lider oyuncudan ziyade kapalı savunmalara karşı zorlanması da önemli etken. Şampiyonluk yarışındaki en büyük sorun bu geri dönüş problemi bence...

@atalay ben de burada @Çağrı ya katılıyorum, Beck ile Gomez'den lider duruş bekliyordum ama olmadı. Takıma karakter katan adam yok. Delinyo bile olsa iş değişirdi, hakemler bu kadar kolay bize tavır almazdı.

Çevrimdışı cursedofdragon

bize en iyi hangisi uyar nkolou mu,papy mi, balanta mı yoksa dniprodaki douglas mı  ?

nkolou'yu bizi yar etmezler :)

Bence pappy :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@atalay ben de burada @Çağrı ya katılıyorum, Beck ile Gomez'den lider duruş bekliyordum ama olmadı. Takıma karakter katan adam yok. Delinyo bile olsa iş değişirdi, hakemler bu kadar kolay bize tavır almazdı.
oğuzhan dışında o vasıfta bi adam yok rholdofo beni çok şaşırttı ondan da liderlik bekliyordum ben

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya abi bir ara ne güzel senin yorumların dahi olumluya dönmüştü hem stad konusunda hem takım konusunda. Tekrar seni de kırdı bu mağlubiyet :D :D Beşiktaş aşkı kolay değil, hem deli gibi seversin hem saplantı haline gelir. Beşiktaşlı olmak kolay değil :D :D
yok benim hala inancım tam ama sene başında burada hep konuştuğumuz şeylerin canımızı acıtmasına kızıyorum @panic13 . Bariz görünen eksikler bizim büyük ödülü kaçırmamıza sebep oldu bundan önce ve yine olacak diye korkuyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımı sahiplenen adam yok maalesef. Sahiplenmek derken oyun anlamında değil her anlamda. Bunu yapacak kapasite de bir tek Gomez var ama o da bazı maçlarda kafa olarak oyunda bile değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Nicolas N'koulou

Papy Djilobodji

Éder Álvarez Balanta

Douglas

Çevrimdışı panic13

oğuzhan dışında o vasıfta bi adam yok rholdofo beni çok şaşırttı ondan da liderlik bekliyordum ben

Aynen, haklısın. Beck, Rhodolfo, Gomez bunlar hep şampiyonluk görmüş üst düzey oyuncular ama onlarda da bi numara yok. Zago, Ernst geldikleri ilk günlerde bile ağırlık koymuştu takıma.

Çevrimdışı panic13

Takımı sahiplenen adam yok maalesef. Sahiplenmek derken oyun anlamında değil her anlamda. Bunu yapacak kapasite de bir tek Gomez var ama o da bazı maçlarda kafa olarak oyunda bile değil.

Abi Delinyo'yu, Sergen'i, İlhan'ı hatta Alpay'ı hatırlıyorum. Hakemler bunlara gık diyemezdi. Şimdi ise Emre efendi bizim bilic'e ana avrat düz gidiyor, Töre Emre'yi madara edeceğine bi de sırtını pışpışlıyor!

Necip'te o potansiyel var ama onda da cinlik yok. Her poizsyonda el kol yapıyor, haklıyken bile haksız konuma düşüp bi de sarı kart görüyor her maç.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Delinyo'yu, Sergen'i, İlhan'ı hatta Alpay'ı hatırlıyorum. Hakemler bunlara gık diyemezdi. Şimdi ise Emre efendi bizim bilic'e ana avrat düz gidiyor, Töre Emre'yi madara edeceğine bi de sırtını pışpışlıyor!

Necip'te o potansiyel var ama onda da cinlik yok. Her poizsyonda el kol yapıyor, haklıyken bile haksız konuma düşüp bi de sarı kart görüyor her maç.
Liderlik sonradan kazanılan bir vasıf değil ya adamın ruhunda vardır ya da yoktur. Şifo'nun saha içindeki duruşunu bizim yaşlardaki çoğu arkadaş bilir bir ağırlığı vardı. Hem takıma liderlik etmesi hem de zor durumda maçı çevirmesi gerekir bu tarz adamların bence. Biz de maalesef geriye düştüğümüzde ya şimdi Sosa'da çıkar çakar bi tane veya Gomez insiyatifi eline alır maçı çevirir diyemiyoruz takım oyunumuza güveniyoruz ama Türkiye'de işler öyle yürümüyor. Bir Sneijder, bir Alex Bir Sergen gibi adamlar bu gibi anlar için varlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı .Bora.

Akhisar maçında kaybetmemize rağmen çatır çatır top oynadık. Umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Kayseri ve gs maçlarından alıancak 6 puan yeniden liderliğe taşır bizi. gs maçı çok kritik. Mutlaka kazanmak lazım. 2 sezondur kırılma maçı oluyor içerdeki gs maçları.
Fabricio Agosto Ramírez

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akhisar maçında kaybetmemize rağmen çatır çatır top oynadık. Umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Kayseri ve gs maçlarından alıancak 6 puan yeniden liderliğe taşır bizi. gs maçı çok kritik. Mutlaka kazanmak lazım. 2 sezondur kırılma maçı oluyor içerdeki gs maçları.
kesinlikle şanssızdık dünya kadar pozisyona girdik gs maçı çok çok önemli bir maç alırsak devre arası bi stoper bi kaleciyle şampiyon oluruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Umutsuzluk değil takım mental olarak düşmüş durumda. Bir an önce toparlanması gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Umutsuzluk değil takım mental olarak düşmüş durumda. Bir an önce toparlanması gerekiyor.
aslında olay şu bir maçı geriye düşüp kazansak her şey yoluna girecek sıkıntı orada