Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261463 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı laoban

bu takima kaleci sart oglu sart. sampiyonluga oynayan takimin kalecisi koca sezonda kosteklikleri bir yana, en azindan bir mac kazandirmali. erken yedigin golun sokunu atmaya calisirken takim, quaresmanin icguzar sutu donup aptalca bir gole donusunce, tamamen demoralize olduk. gunayin tolgaydan ne eksigi var anlamiyorum. oda EN FAZLA bu kadar gol yer. geleli kac sezon olacak tolga bey birde diyelimki "helal olsun bize puan kazandirdi" rakilerin sampiyon oldugu seneler film olsa, kaleci ana rol olmasada yan rol alir. bizim tolga yoldan gecen adami oynuyor resmen. ust duzey bir kaleci degil. yine diyorum devre arasi 3une 5ine bakilmadan iyi bir kaleci sart, devre arasinda nereden bulunacaksa iyi bir kaleci.
bu arada hatirlatayim senol gunes geldiginde kalecilerin hic birini begenmedigini beyan etmisti.

Çevrimdışı Deniz

Valla bence hiç değişiklik yapmasaydı 2. yarının başında bulacağımız bir golle maçı çevirebilirdik. Çok kötü değişiklikler yaptı. Kerimi bu şekilde oyuna alması da tam saçmalıktı. Bugün hoca hatalıydı. İskenderbey maçında çıkardığı kadroda bence hatalıydı.
Kadro çok dar 2 orta saha oyuncusu sakat,2 mevcut ilk 11 oyuncusu (gomez töre) formsuz.Açıkçası ben 2-0 dan sonra mevcut kadronun maç çevirebileceğini düşünmüyordum özellikle gomez bu kadar formsuzken.Ama bir ihtimal gomez çıkıp Cenk Tosun girseydi ve devreye öyle başlasaydık şansımız olurdu diye düşünüyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Kerim son dkların adamı öyle demeyin :)
skenderbeu maçında takımın en kötüsüydü yine törede kötüydü töre kötü olduğu için yedek kalıyor maç içinde iyi değil hatayı şenol hocada değil form düşüklüğü yaşayan bazı oyuncularda aramak gerek mesela gomez o golü nasıl kaçırır en sevdiği pozisyon 2-3 maçtır gomezde durunca bugünkü sonuç normal gol pozisyonunu her an buluyoruz ama atamıyoruz buda uç taraftakilerin formlarının şuan biraz düştüğünü gösteriyor normladir 13.hafta bitti hep en üst seviyede kimse oynayamaz barcelona ve bayern münchen hariç onlar başka bi şey biz şimdi bu hafta iyi dinlenip kayseri maçını alıp sporting ve gs nin karşısına çıkmalıyız  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı F1903

Tolga'yi savunmak icin soylemiyorum ama takimda muhtemelen taraftarin tahammul seviyesi en dusuk oldugu oyuncu Tolga.

Haftalardir belli bir standardin uzerinde performans gostermesine ragmen ilk onemli hatasinda yine buyuk bir tepkiye maruz kaldi.

Hata yapan oyuncuyu hata yaptigi andan itibaren macin bitimine kadar isliklamak ve yuhalamak kusura bakmayin ama en buyuk taraftar salakligi. Adamin moralini yerle bir ederek daha buyuk hatalar yapmasina davetiye cikariyoruz.

Su bir gercek; Tolga Beşiktaş'in 1. kalecisi olacak kalite ve yetenekte degil. Devre arasi muhakkak bir kaleci alinmali. Ama alinacak kaleci sirf taraftari susturmak icin yarim sezon idare edecek bir kaleci degil, kalitesi tartisilmayacak, 1. kaleci olmasi sorgulanmayacak, Tolga'nin da kendisinden daha iyi oldugunu kabullenip eldivenleri teslim edecegi bir kaleci olmali. (bkz: Ospina)

Çevrimdışı ilhan mansız

Kadro çok dar 2 orta saha oyuncusu sakat,2 mevcut ilk 11 oyuncusu (gomez töre) formsuz.Açıkçası ben 2-0 dan sonra mevcut kadronun maç çevirebileceğini düşünmüyordum özellikle gomez bu kadar formsuzken.Ama bir ihtimal gomez çıkıp Cenk Tosun girseydi ve devreye öyle başlasaydık şansımız olurdu diye düşünüyorum
şunu unutmamak lazım, bizim takımda rakip defansın arkasına sarkan iki oyuncu var. olcay ve gökhan bu ikisi yoksa bizim oyun planı işlemez. Bazen Sosa da  kaçıyor ama sonuca gol veya asist anlamında çok yansıtamıyor. Bu iki oyuncuyu iyi kullanırsak devre  sonunu getiriebiliriz yoksa sıkıntı büyük.

Çevrimdışı Deniz

skenderbeu maçında takımın en kötüsüydü yine törede kötüydü töre kötü olduğu için yedek kalıyor maç içinde iyi değil hatayı şenol hocada değil form düşüklüğü yaşayan bazı oyuncularda aramak gerek mesela gomez o golü nasıl kaçırır en sevdiği pozisyon 2-3 maçtır gomezde durunca bugünkü sonuç normal gol pozisyonunu her an buluyoruz ama atamıyoruz buda uç taraftakilerin formlarının şuan biraz düştüğünü gösteriyor normladir 13.hafta bitti hep en üst seviyede kimse oynayamaz barcelona ve bayern münchen hariç onlar başka bi şey biz şimdi bu hafta iyi dinlenip kayseri maçını alıp sporting ve gs nin karşısına çıkmalıyız  :)
Zaten kerim ve tore ikilisinden ikisi de birbirinden kotu.umarim hafta icinde ozellikle tore kendine ceki duzen verir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı laoban

Tolga'yi savunmak icin soylemiyorum ama takimda muhtemelen taraftarin tahammul seviyesi en dusuk oldugu oyuncu Tolga.

Haftalardir belli bir standardin uzerinde performans gostermesine ragmen ilk onemli hatasinda yine buyuk bir tepkiye maruz kaldi.

Hata yapan oyuncuyu hata yaptigi andan itibaren macin bitimine kadar isliklamak ve yuhalamak kusura bakmayin ama en buyuk taraftar salakligi. Adamin moralini yerle bir ederek daha buyuk hatalar yapmasina davetiye cikariyoruz.

Su bir gercek; Tolga Beşiktaş'in 1. kalecisi olacak kalite ve yetenekte degil. Devre arasi muhakkak bir kaleci alinmali. Ama alinacak kaleci sirf taraftari susturmak icin yarim sezon idare edecek bir kaleci degil, kalitesi tartisilmayacak, 1. kaleci olmasi sorgulanmayacak, Tolga'nin da kendisinden daha iyi oldugunu kabullenip eldivenleri teslim edecegi bir kaleci olmali. (bkz: Ospina)

soylediklerine tamamen katiliyorum. ancak gozardi ettigimiz bir sey var, taraftarin ruh halide yerinde degil. senelerdir gelmeyen sampiyonluk, ve basarisizlik bunun yaninda mali durum ve stad olmamasi, taraftarinda ruh halini bozdu, en ufak bir durumda panikler hale geldik "bu senede aynisi olacak, yine gidecek sampyinluk"gibi.

Çevrimdışı LuceGel

Şenol Güneşin  hücumda ekstra bir enerjiye ihtiyacı vardı yani cenke, maç kadrosunda 3. bir santrafor olmaması nedeniyle gomezi çıkaramadı bence ama yanlış tercihti en azından Olcay 35-45 .dakikalar arası baya hareketliydi ikinci yarıya başlaması gerekirdi.Ne desek boş kadro dar formsuz oyuncular var devre arası mutlak takviyeler gerekli,bu tür maçlarda sürpriz bir oyuncu performansı gerekiyor maalesef böyle bir şeyde olmuyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deniz

şunu unutmamak lazım, bizim takımda rakip defansın arkasına sarkan iki oyuncu var. olcay ve gökhan bu ikisi yoksa bizim oyun planı işlemez. Bazen Sosa da  kaçıyor ama sonuca gol veya asist anlamında çok yansıtamıyor. Bu iki oyuncuyu iyi kullanırsak devre  sonunu getiriebiliriz yoksa sıkıntı büyük.
Olcayin o huyunu cok seviyorum.
Bazen o kosulari bos şekilde de yapip forvet oyuncularina alan yaratiyor.yetenekleri kisitli olsa da cok caliskan bir oyuncu ve bu yonuyle cok katkisi oluyor

Çevrimdışı cursedofdragon

David Ospina - Mandanda ?

Hangisi sizce ?

Çevrimdışı Efe

Hangisi sizce ?
valla 2 side olur şuan hangisi gelse sıkıtı yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı F1903

soylediklerine tamamen katiliyorum. ancak gozardi ettigimiz bir sey var, taraftarin ruh halide yerinde degil. senelerdir gelmeyen sampiyonluk, ve basarisizlik bunun yaninda mali durum ve stad olmamasi, taraftarinda ruh halini bozdu, en ufak bir durumda panikler hale geldik "bu senede aynisi olacak, yine gidecek sampyinluk"gibi.

Taraftar psikolojini bir noktaya kadar anlayabiliyorum ama mactan 10 dakika once moral vermek amaciyla tribune cagirip oley cektirdigimiz adama yarim saat sonra islik ve yuhlama esliginde ana avrat sovulmesini bir Beşiktaş'liya yakistiramiyorum.

Takimdaki kaleci sikintisini kendisi de eski bir kaleci olan ve takimin basina gectigi ilk gun kaledeki soruna dikkat ceken Senol Gunes'ten daha iyi gorenimiz yoktur saniyorum.

Çevrimdışı ozan062

hep savundugum birsey var

yeni stada sampiyon olarak giremezsek yada yarısta ,taraftar toplulugu
yonetimide topcularıda cok fena topa tutar acık konusayım:) cnk maclara gelen yine aynı grup olacak sonucta nerdeyse hepsi kombineli bu mactakiler

cook ince bir cizgi var o sebeble oyuncu satıcaz ve iyi oyuncu alıcaz bizde kimse kalıcı olamaz misal ismaille uzatmak söz konusu olmamalı 900 bin yani neciple aynı parayı alıcaksa eyv fazlası zarar
en degerli oyuncu oguzhan ise tek o para ediyorsa tek ona teklif varsa acımıcaksın mecburen satıcaksın hem kural gereği hemde prensip geregi evet belki yerine dolduramıycaksın ama bir baska 3 pozisyonunu tamamlıcaksın bazen bu risklere degerr
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2015, 23:31:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Olcayin o huyunu cok seviyorum.
Bazen o kosulari bos şekilde de yapip forvet oyuncularina alan yaratiyor.yetenekleri kisitli olsa da cok caliskan bir oyuncu ve bu yonuyle cok katkisi oluyor
bizim gollerin çoğu bu sızmaların neticesidir. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Yine bugün Cenk in oyuna girmesinin gomeze hiçbir katkısı olmadığı gibi Gomezin oyununu da bozduğunu söyleyebilirim. Bugün belki çok iyi oynamadık ama hocamız maalesef kesinlikle hatalıydı. Bu maç dönebilirdi.

Çevrimdışı Deniz

bizim gollerin çoğu bu sızmaların neticesidir. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Yine bugün Cenk in oyuna girmesinin gomeze hiçbir katkısı olmadığı gibi Gomezin oyununu da bozduğunu söyleyebilirim. Bugün belki çok iyi oynamadık ama hocamız maalesef kesinlikle hatalıydı. Bu maç dönebilirdi.
Bence de oyun donebilirdi en azindan 1 puan alabilirdik ama Gomezle olmazdi bugun.ne diyelim saglik olsun boyle kayiplar da olacaktir 2-0 kaybettigimiz macta bile bu kadar ataga girmemiz bizim acimizdan olumluydu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Hangisi sizce ?
Kalite anlamında ikisi de olur hiç farketmez.

Ospina'yı uzun zamandır isteyen biri olarak o gelse biraz daha sevinirim tabi :D

Bunun yanında Ospina daha genç.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı worns

Hangisi sizce ?

Ben Mandanda derim. Hem yıllardır sürekli oynuyor, form tutma/uyum gibi sıkıntıları daha az yaşar. Hem de daha güvenilir.

Ospina bana genelin istediği kadar cazip gelmiyor. Kısa boylu, hatalı gol yeme potansiyeli yüksek. Ama şu şartlarda kimse hayır demez o ayrı. Yeni Cordoba olma ihtimali de var.

Hiç gündemde olmayan ama bence Fabri'yle filan ilgilenileceğine asıl bakılması gereken isimse Marchetti. Sene sonu sözleşmesi bitiyor yaşı 32. Bence yeni bir deneyime sıcak bakabilir. Sirigu vs.'ye göre daha olası bir hedef. Ve bence hırslı yapısını falan da düşününce bize uyum sağlar, sevilir. Kalecilik konusunda Muslera'dan çok eksiği olduğunu düşünmüyorum ki Lazio'da Muslera'yı gönderirken benzerini düşünmüştü.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Turgay Demir az önce Deportivo'nun kalecisi Beşiktaşta dedi. Yarıda yakaladım ismini anlamadım.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Tolga

Turgay Demir az önce Deportivo'nun kalecisi Beşiktaşta dedi. Yarıda yakaladım ismini anlamadım.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen gün de söyledi onu.

Doğru mu değil mi bilmiyoruz.

Oyuncunun adı Fabri.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kartal Ç

Geçen gün de söyledi onu.
Doğru mu değil mi bilmiyoruz.
Oyuncunun adı Fabri.

Hayaller ospina gerçekler fabri olmasa bari.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersanın olmadığı 2 maçta 5 gol yedik.

Çevrimdışı Kalyoncu

Akhisar sıkıntı sağlam takım dedim herkes burada beni suçladı kaleci stoper orta saha şartki ne şart bunlar kesinlikle yapılmalı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ligin kaderini gs maçı belirlyeecek Alırsan rakiplerini korkutacaksın.

Yenilirsen söz belli, iyi başlıyorlar ama sonunu getiremiyorlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EagleForce

Lutfen transfer doneminde cer cope para harcamayin ya da gidip Ismail'le falan sozlesme yenilemek icin milyonlari dokmeyin artik. Sampiyonluk icin gereken eksikler belli. Sezon basi burda cok konusuldu. Cagri ve Atalay basta olmak uzere maliyeti uygun secenekler de sunuldu. Adam gibi bir kalecimiz olsun artik. Gercekten yeter. Taraftarin Tolga'ya tahammulu kalmadi. Bundan sonra en ufak hatasinda bile cok buyuk tepkiyle karsilasacaktir. Bu kacinilmaz bu saatten sonra. Oynadigi surece ne bize ne kendine bir faydasi olmayacak. Tamam stad yapiliyor, maddi durumlar falan ama koskoca Besiktas kimsenin itiraz etmeyecegi bir kaleci alamiyor mu yaw? Gidip Tolga'nin yedegi olacak bir adam almasalar bari.