Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255318 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Biceps 3B yırtık dendiğine göre Ersan, devreyi kapattı demektir.

Ersan defolarına rağmen önde karşılaması, yüksek top, agresyon özelliği ile önemliydi. Ayrıca karakter koyuyordu.

Tosic, sol stoper olarak devam eder. Tosic'in ayağı hepsinden daha iyi fakat genel performansı..(?)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 01:45:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Derbiye yetişeceğini hiç sanmıyorum.Tosic oynayacak ama saatli bomba.İbre necipe dönebilir milosevice şans verileceğini hiç sanmıyorum.

Tosic 1 sezon stoper oynadı Ersan'ı aratacağını sanmam iyidir stoperde sol beke göre baya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Deniz

Tosic 1 sezon stoper oynadı Ersan'ı aratacağını sanmam iyidir stoperde sol beke göre baya.
1 sezon stoper oynadı ancak stoper oynadığında da ben performansını beğenmiyordum.Çok fazla adam kaçırıyor ,Özellikle bire bir de zeki oyunculara karşı çok zayıf kalıyor.Umarım performansının iyi olduğu anlara denk geliriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 01:50:39
  • Beşiktaş / Bodrum
1 sezon stoper oynadı ancak stoper oynadığında da ben performansını beğenmiyordum.Çok fazla adam kaçırıyor ,Özellikle bire bir de zeki oyunculara karşı çok zayıf kalıyor.Umarım performansının iyi olduğu anlara denk geliriz.

Asıl sorun hava topları olacak hep agresif olarak Ersan çıkıyordu şimdi o  görevi Rhodolfo alabilir.

Tosic pozisyon hatası yapmaz Ersan gibi çok ama o da agresif değil. Rhodolfo'nun performansı çok daha önemli bu maçlarda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

şunuda baştan söyleyeyim temennimiz tosiçin iyi bir performans göstermesi tabiki

eğer yönetim iyi performans gösterdi diye stoper transferinden vazgeçerse çok yanlış  o yol , yol değil şimdiden söyliyelim  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 01:54:22 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bana göre büyük maçlarda rhodolfo da hallice hata yapıyor hep orneğini verdim yanından oyuncuları cok rahat geciriyor sivok abisi gibi,,

aynı sey tosic içinde geçerli ama ben tosice guveniyorum sizlerde rhodolfoya

dolayısıyla hallolur fakat benim endişem necipin topa müdahaleleri garipleşti, topu hemen oynuyor eskisi gibi fazla sorumluluk almıyor bu güzel, uzak direkte dikilip pozisyon kovalıyor bu sekilde goller buldu bu guzel bir gorev olmus onun için:)

ama kart ve müdahalelerinden tırsıyorum atibada pamukipliğinde zaten sosa dususte oguzhanı yerinden hiç oynatmamak lazım

neyse karamsarlıga gerek yok rakiplerde kazanıyor bizde öyle
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 01:53:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Yırtık 3. dereceymiş. Büyük ihtimalle zorlanma vardı kasta önceden de çok yük biniyor stoperlere.

Ortalama dönüş 20-21 Aralık olur iyi ihtimalle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Koşu yapmak ve adam kovalamak zorunda kalmadığı için çok daha rahat gibi geldi bana bek e göre
Ayrıca güzel hazırlanmış fizik gücü önceki haline göre çok iyiydi tabi iskender ey oyuncuları zorlayabilecek güçte değil ama vücut dili belli ediyordu
Ayrıca ersan A göre rakibi dışarıya doğru zorlaması ve arkasında markajı daha iyi tabi hava topu  ı ve agresif l lik dezavantaj ı var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 01:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Koşu yapmak ve adam kovalamak zorunda kalmadığı için çok daha rahat gibi geldi bana bek e göre
Ayrıca güzel hazırlanmış fizik gücü önceki haline göre çok iyiydi tabi iskender ey oyuncuları zorlayabilecek güçte değil ama vücut dili belli ediyordu
Ayrıca ersan A göre rakibi dışarıya doğru zorlaması ve arkasında markajı daha iyi tabi hava topu  ı ve agresif l lik dezavantaj ı var

Hakan Balta tipi aslında.

Kolay hata yapmaz ekstra iş de yapmaz tamamlayıcı olarak idare eder dediğin gibi.

Rhodolfo da pozisyon alarak öne çıkan bir savunmacıydı ilk kafaya çıkmayı sevmiyor. Bakalım nasıl paylaşacaklar bu topları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Asıl sorun hava topları olacak hep agresif olarak Ersan çıkıyordu şimdi o  görevi Rhodolfo alabilir.

Tosic pozisyon hatası yapmaz Ersan gibi çok ama o da agresif değil. Rhodolfo'nun performansı çok daha önemli bu maçlarda.
Rhodolfo o gorevi ersan kadar yapamaz. Rize maciydi sanirim, kwekoue midir nedir ismide tuhaf onu ilk yari durduramadi diye ersana vermisti durdurma gorevini senol hoca ikinci yari. Tosicte ersan kadar yapamiyor. Milosevic ve franco hic yapamiyor. Ne kadar elestirsekte ersanin yerini rhodolfo bile dolduramaz(oyun stili). Allahtan ne gs de ne de sportingde guclu forvetler yok. Bu maclarda idare edebilirler ama fernandaoya karsi rhodolfo tosic ikilisini dusunun. Neyseki fener ve rizeyle oynadik.

Çevrimdışı sabriozyurt

Ersan'ın sakatlanması kötü oldu. Ne kadar kizsakta ısıran,sert ve en önemlisi önde basan,karşılayan  stoper Ersan. Yokluğunun önemini Paşa maçında anlamışık.

Umarım doldurur Tosic Ersan'ın yerini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rhodolfo ve ersanin 11 oynadigi bu takimda pedro ve milosevic hayli hayli oynar.ilerde gol atiyoruz diye defansi görmezden gelmemeli.ersan cok sac bas yoldurdu bunu görmek lazim.milosevic 2 mac oynasin ersan yandan izlemeye alisir.ayrica senol hocanin milosevicin kenarda oturdugu bir oyunda tosici almasi da bir hataydi bence.adam pili cekilmis bomba yerinde cok siritti.milosevic hastasi degilim ama gecmise bakilarak tpsicten cok daha iyi bir is cikarmasi kuvvetlw muhtemel bir oyuncu

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Necmi

Abi Bilic beni cok uzdu biliyor musun? :( Herife çok inanmıştım, geçen sezon burada bile çok kişi ile gereksiz tartıştım. Adam bildiğin devre arasında Wesr Ham'la anlaşmış. Kız arkadaşımdan ayrılsam bu kadar üzülürdüm :D O yüzden güneş ile ilgili çok temkinliyim. Şampiyon yaparsa 3 gün 3 gece şölen yapacağım evde :D :D
Haber sitesinde zaten devre arası haber yapmıştık Biliçle yönetim arasında bir şeymi var diye.
yönetim çok iyi transferlerin peşinde koşuyor Biliç veto ediyordu. Aslında West Ham olayınıda duyduk
ama tabiki açık açığa yazamadık hatta yönetim devre arası göndermek istiyordu taraftar tepkisinden çekindi
anlatamazdı taraftara ancak taraftar ikinci devre yaşayıp öğrendi. O haberden sonra burda bizde linç ediliyorduk.

Çevrimdışı Necmi

Rhodolfo ve ersanin 11 oynadigi bu takimda pedro ve milosevic hayli hayli oynar.ilerde gol atiyoruz diye defansi görmezden gelmemeli.ersan cok sac bas yoldurdu bunu görmek lazim.milosevic 2 mac oynasin ersan yandan izlemeye alisir.ayrica senol hocanin milosevicin kenarda oturdugu bir oyunda tosici almasi da bir hataydi bence.adam pili cekilmis bomba yerinde cok siritti.milosevic hastasi degilim ama gecmise bakilarak tpsicten cok daha iyi bir is cikarmasi kuvvetlw muhtemel bir oyuncu

Rhodolfo tartışmasız sahanın en iyisiydi. Tosiç girdiği andan itibaren hatasız mükemmele yakın oynadı
hücuma katkı verdi defansda gayet iyiydi daha ne bekliyorsunuzki Miloseviç daha geçenlerde oynatılmadımı
bas bas bağırıyor A takım oyuncusu olmadığını. Şu an için Miloseviç şampiyonluğa giden bir takımın kulübesinde bile oturamaz

Çevrimdışı Necmi

yalnız güzel olan Avrupa maçı oynuyorsun kulübeye bakıyorsun Gomez Olcay Quaresma oturuyor.
yedek forvetin sahada geceyi iki güzel golle tamamlıyor. "Birde şu bir an önce gol atmalıyım hırsını bıraksa"
Kulübeden gelen oyuncuların belli maçları kurtarabilecek olması çok önemli bir şeysakatlar dönüp bir iki eksiğide tamamlarsak devre arası
ikinci devreye dört dörtlük bir takım girecek

Çevrimdışı Kemal

Çok sevgili ve cok bilen arkadaşlarım ,tek tek skender maçından önce yazdıklarınızı buraya kopyalamayacagim , alın burdan yakın şimdi Ersan konusunda .

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Maçı staddan izledim, Rhodolfo olmasa 5 gol yerdik o kadar diyorum.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ozan E.

Gunaydin herkese,
Sizce devre arasi takimdan hangi oyuncularimiz gonderilebilir?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan'ın ilk 11 oyuncusu olduğu bir takımda Milosevic çok rahat oynar arkadaşlar. Ersan her maç o kadar bariz hatalar yapıyor ki bunu nasıl göremiyorsunuz cidden anlamıyorum. Pozisyon bilgisi sıfır, ofsayt bilgisi sıfır, topu oyuna sokmak sıfır. İbrahim Toraman'ın yakışıklı versiyonu adam. İbrahim Toraman futbolu ne kadar biliyorsa Ersan'da o kadar biliyor. Futbolu bilen altyapısı sağlam adamı her zaman Ersan'a yeğlerim.. Pedro Franco bile iyidir Ersan'dan. Aylardır maç yapmayan Milosevic'i bir maçla yargılıyorsunuz bu da komik kaçıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan'ın ilk 11 oyuncusu olduğu bir takımda Milosevic çok rahat oynar arkadaşlar. Ersan her maç o kadar bariz hatalar yapıyor ki bunu nasıl göremiyorsunuz cidden anlamıyorum. Pozisyon bilgisi sıfır, ofsayt bilgisi sıfır, topu oyuna sokmak sıfır. İbrahim Toraman'ın yakışıklı versiyonu adam. İbrahim Toraman futbolu ne kadar biliyorsa Ersan'da o kadar biliyor. Futbolu bilen altyapısı sağlam adamı her zaman Ersan'a yeğlerim.. Pedro Franco bile iyidir Ersan'dan. Aylardır maç yapmayan Milosevic'i bir maçla yargılıyorsunuz bu da komik kaçıyor.
Abi Milosevicin oynamasini bende cok istedim zamaninda ama gordukki cok zayif kalıyor ne onde basıyor nede rakibin onunu kapatıyor
Dun Tosici stoperde begendim ben , Sol bekteki performansinin 2-3 kati daha iyiydi demekki bu adami Bek degil Stoper oynatmak gerekiyormuş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pedro da Milo da yasina gore cok agir stoperler ben Pedroyu tercih ederim Milo ya
Pedronun Sezgileri ve kademeleri oldukca iyi zaafi ise Hava topu ve Agirligi..
Miloda ise iyi olan tek sey Hava topu ne kademe biliyor nede poziyon takibini.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Milosevicin oynamasini bende cok istedim zamaninda ama gordukki cok zayif kalıyor ne onde basıyor nede rakibin onunu kapatıyor
Dun Tosici stoperde begendim ben , Sol bekteki performansinin 2-3 kati daha iyiydi demekki bu adami Bek degil Stoper oynatmak gerekiyormuş :bandit:
Adam 1 maç oynadı onda da hemen oyuncuyla ilgili tüm kanılara nasıl ulaştık merak ediyorum? Yine aynı şekilde 1 maçla Tosic'i takımın ihtiyacı olan stoper yaptık. Ben maç formunu yakalamış bir Milonun eldeki diğer alternatiflerden çok daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gunaydin herkese,
Sizce devre arasi takimdan hangi oyuncularimiz gonderilebilir?
pektemek  :kop:

Çevrimdışı Koa_lAA

umarım eleniriz şu uefa dan yaw.. gereksiz bir kupada boşa yorgunluk, sakatlık lige olumsuz yansıyo,

her sene aynı muhabbet...

te işte ersan sakatlandı... takım yoruldu... allah beterinden korusun ne diyelim... :/

Çevrimdışı Kemal

Pedro Franco çok ağır - yavaş . Yoksa supuruculugu iyi.