Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 00:39:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Türkiye'deki büyük kulüpleri değerlendiren Arda Turan, eski takımına ilişkin, "Galatasaray, Türkiye'nin dışından ülkenin Barcelona'sı gibi görülüyor. Beşiktaş ise Atletico Madrid'i hatırlatıyor.

Galatasaray'ın Beşiktaş'tan daha çok parası var, Barcelona'yla Atletico arasındaki fark gibi" şeklinde görüşlerini aktardı.

Beşiktaş ve Galatasaray bütçeler arasında 30 milyon fark olacak seneye. Fark ise Beşiktaş lehine.

Barca ise Atl. Madrid'den 200 milyon euro fazla bütçeye sahip.

Arda da epey zeki adammış.

Barca Atletico'nun en iyi oyuncusunu alabiliyor. Gelsin Töre'yi alsın Galatasaray parayı basıp aradaki fark ile.

Gomez pahalıydı değil mi?

Beşiktaş'ın kadro değeri Ve Galaatsaray'ın kadro değeri vs Barca kadrosu Atletico Kadrosu.

Ah Arda be. Sempatik kal kardeşim saçmalama sampatik kal.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 00:47:47 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

Oğuzhan Özyakup; 4 gol, 6 asist, 3 asist öncesi pas. 40 kilit pas. %84.5 isabetli pas yüzdesi. 50 top kazanma.

Rakamlar enfes...

abartilacak bir durum yok halı sahadaki performansımın aynısı:)))))) :sevinc :halay: :money:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Mehmet K

abartilacak bir durum yok halı sahadaki performansımın aynısı:)))))) :sevinc :halay: :money:

Abi bonservisin elindeyse seni iyi bi maaşla transfer edelim bizim halı sahaya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZORBEY

Türkiye'deki büyük kulüpleri değerlendiren Arda Turan, eski takımına ilişkin, "Galatasaray, Türkiye'nin dışından ülkenin Barcelona'sı gibi görülüyor. Beşiktaş ise Atletico Madrid'i hatırlatıyor.

Galatasaray'ın Beşiktaş'tan daha çok parası var, Barcelona'yla Atletico arasındaki fark gibi" şeklinde görüşlerini aktardı.

Beşiktaş ve Galatasaray bütçeler arasında 30 milyon fark olacak seneye. Fark ise Beşiktaş lehine.

Barca ise Atl. Madrid'den 200 milyon euro fazla bütçeye sahip.

Arda da epey zeki adammış.

Barca Atletico'nun en iyi oyuncusunu alabiliyor. Gelsin Töre'yi alsın Galatasaray parayı basıp aradaki fark ile.

haberi gündüz gazeteden okudum, ve ilk yorumun şu oldu, cok iyi bir futbolcu olabilirsin ama asla doğruyu söliyecek kadar adam olamayacaksın dedim:)

Çevrimdışı ZORBEY

Abi bonservisin elindeyse seni iyi bi maaşla transfer edelim bizim halı sahaya  :evillol: :evillol:

forvet arkasi oynuyacaksam eğer bonservis ve imza parasi bile istemem, her macta 4 7 arasi asist ve minimum 5 gol yazarım, ayrıca Quaresma ın seyirciyi ayağa kaldıracak trivelaları bile yapıyorum:)))

Çevrimdışı Mehmet K

forvet arkasi oynuyacaksam eğer bonservis ve imza parasi bile istemem, her macta 4 7 arasi asist ve minimum 5 gol yazarım, ayrıca Quaresma ın seyirciyi ayağa kaldıracak trivelaları bile yapıyorum:)))

Aslında forum olarak bi halı saha yapalım. Orda trivelalarını görmek isterim.  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Quaresma yükselen bir grafik çiziyor takım oyunu oynadıkça takıma daha da katkısı oluyor,yeteri kadar oynuyor mu oynamıyor ama eskiden neredeyse hiç yapmadığı oyun stiline alışmaya çalıştığını düşünüyorum.Şenol güneş takım oyunu konusunda epey pişirmiş quaresmayı.

Töre konusuna artık değinmek bile üzüyor beni.Milli maçtan beri ciddi değil çok ciddi düşüş var.Daha önce de yazmıştım profesyonel bir danışmandan tedavi alması gerekiyor.Bir oyuncunun bu kadar uzun süre bu kadar yüksek form kaybetmesi akıl karı iş değil.

Cenk Tosun eminim hepimizin beğendiği oyunculardan birisi,hiçbir zaman utandırmıyor bizi.Net goller de kaçırıyor ama bunu maç eksiklerine bağlıyorum.Ne kadar çok maç oynarsa o kadar çok iyi olacak.Özellikle TR kupası maçlarında gollerine devam ederek her an formda kalmalı.Ligde de daha çok süre alabilir.Lig maratonu uzun ,sakatlıklar ,yorgunluklar,formsuzluklar derken epey forma giyeceğini düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 00:54:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş 94 gündür kaybetmiyor ve çıktığı her maçta gol attı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

Aslında forum olarak bi halı saha yapalım. Orda trivelalarını görmek isterim.  :evillol:

uygun bir zamanda diğer arkadaşlardanda katılım olursa neden olmasın, ama rakip kaleci kim olacaksa burdan olmasın, cünkü beni burda her gördüğünde üzülmesini istemem:  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 00:58:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Lizbon içeride ligde 5 maça çıkmış 4'ünde sadece 1 gol atabilmiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

Cenk iyi bir ikinci forvet oldu.

Bize Cenk'ten 3-4 yaş daha genç Cenk'ten daha potansiyelli onu rahat bırakmayacak bir 3. forvet gerek şimdi hep fit olması için.

Mutlaka kanat özelliği de olmalı bu forvetin. Dribling yeteneğini olan, uzaktan şutu olan bir silah.

Bu ozellikli olani adami alirsak ,direk 1.forveti zorlar  :D

Çevrimdışı 38life

Lizbon içeride ligde 5 maça çıkmış 4'ünde sadece 1 gol atabilmiş.

Ciddi derecede kötü bir istatistik. Avrupada da İçerde Moskovaya 3-1 kaybettiler. Full Konsantrasyon ile Lizbonda kaybetmeyiz...

Çevrimdışı cisse557

Bugün iskendere 4-5 tane atmaliydik. Biz Lisbon a tek fark ile kaybeder ve Moskova berabere kalırsa puanlar eşit oluyor. Ikili averaj da eşit. Cska bizi atilan gol averaji ile geçiyor.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Bana takım, oyun anlamında düşmeye başladı gibi geliyor. Bugün Feneri daha diri gördüm.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Lizbon maçında Ruize önlem alırsak kolay maç bile olabilir.adam çok deneyimli ve takımın beyni.İstediklerini yaptırmamamız lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sabriozyurt

Bu arada beyler maci sunan tivibuspikerini kopyalayip lig tv ye vermek lazim.sanki alman kanalinda izledim maci.adam bazen susup birakiyor akisina

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Deniz

Ersan Gülüm’ün Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme

Skenderbeu maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ersan Gülüm’ün Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR’ı çekildi.

Yapılan ortopedik muayene ve MR sonucu Ersan Gülüm’ün sol uyluk arka adalesinde(biceps) Tip 3B yırtık tespit edildi.

Tedavisine hemen başlanan futbolcumuzun üç hafta sonra takımımızla çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 01:29:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Fırat Günayer ‏@firatgunayer şimdi

Ersan Gülüm..
Sol arka adalede yırtık..
En az 3 hafta yok..

Geçmiş olsun..

2.derece yırtık o zaman derbiye yetişirse öpüp de başımıza koyalım.

Yeni stoperimiz Tosic.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

2.derece yırtık o zaman derbiye yetişirse öpüp de başımıza koyalım.

Yeni stoperimiz Tosic.
Derbiye yetişeceğini hiç sanmıyorum.Tosic oynayacak ama saatli bomba.İbre necipe dönebilir milosevice şans verileceğini hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gs maçında da yok Lizbon maçında da o zaman işler değişecek epey büyük ihtimal avrupadan eleniriz lig de 2 yarı sıfırdan başlar o da yapacağımız transferlere bağlı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bugün dikkatle izledim tosiçi yerden gayet iyi ama rhodolfo-ersan uyumunda ersan önde basan karşılayan oluyodu

ersanın yaptığını yapmadı 2. yarıda umarım lig maçlarında yapar bunu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Savaş

Ersan'ın sakatlanması kötü oldu. Ne kadar kizsakta ısıran,sert ve en önemlisi önde basan,karşılayan  stoper Ersan. Yokluğunun önemini Paşa maçında anlamışık.

Umarım doldurur Tosic Ersan'ın yerini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalBaz

Ruzgar suanda tersine esiyor herseyde. Simdi senol hoca gercek sinavini verecek. Bilic zamaninda da iyi giderken biraz dusus arti sakatliklar ve sonradan toparlayamama olayini cok yasadik. Bunu senol hoca tecrubesiyle halledebilirmi bilmiyorum acikcasi. Gercek is simdi basliyor.

Çevrimdışı ozan062

Ruzgar suanda tersine esiyor herseyde. Simdi senol hoca gercek sinavini verecek. Bilic zamaninda da iyi giderken biraz dusus arti sakatliklar ve sonradan toparlayamama olayini cok yasadik. Bunu senol hoca tecrubesiyle halledebilirmi bilmiyorum acikcasi. Gercek is simdi basliyor.

evet tüm ipler onda, oyuncularında hocayı satmaması lazım:) yani bir yenilgi sonrası havlu atma olayını son 3senedir bolca yaptılar o sebeble bunu en iyi hoca çözer
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi