Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2015, 15:04:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bek önce bekliğini yapacak. Bizim hilbertle ilgili de benzer problem vardı, hücuma çok katılıyordu ama onun tarafından devamlı pozisyon veriyorduk, pozisyon hatası yüzünden yediğimiz goller de cabası. Hücumcu bek çok şeydir ama lahm gibi hem hücumu hem defansı iyi yapanı bulması zor.

Çare Everton'dan Oviedo :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Pektemek dışındaki bazı bölümlere katılmakla birlikte burada söylemek istediğimiz nokta fahiş sözleşmelerle anlaşma yapılması. Mustafa Pektemek bugün Gökhan Töre kadar para alıyor zamanında burada bas bas bağırdık yapmayın etmeyin diye şimdi aynısı İsmail için yapılmasın diyoruz. Makul ölçülerde bir fiyatla sözleşme yenilenebilir ama ben bu fiyatın 1,5 milyon eurolardan aşağı olacağını düşünmüyorum. 4 senelik sözleşme imzalasak 6 milyon euro 20 milyon tl ye yakın para yapar maç başı ve primler hariç. Beşiktaş bu lükse sahip değil sen bu lükse sahip olduğumuzu düşünüyorsan ben katılmıyorum..

Yok @Serhat Akkaya  senin de dediğin gibi İsmail sezon sonuna kadar göze batacak kadar kötü oynamazsa sözleşmesi aynı şartlarda uzatılsın diyorum, fazla ücret verilmesine kesinlikle karşıyım. 1 milyonun üzerine asla çıkamaz. 2 sene top oynamadan para kazandı bir transfer haberi çıkmadı şimdi menajerleri Pektemek'te yaptığı oyunla transfer haberlerini yaptırmaya başladı. Menajerlerin bu basit ve bayat oyunlarına kanmadan, hiçbir zam yapmadan sözleşmesi uzatılsın. Tabi bir şart daha var o da Tosiç ve Motta birlikte gönderilecek ve yerlerine İsmail'den birkaç gömlek üstünü alınacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok @Serhat Akkaya  senin de dediğin gibi İsmail sezon sonuna kadar göze batacak kadar kötü oynamazsa sözleşmesi aynı şartlarda uzatılsın diyorum, fazla ücret verilmesine kesinlikle karşıyım. 1 milyonun üzerine asla çıkamaz. 2 sene top oynamadan para kazandı bir transfer haberi çıkmadı şimdi menajerleri Pektemek'te yaptığı oyunla transfer haberlerini yaptırmaya başladı. Menajerlerin bu basit ve bayat oyunlarına kanmadan, hiçbir zam yapmadan sözleşmesi uzatılsın. Tabi bir şart daha var o da Tosiç ve Motta birlikte gönderilecek ve yerlerine İsmail'den birkaç gömlek üstünü alınacak.
Her cümlesine katılıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Çare Everton'dan Oviedo :D

Abi yeri geldi söyleyeyim, adamın ayak bileği kırıldıktan sonra bir türlü iflah olmadı. birkaç defa seyrettim son 1 yılda, açıkçası hızından ve ismail'in daha iyi orta yapanından başka bir şey göremedim. Biz alırsak, ya Gomez gibi tekrar kıymete binecek güneş'İn ellerinde ya da Motta'nın yanına yazıcaz "hemen gitsin" diye. Oviedo için szin kadar iyimser değilim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Az önce Pektemek'in sözleşmesini mi savundun yoksa ben mi yanlış gördüm?  :akuma:

Dürüst olmak gerekirse Pektemek'le sözleşme uzatılmasına karşı değildim sadece verilen ücretler 2 defa büyük sakatlık geçirmiş bir topçu için aşırı yüksekti. Fiyatı düşünmezsek o tarihlerde sözleşmesi bitecek topçular Ersan Veli Pektemek falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. Liderdik ve yönetim şampiyonluğa gidiyoruz oyuncuların kafası rahat olsun konsantrasyonları bozulmasın diye "iyi niyetle" takımın gidişatını bozmamak için bir karar aldı ve sözleşme bitimi yaklaşanlarla sözleşme uzattı. Burada tek hata menajerin para verip gazetelere yaptırdığı haberlerin etkisiyle Pektemek fenere gidebilir diyerek haketmediği kadar yüksek ücretle imzalattılar. Yoksa o günün şartlarında 1.1 milyondan 4 senelik anlaşma yapsalardı benim gözümde normaldi ve Pektemek Trabzon maçında ağzını yüzünü parçalatmadan önce bu parayı hakedebilecek gibi bir görüntü çizmişti. Bugün aynı durumu İsmail'de yaşıyoruz. Yönetim sözleşme uzatırsa hatalı olmaz ama 1 milyonun üstüne çıkarsa II.Pektemek vakası olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2015, 15:29:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi yeri geldi söyleyeyim, adamın ayak bileği kırıldıktan sonra bir türlü iflah olmadı. birkaç defa seyrettim son 1 yılda, açıkçası hızından ve ismail'in daha iyi orta yapanından başka bir şey göremedim. Biz alırsak, ya Gomez gibi tekrar kıymete binecek güneş'İn ellerinde ya da Motta'nın yanına yazıcaz "hemen gitsin" diye. Oviedo için szin kadar iyimser değilim.

Savunması daha üst düzey kardeşim ve daha dengeli. Bir de oynama fırsatı bulamıyor çok devamlılığı bırak 10 maç oynatmıyorlar nerdeyse.

Ama düşüşte olduğu konusunda haklısın tabi ki riskli transfer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Dürüst olmak gerekirse Pektemek'le sözleşme uzatılmasına karşı değildim sadece verilen ücretler 2 defa büyük sakatlık geçirmiş bir topçu için aşırı yüksekti. Fiyatı düşünmezsek o tarihlerde sözleşmesi bitecek topçular Ersan Veli Pektemek falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. Liderdik ve yönetim şampiyonluğa gidiyoruz oyuncuların kafası rahat olsun konsantrasyonları bozulmasın diye "iyi niyetle" takımın gidişatını bozmamak için bir karar aldı ve sözleşme bitimi yaklaşanlarla sözleşme uzattı. Burada tek hata menajerin para verip gazetelere yaptırdığı haberlerin etkisiyle Pektemek fenere gidebilir diyerek haketmediği kadar yüksek ücretle imzalattılar. Yoksa o günün şartlarında 1.1 milyondan 4 senelik anlaşma yapsalardı benim gözümde normaldi ve Pektemek Trabzon maçında ağzını yüzünü parçalatmadan önce bu parayı hakedebilecek gibi bir görüntü çizmişti. Bugün aynı durumu İsmail'de yaşıyoruz. Yönetim sözleşme uzatırsa hatalı olmaz ama 1 milyonun üstüne çıkarsa II.Pektemek vakası olur.

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca Bilic de yönetime "kesinlikle sözleşme yenilenmeli" şeklinde rapor sundu Pektemek için. Ben kararsızdım ama EUR 800-1000 civarı sözleşme yenilense idi bu kadar tepki olmazdı Pektemek'e. Tamamen menajer başarısı. ayrıca çılgın uyuz oluyorum Pektemek'e o ayrı :D

Çevrimdışı panic13

Savunması daha üst düzey kardeşim ve daha dengeli. Bir de oynama fırsatı bulamıyor çok devamlılığı bırak 10 maç oynatmıyorlar nerdeyse.

Ama düşüşte olduğu konusunda haklısın tabi ki riskli transfer.

Maalesef, ülkenin repustasyonu ve futbol ortamımız ancak buna el veriyor :(

Oviedo yerine keşke Opare tutsaydı ya :) Herif hem hızlı hem de fena kademeye giriyordu, kulübü de sahiplenmişti. Çoğu derdimizi çözerdi, belki bu yıl gelse sakatlanmazdı :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca Bilic de yönetime "kesinlikle sözleşme yenilenmeli" şeklinde rapor sundu Pektemek için. Ben kararsızdım ama EUR 800-1000 civarı sözleşme yenilense idi bu kadar tepki olmazdı Pektemek'e. Tamamen menajer başarısı. ayrıca çılgın uyuz oluyorum Pektemek'e o ayrı :D
Sokakta görsem omuz atarım  :D Gerçi sakatlanır sonra uğraş dur  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Sokakta görsem omuz atarım  :D Gerçi sakatlanır sonra uğraş dur  :evillol:

:D :D :D  :kop: :kop: :kop:

Bi de bahane doğar adama "ama sakatım" :D :D

:D Belki de Biliç o raporu sunduğu için Cenk yerine Pektemek'te ısrar ediyordu. Kendi hatası olduğunu kabullenemeyip ısrarla Pektemek'ten bir şeyler yapmasını bekledi. Biliç Pektemek ısrarında ya bu raporun sorumluluğunu hissetmiş ya da kovulmak için bir yöntem olarak görmüş :D

Çevrimdışı celiker1

@Yunus Emre Dökmeci Linnes 3 senede 1 kez bile sol bek oynamamış.

Adamın solu biraz iyi diye solda oynar denir mi  :D
Milli takımda Olimpiakos'taki sağ bek kullanıldığı için geçen sene iki maç sol bekte oynadı.Sol bektemde iyi bindirmeleri oldu izlediğim maçta.Maç şu an aklıma gelmiyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Milli takımda Olimpiakos'taki sağ bek kullanıldığı için geçen sene iki maç sol bekte oynadı.Sol bektemde iyi bindirmeleri oldu izlediğim maçta.Maç şu an aklıma gelmiyor.

Wembley'de ki İngiltere maçıydı. Hatta sakatlanmıştı. Bulgaristan ve Hırvatistan maçlarında da solda izlemiştim.

Çevrimdışı atalay

Seneye sol bek pozisyonu için bir numaralı adayım: Achraf Lazaar

http://www.transfermarkt.com.tr/achraf-lazaar/profil/spieler/139173

Şayet bütçe yaratılabiliyor ise: Arthur Masuaku

http://www.transfermarkt.com.tr/arthur-masuaku/profil/spieler/181380

Seneye Porto opsiyonu kullanmaz ise: Miguel Layun

http://www.transfermarkt.com.tr/miguel-layun/profil/spieler/58576

Çevrimdışı celiker1

Wembley'de ki İngiltere maçıydı. Hatta sakatlanmıştı. Bulgaristan ve Hırvatistan maçlarında da solda izlemiştim.

Hırvatistan maçıydı galiba defanstan kendi çıkardığı topla yakalanan kontra atak sonucu ceza sahası çaprazından çektiği şutu kaleci kale dibinden kornere çıkarmıştı.Sol bekin tehlikeyi uzaklaştırıp,kontra atak sonucunda kendi bitirmesi etkilemişti beni.Sen ne düşünüyorsun @atalay sol bek için alınası oyuncu mu?Beck ile beraber dönüşümlü oynarlar mı?Kadroda da sakatlık ve cezalı durumunda birbirlerine güzel alternatif olmaz mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

İsmail satımıcak bak görürsünüz :) 1 tane sol bek alıcaz ama ismail onun yedeği olucak :)

Çevrimdışı atalay

Hırvatistan maçıydı galiba defanstan kendi çıkardığı topla yakalanan kontra atak sonucu ceza sahası çaprazından çektiği şutu kaleci kale dibinden kornere çıkarmıştı.Sol bekin tehlikeyi uzaklaştırıp,kontra atak sonucunda kendi bitirmesi etkilemişti beni.Sen ne düşünüyorsun @atalay sol bek için alınası oyuncu mu?Beck ile beraber dönüşümlü oynarlar mı?Kadroda da sakatlık ve cezalı durumunda birbirlerine güzel alternatif olmaz mı?

Solda olmaz. Adı bizimle anıldığı için 10-12 maçını izlemiştim. Savunmasını beğenmiyorum. Kademe ve pozisyon bilgisi düşük. Hücum bindirmeleri ve tercihleri ise fena değil. Serdar'a göre efdal ama daha üst seviye olmalı.

Çevrimdışı atalay

Adı bizimle anılan Douglas Silva, Lazio'ya transfer olmuş.

daha iyisini alırız :)

Çevrimdışı panic13

Hıyarlık etmiş, şu yıllarda atılım yapmak isteyen bir futbolcunun gideceği en son lig İtalya'dır. Reputasyon yerlerde.

Bir de ben genelde Berezilyalı, Şileli... kısaca Latin Amerika'lı defansları genelde beğenirim. Güney Amerika'daki açık oyun anlayışı sonucu oyun görüşleri genelde iyi oluyor.

Çevrimdışı panic13

:D Belki de Biliç o raporu sunduğu için Cenk yerine Pektemek'te ısrar ediyordu. Kendi hatası olduğunu kabullenemeyip ısrarla Pektemek'ten bir şeyler yapmasını bekledi. Biliç Pektemek ısrarında ya bu raporun sorumluluğunu hissetmiş ya da kovulmak için bir yöntem olarak görmüş :D

Abi Bilic beni cok uzdu biliyor musun? :( Herife çok inanmıştım, geçen sezon burada bile çok kişi ile gereksiz tartıştım. Adam bildiğin devre arasında Wesr Ham'la anlaşmış. Kız arkadaşımdan ayrılsam bu kadar üzülürdüm :D O yüzden güneş ile ilgili çok temkinliyim. Şampiyon yaparsa 3 gün 3 gece şölen yapacağım evde :D :D

Abi Bilic beni cok uzdu biliyor musun? :( Herife çok inanmıştım, geçen sezon burada bile çok kişi ile gereksiz tartıştım. Adam bildiğin devre arasında Wesr Ham'la anlaşmış. Kız arkadaşımdan ayrılsam bu kadar üzülürdüm :D O yüzden güneş ile ilgili çok temkinliyim. Şampiyon yaparsa 3 gün 3 gece şölen yapacağım evde :D :D

:kop: Ben de haber kısmında Liverpool maçından sonra birkaç maç puan kaybedince Biliç efendiye Biliç efendi dedi diye Yakup'a atarlanmıştım ama çok geçmeden haklı çıktı :D

Çevrimdışı Ensar

Hıyarlık etmiş, şu yıllarda atılım yapmak isteyen bir futbolcunun gideceği en son lig İtalya'dır. Reputasyon yerlerde.

Bir de ben genelde Berezilyalı, Şileli... kısaca Latin Amerika'lı defansları genelde beğenirim. Güney Amerika'daki açık oyun anlayışı sonucu oyun görüşleri genelde iyi oluyor.

Şile  ne zaman güney amerika sınırlarına katıldı :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Atatürk olimpiyat stadında şuan itibari ile yoğun yağış varmış maç saatinde de yağışlı olucak muhtemelen.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz bu adam bizi satti , Devre arasi West ham la anlasti , Bilincli olarak Sampiyon yapmadı dedigimiz zaman demediğini birakmadi millet bize ama Ne yazikki zaman bizi hakli cikardi simdi hemen hemen herkes boyle düşünüyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık