Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256091 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Shaktar devre arası ismail köybaşı için transfer teklifi yapıcakmış.

Çevrimdışı can1903

Cardozo konusmus Yunus Emre.

Şu an Cardozodan iyi forvetim.

500 Bine oynarım  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Cardozo konusmus Yunus Emre.

Şu an Cardozodan iyi forvetim.

500 Bine oynarım  :evillol:
Yahu siz Ndoye istemedinizmi adamin golu yok daha :kop: :kop:
Cardozo atiyor Ts nin gollerini ayrica Cok iyi Golcudur benim gözümde bu benim fikrim
Bu ligde bitiriciligi en iyi forvetlerden biridir ayrica
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 12:32:14 Yunus Emre Dökmeci ]

Shaktar devre arası ismail köybaşı için transfer teklifi yapıcakmış.
:ishock: :ishock: :ishock:
O paraylada Linnesi aliriz :halay:

Çevrimdışı AigleBordeaux

martin linnes sağ bek oynuyor yalnız :)
Beck sola atcak Linnesi saga galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Hunter1987

Cardozo atiyor Ts nin gollerini ayrica Cok iyi Golcudur benim gözümde bu benim fikrim
Cardozo kariyerini bitireli 2 sene oluyor. Her topu ayağına kafasına isteyen, istediği topu alamayınca da küsen bir futbolcudan bize hayır gelmez.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı can1903

Ben N'doye yi ne zaman isteidm :D

Ezbere konusma  :evillol:

Cardozo dan şuan iyi forvetim  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Maçın öyküsünü izleyin başkan goller kaçınca neler yapmış. :)

Beck sola atcak Linnesi saga galiba

Beck sağda iyi neden adam akıllı sol bek almıyalım maceraya girelim :)

martin linnes sağ bek oynuyor yalnız :)
Becki atmayacagiz sola
Tam tersi Linnesi sola atacağız :D
Linnes Sag bektede sol bektede ayni performansi sergileyebiliyor bu en buyuk avantaji :bandit: @cursedofdragon

Becki atmayacagiz sola
Tam tersi Linnesi sola atacağız :D
Linnes Sag bektede sol bektede ayni performansi sergileyebiliyor bu en buyuk avantaji :bandit: @cursedofdragon

linnes'in asıl mevkisi sağ bek :) Sol bek'i satıp sağ beck alıp sol beck'te oynatmak ne acayip fantezi :) Adam akıllı sol bek alalım linnes'i yine sağ beck için alıcaksak alınır.

linnes'in asıl mevkisi sağ bek :) Sol bek'i satıp sağ beck alıp sol beck'te oynatmak ne acayip fantezi :) Adam akıllı sol bek alalım linnes'i yine sağ beck için alıcaksak alınır.
Yahu adam sagda ne verim veriyorsa solda da ayni verimi veriyor diyorum
Iki ayaginida cok iyi kullanabiliyor mesela Fenere attigi Jeneriklik golu SOL ayakla atti :icool:
Mesela Beckin solda ne verecegini kestiremeyiz ama Linnesin ne verecegini cok rahat kestirebiliriz..
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2015, 13:29:24 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Maçın öyküsünü izleyin başkan goller kaçınca neler yapmış. :)

Kaçan 2.fırsatta: Sivas Başkanının, Ne yapıyorsun! tavrından sonra; kabahat işlemiş küçük çocuklar gibi önüne bakması.  :kop:

Macin öyküsünün linki yasak değilse atarmisiniz buraya yada youtube den direk yukleyebilecek biri varmi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2015, 13:49:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
 Topal, Avrupa maçlarında denge oyuncusu, ligde 2-0 dan sonra set savunma oyuncusu, Rotasyonda 4. Stoper.

Her zaman böyle bir o kalede bir bu kalede maçlar olmaz. Elinde topal ya da muadili oyuncu olsa Lizbon'u yenmiştik İstanbul'da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Ersan'a yine Çinlilerden teklif olduğu söyleniyor aslında ersanı 5 e satıp Pedro'yuda 1 e satıp Balantayı 2 ye dijibolojiyide 3.5 opsiyonlu kiralasak mükemmel olur. Sol kanat gerekli değil bize ama alınacaksa Lavezzi nin sözleşmesi bitiyor bi şekilde sponsorluklarla sene sonu arenanın açılışına özel yıldız futbolcu klasmanında alabiliriz.

Ersan'a yine Çinlilerden teklif olduğu söyleniyor aslında ersanı 5 e satıp Pedro'yuda 1 e satıp Balantayı 2 ye dijibolojiyide 3.5 opsiyonlu kiralasak mükemmel olur. Sol kanat gerekli değil bize ama alınacaksa Lavezzi nin sözleşmesi bitiyor bi şekilde sponsorluklarla sene sonu arenanın açılışına özel yıldız futbolcu klasmanında alabiliriz.

Ersan - 5 milyon €
Franco -2.5 milyon €

Çevrimdışı Batuhan1903

Ersan - 5 milyon €
Franco -2.5 milyon €
Pedro ya o kadar teklif gelceğini zannetmiyorum. Yazın satılırdı o fiyatada şimdi piyasası düştü. Keşke gelse tabi oyle teklif hem Mandanda'yıda alırız 2 milyona  hiç para cebimizden çıkmamış olur.

Çevrimdışı Kadir G.

Franco 700 bin yazmıştı birileri. Eski takımına satılacak sanırım devre arası.

Çevrimdışı atalay

Maçı yeniden göz ucuyla seyrettim. Bir iki temel nokta:

İlk 15 dakika ve 2.yarıdaki belli bölümlerdeki; saha parselizasyonu, baskı merkezlerinin kurgulanması çok iyi. Stoperler dahil tüm oyuncular "forechecking" dediğimiz şeyi çok iyi uygulamışlar.

Olcay, Quaresma, Sosa(Necip), Atiba, Oğuzhan başta olmak üzere ön bölgede şok pres yapıp, arka alanı da doğru bir alan oyunu ile çok iyi savunmuşlar.

Quaresma ile ilgili bir şey dikkatimi çekti. Quaresma'nın takım savunmasında aldığı pozisyonu görünce kesinlikle Beck çok bile ileri çıkıyor diyebilirim. Fakat 88.10'da Cenk'in pozisyonunda pas alamayınca kızmasına rağmen oyundan düşmeyip, aynı pozisyonunun devamında 88.45'de savunma arkasında ki boşluğu görüp kademeye girmesi de alışık olmadığımız bir hareketti.

Atiba içinde şunu söyleyeceğim. Pozisyon oyununu o kadar doğru oynuyor ki maç boyunca Oğuzhan bir çok kez kendini boş alana atabilmiş.

Temel bir-iki sıkıntı ise; telaşlı oyun ve oyunun genelinde yeterince iyi alan daraltamıyor oluşumuz.   

Çevrimdışı atalay

Topal, yamalarda kullanılabilecek bir oyuncu. Önde pres yaparken sekenleri toplayacak bir isim.

Savunma derinliğinde yerden, havadan iş görecek; önde basarken geride ki 60 metreyi savunabilecek bir oyuncu. İyi bir denge oyuncusu.