Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259803 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

o da olabilir ama maddi durum uygunsa daha iyi bir oyuncu lazım bize. işi hiç şansa bırakmayacak şekilde. şampiyon olursak çok ciddi bir kaynak elde edeceğiz zaten. bundan sonra transfer yapmamak kumar olur
Daha iyisi olursa zaten cok guzel olur ama ligi bilen ,1990 dogumlu milli formayi da giyme tecrübesi yasamis bir oyuncu olarak kotu transfer olmayacaktir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:03:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Daha iyisi olursa zaten cok guzel olur ama ligi bilen ,1990 dogumlu milli formayi da giyme tecrübesi yasamis bir oyuncu olarak kotu transfer olmayacaktir

Ekici iyi oyuncu ama bizim yapımıza uyar mı tartışılır Deniz. Duran top sorununu çözer ama box to box değil bu oyuncu.

8 numara da değil aslında. Diyelim ki oynattık Sosa gibi kateden oyuncu da değil. Rotasyon olarak iyi olur mu? Makul maaş ile yine de olabilir o da Alman çıkışlı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Cani olmadıkça kimse gidip rakibinin tendonuna basmaz zaten. Onda akıl olarak problem var. Haklı haksız kendi lehine karar verilmediği her toptan sonra rakibi sakatlayacak işler yapıyor.
ben quaresma şöyledir böyledir konusuna girmiyorum. beni ilgilendirmiyor. alınması da bence doğru değildi ama madem bizim oyuncumuz ne kadar verim alabilirsek o kadar iyi. Konunun canilikle ilgisi yok maç stresinde istemesek de herşey olur. Sadece hareketinin kesinlikle kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Veli çok işimize yarayacak. Atiba gerekse de hiç faul yapmıyor Veli'nin oyun sertliğine bugün çok ihtiyacımız oldu.

Bilic dönemindeki gibi sürekli oynamayacaktır. Rotasyonda iş görür.

Çevrimdışı Kadir G.

ben quaresma şöyledir böyledir konusuna girmiyorum. beni ilgilendirmiyor. alınması da bence doğru değildi ama madem bizim oyuncumuz ne kadar verim alabilirsek o kadar iyi. Konunun canilikle ilgisi yok maç stresinde istemesek de herşey olur. Sadece hareketinin kesinlikle kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.

Benim yazdığımı yanlış anlamışsın. Quaresmaya cani mi dedim ben?

Cani değilse kimse bilerek rakibine öyle girmez. Quaresma her seferinde topu alacağını sanarak müdahale ediyor. Başarma şansı en fazla %10 onu da kendi pozisyonundan hemen sonra yaptığı için bitiriyor. 1 dk geçmeden o sinirle pozisyona girersen temiz olsa bile hakem faul çalabilir.

Çevrimdışı ilhan mansız

şu bayern de bir oyuncudan söz ediliyordu. bayern de yedekti galiba. rode. bilmiyorum iyi midir? bizim işi sağlama almamız gerek.

Çevrimdışı Deniz

Ekici iyi oyuncu ama bizim yapımıza uyar mı tartışılır Deniz. Duran top sorununu çözer ama box to box değil bu oyuncu.

8 numara da değil aslında. Diyelim ki oynattık Sosa gibi kateden oyuncu da değil. Rotasyon olarak iyi olur mu? Makul maaş ile yine de olabilir o da Alman çıkışlı.

Ekici cok farklı ozellikleri olan bir oyuncu.ben tolgayin da gelecegini dusunerek ekici ismini dusunuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Sampiyon olabilmek icin yetenekli olup skor'a yansitan futbolcu lazim. Olcay skora yansisa da buyuk maclar icin cok yetersiz ve iyi bir defansa karsi caresiz kaliyor.

Su an maddi dururumuzun buyuk transferlere el verecegini sanmiyorum, ama Sosa Arap takimlarindan birine satilirsa onun yerine Ekici'nin alinmasi cok akilli bir hamle olur. Ligi taniyan, bizde eksik olan ozelliklere sahip olan futbolcu. Ve gecen sene ligde 20 gole katki etmis futbolcu.

Aras Ozbiliz haberleri dogru ise, ki Quaresma ve Olcay'in yetersiz perfomansina gore bence bir kanat oyuncusu kesinlikle gerekli, cok iyi bir hamle olur. Ozbiliz ve Ekici ile skorer 2 tane oyuncu almis oluyorsun. Yoktan gol atabilecek futbolcu bunlar ve bizim oynadigimiz oyunda gol yollarinda cok katkilari olacaktir eminim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:08:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Cani değilse kimse bilerek rakibine öyle girmez. Quaresma her seferinde topu alacağını sanarak müdahale ediyor. Başarma şansı en fazla %10 onu da kendi pozisyonundan hemen sonra yaptığı için bitiriyor. 1 dk geçmeden o sinirle pozisyona girersen temiz olsa bile hakem faul çalabilir.

O an birinin uyarması en sağlıklısı ama o karakterde lider oyuncumuz yok bunu anca Sosa ya da Gomez yapabilir.

Gidip kolundan tutup sakin ol diyebilmesi lazım ona faul yapıldığı anda birinin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

şu bayern de bir oyuncudan söz ediliyordu. bayern de yedekti galiba. rode. bilmiyorum iyi midir? bizim işi sağlama almamız gerek.
İyi oyuncu denilebilir ama cok fazla mac oynamamis birisi biraz da kapali kutu açıkçası

Çevrimdışı Deniz

Bu beyaz tvden iyice midem bulandi.

Bu kadar da olmaz.Besiktasi dogramanin otesine gectiler.

Çevrimdışı ilhan mansız

yazdığımın quaresmayla ilgisi yok. daha doğrusu canilik kelimesinin sporda genel olarak yeri olmadığını belirttim. Ancak tabi ki oyun içerisinde -bugünkü maç için değil genel olarak yazıyorum- istemesek de bazen çok sert müdaheleler olabilir. Sakatlamaya giden fauller yapılabilir. Quaresmanın ki senin de yazdığın gibi ve hatta benim de birkaç kez yazdığım gibi sadece top kapma amaçlı bir hamle. Ama hakem atsa atardı bunu da yazdım zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:14:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Sampiyon olabilmek icin yetenekli olup skor'a yansitan futbolcu lazim. Olcay skora yansisa da buyuk maclar icin cok yetersiz ve iyi bir defansa karsi caresiz kaliyor.

Su an maddi dururumuzun buyuk transferlere el verecegini sanmiyorum, ama Sosa Arap takimlarindan birine satilirsa onun yerine Ekici'nin alinmasi cok akilli bir hamle olur. Ligi taniyan, bizde eksik olan ozelliklere sahip olan futbolcu. Ve gecen sene ligde 20 gole katki etmis futbolcu.

Aras Ozbiliz haberleri dogru ise, ki Quaresma ve Olcay'in yetersiz perfomansina gore bence bir kanat oyuncusu kesinlikle gerekli, cok iyi bir hamle olur. Ozbiliz ve Ekici ile skorer 2 tane oyuncu almis oluyorsun. Yoktan gol atabilecek futbolcu bunlar ve bizim oynadigimiz oyunda gol yollarinda cok katkilari olacaktir eminim.

Aras'ın en büyük özelliği çok etkili duran top kullanıyor olması.

Acaba bundan mı tercih ediyoruz diye düşünmüyor değilim.

Aslında topsuz alanda da iyi oyuncu. Olcay + Töre karışımı bir oyuncu.

Çapraz bağ etkilemediyse hızlı da sayılabilecek bir oyuncu.

Edit: Sene sonu Töre satılacak mı diye de düşündürmüyor değil hamle.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 23:17:39 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

yazdığımın quaresmayla ilgisi yok. daha doğrusu canilik kelimesinin sporda genel olarak yeri olmadığını belirttim. Ancak tabi ki oyun içerisinde -bugünkü maç için değil genel olarak yazıyorum- istemesek de bazen çok sert müdaheleler olabilir. Sakatlamaya giden fauller yapılabilir. Quaresmanın ki senin de yazdığın gibi ve hatta benim de birkaç kez yazdığım gibi sadece top kapma amaçlı bir hamle. Ama hakem atsa atardı bunu da yazdım zaten.

Genel itibariyle aynı şey düşünüyoruz.

Caniliğe gelince gayet oluyor malesef. Bunun adrenalinle alakası yok mesela:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocaya sövdü diyorlar tv programlarında pozisyonu bir en baştan izleseler kimin kime sövdüğü açıkça ortada aslında ama işlerine gelmiyor. Atiba'nın pozisyonu net penaltı biz bu ülkede ne penaltılar gördük. Quaresma kırmızı görmeliydi bir bunda haklılar.

Çevrimdışı Kadir G.

Sosa'yı konuşulan paralara araplara yollarsak ve ekiciyi cüzi paraya getirebilirsek onunla birlikte aras'ı da alıp ucuz ve kısmen riskli yola gideceğiz.

Benim tercihim ekici olacaksa paranın çok iyi bir kanata yatırılması yahut yapabilirsek durumu sosa-hakim'e çevirmek.

Çevrimdışı atalay

Sezon öncesi Oğuzhan yeteneklerinin farkına varmalı demiştim. Transferden doğan rekabet ile güçleneceğini düşünürken; Hoca forma vererek ve güven duyarak güçlendirdi.

Sadece hücumlarda atakları yönlendirirken değil, topsuz oyunda da gelişim gösteriyor. Bugün tüm kreatif işlerinin yanında en çok koşan oyuncu olmuş. En önemlisi takıma karakter katıyor ve belli bölümlerde liderlik de ediyor.

Umarım böyle devam eder.

Çevrimiçi Samet Ç

Ekici bence bizim sisteme uymaz. Sosa'yı araplara iyi paraya satıp onun yerine Mati Fernandez, Hakeem Ziyech veya De Guzman gibi oyuncular kovalanmalı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:23:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu işleri çok iyi yapıyor.

Dk 1.18 ve 3.12 de 2 frikik daha var.

[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 23:26:57 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Aras'ın en büyük özelliği çok etkili duran top kullanıyor olması.

Acaba bundan mı tercih ediyoruz diye düşünmüyor değilim.

Aslında topsuz alanda da iyi oyuncu. Olcay + Töre karışımı bir oyuncu.

Çapraz bağ etkilemediyse hızlı da sayılabilecek bir oyuncu.

Edit: Sene sonu Töre satılacak mı diye de düşündürmüyor değil hamle.

Aras'in duran top ustaligi kesinlikle bir sebep olabilir, ama bundan ziyade arasin cok yonlu olmasi da Senol hocanin onu istemesine sebep olabilir. Aras sag, sol ve ortada oynayabiliyor.

Bence en buyuk sebebi Olcay'in buyuk maclarda yetersizligi ve Quarsma'nin 32 yasinda olmasi. Töre'nin de sezon sonu satilabilecegi ihtimalini goz onunde bulundurursak devre arasi Aras hamlesi cok akilli olur.

Ileri ucta Gomez, arkasinda Aras-Oguzhan-Tore uclusu baya gol atar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:25:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Aras'in duran top ustaligi kesinlikle bir sebep olabilir, ama bundan ziyade arasin cok yonlu olmasi da Senol hocanin onu istemesine sebep olabilir. Aras sag, sol ve ortada oynayabiliyor.

Bence en buyuk sebebi Olcay'in buyuk maclarda yetersizligi ve Quarsma'nin 32 yasinda olmasi. Töre'nin de sezon sonu satilabilecegi ihtimalini goz onunde bulundurursak devre arasi Aras hamlesi cok akilli olur.

Ileri ucta Gomez, arkasinda Aras-Oguzhan-Tore uclusu baya gol atar.

Bir ihtimal de Kerim kiralanabilir.

Bakalım önce gelsin sene sonu belki kimse gitmez Aras'ı 8.5 gibi de kullanabilir rotasyonda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Yalnız Töre ve Oğuzhan'ı satarsak sezon başında çok ciddi bütçeye sahip olabiliriz.

Yine %15 ini kullanalım yeter deyip bizi bu sayfalara sabahlı akşamlı dikerler mi diye düşünmüyor değilim.

Çevrimdışı onder23

Önder hoca ntvspor da yardırıyor ben görevdeyken gs nin 3sene sonra fenerinde 5sene sonra batacağını anladık denetimini yaptırdık mali çeşitli kurumlarla çalıştık bunu ilk defa burada açıklıyorum dedi

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Sorun Hakim Ziyech'in hala muthis oynamasi. Herkes Twente'nin oyunculari ucuza gonderecegini beklerken Corona'yi da 10+ milyona sattilar.

Aynisi Ziyech icin gecerli olacaktir. Istersek, ve cidden Sosa icin 11 milyon veriyorlarsa, o paranin tumunu Ziyech'e yatirmamiz gerekir.

Ama Ziyech-Oguzhanli orta saha cok yumusak kalir. Her hafta Eredivisie izleyen biri olarak burda bile fizik acidan sorun cektigini herkes goruyor. Skora cok katki yapmasinin sebeblerinden biri de herkesin topu ona vermesi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:28:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Önder hoca ntvspor da yardırıyor ben görevdeyken gs nin 3sene sonra fenerinde 5sene sonra batacağını anladık denetimini yaptırdık mali çeşitli kurumlarla çalıştık bunu ilk defa burada açıklıyorum dedi

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Necmi abi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli