Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261725 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Geçen yıl sürekli söylediğim Bilic'in topun kaptırıldığı yerde alan savunması yaptırması ve forechecking.

Bu yıl Şenol Güneş'in hücum anlayışı birleşince bugün 6-7 tane önde kaptığımız toplar ile yüzde yüz pozisyon bulduk.

Sadece bu tempoyu biraz daha oyunun geneline yaymamız lazım. Oyunun belli bölümlerinde orta alanda oyunun kontrolünü ve hücum geçişlerini kurgulayacak oyuncu eksikliği yaşıyoruz.

Çevrimdışı Kemal

Yönetim Atiba'nin heykelini yaptirsin bence , Atiba neciple buraya kadar geldik .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kartal Ç

Hazır haftaya Necip sarı kart cezalısıyken Şenol hoca onun yerine kesinlikle Eslem e şans vermeli. Çok benzer oyuncular. İkinci yarı Atibaya yardımcı olarak eslemi soksun.

Andreas Beck , Atiba Siz adamin hammaddesisiniz :claps: :claps: :claps:
Atibaya ne desek Kelimeler kifayetsiz kaliyor bu adam herseyi hak ediyor
Tam 30 SAAT yolculuk ederek Türkiye ye geldi maca cikti ve yine her zamanki performansini sergiledi..

Çevrimdışı Kemal

Andreas Beck , Atiba Siz adamin hammaddesisiniz :claps: :claps: :claps:
Atibaya ne desek Kelimeler kifayetsiz kaliyor bu adam herseyi hak ediyor
Tam 30 SAAT yolculuk ederek Türkiye ye geldi maca cikti ve yine her zamanki performansini sergiledi..

Tolgay bağ koparmasaydi Beşiktaş suan çok farklı bir takimdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
QUARESMA !!!

Abartmadan Yunus Emre ilk yarı döküldü.

İkinci yarı toparladı baya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Son 3 maçtır en büyük problem.

Çabuk oyundan telaşlı oyuna geçiş var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:06:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Hazır haftaya Necip sarı kart cezalısıyken Şenol hoca onun yerine kesinlikle Eslem e şans vermeli. Çok benzer oyuncular. İkinci yarı Atibaya yardımcı olarak eslemi soksun.

Eslem'de bir şey yok. Ümit bağlamayın bu kadar Hasan Türk vol2 geliyor çünkü.

Necip onun yaşında fizik olarak çok sert basıyordu yere Necip'ten çok geride yaşı seviyesinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:07:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen yıl sürekli söylediğim Bilic'in topun kaptırıldığı yerde alan savunması yaptırması ve forechecking.

Bu yıl Şenol Güneş'in hücum anlayışı birleşince bugün 6-7 tane önde kaptığımız toplar ile yüzde yüz pozisyon bulduk.

Sadece bu tempoyu biraz daha oyunun geneline yaymamız lazım. Oyunun belli bölümlerinde orta alanda oyunun kontrolünü ve hücum geçişlerini kurgulayacak oyuncu eksikliği yaşıyoruz.

Burada en önemli faktör Veli ve Olcay'dı.

Veli döndüğünde Atiba Oğuzhan Veli ile daha mümkün hale gelecektir biraz da ondan şimdiye kadar yapamadık aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

30 gol attık ama çok rahat 40 golü bulabilirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stadyum da Denizli ayağa bastığı pozisyonu görmüyor, gidiyor Atiba düşerken ki pozisyona bakıyor  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Burada en önemli faktör Veli ve Olcay'dı.

Veli döndüğünde Atiba Oğuzhan Veli ile daha mümkün hale gelecektir biraz da ondan şimdiye kadar yapamadık aslında.

Evet Veli idi. Ama Hocanın Veli'yi oyunun belli bölümleri dışında tercih edeceğini düşünmüyorum. 

Çevrimdışı Deniz

Bu mustafa denizli yorumcuysa ben hicbirsry bilmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu mustafa denizli yorumcuysa ben hicbirsry bilmiyorum
salla gitsin, birileri ürüyor kervan yürüyor, biz işimize bakalım. çok biliyorsa gesenin başına geçsin görelim.

Çevrimdışı Deniz

salla gitsin, birileri ürüyor kervan yürüyor, biz işimize bakalım. çok biliyorsa gesenin başına geçsin görelim.
Gecsin gecsib 3 hafta sonra ciksin karsimiza adam gibi gorsun boyunun ölçüsünü
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Adamlara kac tweet attim bilmiyorum. Israrla uzerinde durmuyolar ayaga basma aninin. Atibanin ayagina net basiliyor devam etmeye calisyor ama denge bozuldugu icin gidemiyor. Insanin gormemek icin kor oasi lazim ya da tarafli..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler ağır saldırı altındayız, devamı da gelecektir sağlam durun. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu arada sevgili 17 numaramiz iyi oynamis felan filan. Gitmis adama cezayi kesmis. Arkadan tendona topla alakasi yok. Net kirmizi. Bu adam bu yuzden istenmiyor iste.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Şu anda en büyük problem; geriden topla mesafe kat edip, hücum ile savunma arasında köprü olacak, oyunun ritmini ayarlayacak bir Tolgay. Ozzie'nin hücumlarına fazla kalıyoruz.

Necip'in hamle zamanlaması iyileşmiş durumda. Agresyon derecesi yüksek zaten. Rholdofo'nun performansı gayet iyi. Pozisyon bilgisi Beck ile birlikte çok üst düzey. Önde karşılayan, yakın markaj yapabilecek, agresyon derecesi yüksek, atletik bir stoper bazı şeyleri çözüme kavuşturur.

Savunma stratejilerindeki genel arızalar belli oranda sürer. Zira oyun tavrı ile alakalı bir durum. Bir de oyun kurarken çok fazla pas hatası yapıyoruz. Bu da telaşlı oyundan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

Adamlara kac tweet attim bilmiyorum. Israrla uzerinde durmuyolar ayaga basma aninin. Atibanin ayagina net basiliyor devam etmeye calisyor ama denge bozuldugu icin gidemiyor. Insanin gormemek icin kor oasi lazim ya da tarafli..

Aynen ben de twit attim az once ayni sekilde belki de organize birseyler yapmaliyiz yine basimizi yemeye calisiyorlar  :akuma:

2.ci Golden Onceki pozisyonda Cenkin pas atmamasina cok sinirlendim bombostu Quaresma ,2 puana mal olabilirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ricardo Quaresma, tek başına 10 orta yapıp 5 isabet bulurken takımı geri kalanı 10 ortada 3 isabet buldu.

Yalan yok müthis oynadi 88.Dakikada geriye geldi Pozizyonu önledi, adama 3 defa pas atmadilar kalenin yaninda ama o sesini cikarmadi ve savaşti. TEBRIKLER..

Çevrimdışı ilhan mansız

hiç yormayın kendinizi boşuna. bunları korku sardı artık. Bundan sonra daha çok yüklenirler ama ne yapsalar boşuna.İnşallah şampiyon olacağız.