Başkasının ne dediği beni ilgilendirmez ki. Ben iyi oynarsa överim, kötü oynarsa da eleştiririm. İyi oynayabilir allah razı olsun verdiği her katkıdan ama yine de yanlış transfer olduğunu düşünüyorum. Olcay konusuna hiç girmiyorum hele sadece hücum olarak değerlendirirsek en çok küfrü o yer belki ama oyunda takıma verdiği genel katkıyı düşünürsek 1. sıraya yazılır tartışmasız.
Simdi diyorsunuz ki asiri savunuyorsunuz
Ben hem burada hemde mac sayfalarında kotu oynadigi zaman Elestirdim defalarca bugun kotu dedim cikmasi lazim dedim hatalarini yazdim
Ama sizin gibi gommedim hicbir zaman buraya ayri bir parantez açıyorum..
Mustafa haric hicbir futbolcumuzu gommedim..
Olcayin cok iyi odlugu maclarda bende Olcayi ovdum mesela Bursa macinin mimari olcaydir
Olcay girmeden once ust uste 3 pas yapamazken olcay girdikten sonra ucgenler kurup oyunu rakip sahaya yiktik
Bem yeri gelince objektif oluyorum ama siz olamıyorsunuz mesele bu
Surekli gömdugunuz icin bizde savunuyoruz bu hep böyledir elestiri ne kadar sertse karsidakinin savunmasida okadar serttir
Yani siz koru korune elestirirsenzi karsidaki adamda koru korune savunur bu kadar basit
Adami elestirecegim ama yazilanlari gorunce vazgecip savunmaya geçiyorum çoğu zaman..