Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7273380 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi renkli oyuncusu olabilir de adam iyi oyuncu ve tam bizim oyuna göre oynuyo hoşuma gidiyo ondan dedim :D

Napalım onlar almış zamanında :D Ayrıca tek övdüğüm renkli oyuncu Gönül :D
ben beğenmiyorum ve bize uygun olduğunu kabul etmiyorum bak elle tutulur kanatlar gelince
fenerdede tartışılır oldular yok hayal kuracaksın bari buna değecek hayal kur

Çevrimdışı ilhan mansız

İsmail'in sadece maç eksiği var. Rakibi karşılarken pozisyon almakta sıkıntı yaşıyor. Ayrıca sol bek değil aslında açık oyuncusudur ve bence bu pozisyonda da değerlendirilebilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

her zaman yaptığını yapıyor gslileri dinlendirip riske atmıyor
bizimkileri yoruyor bütün hazırlık maçlarında yaptığı aynı sonra şampiyona kadrosunu yaparken Beşiktaşlılar aklına gelmez
Fatih Terim aynı Terim
Aynen katiliyorum imPARAtor bunu bilinçli yapıyor fakat ben Ismail ve Cenkin oynamasindan dolayı son derece mutluyum , Cunku onlarda cok mutlu ve ozguven kazandilar hemde mac eksiklerini kapatiyirlar milli takima secilip oynadiklari icin cok mutlular
Bunun bize donusu cok olumlu yansıyacak @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

At Becki sola Gokhanida saga yardir ondan sonra @Necmi abi :bandit:
sağ bekten sol bek yaratmaya uğraşacağını orjini sol bek olan birini al yardır :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben gökhan gönül'ü beğeniyorum hatta Beck'ten 1-2 gömlek üstündür gerek ortaları olsun gerek adam eksiltmesi olsun.

Çevrimiçi Necmi

İsmail'in sadece maç eksiği var. Rakibi karşılarken pozisyon almakta sıkıntı yaşıyor. Ayrıca sol bek değil aslında açık oyuncusudur ve bence bu pozisyonda da değerlendirilebilir.
zaten her zaman sorun yaşıyordu ondaki sıkıntı hücumda değilki
sorun savunma :D

sağ bekten sol bek yaratmaya uğraşacağını orjini sol bek olan birini al yardır :D
ozaman 2 yildir soyledigim adami al 5 sene solbek arama
HOLEBAS der susarim :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 21:22:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben beğenmiyorum ve bize uygun olduğunu kabul etmiyorum bak elle tutulur kanatlar gelince
fenerdede tartışılır oldular yok hayal kuracaksın bari buna değecek hayal kur

Fener'de tartışılan bir şey yok @Necmi abi Şener Gönül'ün tek kramponu olamaz o Vitor'un saçmalığı.

Çok rahat 3 sene elit performans verir, olacağını sanmam ama Beck Gönül rotasyonu harika olurdu 60 maçlık tempoda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben gökhan gönül'ü beğeniyorum hatta Beck'ten 1-2 gömlek üstündür gerek ortaları olsun gerek adam eksiltmesi olsun.
Gokhan gönülu bende severim ve begenirim fakat Gokhaninda savunmasi ciddi anlamda kötü
Beck 3 gomlek daha iyi savunma yönünden Gokhana göre

Çevrimdışı ilhan mansız

zaten her zaman sorun yaşıyordu ondaki sıkıntı hücumda değilki
sorun savunma :D
abi biz fazla üzerine gidiyoruz hata yapsa da kızalım diye Bakıyoruz. Biraz daha oynarsa savunma eksikleri de kapanır. Bu adamın kıymetini bilenler var, başta lucescu olmak üzere. Şenol hoca da biliyor ve bence kesinlikle ilk 11 in değişmezidir bundan sonra.

abi biz fazla üzerine gidiyoruz hata yapsa da kızalım diye Bakıyoruz. Biraz daha oynarsa savunma eksikleri de kapanır. Bu adamın kıymetini bilenler var, başta lucescu olmak üzere. Şenol hoca da biliyor ve bence kesinlikle ilk 11 in değişmezidir bundan sonra.
Defansif yonude iyi aslinda cok top caliyor rakipten onun savunmadiki sıkıntısı kademe ve Pozisyon takibi
Hep ofsayti bozuyor..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kaan dobra vardı dobrowski  :) ne sağ bekti ne açık winger mi ne diyorlar 3-5-2 nin kanadı gibi bu da sol taraftaki modeli tabi onun yerini tutamaz. İsmail bence de sol bek değildir adamın da futbolunda fıtratına aykırı onun bek olması zaten.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Kaan dobra vardı dobrowski  :) ne sağ bekti ne açık winger mi ne diyorlar 3-5-2 nin kanadı gibi bu da sol taraftaki modeli tabi onun yerini tutamaz. İsmail bence de sol bek değildir adamın da futbolunda fıtratına aykırı onun bek olması zaten.
İşin ilginc yani Motta da Sol bek degil :icool:
Oda o yuzden ayni ısmail gibi pozisyon ve kademe hatasi yapiyor :bandit:

İsmailin ara ara uzaktan kaleyi yoklaması lazim
Bunu Motta cok iyi yapıyor mesela...

Çevrimdışı ilhan mansız

Defansif yonude iyi aslinda cok top caliyor rakipten onun savunmadiki sıkıntısı kademe ve Pozisyon takibi
Hep ofsayti bozuyor..
işte kademe ve pozisyon takibi için daha fazla oynamalı, gerçekten kazanılması gereken bir oyuncu.

Çevrimdışı can1903

Almanya - Hollanda maçına ambulansa bomba yerleştirmişler..

Maç iptal edildi, büyük bir saldırı bekleniyormus
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

işte kademe ve pozisyon takibi için daha fazla oynamalı, gerçekten kazanılması gereken bir oyuncu.
Katiliyorum
Oyizden dedim zaten Ismailin milli takima secilip oynamasi bize olumlu yansiyacak diye , Mac eksigini kapatacak en azindan ve moral kazanacak dipten milli takima yukseldi
Hucum anlaminda zaten yeterli , Ortaları olsun hizi olsun gayet iyi defansi da iyi..

Çevrimdışı Kutay

Yuh artık ya neler oluyor böyle her ülkeye bir saldırı haberi, bomba ihbarı falan
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı can1903

Oha! Bir kamyonet bomba patlatmayı planlıyorlarmış fakat farkedilmisler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 21:41:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan açıklana her şey sadece spekülasyon. Resmi açıklama bekleyin hiçbiri doğrulanmadı iddiaların.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Bu gidişle Euro 2016 da iptal olacaktır.

Bi futbol keyfimiz vardı onu da yalan ettiler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Şuan açıklana her şey sadece spekülasyon. Resmi açıklama bekleyin hiçbiri doğrulanmadı iddiaların.
Almanya emniyeti açıkladı, son dakika olarak @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 21:45:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Şaka gibi ama Türkiye'de yapılması Avrupa'da yapılmasından daha güvenli denebilir şuan kupanın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

ozaman 2 yildir soyledigim adami al 5 sene solbek arama
HOLEBAS der susarim :bandit:

Yok 50 sene :D

Emre çolak kim ya aldığı adama bak