Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274366 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:36:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Samet Ertuğrul'dan kat kat fazla Beşiktaşlıdır.

Ertuğrul zamanında istediği zamı almak için Seba'yı vermezsin Galatasaray'a giderim diyerek tehdit eden güzide futbolcularımızdandır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Abi Bana Herkesi savun ama Ertugrulu savunma sana saygim sonsuz
Bu konuda inanilmaz doluyum
Benim gözümde ertugrul saglam , Besiktasli Ertugrul degil sadece Ertugruldur :tabe:

ben kimseyi savunmuyorum lakin kaptanımız ve hocalığımızı yapmış birinin adamlığını sorgulamak şu platformda ve divan dahil olmak üzere kimseye düşmez benim için.
mesela ben samet benim hocam olmamıştır derim ama adamlığına tek lafım olmaz ki 112 yıllık kulübümüzde hocalarımız içinde son sıradadır benim için kendisi.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:38:29
  • Beşiktaş / Bodrum
altınsay bununla 1.2 ye anlaşmıştı. bununda açıklamasını yaptı altınsay

yazının tamamı için;

http://www.aliece.com/2013/04/ibrahim-altinsay-abiniz-ise/

Tamam anlaşır anlaşmaz farklı konu ama Salih zaten Aybaba'nın çıkardığı gençlerden Buca'da. Yani Aybaba olmasaydı Salih olacaktı demek mantıksız olur çünkü adam istemedi değil baya baya istedi Salih'i.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Samet Aybabanin Ne zararini gordunuz ??
1 yil kaldi zaten adam oda en zor dönemde geldi ve sene sonu gonderildi az oncede dediğim gibi elindeki kadroya ve imkanlara göre gayet de iyi gitti..
Bu takim efsane denen kadrolarla 5nciligi gördü...
Burada ADAMLIĞI ve BESIKTASLILIGI Tartisilacak tek kisi ERTUGRUL SAGLAMDIR :akuma:
Bu kulup Boyle bir adama Besiktasi emanet etti inanilir gibi degil :steamed: :steamed: :steamed:

Nasıl iyi idare etti açıklar mısın? Beşiktaşa 5. olunan zamandaki gibi sirk topçularını alma mücadeleci gençlerle doldur yine 3. olur. 50 gol yedi onun yönetiminde bu takım.

Hanesine yazdığı tek art şu an ki hızlı hücumlarımızın temelini atmasıdır o kadar. Götürdüğü itibar kaybının yanında bu hiçtir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Samet Ertuğrul'dan kat kat fazla Beşiktaşlıdır.

Ertuğrul zamanında istediği zamı almak için Seba'yı vermezsin Galatasaray'a giderim diyerek tehdit eden güzide futbolcularımızdandır.
:claps: :claps: :claps: :claps:
8 tane yemisiz , Ben 90 dakika boyunca gozyaslari icinde mac izlemisim sinirden televizyonu parcalamisim adam cikmis diyorki: Hayat devam ediyor ! Dalga mi geçiyorsun bizimle ?? Bari hicbir sey soyleme sus be adam !!
Herseyi gectim Ozan tufan olayinda Sirf Bursa taraftarına ve Baskanina Yaranmak icin Senil Gunes ve Besiktasa Sallayan ADAM GIBI ADAM denen Sahsiyetsiz Ertugrul degilmiydi ??
Bazi şeyleri ne cabuk unutuyoruz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

Tamam anlaşır anlaşmaz farklı konu ama Salih zaten Aybaba'nın çıkardığı gençlerden Buca'da. Yani Aybaba olmasaydı Salih olacaktı demek mantıksız olur çünkü adam istemedi değil baya baya istedi Salih'i.

ama konu oraya çıkıyor samet aybaba gelmeden ericsoon olmuş olsaydı yada başka bir hoca salih uçan ile anlaşmış ve imzalamış olacaktık. aybaba ile gündem olunca bize yar olmadı.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

Samet Aybaba Feda dönemi yaşadığımız için futbol takımının başına getirildi yoksa bu kulüpte hoca olamazdı ve maalesef yanlış yapıldı.

E.Sağlam da bizim için yeterli bir hoca değildi bunun yanında zaten erken de geldi.

Açıkçası tek üzüldüğüm kişi Rıza Hoca'dır.Onun başarılı olmasını isterdim.

[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 16:52:56 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:50:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Söyleşi sırasında şampiyonluk yarışını da sorduğumuz Yattara bu konuda çok net konuştu ve şöyle dedi: "Şu anda ben en başarılı ve şampiyonluk şansı en yüksek kulüp olarak Beşiktaş'ı görüyorum.

Onların hem takımları hem de hocaları çok iyi ve hiç bir takımın onlara rakip olabileceklerini düşünmüyorum. Ayrıca hocaları Şenol Güneş de bu işi çok iyi bilen ve yapan bir teknik direktör.

Tek temennim inşallah en kısa sürede Trabzonspor da toparlanır ve yeniden şampiyonluk yarışının içinde olur."
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:50:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene herkes bizi çok net favori görüyor hayırlısı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Samet Aybaba Feda dönemi yaşadığımız için futbol takıının başına getirildi ama yanlış yapıldı.

E.Sağlam da bizim için yeterli bir hoca değildi bunun yanında zaten erken de geldi.

Açıkçası tek üzüldüğüm kişi Rıza Hoca'dır.Onun başarılı olmasını isterdim.
Riza Hoca Adamin hammaddesidir iste :ok:
Ben Riza hocanin calistiridgi her takimda basarli olmasini isterim hatta bir anadolu takimini sampiyon yapmasını da isterim..

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi yanlış hatırlıyosun, Samet Aybaba bize geldiğinde Salih çoktan Fener'e gitmişti. Daha sonra dedi isterdim gelmesini diye, hatta Salih de eğer ben transfer olurken Samet Aybaba Beşiktaş'ın başında olsaydı Beşiktaş'ı seçerdim demişti.

Bu sene herkes bizi çok net favori görüyor hayırlısı :D
Bu Sene o Sene :super: :super: :super: :halay: :halay:

Çevrimdışı Tolga

O dönem Salih ve Emre Güral'ı Buca'dan aynı anda almak üzereydik ve neredeyse anlaşma sağlanmışken devreye Fb girdi, fiyat yükselince iki transferden de vazgeçmiştik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:56:33
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi yanlış hatırlıyosun, Samet Aybaba bize geldiğinde Salih çoktan Fener'e gitmişti. Daha sonra dedi isterdim gelmesini diye, hatta Salih de eğer ben transfer olurken Samet Aybaba Beşiktaş'ın başında olsaydı Beşiktaş'ı seçerdim demişti.

Evet şimdi baktım 10 gün fark var arada.

Gerçi o zaman Aybaba'nın da Salih'i sezon içinde övüp Oğuzhan'ı yermesine çok kızmıştım Aybaba'nın saçma açıklamaları oluyordu bu şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

İbrahim Altınsoy ericsoon olayından sonra değil samet aybaba ismi öne çıkınca istifa etti. Hatta kimseyi kırmamak adına projelerimiz uymuyor diyerek veda etti.
Kronoloji şu şekilde olması lazım;
Temmuz sonu Ericsoon olayı patlak verdi.
Haziran 12 altınsay istifa etti.
Haziran 16 aybaba açıklandı.

Bu arada haziran 12-13 de altınsay samet aybaba adı çıkınca bir açıklamada yukarıda ki açıklamayı yaptı. yani temmuz sonu yapmış olsaydı ericsonn denilebilirdi.

"Feda", taraftar bağlılığını harekete geçirmenin en büyük simgesiydi. Anladığım kadarıyla başkan da bunu anlamamış. Boşta olan Samet Aybaba'ya hayatında aldığı belki en yüksek ücreti verip üzerine Feda tişörtü giydirdiklerinde bu iş bitti.”

altınsay açıklaması diğer kısımları işçin ise;

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-ibrahim-altinsay-feda-samet-aybaba-ile-anlastiklarinda-bitti_sto3792315/story.shtml

yani samet aybaba bizim geçmiş 3-4 yılımızın da katili aslında  :akuma: :akuma: :akuma:
İbrahim altınsayın gidişi tüm takımı gönderelim yerine gencecik cocuklar alalım demesi buna karşı çıkılması tepkiye dayanamayız denmesi ve ardından samet aybaba olayı galiba olcay hakan oguzhan salih gerisi hiç iç acıcı değil oyuncuların benim kişisel görüşüm bu yönde ha ibrahim altınsay her yönetimde olmalımı olmalı tek bir an düşünmeden sportif direktör futbol şubeyi gözün kapalı emanet et arkana yaslan ama ogünki şartlarda söyledikleri kolay yapılacak birşey değildi sade q7 nelere sebep verdi görüşlerim bu yönde ama merakta ediyorum öyle olsa neler kazanırdık neler kaybederdik

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:58:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazın Kerim'i kiralık verip Marin'i alacağız gibi hissediyorum ya bakalım neler olacak.

Kerim'in sürekli oynayabileceği bir yerde olması lazım yoksa istediğimiz hamle oyuncusu olma trenini de kaçıracak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Fena korku saldik Herkes tedirgin Konu bizim ayaga kalkmamiz olunca :
Ts liler Fb li , Gs liler fb li , Fbliler Gs li oluyor
Ne Buyuksun Be Besiktasim , Bütün dusmanlari bir araya getirip ittifak yaptiriyorsun ne kuyruk acilari varmis bee
Biz Tek onlarin hepsi
Savas mi istiyorsunuz ?? Camoooonn :super: :super:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 17:00:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Tolga

Yazın Kerim'i kiralık verip Marin'i alacağız gibi hissediyorum ya bakalım neler olacak.

Kerim'in sürekli oynayabileceği bir yerde olması lazım yoksa istediğimiz hamle oyuncusu olma trenini de kaçıracak.
Marin'i alacağımızı sanmıyorum ama Kerim'i kiralık gönderip başka bir kanat oyuncusu alacağımızı düşünüyorum ben de :)

Kerimin Bu hafta 11 de başlamasını bekliyorum :super:

Almanya Hollanda Maci hangi kanalda ve saat kaçta :alala:
Fransa Almanya maci cok sikiciydi kapatmamak icin zor tuttum kendimi sirf Gomez icin dayandim o 90 dakikalık iskenceye :akuma:
Ins bu mac Zevkli gecer..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 17:05:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Marin'i alacağımızı sanmıyorum ama Kerim'i kiralık gönderip başka bir kanat oyuncusu alacağımızı düşünüyorum ben de :)

Ben istiyorum açıkçası eldekilerden Töre dışında fazlası var. Bitti gözüyle bakıyordum ama gayet iyi ve mental olarak çok şey katabilir bize.

Tabi onun da Alman olması ekstra parantez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 17:06:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Almanya Hollanda Maci hangi kanalda ve saat kaçta :alala:
Fransa Almanya maci cok sikiciydi kapatmamak icin zor tuttum kendimi sirf Gomez icin dayandim o 90 dakikalık iskenceye :akuma:
Ins bu mac Zevkli gecer..

21.45 TRT SPOR
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben istiyorum açıkçası eldekilerden Töre dışında fazlası var. Bitti gözüyle bakıyordum ama gayet iyi ve mental olarak çok şey katabilir bize.

Tabi onun da Alman olması ekstra parantez.
Bu lig için yeterli olduğunu kabul ediyorum ama bize kanat olarak daha net iş yapacak biri lazım hele hele gelecek yıl Ş.Ligi'nde olursak. :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 17:11:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu lig için yeterli olduğunu kabul ediyorum ama bize kanat olarak daha net iş yapacak biri lazım hele hele gelecek yıl Ş.Ligi'nde olursak. :bandit:

Öyle bir adam 2017'de gelirse gelir o da olursa 2 yıllık Robben olur :D

Bu sene beklememek gerek bence o yüzden istikrarlı disiplinli bir tercih iyi olur Kerim ile oynatmadan olmaz yazık oluyor en azından Volkan Şen'in 1 tık üstü potansiyeli var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli