Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274504 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

yazdıklarınıza genellikle katılıyorum.

insanız, her insan hata yapar. bunu kabul etmek gerekir. ama nedense sevdiğimiz, ayrı tuttuğumuz insanların hatalarını görmüyor, göremiyoruz. sevdiğimiz veya yakın bulduğumuz kişilerin hatalarını göz ardı ediyor, hatasız olduklarını kanıtlama veya başkalarının hatalarını öne çıkarma gayreti içerisine giriyoruz.  :)

İbrahim altınsay gibi çok önemli bir değeri bir şekilde değerlendirmeliyiz. Elbette aksini savunanlar çıkacaktır. Onlar için üst paragrafı tekrar okumalarını öneriyorum.

Yaptığı işleri hakkıyla yapıyor ve Beşiktaş'ın menfaatineyse kim olursa olsun yönetimde bulunmasını isterim.

Bu arada İbrahim Altınsay, Ericsson faciasından sonra gitmişti.
bir konuyu atlamayalım bilgi tek başına bir hiçtir bir insan çok bilgili olabilir ama bu bilgiyi kullanabilecek bir irade gösteremiyorsa o bilgi değersizdir.
İbrahim Altınsayın şimdi burda futbol bilgisini tartışmak benim haddime değil ama bu bilgisini ne kadar uygulamaya koyduğunu ve neden savaşmayıp en ufak zorlukta
kaçtığını sorgularım İbrahim Altınsay Değerli bir Beşiktaşlıdır ama Başkan olacak kapasitesi olduğunu düşünmüyorum Bir insanın bilgi sahibi olması onu liderlik yapacak
şekle büründürmez liderlik yapabilmek ve yönetebilmek ayrı bir yetenektir. Liderlik yeteneği olsaydı fikirlerini kabul ettirirdi en ufak bir zorlukta kaçıp gitmezdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:13:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İbrahim Altınsoy ericsoon olayından sonra değil samet aybaba ismi öne çıkınca istifa etti. Hatta kimseyi kırmamak adına projelerimiz uymuyor diyerek veda etti.
Kronoloji şu şekilde olması lazım;
Temmuz sonu Ericsoon olayı patlak verdi.
Haziran 12 altınsay istifa etti.
Haziran 16 aybaba açıklandı.

Bu arada haziran 12-13 de altınsay samet aybaba adı çıkınca bir açıklamada yukarıda ki açıklamayı yaptı. yani temmuz sonu yapmış olsaydı ericsonn denilebilirdi.

"Feda", taraftar bağlılığını harekete geçirmenin en büyük simgesiydi. Anladığım kadarıyla başkan da bunu anlamamış. Boşta olan Samet Aybaba'ya hayatında aldığı belki en yüksek ücreti verip üzerine Feda tişörtü giydirdiklerinde bu iş bitti.”

altınsay açıklaması diğer kısımları işçin ise;

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-ibrahim-altinsay-feda-samet-aybaba-ile-anlastiklarinda-bitti_sto3792315/story.shtml

yani samet aybaba bizim geçmiş 3-4 yılımızın da katili aslında  :akuma: :akuma: :akuma:

Altınsoy iyi olmuş asalet akıyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İbrahim Altınsoy ericsoon olayından sonra değil samet aybaba ismi öne çıkınca istifa etti. Hatta kimseyi kırmamak adına projelerimiz uymuyor diyerek veda etti.

Bu arada haziran 12-13 de altınsay samet aybaba adı çıkınca bir açıklamada yukarıda ki açıklamayı yaptı. yani temmuz sonu yapmış olsaydı ericsonn denilebilirdi.

"Feda", taraftar bağlılığını harekete geçirmenin en büyük simgesiydi. Anladığım kadarıyla başkan da bunu anlamamış. Boşta olan Samet Aybaba'ya hayatında aldığı belki en yüksek ücreti verip üzerine Feda tişörtü giydirdiklerinde bu iş bitti.”

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-ibrahim-altinsay-feda-samet-aybaba-ile-anlastiklarinda-bitti_sto3792315/story.shtml

yani samet aybaba bizim geçmiş 3-4 yılımızın da katili aslında  :akuma: :akuma: :akuma:
Katılmıyorum abi
Samet Aybaba elindeki KISITLI kadro ile yapabileceginin en iyisini yaptı
Hasan turklerle , Emre ozkanlarla , Erkan kaslarla , 35 lik Nianglarla , Holoskolarla Ancak bu kadar olurdu..
Bizim 3-4 Yilimizi Katleden COMMANDANTE :akuma: BILICtir :akuma: Cok NET !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:16:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş başkanı olmak öyle bir sorumluluk ki olmadığınız bir kişiye dönüşmek zorunda kalıp bundan memnun gözükmek zorunda kalabilirsiniz.

Hiç benimsemediğiniz düşünceleri ve fikirleri desteklemek, siyasilere kucak açmak gibi can sıkıcı konular fazlasıyla mevcut.

Özetle Beşiktaş'ı tertemiz yönetmek mümkün değil. Beşiktaş için kirli gözükmeyi göze almak. Çoğumuz üzerimize bir etiket yapıştığında bile yandım anam! nidasıyla ben böyle değilim diye tepki veriyoruz.

Bir de başkanlık makamını düşünün. Belki de sövdüğümüzi tepki gösterdiğimiz birçok şey zorunda kalındığı için yapılıyor ve gerçeği anlatma şansı bile bulamıyor yapan kişi Beşiktaş zarar görmesin diye.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ibrahim altınsaya samet konusunda yüzde yüz katılıyorum samedin varlığı beni bile itti.
Samet Aybaba ya hocalık vermenin hiç bir mantıklı açıklaması yok malesef

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cisse557

Fikret Orman yönetimini beğeniyorum, destekliyorum da. Kongre üyesi olmuş olsaydım oyum Fikret Orman'dan yana olurdu ama 80 yaşında ön koltuklara oturup iki de bir konuşmacının sözünü kesenleri görmektense 10000 bin tane Rüzgar Sağnak görmeyi tercih ederim. Şunu da söylemem gerekir ki kimse kimsenin karakterine, agiz yapısına, davranışına karışamaz. Rüzgar Sağanak'in da dediği gibi burası spor kulübü başarılar ve kupalar konuşulur. Başarı ve kupayı getiren veya getirecek olan karakter değil yönetim başarılarıdir. Tersini düşünen varsa cv lerden uzak karakterlere yakın olsun.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:18:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Katılmıyorum abi
Hasan turklerle , Emre ozkanlarla , Erkan kaslarla , 35 lik Nianglarla , Holoskolarla Ancak bu kadar olurdu..

Öyle de diyemeyiz.

Ortada oluşan bir takım var. Bu takımı takım haline getiren de Bilic'tir. Hepsi bir şey koydu ve bugünlere geldik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Katılmıyorum abi

kardeşim çok açık ve net yazacağım araştırabilirsin.

aybaba gelmemiş olsa şuan elimizde olacak oyuncular;

hakan çalhanoğlu - salih uçan ve oğuzhan özyakuplu orta sahaydı.

yani hasan türklere, emrelere , sinan kurumuşlara bizi iten samettir. 35 lik niangı yazmadım bile :biggrinking: :biggrinking:

Beşiktaş başkanı olmak öyle bir sorumluluk ki olmadığınız bir kişiye dönüşmek zorunda kalıp bundan memnun gözükmek zorunda kalabilirsiniz.

Hiç benimsemediğiniz düşünceleri ve fikirleri desteklemek, siyasilere kucak açmak gibi can sıkıcı konular fazlasıyla mevcut.

Özetle Beşiktaş'ı tertemiz yönetmek mümkün değil. Beşiktaş için kirli gözükmeyi göze almak. Çoğumuz üzerimize bir etiket yapıştığında bile yandım anam! nidasıyla ben böyle değilim diye tepki veriyoruz.

Bir de başkanlık makamını düşünün. Belki de sövdüğümüzi tepki gösterdiğimiz birçok şey zorunda kalındığı için yapılıyor ve gerçeği anlatma şansı bile bulamıyor yapan kişi Beşiktaş zarar görmesin diye.
Mesela Divan da Uzerine basa basa C.Baskanini ovmesi gibi :akuma:
Bunu yapmak zorunda cunku oda biliyorki Besiktas taraftarinin buyuk cogunlugu karsit goruste buna ragmen ve bunu bile bile Besiktas Baskani ustune basa basa Israrla C.Baskanini övüyorsa burada senin söylediklerine katilmamak mumkun degil @Çağrı

Çevrimdışı dlcs

Yd dönemi üyeliklerin tamamı düşmüş durumda. Şu an kongre üyelerinin büyük bir bölümü bağımsız üyeler.

Yd denen kımıl zararlısı değil başkan olmak kulübün önünden dahi geçemez. O artık beşiktaş'ı tutmayı bile bırakmıştır.

Yd her şeyi bir yana koydu başkan olmak istiyor diyelim. Kaba bir hesaplar en az 10 milyon liralık bir yatırım yapması lazım. Ki büyüklükte bir alımı kesinlikle reddedecektir kulüp.

Son olarak aslında kulüp tüzüğü belli bir yıl şartı koysa oy kullanmak için, bütün sorunlar sona erecek ama yapılmıyor.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 16:25:34 dlcs ]

Çevrimdışı Yakup

bir konuyu atlamayalım bilgi tek başına bir hiçtir bir insan çok bilgili olabilir ama bu bilgiyi kullanabilecek bir irade gösteremiyorsa o bilgi değersizdir.
İbrahim Altınsayın şimdi burda futbol bilgisini tartışmak benim haddime değil ama bu bilgisini ne kadar uygulamaya koyduğunu ve neden savaşmayıp en ufak zorlukta
kaçtığını sorgularım İbrahim Altınsay Değerli bir Beşiktaşlıdır ama Başkan olacak kapasitesi olduğunu düşünmüyorum Bir insanın bilgi sahibi olması onu liderlik yapacak
şekle büründürmez liderlik yapabilmek ve yönetebilmek ayrı bir yetenektir. Liderlik yeteneği olsaydı fikirlerini kabul ettirirdi en ufak bir zorlukta kaçıp gitmezdi.

abi altınsay kaçmadı samet konusunda fikirleri çok açık ve netti. bunu her açıklamasında bizzat haykırdı zaten. yani fikirleri onu istifaya zorladı.

Dip Not: İbrahim ALTINSAY 2016 seçimlerinde Adalı listesinde futboldan sorumlu yönetici olarak yeniden göreve gelebilir. Bekleyip görelim.

Çevrimiçi Necmi

Katılmıyorum abi
sorun elindeki kadroyla ne yapıp yapamadığı değil burda başarısını tartışmıyoruz onun Beşiktaşta ne işi olduğunu tartışıyoruz.

ibrahim altınsaya samet konusunda yüzde yüz katılıyorum samedin varlığı beni bile itti.
Samet Aybaba ya hocalık vermenin hiç bir mantıklı açıklaması yok malesef
Samet Aybaba yine iyi
Bu Kulup Takimi Ertugrul Saglam gibi Adamda diyemecegim birine Emanet etti :s20: :s20: :busted_cop:

Çevrimdışı Yakup

sorun elindeki kadroyla ne yapıp yapamadığı değil burda başarısını tartışmıyoruz onun Beşiktaşta ne işi olduğunu tartışıyoruz.

:kop: :kop: :kop: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:24:39
  • Beşiktaş / Bodrum
kardeşim çok açık ve net yazacağım araştırabilirsin.

aybaba gelmemiş olsa şuan elimizde olacak oyuncular;

hakan çalhanoğlu - salih uçan ve oğuzhan özyakuplu orta sahaydı.

yani hasan türklere, emrelere , sinan kurumuşlara bizi iten samettir. 35 lik niangı yazmadım bile :biggrinking: :biggrinking:

Nasıl yani? Salih Uçan'ı bizzat öneren zaten Aybaba Yakup. Fener para olarak üstünü verdiği için orayı seçti Buca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Samet Aybaba yine iyi
Bu Kulup Takimi Ertugrul Saglam gibi Adamda diyemecegim birine Emanet etti :s20: :s20: :busted_cop:

bu cümle sana hiç yakışmadı kimse eski kaptanımıza böyle ithamlarda bulunmamalı.

sportif olarak ise;
o       g      b       m
51   33   5   13  ertuğrul sağlam
38   19   10   9    samet aybaba

yorum senin  :alala:

Samet Aybabanin Ne zararini gordunuz ??
1 yil kaldi zaten adam oda en zor dönemde geldi ve sene sonu gonderildi az oncede dediğim gibi elindeki kadroya ve imkanlara göre gayet de iyi gitti..
Bu takim efsane denen kadrolarla 5nciligi gördü...
Burada ADAMLIĞI ve BESIKTASLILIGI Tartisilacak tek kisi ERTUGRUL SAGLAMDIR :akuma:
Bu kulup Boyle bir adama Besiktasi emanet etti inanilir gibi degil :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Yakup

Nasıl yani? Salih Uçan'ı bizzat öneren zaten Aybaba Yakup. Fener para olarak üstünü verdiği için orayı seçti Buca.

altınsay bununla 1.2 ye anlaşmıştı. bununda açıklamasını yaptı altınsay

Alıntı
2012 Mayıs’ına dönersek ‘İbrahim Altınsay-Samet Aybaba-Beşiktaş yönetimi üçgenindeki Salih Uçan gerçeğini’ daha net görebiliriz. Göreve gelir gelmez ilk olarak Salih Uçan’ı Beşiktaş’a transfer etmek için harekete geçen ve Buca başkanı ile 1.2 milyon euro’ya el sıkışan İbrahim Altınsay, yönetimdeki bazı kişilerin ‘Bu kadar genç adama bu para verilir mi?’ tartışması başlatması üzerine transferi bir süre erteledi.

yazının tamamı için;

http://www.aliece.com/2013/04/ibrahim-altinsay-abiniz-ise/

Çevrimdışı fatih e.

Galiba yanlış anlaşıldım Necmi abi.

İbrahim altınsay başkan olmalı demedim, demem de. yönetimde bulunmasını isterim ama. bence başkan, karakteriyle, sözleriyle Beşiktaşlılığa ve o koltuğa yakışacak bir insan olmalıdır.

İbrahim altınsay kaçıp gitmemeliydi sözünüze katılmıyorum. bu bir hata ise sadece kendi hatası olduğu demek değildir. Başkanın yaptığı yanlışlar çok fazla olmasına rağmen üzerinde çok durmuyorsak, Altınsay da dışlanacak bir insan değildir asla.

bu cümle sana hiç yakışmadı kimse eski kaptanımıza böyle ithamlarda bulunmamalı.

sportif olarak ise;
o       g      b       m

Abi Bana Herkesi savun ama Ertugrulu savunma sana saygim sonsuz
Bu konuda inanilmaz doluyum
Benim gözümde ertugrul saglam , Besiktasli Ertugrul degil sadece Ertugruldur :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

sportif olarak ise;
o       g      b       m

8-0 yenildiğimiz liverpool maçındada ertuğrul sağlam vardı ? Kenardan bizim gibi izledi.Samet hoca'yı ertuğrul sağlamdan daha çok seviyorum şahsım adına.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Kasım 2015, 16:35:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'in kariyerinde resmi maçlarda an itibarıyla 305 golü var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Samet Aybabanin Ne zararini gordunuz ??
1 yil kaldi zaten adam oda en zor dönemde geldi ve sene sonu gonderildi az oncede dediğim gibi elindeki kadroya ve imkanlara göre gayet de iyi gitti..
Bu takim efsane denen kadrolarla 5nciligi gördü...
Burada ADAMLIĞI ve BESIKTASLILIGI Tartisilacak tek kisi ERTUGRUL SAGLAMDIR :akuma:
Bu kulup Boyle bir adama Besiktasi emanet etti inanilir gibi degil :steamed: :steamed: :steamed:

büyük harflerle yazarak kimsenin adamlığını sorgulayamazsın. Neyse sen sameti övmeye devam edebilirsin.

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez'in kariyerinde resmi maçlarda an itibarıyla 305 golü var.

Tüm zamanların en golcü 27. futbolcusu imiş.