Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277634 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Kendi paramızla salon yapmayız dedi görüşmeler varmış sponsor olup salonuda yapacak gelen sponsor olursa.Takıma harcayamıyoruz salonu nasıl yapalım.Tesisi Geredede yapacağız zaman net değil.
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 16:54:28 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Nereden çıkardın ki onu? Yapacağız dedi kamp tesisini hatta Bolu'da yetkililerle görüşülmüş yasal süreç başlamış.

Basketbol Arena yeni seçim kampanyası olacaktır daha açıklanmaz.
Son cevaplar verirken tesisleşmede frene basıp spora daha fazla yüklenmeyi düşünelim yönetim kuruluyla görüşelim dedi dün gece baktım herşey hazır deniyordu bolugündem yerel gazetesinde inşallah hemen başlanır bu projeye

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Camiadaki tansiyonu düşürecek ,camiayı birleştirecek tek şey var o da sezon sonundaki şampiyonluk.İnşallah mutlu sona ulaşırız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

Fulya konusu beni üzen bu kadar gelir getirebilecek birşey staddan daha önemli birşeyken nasıl bu duruma geldik inanamıyorum

Çevrimdışı ekrembaser

Fulya konusu beni üzen bu kadar gelir getirebilecek birşey staddan daha önemli birşeyken nasıl bu duruma geldik inanamıyorum

Kardeşim ben avukatım kesinleşen bişey yok gerçekten ama bir yakınımdan duyduğum ortada sadece hukuki durumlar söz konusu değil Başkan çok üzülüyor bu işe ama tahkim olayı Yargıtay aşamasında inşallah orda lehimize döner

Çevrimdışı Kalyoncu

Kardeşim ben avukatım kesinleşen bişey yok gerçekten ama bir yakınımdan duyduğum ortada sadece hukuki durumlar söz konusu değil Başkan çok üzülüyor bu işe ama tahkim olayı Yargıtay aşamasında inşallah orda lehimize döner
Peki ne olacak bu nereye gidecek biz bu paraları ne zaman alıcaz

Çevrimdışı ekrembaser

Peki ne olacak bu nereye gidecek biz bu paraları ne zaman alıcaz

Kardeşim daha fazla detay veremeyeceğim Yargıtay'ı bir bekleyelim detay paylaşırım

Çevrimdışı brkntcnr

Şu Fulya benim de canımı çok sıkıyor internette yazılan rakamlar doğruysa kayıplarımız yüzlerce milyon hakkımız olan paradır bu para

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/665929173576224768

:biggrinking:
Sallamalar baslamis yine :biggrinking:
Ulan adami 2 yilligina kiralayarak bedava aldik iste
Hala bonservis diyorlar ya :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 18:41:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/665929173576224768

:biggrinking:

Haberin kaynağı bile yok sallayan sallayana :D

Bu 8 milyon olayını da yeni çıkan Football Manager 2016'dan aldılar kesin  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Haberin kaynağı bile yok sallayan sallayana :D

Bu 8 milyon olayını da yeni çıkan Football Manager 2016'dan aldılar kesin  :evillol:

ben haberin cok sallamasyon oldugunu sanmiyorum acikcasi. kiralama aciklamasi yapildiginda da aciklanmayan bilgiler oldugunu dusunuyordum. belli ki gelebilecek muhtemel teklifler icin bu onlem aliniyor. fakat bonservisin devre arasi alinacagini dusunuyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

valla gomez olayı muallakta benim için tam düzgün bir açıklama olmadıkça klüpten bu böyle kalacak benim için
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Gomez'in fiorentina ile 30.08.2017 yılına kadar sözleşmesi var.Biz 2 yıllık kiralamışız.

30 Haziran 2017 yılında kiralamamız bitiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/mario-gomez/profil/spieler/6288

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 19:30:13
  • Beşiktaş / Bodrum
ben haberin cok sallamasyon oldugunu sanmiyorum acikcasi. kiralama aciklamasi yapildiginda da aciklanmayan bilgiler oldugunu dusunuyordum. belli ki gelebilecek muhtemel teklifler icin bu onlem aliniyor. fakat bonservisin devre arasi alinacagini dusunuyorum.

2 yıllık kiralık sözleşme var tff'de. 32 yaşına gelecek oyuncuya da 8 milyon kimse vermez.

Madde olabilir ama olsa bile böyle saçma bir bedel üzerinden olmaz bu iş bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 19:37:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Güvenilirliği tartışılır ancak Fm 2016'da göre Gomez'in sözleşmesi şöyle.

3.5 milyon euro net ücret

20.000 euro maç başı

Eğer sözleşmesini tamamlarsa 2.5 milyon euro sadakat bonusu var.

Satın alma opsiyonu 8 milyon euro.

Sanırım seneye ayrılma ihtimalinin önüne bu bonus ile geçtiler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Mario Gomez'in fiorentina ile 30.08.2017 yılına kadar sözleşmesi var.Biz 2 yıllık kiralamışız.

30 Haziran 2017 yılında kiralamamız bitiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/mario-gomez/profil/spieler/6288

Fiorentinayla olan sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala zaten bossman kuralıyla bonservisini alabiliriz en kötü durumda.
8 milyonlar falan fasa fiso.

Çevrimdışı Kadir G.

Güvenilirliği tartışılır ancak Fm 2016'da göre Gomez'in sözleşmesi şöyle.

3.5 milyon euro net ücret

20.000 euro maç başı

Eğer sözleşmesini tamamlarsa 2.5 milyon euro sadakat bonusu var.

Satın alma opsiyonu 8 milyon euro.

Sanırım seneye ayrılma ihtimalinin önüne bu bonus ile geçtiler.

Yine yıllık 5 civarına gelmiş olacak bize. Bittiği zaman 2 yıllık aynı sözleşmeden imzalatabilirsek kafamız rahat olur.

Çevrimdışı canU

Şu üyelik ücretini arttırmak nedir? Tam mezun olucaz işe girip üye olucam diyordum. İnşallah artmaz. Parası olan seviyeli olacak olayı nereden geliyor anlamıyorum. Bu kulüp herkesin. 100bin üye planı vardı kimse üye olmadı deniyor. O iş sadece 1200liraya indirmekle olmuyor. Türkiyenin her yerinden üye alabilmek için planlar yapılmalı. Bayern in barcelonanın üyelik yapısına bakılmalı. Öyle indirdim 100bin olmadı geri öıkartalım parası olan gelsin nasıl bir mantık anlamadım.

Divan haklında düzenlemeler yapılır herkes divana giremez olur biter. Oraya belli başlı kontroller gelir sorun çözülür. Kongreye de disiplin talimatları sertleştirilir hata yapan gider. Ama parası olan üye olsun seviye artsın bakışı kadar saçma birşey yok. İnşallah yeni üyelerin karşı durmasıyla reddedilir.

Çevrimdışı TALAT

2 yıllık kiralık sözleşme var tff'de. 32 yaşına gelecek oyuncuya da 8 milyon kimse vermez.

Madde olabilir ama olsa bile böyle saçma bir bedel üzerinden olmaz bu iş bence.

oyle dusunme. adam bu sene kendine gelmeye basladi. milli takima da yukseldi. boyle devam ederse 15m euro veya yukarisi bir verecek takimlar olabilir bu yaz. hatta kuluplere yavas yavas bilgiler geliyor da olabilir. bence guzel bir teklife satabiliriz dusunceleri varsa odenebilir bir meblag.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 19:52:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol bek için devre arası üstüne atlamamız gerek baya toparladı Brezilya'da ve Aralık'ta boşa çıkıyor Armero.

http://www.transfermarkt.com.tr/pablo-armero/profil/spieler/73786
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 19:54:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu üyelik ücretini arttırmak nedir? Tam mezun olucaz işe girip üye olucam diyordum. İnşallah artmaz. Parası olan seviyeli olacak olayı nereden geliyor anlamıyorum. Bu kulüp herkesin. 100bin üye planı vardı kimse üye olmadı deniyor. O iş sadece 1200liraya indirmekle olmuyor. Türkiyenin her yerinden üye alabilmek için planlar yapılmalı. Bayern in barcelonanın üyelik yapısına bakılmalı. Öyle indirdim 100bin olmadı geri öıkartalım parası olan gelsin nasıl bir mantık anlamadım.

Divan haklında düzenlemeler yapılır herkes divana giremez olur biter. Oraya belli başlı kontroller gelir sorun çözülür. Kongreye de disiplin talimatları sertleştirilir hata yapan gider. Ama parası olan üye olsun seviye artsın bakışı kadar saçma birşey yok. İnşallah yeni üyelerin karşı durmasıyla reddedilir.

Arttıracağını sanmıyorum biraz aba altından sopa gösterdi orada. Ki o konuda haklı. Şakima'nın konuşması fiyaskoydu o kürsüde. Saçlar, giyim. Şekle önem vermem ama orası Beşiktaş kongre kürsüsü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Kasım 2015, 19:55:58
  • Beşiktaş / Bodrum
oyle dusunme. adam bu sene kendine gelmeye basladi. milli takima da yukseldi. boyle devam ederse 15m euro veya yukarisi bir verecek takimlar olabilir bu yaz. hatta kuluplere yavas yavas bilgiler geliyor da olabilir. bence guzel bir teklife satabiliriz dusunceleri varsa odenebilir bir meblag.

8 verip yazın 15'e satmak işimize gelir mi? Bulabilirsek oyuncu gelebilir ama oyun sistemimize en uygun adamı bulmuşken satmak yanlış olur gibi geliyor bana.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli