Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278572 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Sosa Aslinda Kanatta daha iyi :ok:
Hem Bayernde Hemde Athletico Madirdde Sag kanatta oynuyordu
Sampiyonlar ligi finalinde Forma giymis bir oyuncuya bizim icin yetersiz diyorsun :D
Sosa 10 numara degil 8 numara ama bana kalirsa kanatta daha faydali bir oyuncu ama Kanat Rotasyonumuz genis oldugu icin 10 numarada oynatiyoruz :bandit:
Katılmıyorum :) bi kere sosa 8 değil , 8 oynadığı maçları görüyoruz rezil oluyor , kanat hiç değil , nasıl ihtiyaç halinde ısmail sağ bek oynadı bu da onun gibi birşey , bi kanat oyuncusunda olması gereken özelliklere sahip değil , 10 numara desen o üretkenlikte değil , tamam bazen güzel işler yapıyor ama hiç birşey tam değil adamda , ben de severdim sosayi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kartal Ç

Başkan kürsüye koca bi klasörle geldi hayırlara vesile olsun inşallah  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dunku Super performansindan sonra Bu Hafta KERİM in ilk 11 de baslayacagini düşünüyorum

Soyle bir ileri Hat olabilir :

Gomez

Olcay.       Kerim.      Tore

Veya Soylede olabilir :

Gomez

Olcay.      Sosa.      Kerim

Evet Yorumlari alalim :bandit:

[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 11:49:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Dunku Super performansindan sonra Bu Hafta KERİM in ilk 11 de baslayacagini düşünüyorum
Soyle bir ileri Hat olabilir :

Gomez

Olcay.       Kerim.      Tore

Veya Soylede olabilir :

Gomez

Olcay.      Sosa.      Kerim

Evet Yorumlari alalim :bandit:
Dünkü maçı izleyemedim ama kerimden çok şey bekliyorum , forvet arkasında ikinci forvet gibi oynarsa , ikinci topları kovalarsa hızı ile cezasahasina dalarsa faydalı olabilir bence :)

Dünkü maçı izleyemedim ama kerimden çok şey bekliyorum , forvet arkasında ikinci forvet gibi oynarsa , ikinci topları kovalarsa hızı ile cezasahasina dalarsa faydalı olabilir bence :)
Dun aynen oyle yapti kardesim
10 numarada oynadi ve efsane performans sergiledi
OK GIBI FIRLIYOR ADAM RESMEN , Sag kanattan Topu alip Bir Depar atti içeriye dogru ve o deparla 3 Basaksehirliyi ekarte etti ve kaleciyle karsi karsiya kaldi
Ve yine Gol oncesi Anderas Becke Asistin asistini yapti mukemmel pas atti..
[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 11:54:35 Yunus Emre Dökmeci ]

Başkan kürsüye koca bi klasörle geldi hayırlara vesile olsun inşallah  :)
Abicim detaylari yazarsan buraya cok sevinirim malum isteyim ve izleyemiyorum.. @Kartal Ç

Çevrimdışı Ensar

Abicim detaylari yazarsan buraya cok sevinirim malum isteyim ve izleyemiyorum.. @Kartal Ç
Başkan diyor ki ; twitter facebook instagram hesaplarımızı follow yapın :D

Çevrimiçi Kartal Ç

Sürekli yeni bir şey söylediği için bi yandan da not almaya çalışıyorum bi es verse buraya yazıcam  :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ferhat Türk

Sosa ile alakalı yazın söylediklerim yüzünden linç edilmiştim adeta. Bu adam için söylüyorum hiç bir mevkide hiç bir üstün vasfı yok ne kıvrak ne hızlı ne sert etkili şut çeken ne de muz orta kesen bir adam. Çok düz bir oyuncu ve bu kalitedeki bir takıma asla yakışan biri değil iyi bir stoper iyi bir sol bek ve oğuzhan'ın oynayacağı mevkiye göre 8 veya 10 numara yeterlidir. Aslında tolgay ve veli'de geliyor ama yine de o mevkiye  bir kişi fena olmaz
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Başkan yine efsane konuşuyor bu arada. Rakiplerimizin başkanlarına bak bir de bizim. İnsan gurur duyuyor

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Başkan yine efsane konuşuyor bu arada. Rakiplerimizin başkanlarına bak bir de bizim. İnsan gurur duyuyor
Babam başkan olsa bu kadar severdim :D

Çevrimdışı can1903

Sosa ile alakalı yazın söylediklerim yüzünden linç edilmiştim adeta. Bu adam için söylüyorum hiç bir mevkide hiç bir üstün vasfı yok ne kıvrak ne hızlı ne sert etkili şut çeken ne de muz orta kesen bir adam. Çok düz bir oyuncu ve bu kalitedeki bir takıma asla yakışan biri değil iyi bir stoper iyi bir sol bek ve oğuzhan'ın oynayacağı mevkiye göre 8 veya 10 numara yeterlidir. Aslında tolgay ve veli'de geliyor ama yine de o mevkiye  bir kişi fena olmaz
Duz bir adam Bayern ve Athleticoda oynayamaz hele Sampiyonlar Ligi finalinde hic oynayamaz :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı can1903

Rahmi koç adamın dibisin be 😂😂

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Ferhat Türk

Duz bir adam Bayern ve Athleticoda oynayamaz hele Sampiyonlar Ligi finalinde hic oynayamaz :busted_cop: :busted_cop:

Bu dediklerin bana hamiti hatırlattı :)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Daha fazla detay kardeşim

Başkan her zaman bize yardımcı oldu maddi destek sağladı vodafone için 6-7 milyon € yatırım yapıyor dedi

Çevrimiçi Kartal Ç

Eski muhasebesel sistemde alınan avanslar eskiden borç olarak gözükmüyordu. Artık avanslar borç hanesine yazılıyor.
(ör: VA loca ve kombine gelirinin stad henüz açılmadığı içinde borç hanesinde olması) (bu her divan ve genel kurulda tekrar tekrar söyleniyor zaten ama dinleyen pek yok)

Göreve gelinen dönemdeki borç: 328 m dolar
Tüm yatırımlar dahil (stad, altyapı tesisleri, nevzat demir tesisleri vs) güncel borç: 317 m dolar (926 m tl)
Gelirlerin önemli zaten kısmı döviz. Borcun tl ye çevrilmesinin algı olarak rakamı şişirmesi dışında pek bir manası yok yani.

"Vod Ar. 277 milyon tl, nevzat d. tesisleri 5.1m tl, hakkı yeten altyapı tesisleri 1.7 m tl, süleyman seba spor tesisleri 660bin. Toplam harcanan 285.2 m TL
Ayrıca satılan loca ve kombineler ileriye dönük olduğu için "borç hanesinde" gözüküyor.
Biz hiç kimsenin kapısına gidip de 1 kuruş istemedik.

"Stad niye benzer stadlardan daha pahalıya geliyor diyorlar. Biz buraya türkiyenin medaharı iftiharını yapıyoruz sanat eseri yapıyoruz. sadece çatısı 16.7 milyon euro (bunun 15ini ödedik). niye ucuzunu yapmadınız diyorlar. Çıkabileceğiniz kot limiti var. Yarı maliyetine çelik konstrüksiyon da yapardık. fb gs stadlarında çatı kesiti 21 metre. bizde 7 metre. ucuzunu yapsaydık ya 10-15 metre aşağı inecektik ki bu da bir maliyettir. yada kapasite 20 bine düşecekti. bilmeden konuşuyorlar."

[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2015, 13:26:04 Kartal Ç ]

Çevrimdışı LuceGel

Fikret Orman klub üyelik aidatı ve üyelik parası artırılacak ,üyelik bekleyen 750 kişi var.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

Başkan her zaman bize yardımcı oldu maddi destek sağladı vodafone için 6-7 milyon € yatırım yapıyor dedi
Stadda 4 lokanta için bu yatırımı yapmış ayrıca Tofaşda alınan basketçi Elanuda 100 bin € luk sıkıntıyı halletmiş.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ALBATROS

Eski muhasebesel sistemde alınan avanslar eskiden borç olarak gözükmüyordu. Artık avanslar borç hanesine yazılıyor.
(ör: VA loca ve kombine gelirinin stad henüz açılmadığı içinde borç hanesinde olması) (bu her divan ve genel kurulda tekrar tekrar söyleniyor zaten ama dinleyen pek yok)

Göreve gelinen dönemdeki borç: 328 m dolar
Tüm yatırımlar dahil (stad, altyapı tesisleri, nevzat demir tesisleri vs) güncel borç: 317 m dolar (926 m tl)
Gelirlerin önemli zaten kısmı döviz. Borcun tl ye çevrilmesinin algı olarak rakamı şişirmesi dışında pek bir manası yok yani.

"Vod Ar. 277 milyon tl, nevzat d. tesisleri 5.1m tl, fulya şan ökten tesisleri 1.7 m tl, süleyman seba spor tesisleri 660bin. Toplam harcanan 285.2 m TL
Ayrıca satılan loca ve kombineler ileriye dönük olduğu için "borç hanesinde" gözüküyor.
Biz hiç kimsenin kapısına gidip de 1 kuruş istemedik.

"Stad niye benzer stadlardan daha pahalıya geliyor diyorlar. Biz buraya türkiyenin medaharı iftiharını yapıyoruz sanat eseri yapıyoruz. sadece çatısı 16.7 milyon euro (bunun 15ini ödedik). niye ucuzunu yapmadınız diyorlar. Çıkabileceğiniz kot limiti var. Yarı maliyetine çelik konstrüksiyon da yapardık. fb gs stadlarında çatı kesiti 21 metre. bizde 7 metre. ucuzunu yapsaydık ya 10-15 metre aşağı inecektik ki bu da bir maliyettir. yada kapasite 20 bine düşecekti. bilmeden konuşuyorlar."

bu durumda stad açıldığı gün bu borçtan 100-150 m civarı eksilmişmi olacak  :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Y.K: Sayın başkan.. Sayın başkan.. Sayın Başkan.. Sayın Başkan..

Başkan: ................... (Fotoğraf çektiriyor) :evillol: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."