Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7282721 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Katara yeniliyoruz 10. saniyede zor kurtardık zaten şimdide yedik.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Milli Takım Oğuzhan'ı kullanamıyor. Fransa'da da böyle olursa büyük enayilik olur bu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Emre Taşdemir diyorum.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Emre Taşdemir diyorum.

:ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ergin1903

Atinc i cok iyi fiyata  sattigimizi tekrardan hatirlatayim

Çevrimdışı LuceGel

Milli Takım Oğuzhan'ı kullanamıyor. Fransa'da da böyle olursa büyük enayilik olur bu.
Daha dur Yunusda geldi önde kullanılsın diyorsunda o iş zor.Zaten Oğuzhan olmasa topu kim taşıyacak milli takımda.

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

Oğuzhanda oldu bize bir atom karınca maşallah  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim maçlardan sonra çok sıkıcı oldu bu be :bandit: :icool:

Çevrimdışı cisse557

Mancini maçı izliyormuş. Kimi takip ediyor acaba

Çevrimdışı Ersoy

Bizim maçlardan sonra çok sıkıcı oldu bu be :bandit: :icool:

Ozi,Olcay,Tosun için izliyorum ben.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUTE

Ya su spiker Melih Gümüsbıcak mıdır nedir? Abi nasıl bir spiker bu ya? Arda Arda Arda Hakan Hakan Hakan :)))

Yemin ederim tv sesini kıstım ya macı sessiz izliyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozi,Olcay,Tosun için izliyorum ben.

Aynen valla. Töre de olsaydı iyiydi :D

Çevrimdışı LuceGel

Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum Beşiktaş kadar heyecan verici bir takım yok  :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya su spiker Melih Gümüsbıcak mıdır nedir? Abi nasıl bir spiker bu ya? Arda Arda Arda Hakan Hakan Hakan :)))

Yemin ederim tv sesini kıstım ya macı sessiz izliyorum  :biggrinking:

Tipik Türk spikerleri işte.. Saçma sapan klişeler. Hele yayıncı kuruluşta var bi tane.

"Yakhınn mesafeden" diye bi lafı var bunu ezberlemiş. Adam ceza sahası ön çizgisinden de kafa vursa aynı şeyi söylüyor.

Sonra mesela yine aynı kişi. Uzaktan mükemmel bir şutla gol oluyor dediği şu; "çok enteresan bir gol." Neyyyyy? :alala:

Çevrimdışı Kadir G.

Volkanın yediği golü tekrar izledim aklıma yusuf şimşek geldi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan arda'ya veriyor arda 2 saat topu ayağında tutuyor atakları bitiriyor.Bizimkiler olcay,oğuzhan,cenk 3 lü küçük üçgenler kuruyorlar diğer oyuncular ayak uyduramıyor :) Abi Beşiktaş'tan sonra Türkiye liginde hiçbir takım hatta milli takım hiç zevkli gelmiyor :) Her ne kadar belli olmasada cenk tosunuda beğendim bugün oğuzhanda süper :) Olcay bildiğimiz olcay :D

Bu milli takım gruplarda 0 çekebilir.Baya,bildiğin şansa gidiyoruz biz bu turnuvaya

Mancini maçı izliyormuş. Kimi takip ediyor acaba

Serdar Aziz'i izliyor inter

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Arda kadar çok top kaybı yapan oyuncu ben hayatımda görmedim. 50 pozisyonda bir şapkadan tavşan çıkaracak diye bu kadar özgür oynamamalı. Her hücumda top Arda'nın ayağına değmek zorundaymış gibi oynuyor Milli Takım, belki de Sinyor Terim'in taktiği budur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Doğukan E.

Emre bana bizim iso nun sakatlanmadan önceki halini hatırlattı biraz sanki

Çevrimdışı mellfred

arda ile ilgili görüşlere tamimiyle katılıyorum. ilk yarıda oğuzhana uysaydı bi tana de biz atardık

Çevrimdışı ilhan mansız

yasin öztekin oyuna girdi. vizyona bak , tarator vizyonu tam komedi

Çevrimdışı ilhan mansız

adamlar bizimle top gibi oynuyor

Çevrimdışı cisse557

Serdar Aziz'i izliyor inter
Göz ucuyla Olcay'a da bi göz atsalar fena olmaz :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..