Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285020 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı FARUK

45 dakika sonra Brezilya - Arjantin maçı başlıyor.
Yağış nedeniyle tatil edilmiş yarına

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 01:24:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yağış nedeniyle tatil edilmiş yarına

Tam da heveslenmiştim  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Deniz

Ne zaman bir kongre ,ne zaman bir divan toplantisi yaklaşsa sosyal medya üzerinden asli astari olmayan bilgiler yayiliyor ve bu sekilde camia karistirilmaya calisiliyor.

Birisi çıkar ilk okul 5. Sinif öğrencisinin bile yapmayacağı matematik hesabi ile ,koltuk sayisina gore maliyet hesaplar diğeri cikar "borc aslinda o kadar degil borc su kadar" naralariyla ortalarda dolanir.

Borcun oldugundan daha fazla oldugunu söyleyen adam cikarsin belgelerini koysun bu kulube hizmet etmis olur,ama oteki turlu elinde hicbir kanit olmadan bu söylentileri yayan kisiler kulübünün hem futbol hem de stadyum insaati acisindan iyi gittigi bir donemde kulube bilincli olarak zarar vermeye calisan kisilerdir ki bu kişiler muhalefet falan degil,fitneci adamlardir.

2 ser sene arayla yapilmis kapasiteleri birbirine yakin olan 2 stadyumdan birinin maliyeti 200 milyon iken digerinin 1 milyar dolar oldugunu internet çağında araştırıp gormek yaklasik 5 dk iken ,bunu yapmayip yonetimin stadyum ustunden para yedigini ima eden adama ben muhalefet demem,muhalefet dedigin akilli olacak adam gibi elestirisini yapacak dogrulari konusarak yanlislarin ortaya çıkmasını saglayacak ki Beşiktaş a hizmet edecek ama bizde kendine muhalif diyen kisilerin buyuk cogunlugu bu ozellikten uzak.Biz temelde bundan kaybediyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Şili'de Matias Fernandez 11'de.

İzleyelim bakalım...

Çevrimdışı Kadir G.

neyi bilmiyorsun Başkan açıklamadımı gomezi almak isteyen 20 M€ yı verir diye
gomezin tüm hakları bizde Gomezin florentinada sözleşmesi bitene kadar bizde kiralık
ondan sonra bizim tapumuza geçecek istersek çünkü +1 daha var filorantina aslında bize
sattı ama ffp yüzünden satış yapamadı iki yıl yani sözleşmesi bitene kadar kiralık gösterdi.
bizde kiralık sözleşmesi bitince zaten florentinayla bağı kalmıyor önümüzdeki sene devre arası yeni bir kontrat koyarız önüne
bu iş biter. gomez 3-4 yıl en az Beşiktaşta kalmak istediğini söylüyor sizce 1 yıl kiralık olan bir oyuncu böyle bir şey
söyleyebilirmi. Ne malum seneye iyi bir teklif almayacağı kiralık olunca ucu açık garantisi yok.

Bilmiyoruz işte bilsek kapa düzgün bir açıklama gelirdi.

Fiorentinanın durumunu Gomez'in niyetini biliyorum. Anlaşmaya tazminatıyla geri çağırma maddesi koyar getirir uniteda satar. Edilen kar o tazminat kadar olur santrforsuz kalırsın.

Böyle bir madde var mı yok mu bilemem açıklasalardı bilirdik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 02:11:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Fiorentinanın durumunu Gomez'in niyetini biliyorum. Anlaşmaya tazminatıyla geri çağırma maddesi koyar getirir uniteda satar. Edilen kar o tazminat kadar olur santrforsuz kalırsın.

Bir de şöyle düşün olmayan bir maddeyi nasıl açıklasınlar :D

Olsa tüm hatları ile açıklanırdı, kuruntuya gerek yok kız bizim :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bir de şöyle düşün olmayan bir maddeyi nasıl açıklasınlar :D

Olsa tüm hatları ile açıklanırdı, kuruntuya gerek yok kız bizim :)

E orası da öyle. :D Yalnız insanlar düne kadar 1 mi 2 yıl mı kiralandığını bilmiyordu şimdi kulübün düzgün bir açıklama yapmadığını da kabul etmek lazım. Sonra her kafadan ses çıkıyor böyle.

Neyse ben de herkes gibi Gomez en az 4 yıl başarıyla bizim formamızı giysin istiyorum. O zamana kadar eski göz ağrımız Bony 30 olacak. Değişim zamanı gelir. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 02:22:28
  • Beşiktaş / Bodrum
E orası da öyle. :D Yalnız insanlar düne kadar 1 mi 2 yıl mı kiralandığını bilmiyordu şimdi kulübün düzgün bir açıklama yapmadığını da kabul etmek lazım. Sonra her kafadan ses çıkıyor böyle.

Neyse ben de herkes gibi Gomez en az 4 yıl başarıyla bizim formamızı giysin istiyorum. O zamana kadar eski göz ağrımız Bony 30 olacak. Değişim zamanı gelir. :)

Biraz da tembellik yapıyorlar  Kadir gir bak TFF Sitesine derler adama 2017 yazıyor kocaman her şeyi kucağıma düş istiyor herkes en azından tatava yapmadan önce bakar insan :D

Giyecektir 32'den sonra 2+1 daha alır bizden şu kadar maç oynarsa otomatik uzar ama ücret şu kadar düşer diye. Belki son senesinde 2. forvet konumuna düşer Klose gibi kullanırız yeni gelecek olanın arkasında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Balanta son zamanlarda fena düşüşte. Milli takımda da kesik yemiş. Ayrıca Fio yolcusu gibi.

Bu arada Mati Fernandez enfes kesti ve gol...

Çevrimiçi Necmi

gerçi @Çağrı söylemiş olan bir şey açıklanır. Kardeşim en net açıklamayı Başkan
yaptı gomezi almak isteyen 20 M€ yı getirir dedi. Bundan daha net bir açıklama olurmu
bu açıklamanın açılmış hali Gomezle ilgili bütün hakların bizde olduğudur. Yoksa kiralık
aldığın bir oyuncuya fiyat biçemezsin. Başkanın söylemine göre müşterisi çıkarsa biz satarız
onu sattığımızdada yerine daha iyisini getiririz. :D
asıl benim anlamadığım şey sizin neden bu kadar kolay dolduruşa geldiğiniz :D her söylenen şeye
doğruymuş gibi bakıp fikir yürütüyorsunuz ondan bundan duyduğunuz her şeye neden inanıyorsunuz
anlayamıyorum biraz aklınızı kullanın neden siz düşünüpde yorum yapmıyorsunuz sürekli başkalarının
yorumlarını taşıyorsunuz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2015, 02:23:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Balanta son zamanlarda fena düşüşte. Milli takımda da kesik yemiş. Ayrıca Fio yolcusu gibi.

Bu arada Mati Fernandez enfes kesti ve gol...

Balanta hakkındaki raporlarda bu var yalnız. 2 maç çok iyi bir maç çok kötü istikrarsız. Oynayınca mükemmel kötü oynayınca dibi görüyor.

Coloccini de böyleydi sonradan istikrarlı oyuncu oldu işlenmesi lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Balanta hakkındaki raporlarda bu var yalnız. 2 maç çok iyi bir maç çok kötü istikrarsız. Oynayınca mükemmel kötü oynayınca dibi görüyor.

Balanta zaten yatırım oyuncusu. Devre arası gelip, savunmayı toplamayacak. Zaten sorun stoperlerde değil, savunma stratejisinde.

Çevrimiçi Necmi

daha 22 yaşında iniş çıkışlar normal değilmi?
iki sene sonra tam istikrar yakalar tabi doğru bir hocanın elinde işlenirse

Çevrimdışı Kadir G.

gerçi @Çağrı söylemiş olan bir şey açıklanır. Kardeşim en net açıklamayı Başkan
yaptı gomezi almak isteyen 20 M€ yı getirir dedi. Bundan daha net bir açıklama olurmu
bu açıklamanın açılmış hali Gomezle ilgili bütün hakların bizde olduğudur. Yoksa kiralık
aldığın bir oyuncuya fiyat biçemezsin. Başkanın söylemine göre müşterisi çıkarsa biz satarız
onu sattığımızdada yerine daha iyisini getiririz. :D
asıl benim anlamadığım şey sizin neden bu kadar kolay dolduruşa geldiğiniz :D her söylenen şeye
doğruymuş gibi bakıp fikir yürütüyorsunuz ondan bundan duyduğunuz her şeye neden inanıyorsunuz
anlayamıyorum biraz aklınızı kullanın neden siz düşünüpde yorum yapmıyorsunuz sürekli başkalarının
yorumlarını taşıyorsunuz.

Yorum taşımak veya düşünmemek değil abi başkan onlarca açıklama da yapsa yazılı belge değeri taşımaz. Sen, ben inanır biliriz yarın iyi gittiğin süre boyunca elli defa Gomez ayrılıyor haberi çıkar.

Çevrimdışı TØLGA

45 dakika sonra Brezilya - Arjantin maçı başlıyor.
bir orayı kurutmadıydın uzak dur şu spor müsabakalarından  :D

ilk efes şimdi bu maç

maçın tatil olmasını sana bağlıyorum  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 04:07:59 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Yorum taşımak veya düşünmemek değil abi başkan onlarca açıklama da yapsa yazılı belge değeri taşımaz. Sen, ben inanır biliriz yarın iyi gittiğin süre boyunca elli defa Gomez ayrılıyor haberi çıkar.
çıkar kardeşim oğuzhan içinde çıkar töre içinde çıkar ama bu haberleride haber niteliği yapan sizler oluyorsunuz
sürekli taşıyıp haberin büyümesini sağlıyorsunuz şimdi topu topu iki büyük Beşiktaş forumu var burası ve forza ve buralara bir haber
taşıdığınızda o haberi bütün Beşiktaşlıların öğrenmesini sağlıyorsunuz bir nevi gündem yaratıyorsunuz boş haberlere
adamların istedikleride bu düşün damacana ilk burda yazıldı değilmi bir iki saat sonra tvlerde bile haber oldu
tüm Dünyadaki Beşiktaşlılar bunu öğrendi burda bir bilgi paylaştığımızda bu bir saat içinde tüm dünyada duyuluyor
ve işte siz böyle bir platformda Beşiktaşın menfaatine olmayan haberleri kolayca paylaşıp yayılmasını sağlıyorsunuz.
Kesinlikle hiç bir bilginin artı eksi sorgulamasını yapmadan kolayca paylaşıyorsunuz. Bunu yapmamak gerekiyor.
çoğunlukla link paylaşılmasına izin vermiyoruz nedenide bu çünkü buraya bir bilgi girip link paylaştığınızda oraya
korkunç bir hit gönderiyorsunuz adamlarda bu pastanın tadını alınca sallamaya devam ediyor nede olsa Beşiktaş
taraftarı onlara istediklerini veriyor tam tersini yapmak gerekiyor ne sosyal medyada nede Beşiktaş forumlarında
asla link paylaşımı yapmamak gerekiyor daha doğrusu sadece Beşiktaşın menfaatine olan haberlerin linklerini paylaşıp
basını bu yönde yönlendirmek ve eğitmek gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

bak TFF de sözleşme bitiş tarihi yazıyor bu aynı zamanda Fiorentina dada sözleşme bitiş tarihi
yani bizde bittiğinde Fiorentina nında söz hakkı kalmıyor. 2 yıl onun hakkında Fiorentina nın söz hakkı yok
iki yıl sonrada sadece gomez nerde oynayacağına karar verir ve bizim onunla +1 yılda opsiyonumuz var.
şimdi en resmi kaynak TFF sitesine girip sözleşme tarihine bakmıyorsan sadece dedikodu yapmış olursun.
resmi belge arıyorsan en resmi olanı TFF sitesinde olandır. açıklanana inanacaksın birincisi olmayan bir şey açıklanmaz
ikinciside her şey açıklanmaz bunlar ticari sırdır. Sen merak ediyorsun diye Beşiktaş ticari sırlarını ortayamı döksün
sen resmi belgeyi dök ortaya sonrada rakiplerin onu senden kapabilmek için açık arasın neden taraftarın merakını giderelim diyemi
sence mantıklımı bu :bandit:

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka'da Real Madrid maçında aktı resmen.

Özel izleyicisi olurdu burada.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

5-6 tane asist yapmış resmen. :o_o:

Hep bizim sayemizde kardeşim. Biz yazın onu fındıklar, fıstıklar, kajularla besledik.  :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hep bizim sayemizde kardeşim. Biz yazın onu fındıklar, fıstıklar, kajularla besledik.  :icool:
:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yarın 3'te başakşehirle olimpiyatta hazırlık maçı varmış. Cenk Tosun'un oynaması lazım acayip bir acelecilik var kafasını kullanmaya fırsat bırakmadan topa vurmuş oluyor. Çok uygunsuz pozisyonlarda topa vuruyor. Acilen gol atmak istiyor olabilir ama bu şekilde olmaz.
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 11:56:25 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cenk milli takımda

Doğru katar kadrosundaydı :) Cenki milli maçta izleriz. Yarın Pektemek oynar o zaman.