Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285334 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Bizim satmama şansımız var mı Gomez'i ? Tosuna kalırsak sıkıntı büyük Gomez kadar iyisinde gelmez daha. Falcao falan demeyin o bitti artık birşey çıkmaz ondan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Gomez giderse kendimi öldürürüm.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konu disi yapma :olmaz
Sizi Spor toto basligina alalim :bandit: @Yusuf Tekeli

Bizim başkandan bahsediyorum :D BJK TV'de maçın öyküsü var. @Yunus Emre Dökmeci
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2015, 21:12:16 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Bu sene hedefler büyük devre arası kimse satılmaz hedefler büyük. Bu sefer her arafı şampiyonluk beklentisi sardı. Başkan fena sıkışır böyle bir işte.

Bu arada Donk Eren falan boş adamlar gerek yok böyle tiplere. Scorione'e gelirse tav olurum sadece. O da oyunun çok sevdiğimden.

Yoksa bize böyle biraz daha Ever Banega tarzı bir adam lazım.

Sözleşme şartlarını bilmiyoruz. Gitmek isterse gider para united için sorun değil.

Çevrimdışı can1903

Evren ortalığı KARIŞTIRMAYA çalışıyor.

Yazın bunu  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Bizim satmama şansımız var mı Gomez'i ? Tosuna kalırsak sıkıntı büyük Gomez kadar iyisinde gelmez daha. Falcao falan demeyin o bitti artık birşey çıkmaz ondan.

Su soruya cevap verecek var mı ?

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim tercüman Halil sezonda kaç defter yiyor acaba :alala:

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 21:33:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in sözleşme detayları açıklanmadığı müddetçe her türlü spekülasyon yapılacak maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 21:48:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bendende kurtulursun Valla Atarim kendimi Kopruden Aşağıya :by2:

@ozan062 sende ekle kendini listeye hadi yap bi güzellik  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Gomez giderse Agüero dan aşağısı kesmez  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Gomez giderse kendimi öldürürüm.

Artırıyorum; Gomez giderse çocuğumu keserim.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi Gomezi Manu istiyorsa bize ne kadar verecekler sonuçta bonservisi bizde değil bize ne kadar düşecek o önemli. Eğer astronomik teklifler gelirse gider diye düşünüyorum. Gomezi çok seviyorum ama Beşiktaş için çok çıkarlı bi teklife her oyuncu satılabilir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi Gomezi Manu istiyorsa bize ne kadar verecekler sonuçta bonservisi bizde değil bize ne kadar düşecek o önemli. Eğer astronomik teklifler gelirse gider diye düşünüyorum. Gomezi çok seviyorum ama Beşiktaş için çok çıkarlı bi teklife her oyuncu satılabilir.

Fiorentina sözleşmede geri çağırma bedeli varsa bize öder bonservis fiorentinaya ödenir.

Çevrimdışı brkntcnr

Fiorentina sözleşmede geri çağırma bedeli varsa bize öder bonservis fiorentinaya ödenir.
Geri çağırma hakkı yoksa zaten oyuncu bizde kalır transfer falan da olmaz.

Çevrimdışı Kadir G.

Geri çağırma hakkı yoksa zaten oyuncu bizde kalır transfer falan da olmaz.

Onu bilmiyoruz daha doğrusu 2 yıl kiralama dışında detay yok.

İlk fiorentinaya gidilecek yazmışlar öyleyse vardır

Çevrimdışı Tolga

Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama dün Fatih Doğan, Gomez'i biri alırsa bu sadece Fiorentina olur demişti.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama dün Fatih Doğan, Gomez'i biri alırsa bu sadece Fiorentina olur demişti.

moral bozmaktan başka birşey değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Demba gittiğinde bunalıma girdim Gomez de giderse hele de devre arası kendimi keserim

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Evren'in elinde forvet var heralde. Gomezi göndertip elindekini bize çakmaya çalışacak :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 23:47:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez giderse Falcao gelir artık çıta düşmez  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez giderse Falcao gelir artık çıta düşmez  :kop:

Falcao'yu isteyen kimse yok chelsea'den de gönderilecek çalışmalara başlamak lazım ne olur ne olmaz. :D

Çevrimdışı Kemal

Rahat olun ne bjk gomezi bırakır ne gomez bjk yi , Portekizli değil bunlar prensip sahibi insanlar ki yönetim pisti artık mutlaka bizi koruyacak sözleşme yapmıştır .