Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 14:14:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ryan Donk konuşuldu mu bilmiyorum ama bize ilaç olmaz mı? Hem defans hem ortasahada oynayabilmesi açısından?

Allah korusun Serhat aman. İş disiiplini olmayan, aşırı derecede rahat futbol oynayan bir adam hiç uymaz yapıya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 14:14:55
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı biliyor, anlatabilir.

Bu çıkan bir şey değil. Çok daha büyük yanlışı var bilet asıl ondan kesildi dediğim gibi gitsin yazacağım şuan yanlış olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Allah korusun Serhat aman. İş disiiplini olmayan, aşırı derecede rahat futbol oynayan bir adam hiç uymaz yapıya.
bak bu önemli
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bak bu önemli
Bu kulübün yapısıyla da ilgili. Şota'nın takımlarını biliyoruz, Şenol Güneş böyle bir rahatlığa izin vermez diye düşündüm. zaten uzun vadeli değil söylemek istediğim sezonun 2.yarısında  hamle oyuncusu olarak kullanabiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdemm

3 yıl üst üste şampiyon olduğumuz yıl şu an geçerli kabul edilen sayılara göre
Bizim 10 şampiyonluğumuz olmuş, FB 12, GS 8...

o yıldan sonraki 23 sezonda GS 12, FB 7, BİZ 3, Bursa 1 şampiyonluk yaşamış...

Açığımız çok.. Bu sezon ve önümüzdeki 2-3 sezon KESİN ŞAMPİYONUZ!..  :) başka yolu yok..  :steamed: :steamed:

Bu renklilerle rekabete başladık başlayalı Biz 26 renkliler 28 er şampiyonluk kazanmış.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Passolig konusuna deyinenler vardı ;

Biletix her bilette 6 TL hizmet bedeli alıyordu unutmayın.

Bahaneye gerek yok! TAKIMINA DESTEK OL !
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 14:31:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu kulübün yapısıyla da ilgili. Şota'nın takımlarını biliyoruz, Şenol Güneş böyle bir rahatlığa izin vermez diye düşündüm. zaten uzun vadeli değil söylemek istediğim sezonun 2.yarısında  hamle oyuncusu olarak kullanabiliriz.

Normal bir futbolcu olsa öyle ama bu adamın oyun karakteri bu. Ben lakayitlik yapar demiyorum oyunda sert değil temas oyununu sevmeyen hırssız bir adam bu.

Kübalı kızlar gibi :D La Liga olsa başarılı olur ama burada büyük sıkıntı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2015, 14:32:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Passolig konusuna deyinenler vardı ;

Biletix her bilette 6 TL hizmet bedeli alıyordu unutmayın.

Bahaneye gerek yok! TAKIMINA DESTEK OL !

Mesele ödenen para değil aslında. Böyle bakarsak statta gişeden alan para hiç ödemiyordu.

Burada mesele bunun tek bankaya malum sebeplerden peşkeş çekilmesi. Tüm bankalara açsınlar bu imkanı, hatta her kulüp kendi sistemini kursun kart 1903 ile yürüsün proje herkes alır o kartı kulübe destek için.

Paranın başkalarının cebine gitmese bu tepki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Mesele ödenen para değil aslında. Böyle bakarsak statta gişeden alan para hiç ödemiyordu.

Burada mesele bunun tek bankaya malum sebeplerden peşkeş çekilmesi. Tüm bankalara açsınlar bu imkanı, hatta her kulüp kendi sistemini kursun kart 1903 ile yürüsün proje herkes alır o kartı kulübe destek için.

Paranın başkalarının cebine gitmese bu tepki.
Bu sistem ile zor, bu halk bu iktidar bu yönetimlerle zor.

Passolig gider, SüperLig Kartı gelir . Milli Takım kartı bile çıktı bu ülkede.

Neyse ben takımıma desteğe devam edicem  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bilen var mi acaba. passolig aktifbanka ihalesiz sartsiz mi verildi yoksa ihale oldu aktif bank mi kazandi ya da ihaleye aktifbanktan baska katilan mi olmadi...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı dlcs

Ospina, Sirigu, Mandanda, Balanta yalanlanmamış.

Çevrimdışı celiker1

Passolig'e ödenen para filan değil bana göre sıkıntı.Bu sistemin en büyük sıkıntısı bilgisayarla,şunla,bunla uğraşmadan hangi takımı tutuyorsan tut maça girememek.Ya kardeşim ben gideyim gişeye,hangi takımı tutuyorsam tutayım tc kimlik numaramı veya yurt dışından geldiysem pasaport numaramı verip biletimi alayım.Ondan sonra stadın her yeri kamera demiyorlar mı?Olay çıktığında direk olayı yapan kişi bulunmayacak mıydı?Aldığım biletin koltuğunun sorumlusu ben olayım.passolig  çıkarma sebebine bu sene en az 15 misarimi maça götürememişimdir bu sene.Neden çıkaramadın dersen zor geliyor o anda uğraşmak işte.Önceki senelerde ben bulunduğum trübünde 20-30 tane turist görüyordum Dolmabahçe'de maça giren misal.Gerçi insalların stadlardaki olası siyasi protestosunu engellemek için uygulanan bir sistemin ne açıklamasını yapmaya çalışıyoruzki.İlk sene trübünlerin bış olmasından herkes memnundu zaten
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bilen var mi acaba. passolig aktifbanka ihalesiz sartsiz mi verildi yoksa ihale oldu aktif bank mi kazandi ya da ihaleye aktifbanktan baska katilan mi olmadi...
İhale oldu ama bu ülkede çoğu ihaleyi önceden kimin alacak olduğunu biliyorsundur.Kafasına göre ihaleye girernşirketlerinin kapısında vergi memurununda eksik olmayacağını bilmesi lazım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Aynen Şerif Lloyd :D

"Zabağnan başlayıp ağşama gadar gızılderecilik oynuyorlar"  :evillol: :evillol:
:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

:kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Milli arayı çok iyi değerlendirmeliyiz.Yakında tr kupası maçları da başlayacak motta milosevic pedro kerim pektemek günay gibi pek forma şansı bulamayan oyuncular burada iş görecekler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Milli arayı çok iyi değerlendirmeliyiz.Yakında tr kupası maçları da başlayacak motta milosevic pedro kerim pektemek günay gibi pek forma şansı bulamayan oyuncular burada iş görecekler.
franconun pek istekli oynayacağını sanmıyorum gideceğini biliyor adam.

Çevrimdışı Deniz

franconun pek istekli oynayacağını sanmıyorum gideceğini biliyor adam.
gitmek istese de oynayacak yoksa talibi gelmez..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek mümkünse sahada bulunmasın. Tosun'u küstürmemek için oynatabiliriz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ryan Donk konuşuldu mu bilmiyorum ama bize ilaç olmaz mı? Hem defans hem ortasahada oynayabilmesi açısından?
Abi ne zamandir bende yazacagim ama LINC edilirim diye yazmadim :evillol:
Ben Cok isterim tam aradigimiz adam Ister stopere koy ister on liberoya..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık