Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288283 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

doğru elimizde zaten kompany varda beğenilmemiş

Miloseviç var. :D biraz çatlakmış, tribüncü imiş hoca ersanın yerine denemeli. Tosicçileri pişman edecektir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

NTV Spor'un Beşiktaş haberine bakın.

Kaleci adayı Deportivodan Fabricio Agosto Ramirez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Ne alakası var takım iyi gidiyorken saçma saçma şampiyon yapamazsa cümlelerinin. Eleştiri yapacağım diye cılkını çıkarıyorsunuz.

Şampiyon yapıp kalacak oldu da yapamazsa yine kalacak. Bilice bile 2 yıl tahammül edilen yerde Şenol Güneş'e mi süre tanınmayacak.

eleştiri meraklısı değilim sunu kafandan cıkar ve dediklerime iyi odaklan kaç haftadır kotu oynayarak kazanıyorsun... farkı istediğin gibi acamıyorsun acalım zaten dicek birsey yok

halbuki ben orada  bunuda kastetmiyorum tekrar bu tip bir uslup takınırsan hiç cevap bulamazsın karsından bilgin olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı Veli nin durumu ne 8 aydır ne oldu da bu adam dönemedi   :alala:

Çevrimdışı ozan062

Daha erken yavaş yavaş dönüceksin sen de Ozan abi. Sene başı tamamen karşıydın Şenol Güneş'e, şimdi sadece sonunu getiremeyeceğine inanıyomuşsun. Sene sonu şampiyon olduktan sonraki Şenol Güneş postunun altına alıntı yapıcam bunu :)

artık sadece onda takılıyorum yoksa genelden memnunum ne yalan söyleyim beklentimin üstünde hocamız ama üsttede yazdım farkı acamıyoruz defans sorunları devam ediyor transfer konusunda hocanın cok bilgisi oldugunuda dusunmuyorum ama eldeki degerleri saglam yoguruyor birtek seninde sevdiğin frei konusunda baya hayal kırıklıgı var gerisi güzel son onemli bakalım:))

Çevrimdışı Kadir G.

eleştiri meraklısı değilim sunu kafandan cıkar ve dediklerime iyi odaklan kaç haftadır kotu oynayarak kazanıyorsun... farkı istediğin gibi acamıyorsun acalım zaten dicek birsey yok

halbuki ben orada  bunuda kastetmiyorum tekrar bu tip bir uslup takınırsan hiç cevap bulamazsın karsından bilgin olsun

Ben mesajlarınızı dikkate almamaya karar verdim siz de dediğiniz gibi benimkileri almazsınız sorun kalmaz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/firatgunayer/status/664553680558039041

Başladık.

aynısını dicektim basladık yine kaldı 2 ay :)) fakat olurya seneye sozlesmesi biticek devre arasından onu bosman mıdır nedir onla netleştirieceğimiz bir adam olsa heyecanlanırdım da 2 ay kala hamle yapılacagına beninanmıyorum

Çevrimdışı can1903

Stoper alabiliriz, almayabiliriz. Kaleci alınabilir alınmayabilir.

Transfer yapabilirizde yapamayabilirizde.

İyi geceler yazar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Stoper alabiliriz, almayabiliriz. Kaleci alınabilir alınmayabilir.

Transfer yapabilirizde yapamayabilirizde.

İyi geceler yazar.

iyi geceler yazmaz  hoşçakalın miniklerim mi ne yazıyordu galiba :D değişik bir adam :) orasından burasından isim uydurur şimdi :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Alman milli takımının cuma günü Fransa'ya karşı oynayacağı maçın muhtemel ilk 11'i:

Neuer - Ginter, Hummels, Boateng, Hector - Schweinsteiger, Khedira - Müller, Gündogan, Schürrle - Gomez  :evillol:

(kaynak spox)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Alman milli takımının cuma günü Fransa'ya karşı oynayacağı maçın muhtemel ilk 11'i:

Neuer - Ginter, Hummels, Boateng, Hector - Schweinsteiger, Khedira - Müller, Gündogan, Schürrle - Gomez  :evillol:

(kaynak spox)

Bu maç izlenir işte :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 23:45:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alman Milli takımının forvetine sahibiz şaka gibi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Olm nerde bu Çağrı? gelsin şu kaleciyi anlatsın  :s20:

ailton,youla'lardan buraya  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

senol hoca sampiyon yapamazsa zaten gider yeni senede ,,, bencede gitmesi gerekir cnk bu ortamda sampiyon yapamıyorsa hiç gereği yok kalmasının

neden girdim bu konuya aras gibi adamlar tam onun için bicilmis fakat kalmıcagı için ve bize performansı net adamlar lazım oldugu için hiç butip hamlelere gerek yok

Ozan bey , hangi ortam bu ortam şenol hoca gidince iyisimi gelecek.. daha önce şenol hoca hakkında söylemediğiniz olumsuz düşünce yoktu fakat 11 haftadır Beşiktaş belki çok üst düzey değil ama rakiplerine oranla daha iyi oynayan ve daha iyi skorlar alan takım biziz..

Ayrıca buralarda başarısız olursa veya şampiyon olamaz yorumları yapmak en kolayı 7 - 8 yılda bi şampiyon oluyoruz bu yorumu yapanlarda sezon sonu ben dedim diye konusuyor..

Şenol Hocada bizi şampiyon yapamaz ise dahada kimse yapamaz ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 23:47:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Artik seviyeyi hep boyle yuksek tutalim
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Türkay

Tahmin edin kim önerdi :D

Hadi abi kaleci nasıldır iyi midir anlat da dinleyelim :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler