Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289434 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Allah aşkına bu adamlar bu kadar açıklamayı nerde yapıyor ya ? Senin yazdığın açıklamalardan bir tanesine denk gelmedim daha :D
La Gazetta Della sport :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman :
Penalti yaptrimayan , Kendi kalesine Gol atmayan , Ofsayt Kuraralini bilen Bonservissiz Sol Bek alamaga Calisacagiz :evillol: :evillol:

Lö göthe gazetesi mi bu yunus emre ¿ :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lö göthe gazetesi mi bu yunus emre ¿ :D
:biggrinking: :biggrinking:
Yok ya ben uydurdum simdi Baskanin agzindan soyler gibi yazdim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Simdi bu bursanin savunma ikilisinde yarin kimler oynayacak. Serdar-sivok ikilisi bozuluyor bu macta sanirim bildigim kadariyla
Yüksek ihtimalle Serdar-Dany oynayacak.

Dany'nin üzerine oynamak lazım. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer yok başlamadan kapattık Ovünç yazmış

Stoper kesinde kaleciyi bilemiyorum.Şenol hoca stoper kesin istiyor.Franco'yu hiç beğenmiyor geçen gün milosevic'i de çok istekli oynattığını düşünmüyorum.2 tane stoperle bu iş yürümez o yüzden 1 tane mutlaka stoper alıcaz.

Çevrimdışı Çağatay

Yüksek ihtimalle Serdar-Dany oynayacak.

Dany'nin üzerine oynamak lazım. :icool:

Dany nin üzerine töre oynarsa kesin bi penaltimiz var derim :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Dany nin üzerine töre oynarsa kesin bi penaltimiz var derim :D
Oyundan attırabilir bile :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bu dany yarın gelir bize karşı on numara oyun oynar baya bi kulaklarını çınlatırız

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Allah aşkına bu adamlar bu kadar açıklamayı nerde yapıyor ya ? Senin yazdığın açıklamalardan bir tanesine denk gelmedim daha :D
Harbiden ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Balanta ve Mandanda yi alirlarsa şampiyonluk oranlarındaki değişime siz bile inanamazsınız

Çevrimdışı Kalyoncu

Sag kanatta kim oynuyor onlarda ?
Soldan erkili olacaklarini zannetmiyorum , Beck nefes aldirmaz Dzutzsaka..
dzsudzsak sağ kanat oynuyo bursada

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

ozi ve necip sivas maçı öncesi sarı kart sınırında
ikisinin birden sarı görmemesi gerek dikkatli olmalılar

Çevrimdışı Sedat_BJK

dzsudzsak sağ kanat oynuyo bursada

Nedense ben hep soldan yaptigi ortalari hatirliyorum. Bana da solda oynuyormus gibi geliyor.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/663109144715485184

Bizim karambol daha efsane
Bir kere bizimkinde metrekareye 4 topçu düşüyordu , ayrica top dışında 2 kalecinin de kalenin içine girdiği bir pozisyondu :D

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kalyoncu

Nedense ben hep soldan yaptigi ortalari hatirliyorum. Bana da solda oynuyormus gibi geliyor.
En yakın arkadaşım bursasporlu olunca her maç birlikte izleyince insan biliyo hatta cinnet geçiriyo sen maç söyle ben nerde oynadığını söylüyüm o derece eminim yani sağda oynuyo hep

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim karambol daha efsane
Bir kere bizimkinde metrekareye 4 topçu düşüyordu , ayrica top dışında 2 kalecinin de kalenin içine girdiği bir pozisyondu :D

Bizim ceza sahasında 19+1 adam vardı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sözleşmesi bittiği için itiyorlar. Anadolu standartında iyi oyuncu ama dediğin gibi yabancı 14'ken çok saçma.
belki sen beğenmezsin ama emre taşdemir potansiyel olarak iyi bence bize gelmesini isterim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2015, 01:58:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Corinthias Coritiba maçını izliyorum şuan Brezilya'dan hakikaten futbolcu alınmaz.

Bunlar futbol filan oynamıyorlar Avrupa'yı geçtim Türkiye ile bile büyük fark var arada. Oyun kurma, set oyunu hiçbir şey yok. Direkt hücum da oynamıyorlar.

Hepsi birbirine uzak oynuyor tamamen bireysellik üzerine futsaldan bozma bir futbol var ortada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Corinthias Coritiba maçını izliyorum şuan Brezilya'dan hakikaten futbolcu alınmaz.

Bunlar futbol filan oynamıyorlar Avrupa'yı geçtim Türkiye ile bile büyük fark var arada. Oyun kurma, set oyunu hiçbir şey yok. Direkt hücum da oynamıyorlar.

Hepsi birbirine uzak oynuyor tamamen bireysellik üzerine futsaldan bozma bir futbol var ortada.
Brezilya Ligi'nde orta saha diye bir kavram yok.

Topu alan hiç baskı görmeden karşı kaleye gidiyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2015, 02:12:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Brezilya Ligi'nde orta saha diye bir kavram yok.

Topu alan hiç baskı görmeden karşı kaleye gidiyor :D

Yahu o bir yana oyuncular aşırı aptal :D

Şuan hesapta ülkenin en iyi takımını izliyorum adamlar burada bile yapılmayacak derecede aptalca en az 8 hata yaptılar şoktayım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2015, 02:15:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Uçan tekme ile gol attı adam stad yer değiştirdi sevinçten  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli