Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289342 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şu 1.5 ay var ya bu arada Veli için; ona 1.5 daha koyun.  Ön görülen dönüş Aralık başı ya da ortası. Bu devre yok yani Kavlak.
Kasım sonu döner fakat tam anlamıyla katkı vermesi ligin 2. yarısını bulur demiştim taa en başta :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALBATROS

gomez gibi kaliteli sol bek ve kaleci lazım yoksa her ciddi maç basit golleri yemeye devam ederiz

Çevrimdışı Çağatay

Rize de ki sol bek eren albayrak ı nasıl bilirsiniz ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Rize de ki sol bek eren albayrak ı nasıl bilirsiniz ?

Ben sevmedim şahsen :)

Çevrimdışı Çağatay

Ben sevmedim şahsen :)

Spor Gündemi ‏@sporgundemi01 28 dk.28 dakika önce

Eren Albayrak, Süper Lig'in son iki sezonunda en çok asist yapan oyuncu konumuna geldi (14 asist)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Türkiye'de ortalama ve düşük futbol seyircisini geçtim, kendini futbol otoritesi görenlerin bile futbol bilgisi vasat.

Mesela en tipik göstergesi Chedjou. Basit hata sayısı yüksek, pozisyon bilgisi kötü, sezgileri felaket...

Ama hızlı, manevralı, atletik, biraz teknik, topla mesafe kat edişi ve skora katkısı yüzünden algı "ligin en iyi stoperi" oluyor.

Lille'de kim oynasa çok iyi stoper olur zaten. Mesela Kjaer, Basa...

Overrated. Geldiğinden bu yana minumum 20 gol yedirmiştir, bireysel hatalarından.

Spor Gündemi ‏@sporgundemi01 28 dk.28 dakika önce

Eren Albayrak, Süper Lig'in son iki sezonunda en çok asist yapan oyuncu konumuna geldi (14 asist)

Farketmez abi :) Türkiye liginde yaptı o assistleri ismail'de yapar o kadar bence vasat :) Şu sol'bekten çektiğimiz yeter artık adam akıllı bir sol bek alalım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2015, 21:42:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Anadolu takımları sürünüyor resmen yeni kurala rağmen.

Şu yeni sisteme en uygun transfer tipleri Visca tipi transferler. Her takım 1-2 milyon euro arası ayırabiliyor transfere 4 tane şöyle adam bulsalar şu ligin kalitesi 2-3 sene içinde baya yükselir ve ticaret de başlar.

Biraz da altyapı ile desteklersin oldu sana takım işte bu kadar zor mu şu iş?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2015, 21:44:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Rize başkanın açıklamasında bir şey yakaladınız mı?

''Büyük takımlar çok değerliler. Galatasaray da bunların başında geliyor. ''

Cavcav'ın 1 tık altı oldu sanırım bu açıklama. Kaç tan Galatasaraylı başkan vardır ve kaçı Beşiktaş'a karşı takımı aşırı motive ediyordur acaba?

Çok yazık..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Anadolu takımları sürünüyor resmen yeni kurala rağmen.

Şu yeni sisteme en uygun transfer tipleri Visca tipi transferler. Her takım 1-2 milyon euro arası ayırabiliyor transfere 4 tane şöyle adam bulsalar şu ligin kalitesi 2-3 sene içinde baya yükselir ve ticaret de başlar.

Biraz da altyapı ile desteklersin oldu sana takım işte bu kadar zor mu şu iş?
Visca iyi oyuncu ya begeniyorum ben bide Doka
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Rize başkanın açıklamasında bir şey yakaladınız mı?

''Büyük takımlar çok değerliler. Galatasaray da bunların başında geliyor. ''

Cavcav'ın 1 tık altı oldu sanırım bu açıklama. Kaç tan Galatasaraylı başkan vardır ve kaçı Beşiktaş'a karşı takımı aşırı motive ediyordur acaba?

Çok yazık..

İlhan cav cav'ı ayrı tutuyorum burda o direk açık sözlü :D Beşiktaş'ın oynadığı futbol'u beğeniyorum ama gs şampiyon olsun demişti yanlış hatırlamıyorsam :D

Çevrimdışı atalay

Bugün çekirge zıplayamadı.

Ayrıca kazanmamak için bu kadar çabalayan bir takım ve teknik adamın kazandığını çok az görürsünüz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2015, 21:54:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Rhodolfo Necid enteresan olacak yarın. Hav toplarında benzer etkinliğe sahipler.

Necid'i mutlaka durdurabilmesi lazım Rhodolfo'nun. 5 maçtır formu baya düşük. Biraz Avrupa tecrübe eksikliğine bağlıyorum uyum sağlaması gerek artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Türkiye'de ortalama ve düşük futbol seyircisini geçtim, kendini futbol otoritesi görenlerin bile futbol bilgisi vasat.

Mesela en tipik göstergesi Chedjou. Basit hata sayısı yüksek, pozisyon bilgisi kötü, sezgileri felaket...

Ama hızlı, manevralı, atletik, biraz teknik, topla mesafe kat edişi ve skora katkısı yüzünden algı "ligin en iyi stoperi" oluyor.

Lille'de kim oynasa çok iyi stoper olur zaten. Mesela Kjaer, Basa...

Overrated. Geldiğinden bu yana minumum 20 gol yedirmiştir, bireysel hatalarından.

Al işte geldi futbol otoritesi.  :D

https://twitter.com/demarkesports/status/663056415691436032

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfo Necid enteresan olacak yarın. Hav toplarında benzer etkinliğe sahipler.

Necid'i mutlaka durdurabilmesi lazım Rhodolfo'nun. 5 maçtır formu baya düşük. Biraz Avrupa tecrübe eksikliğine bağlıyorum uyum sağlaması gerek artık.
Ayen Rhodonun dur demesi lazim Necide :ok:
Dzutzsaktan korkmuyorum karsisinda BECK var :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Al işte geldi futbol otoritesi.  :D

https://twitter.com/demarkesports/status/663056415691436032
Su Chedjuyu begenen ve ligin en iyi stoperi diyenin Aklindan suphe ederim
Lakin Hizli , Manevrali ve atletik ayni zamandada en skorer Stoper buradan kazanıyor seninde soyledigin gibi...

Çevrimdışı atalay

Necid kutu golcüsüdür. Sırtı dönükte iyi oynar. Ersan, onu yakın markaja alacaktır.

Asıl sıkıntı akan oyundaki kenar ortaları. Orada stoperlerimiz sıkıntı yaşıyor.

Necid kutu golcüsüdür. Sırtı dönükte iyi oynar. Ersan, onu yakın markaja alacaktır.

Asıl sıkıntı akan oyundaki kenar ortaları. Orada stoperlerimiz sıkıntı yaşıyor.
Sag kanatta kim oynuyor onlarda ?
Soldan erkili olacaklarini zannetmiyorum , Beck nefes aldirmaz Dzutzsaka..

Çevrimdışı atalay

Sag kanatta kim oynuyor onlarda ?
Soldan erkili olacaklarini zannetmiyorum , Beck nefes aldirmaz Dzutzsaka..

Stoch ve Dzsudzsak değişerek oynuyorlardı lakin yarın Cuenca oynar. Sağ bekte de eski Karabüklü Erdem oynuyor.

Stoch ve Dzsudzsak değişerek oynuyorlardı lakin yarın Cuenca oynar. Sağ bekte de eski Karabüklü Erdem oynuyor.
degiserek derken Stoch o takimda yedek mi kalıyor :alala:
Yoksa bizde Tore ve Q17 gibi surekli kanat degsitirerekmi oynuyorlar :alala:
Erdemi biliyorum iyi oyuncu zaten..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2015, 22:18:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayen Rhodonun dur demesi lazim Necide :ok:
Dzutzsaktan korkmuyorum karsisinda BECK var :tabe:

Birebir de korkma zaten dribling özelliği yok çok üst düzey ama duran top verirsek yay çevresinden büyük sıkıntı başımıza.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Birebir de korkma zaten dribling özelliği yok çok üst düzey ama duran top verirsek yay çevresinden büyük sıkıntı başımıza.
yok onu biliyorum hava topu vermememiz lazim birde karambolde etkili oyuncu karambollere deikkat etmek lazim
Burada Ersanin onde basma özelliği on plana cikacak kaleye yaklastirmadan etkisiz hale getirecek :ok:

Çevrimdışı atalay

degiserek derken Stoch o takimda yedek mi kalıyor :alala:
Yoksa bizde Tore ve Q17 gibi surekli kanat degsitirerekmi oynuyorlar :alala:
Erdemi biliyorum iyi oyuncu zaten..

Kanat...