Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293548 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Eline sağlık öncelikle
Gol yicemizi hissettik gerçekten babam bile diyordu ya biz niye oyunumuzu bıraktık
Defansta şu sorun var atiba  çok güzel alan kapatıyor top kapıyor ama fizik olarak yıpratması mümkün değil
O bölgede oyuncu eksiğimiz var veli bir miktar bunu yapabiliyordu ama o da yetersiz donk bile  mesela bunu gayet iyi yapıyordu
Alan kontrolünde de sorunumuz var bilicin savunma düzeni kayboldu
Top kritik bölgeye gelince konsantrasyon dağılıyor 4 kişi peşinden koşuyor bir kişinin
Aslında güzel gidiyorduk defansif anlamda da son dönemde kolay gol yememiz özgüven sorunu oluşturdu biraz birkaç maç yemeden tamamlamamız lazım bence
Bir dinlenme periyoduna ihtiyacımız var devre arasında 2 transfer birde biri orta saha olmalı bence solbekten öncelikli ihtiyacımız sosa s.o.s veriyor sezon başından bu yana
alan savunmasında Veli ve özellikle Pedro çok iyiydi defansa çekildiğimizde bu iki oyuncunun eksikliğini hissediyoruz @FARUK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

burda gomez vurcaktı kafayı kaleciyle birlikte sokardı topu içeri

aslında dün maçta bizde aynısını düşündük ama o top gomezin önüne düşmezmiş yukardan aşağıya
düşüyor ama çok daha düzgün vurabilirmiş çok yakın mesafeden sektirmiş buda topun yükseğe havalanmasına neden olmuş
kalecinin el hizasında kaleye yönelmiş biraz daha ilerden sekseymiş kaleci çıkaramazmış
bu haliyle bile zor çıkarttı

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün Necip ceza sahası içine kafayla 2 tane çok güzel top indirdi. İşe yaramaz dediler tam bir kurt libero çıktı  :kop: Geçen de golü benzer bir yerde konumlanarak atmıştı. Böyle giderse rakipler yakında necipe özel önlem almaya başlayacaklar  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

aslında dün maçta bizde aynısını düşündük ama o top gomezin önüne düşmezmiş yukardan aşağıya
düşüyor ama çok daha düzgün vurabilirmiş çok yakın mesafeden sektirmiş buda topun yükseğe havalanmasına neden olmuş
kalecinin el hizasında kaleye yönelmiş biraz daha ilerden sekseymiş kaleci çıkaramazmış
bu haliyle bile zor çıkarttı
gomeze yere sektikten sonra gelirdi muhtemelen , ben Ersanın yerinde Gomez olsaydı demek istemiştim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Dün Necip ceza sahası içine kafayla 2 tane çok güzel top indirdi. İşe yaramaz dediler tam bir kurt libero çıktı  :kop: Geçen de golü benzer bir yerde konumlanarak atmıştı. Böyle giderse rakipler yakında necipe özel önlem almaya başlayacaklar  :icool:
Necip gayet faydalı top oynuyor bu sene geçen yıl Biliç yanlış yerde oynatıyordu çocuğu.

Çevrimdışı Yakup

burda gomez vurcaktı kafayı kaleciyle birlikte sokardı topu içeri

kaçan golden sonra necip'in tepkiye bakar mısınız?  :alala: :alala: :alala:

golü kaçıran ersan tepki şenol hocaya veya yedek kulübesine yapılıyor.

altında bir şey aramıyorum ama ilginç geldi bana  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı panic13

Zaten saçları da Gökhan Keskin, Müjdat Keskiner gibi libero saçı olmaya aday. Her türlü liberoluk yakışıyor.

Aslında bizim Tolga'da Simoviç ve Engin İpekoğlu türü kaleci saçı uzatma potansiyeli var ama henüz onlar kadar form tutamadığı için tolga'ya yakıştıramıyorum. Kaleci saçı ağır sorumluluktur, her kaleci kaldıramaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı LuceGel

Yalnız Runje 1 yıl kaldı abi :D

Runje kötü başladı öyle de bitirdi.

Yediği hatalı gol sayısının haddi hesabı yoktu.
:D Bana uzun yıllar gibi gelmiş 1. yıl kötü 2. yıl iyi gibi. Taraftarla barışamamıştı bir türlü neyse gittiği iyi olmuştu kurtulduk sonrada fransa veya belçikada 2 yıl yılın kalecisi olmuştu  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı panic13

Evet ama puan sıralamasındaki yerimizi yukseltmemiz gerekiyor.
hele şu oynamadığımız iki seneyi listeden atana kadar alabildiğimiz kadar puan almalıyız.
zaten grup maçlarını oynuyoruz öyle yada böyle ondan sonra oynayacağımız iki maçmı
almak yıpratacak

@Necmi  Abi açıkçası şu aşamada ülke puanını düşünmek taraftarı değilim. Bu yıl FB ve GS katkı yapsın.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  Abi açıkçası şu aşamada ülke puanını düşünmek taraftarı değilim. Bu yıl FB ve GS katkı yapsın.
şahsen ülke puanı hiç aklıma gelmemişti
o kadar milliyetçi değilim ben Beşiktaşın puanını düşünmüştüm :biggrinking:  @panic13

Çevrimdışı aykut.celenk

Sadece ülke puanı değil ki sorun senin avrupa maçlarında karşılaşacağın rakiplerde bu puana göre belli oluyor. Seri başı olmak daha sonraki kuralarda işimize yarayabilir. hoş bizde renkli şansı yok ama olsun

Çevrimdışı Yakup

@panic13 @Necmi abi bende ülke puanı için şu listede 13 ün dışında kalmamamız gerekiyor olayın aslı bu.

9   Belgium   10.100   6.500   6.400   9.600   3.800   36.400   3/ 5
10   Netherlands   13.600   4.214   5.916   6.083   3.250   33.063   4/ 6
11   Turkey   5.100   10.200   6.700   6.000   4.200   32.200   3/ 5
12   Switzerland   6.000   8.375   7.200   6.900   3.700   32.175   2/ 5
13   Czech Republic   5.250   8.500   8.000   3.875   4.700   30.325   3/ 5
14   Greece   7.600   4.400   6.100   6.200   4.800   29.100   3/ 5

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Son 5 seneki puanlarımız toplanırken 11bin puan aldığımız atletico madride elendiğimiz sene silinecek. Sonraki iki sene men edildik. O yüzden 2 sene sonra şampiyonlar liginde kuralara 4.torbadan kalmamak için olabildiğince puan toplamamız gerekiyor. 3 beraberlik + 1 galibiyetten 5bin puan geldi zaten. 5760 puanımız var sanırım bu sene. UEFA güncellememiş ama 60.sıraya yükseldik şimdilik.

61      Beşiktaş JK   Beşiktaş JK   TUR   11.020   2.040   1.340   12.200   4.760   31.360

Ayrıca ülke puanı olarak dün sion son dakikada gol attı ve basel galip geldi. İsviçre yaklaşmış. Çok önemli değil tabi 10-11-12 arasında fark yok.
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 11:52:27 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimiçi Necmi

@panic13 @Necmi abi bende ülke puanı için şu listede 13 ün dışında kalmamamız gerekiyor olayın aslı bu.

şampiyona sonrası hollandayıda alta alırız.
zaten iki senedir hollanda takımlarını düzüyoruz :D

Çevrimdışı panic13

@Yakup @Necmi

aslında hem ülke puanı hem kulüp puanı değerlendiriliyor, kulüp puanı için en avantajlı durum ilk 50'ye girmek. Geçen sene Brugge'yi elese idik, diğer rakiplerinde durumu sebebi ile 48. falan bitirecektik sezonu. bu yılki durumu bilmiyorum, neticede hem ülke puanı hem kulüp puanı açısından devam etmek tabii ki iyi olur ama artık gözüm Avrupa falan görmüyor. Ligi almamız lazım, sevinmek için sevmemiz lazım :D :D

bu arada dün ben de maçtaydım, valla o saatte o kadar kalabalık beklemiyordum, şaşırmadım değil.

Çevrimdışı Ensar

Her oyuncunun belli bir kapasitesi var ve hangi maç olursa olsun oyuncu ortalama oynadığı gibi oynuyorsa onu maçın kaybedilmesi konusunda direkt suçlamak doğru değildir. Olcay 45 dakika oynatılıyor ve İsmail alternatifleri de uzun süre denenerek seçilip formayı alıyor. Oynadıkları sürede tamamen ortalama oyunlarını oynadılar. Ne çok kötü ne çok iyi. O zaman bize puan kaybettiren bunlar mıdır? Her puan kaybı sonrası güçsüz gördüğümüz halkalar İsmail ve Olcay'a hatta Tolga'ya tüm suçu yığmak doğru mu? Bence hiç doğru değil. Kapasiteleri neyse ortalamaları neyse onu oynuyorlar. Mücadele ediyorlar. Bana göre bu maçın en kötü ismi Sosa'dır. En yüksek kapasiteli oyuncularımızdan biri ama en az verim vereni, en kötüsü, en az mücadele edeni. Bize puan kaybettiren sadece ekranın gözüken yüzündeki hatalar değil gözükmeyen kısmındaki oyuncuların performanslarıdır. 1-1 yapan golü yiyeceğimizi ekran başında hissedemeyen var mıydı? Takım olarak kötü oynadığımız için golü yiyoruz. İlerdeki adamlar hem ilerde üretemiyorlar hem de rakip hücuma geldiğinde geri dönmesini bilmiyorlar. Ne defansa ne de orta sahaya destek çıkıyorlar. Bu kopukluk olduğu zaman ortada veya kanatlarda rakip çok boş alanlar buluyor bu durumda defans da afallıyor yerleşme sorunu olabiliyor. Ekrana takılan hatayı belki defanstaki yapıyor ama asıl hata ilerden başlıyor. Rakip bugün ful defans bekleyip kaptıklarıyla geldi ama orta sahası hep sağlamdı biz çok da boş alan bulamadık. Adamlar gelmesini bildikleri gibi geri dönmesini de biliyorlar. Biz 5 kişi hücum yapsak bile onlar 8-9 kişi defans yapıyorlar. Onlar 2-4 kişi hücum yapsa biz 3-5 kişi defansta oluyoruz. Rakip beceriksiz ve yeteneksiz olduğu için atamıyor veya fırsatı olgunlaştıramıyor. O yüzden gözümüze batmıyor çoğu zaman. Ben hücumdaki topçuları beğenmiyorum açıkçası. Töre ve olcay dikkatliydi ilk yarı bu konuda. İkinci yarı golümüzden sonra takım olarak defans yapmadık veya yapamadık. Takımın hücum oyuncularının savunma anlayışını eksik buluyorum. Adamların zencileri maiconu niasse'si hem hücuma koşuyor hem de bizim hücumcuları (diri bir şekilde formaliteden değil) karşılıyor. Onların oyunları çok iyi değildi biz daha iyiydik ama takım olarak bizden daha iyi oldukları bir nokta varsa o da buydu bana göre.

Böyle paragraf yapmadan blok şeklinde yazdım kusura bakmayın artık okuyan olur mu onu da bilmiyorum bu saatte :D İyi forumlar
Dün gece okumak çok zor geldi ama şimdi okudum ağzına sağlık güzel tespitler , duygularıma tercüman olmussun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı doganay

Uefa ya katilmadigimiz 2 sene bizi cok asagiya cekiyor. 3 yil gectikten sonra bunlar silinince her yil 10 puan ustune cikarsak baya yukari atariz kendimizi.

Çevrimdışı ahmetx

u 19 milli takım Avrupa şampiyonası aday kadrosu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Skenderbeu galibiyeti Mucize gibi oldu resmen
Ama İskenderbeyide fazla gomduk tamam Vasat alti , Kalitesiz bir takim teknik desen oda yok ama Bu Gurubun en iyi FIZIK ve KONDISYONA sahip takimi sadece fizik gucuyle oynuyorlar
Fizik ve kondisyonlarini kullanarak cok kosarak ve Iyi savunma yaparak bu Grupta her takimdan puan alabilirler oyuzden cokda sasirmamak lazim
Mesela Gruplar baslamadan Grup Sonuncusu ilan edilen MOLDE Grup maclarinin tamamlanmasina 2 mac kala en yakin rakibine Tam 5 puan fark atarak gruptan cikmayi garantiledi...
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 12:11:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

Son 5 seneki puanlarımız toplanırken 11bin puan aldığımız atletico madride elendiğimiz sene silinecek. Sonraki iki sene men edildik. O yüzden 2 sene sonra şampiyonlar liginde kuralara 4.torbadan kalmamak için olabildiğince puan toplamamız gerekiyor. 3 beraberlik + 1 galibiyetten 5bin puan geldi zaten. 5760 puanımız var sanırım bu sene. UEFA güncellememiş ama 60.sıraya yükseldik şimdilik.

61      Beşiktaş JK   Beşiktaş JK   TUR   11.020   2.040   1.340   12.200   4.760   31.360

Ayrıca ülke puanı olarak dün sion son dakikada gol attı ve basel galip geldi. İsviçre yaklaşmış. Çok önemli değil tabi 10-11-12 arasında fark yok.

fb bu saatten sonra eşşek değilse gruptan çıkar.

gs en kötü avrupa ligi elemelerine devam eder.

biz ise haftaya netleşir pozisyonundayken isviçreye yakalanmayız diye umuyorum. tabii ki hollandalılar düşünsün psv, alkmar, groningen ve ajax'tan. groningen elendi sadece matematiksel olarak anlamı kaldı. ajax ve alkmarda bu hafta elenmeye yakınlar. psv ise clden elenir avrupa ligi ise son maça kalır.

Çevrimdışı Yakup

şampiyona sonrası hollandayıda alta alırız.
zaten iki senedir hollanda takımlarını düzüyoruz :D

zaten bu sene bittiğinde yeni sezonda belçika ve hollanda aşağıya doğru geliyorlar. ilk 9 olabilir fakat fransız ve ukrayna takımları bu form durumuyla gittikleri için biz 4. takımı ekleyemezsek çok zorlanacağız ve belki de hiç bir zaman 2 takım direk gruplardan başlayamayacak yada cl 3 takım olmayacak.

beklentim ibb , bursa ve ts ama her sene aptal aptal takımlara elendikleri için sadece hayal olarak kalacaklar diye bir gerçekte ortada duruyor.  :akuma:

Çevrimiçi Necmi

Skenderbeu galibiyeti Mucize gibi oldu resmen
Ama İskenderbeyide fazla gomduk tamam Vasat alti , Kalitesiz bir takim teknik desen oda yok ama Bu Gurubun en iyi FIZIK ve KONDISYONA sahip takimi sadece fizik gucuyle oynuyorlar
Fizik ve kondisyonlarini kullanarak cok kosarak ve Iyi savunma yaparak bu Grupta her takimdan puan alabilirler oyuzden cokda sasirmamak lazim
Mesela Gruplar baslamadan Grup Sonuncusu ilan edilen MOLDE Grup maclarinin tamamlanmasina 2 mac kala en yakin rakibine Tam 5 puan fark atarak gruptan cikmayi garantiledi...
:alala: o fizik kondisyon bize yetmedi ama
fizik kondisyon ve teknik olarak grubun en iyi takımı biziz kalite olarakta
hocaların konuşmasını dinle hepsi aynı şekilde mutlu oluyor bizden beraberlik aldığı için

Çevrimiçi Necmi

fb bu saatten sonra eşşek değilse gruptan çıkar.

gs en kötü avrupa ligi elemelerine devam eder.

biz ise haftaya netleşir pozisyonundayken isviçreye yakalanmayız diye umuyorum. tabii ki hollandalılar düşünsün psv, alkmar, groningen ve ajax'tan. groningen elendi sadece matematiksel olarak anlamı kaldı. ajax ve alkmarda bu hafta elenmeye yakınlar. psv ise clden elenir avrupa ligi ise son maça kalır.
PSV gelsin bize :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala: o fizik kondisyon bize yetmedi ama
fizik kondisyon ve teknik olarak grubun en iyi takımı biziz kalite olarakta
hocaların konuşmasını dinle hepsi aynı şekilde mutlu oluyor bizden beraberlik aldığı için
Teknik ve kalite olarak en iyi takim biziz zaten abi bu kesin
Iskenderveyde Fizik olarak en iyi takim bence
Sosanin o Golü olmasa bizdende puan aliyorlardi..
Ya da soyle bir duzeltme yapayim @Necmi abi
Bizim gruptaki tum takimlarin fizik gücü Cok iyi
Moskova her 2 mactada bize iyi dayandi
Sportingde oyle..
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 12:45:01 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık