Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 15:15:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fikret Demirer The Chief Scout :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

6 maçlık sıkışık periyot öncesi 5 galibiyet + Lokomotif beraberliği diyordum.

Son 8 maç üzerinden bakarsak Galatasaray galibiyeti şartıyla 7G, 1B diyorum.

Neden olmasın?

Zaten GS'yi de yenersek problemlerimizin bir kısmının kendiliğinden düzeleceğini düşünüyorum. Kafada takım belli noktaları aşmış olacak. Olcay, Veli, Serdar K., Atiba, Töre, Ozzy... Takımın kıdemli oyuncuları dahi geldiklerinden beri GS galibiyeti görmedi, bunu mutlaka aşmamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mehmetthedum

Gassarayı yendiğimizde muhtemelen fenere de, gassaraya da 6-7 puan fark ile devreye gireceğimizi düşünüyorum. Bu da ikinci yarı için çok önemli.

Kasımpaşa maçında ilk yarım saatte gol bulamazsak sıkışma ihtimalimiz var. Kasımpaşa savunması iyi olan bir takım. Ve aynı kanatta hem ismail hem de tosiçin varlığı nedeniyle en az bir gol yeriz gibime geliyor. Dolayısıyla en az 2 gol şart :)
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gaassarayı yenmeliyiz çok puan verdik geçtiğimiz 2 sezonda :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 16:04:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Beck'ten memnun olmayan kalmamıştır sanırım :)

Oyunculara süre vermeliyiz. Hele ki özgeçmişi iyi olan oyunculara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Cavanda adam mıdır :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Beckten memnunum ama bir GGönül değil maalesef Cavandamı Beckmi bende hala soru işareti.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 16:26:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Beckten memnunum ama bir GGönül değil maalesef Cavandamı Beckmi bende hala soru işareti.

Cavanda bitti zaten :)

Gönül konusunda ise evet 23-24 yaşındaki hali değil tabi ki. Ama şuan Beck Gönül'ün baya bir önünde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Valla Almandan aldığımız tadı kimseden almadık  :evillol: Bundan sonrada Alman olsun mümkünse :lol:

Çevrimdışı LuceGel

Cavanda bitti zaten :)

Gönül konusunda ise evet 23-24 yaşındaki hali değil tabi ki. Ama şuan Beck Gönül'ün baya bir önünde.
Cavanda geri gitti biraz ama GG dün nerdeyse tek başına maç aldı şenerden sonra 4-5 yıl öncenin performanslarına dönecek gibi,sola çok iyi hücumcu bek gelirse dengeli olur.Beck alman disiplini var o bile yeter memnunuz sıkıntı yok  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçta, kırmızı kart gören Vedran Corluka'ya 4 maç ceza geldi.

UEFA, maçın 69. dakikasında Cenk Tosun'a sportmenlik dışı harekette bulunan ve kırmızı kart gören Hırvat savunmacıyı affetmedi. UEFA'dan yapılan açıklamada Corluka'ya 4 Avrupa maçından men cezası verildi. Ayrıca Rus kulübüne de 12 bin euro ceza verildi.

Corluka, 4 maçlık cezasının ilkini 5 Kasım'da temsilcimiz Beşiktaş'la Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta çekecek.

Haber Kaynağı: Ligtv
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı dlcs

Ya mandanda sanki o kadar da istenebilecek bir kaleci değil. Biraz daha vizyoner olmamız gerekmiyor mu?  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya mandanda sanki o kadar da istenebilecek bir kaleci değil. Biraz daha vizyoner olmamız gerekmiyor mu?  :D

benede öyle geliyor :)

Çevrimdışı Kalyoncu

İyi kalecidir mandanda ayaklarını çok iyi kullanabilen bir kalecidir yan toplarda sıkıntısı var ama burada antrenör arkadaşlarda var onlar tam anlamıyla anlatır.çok alternatifimizde yok açıkçası ospina o dönemde olmuş olsa bile son dünya kupasından sonra gitmişti zaten bizde durmazdı :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Mandanda çok iyi bir kalecidir keşke gelebilse.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı panic13

Cavanda adam mıdır :kop:

Cavanda çok büyük (Hakaret Yasak)₅ yapmıştır. Bakın cavanda (Hakaret Yasak)₅ demiyorum, şerefszlik yapmıştır diyorum. :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Cavanda çok büyük (Hakaret Yasak)₅ yapmıştır. Bakın cavanda (Hakaret Yasak)₅ demiyorum, şerefszlik yapmıştır diyorum. :D :D
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 18:02:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Öyle bir çarpılırsın ki  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Maçlara neden çubuklu forma ile çıkmıyoruz dışladık mı bu formayı  :alala:

Çevrimdışı sallapati

beyler belki 2004 yılından beri ilk kez yenilsek bile lider olabileceğimiz bir hafta yaşıyoruz... tam 11 yıl sonra...

Fikret Orman Reyiz sağolsun bu günleri de gördük .. bir düzine yıl geçmiş :bandit:

Çevrimdışı sallapati

101. yılımızdaki hatalara düşmeden bu sene iç dış mihraklara karşı puan farkını açarak şampiyon olmalıyız...

beyler belki 2004 yılından beri ilk kez yenilsek bile lider olabileceğimiz bir hafta yaşıyoruz... tam 11 yıl sonra...

Fikret Orman Reyiz sağolsun bu günleri de gördük .. bir düzine yıl geçmiş :bandit:

rehavate kapılmamk lazım bugün allah korusun yenilirsek puan farkı yine 1.Fırsat varken hep puan farkını açmak lazım sonra çok arıyoruz bu puanları ben şuan ts ve gençlerbirliği maçında giden puanları çok üzülüyorum mesala.Kazanabileceğimiz maçlardı.Ama inşallah bundan sonra puan kaybı yok :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçen hafta yaşadık ya  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Geçen hafta yaşadık ya  :)

geçen hafta başlarken bu ihtimal yoktu..2 puan fark vardı... derbide bir taraf kazanıp biz kaybetsek liderlik gidiyordu...

yani son 11 senedir hiç 4 puan farkla bir haftaya girdiğimizi hatırlamıyorum....şampiyon olduğumuz 2009 da bile 4 puan olmamıştı hiç fark...