Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303087 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

En önemlisi her ne kadar sıkıntılı olsa da yine Rhodo-Ersan ikilisinin mayasının tutması çok iyi oldu. Ersan bir de pas kaliteini artırabilseydi keşke.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sene sonu futbolcu satmadan futbolcu alamayacağımızı unuttun sanırım. Bak 2.5-3 milyona mandanda oluyor nasıl alıyoruz.

bitmedi mi o olay ya halen mi fair finansal olayı devam mı ediyor ?

Çevrimdışı harund1k3

Balanta'nın alınacağını bilsem başka transfer istemem devre arası :evillol:

Balanta kulisleri yapmami gerek. taraftar hic konusmuyor balanta meselesini. suan en buyuk eksigimiz kaliteli bir stoper. ayni kalitede bir sol bek @Tolga

Çevrimdışı Tolga

O daha devam edecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sene sonu futbolcu satmadan futbolcu alamayacağımızı unuttun sanırım. Bak 2.5-3 milyona mandanda oluyor nasıl alıyoruz.
Tamam ışte Veli ve Sosa giderse aliriz dedim bende.
Veliye gecen sene Almanya be italyadan 3,5 -4 Milyonluk teklifler vardi mutlaka cikar alicisi..
Sosayi zaten Esteduantes istiyor versinler 5-6 milyon alsinlar tepe tepe kullansinlar..
Tolgay - Atiba - Necip + Transfer
Bu Veloso veya Lucas olursa harika olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Tapu gibi 4 yıllı taahütname var hacı nere bitiyor.

O değilde resmen eski telefon kampanyaları gibi. Bu sene ne hardayısan o seneye aktaramıyorsun. Zalimlik bildiğin ya. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Balanta kulisleri yapmami gerek. taraftar hic konusmuyor balanta meselesini. suan en buyuk eksigimiz kaliteli bir stoper. ayni kalitede bir sol bek @Tolga
Balanta olur mu olmaz mı bilemiyorum fakat mutlaka böyle kaliteli bir stoper transferi yapmamız şart :)

Çevrimdışı Tolga

Ne kadar devam edicek ?
Ne kadar süreceğini tam hatırlamıyorum ama yakın zamanda bitmeyeceğini biliyorum. :)

Çevrimdışı Kadir G.

5 yıllık. 3 yıl devam edecek toparlarsak kaldırıyoruz.

Çevrimdışı talha

Veliye gecen sene Almanya be italyadan 3,5 -4 Milyonluk teklifler vardi mutlaka cikar alicisi..
Sosayi zaten Esteduantes istiyor versinler 5-6 milyon alsinlar tepe tepe kullansinlar..

Sosa'dan alabileceğin para taş çatlasa 3M $ daha fazlasını vermezler. :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

İmkansız derim ben. Neden dersen Veli dediğin paraya gidebilir ona bir şey demiyorum fakat Sosa'dan en fazla aldığımız parayı çıkartırız. Estudiantes o kadar parayı nasıl versin?

Çevrimdışı harund1k3

Balanta olur mu olmaz mı bilemiyorum fakat mutlaka böyle kaliteli bir stoper transferi yapmamız şart :)

Hocam fm yalan soylemez bu adam bize gelmezse iki sene sonra barca, real'de oynayacak. gitmesin gitmesin demiyoruz yine gitsin, ama bizden gitsin. iki sene de istanbul'da yasasin vodofone arena da top kostursun. insallah olur. o olmazsa ihtiyacimiz olan forvet tipi. hizli fizikli defanstan gerektiginde topla cikabilen biri.

Çevrimdışı Tolga

İmkansız derim ben. Neden dersen Veli dediğin paraya gidebilir ona bir şey demiyorum fakat Sosa'dan en fazla aldığımız parayı çıkartırız. Estudiantes o kadar parayı nasıl versin?
Bir ihtimal Arap ülkelerinden birine gitmeye ikna edersek Sosa'dan iyi bir transfer bedeli kazanabiliriz.

Aksi ihtimalde taş çatlasa 3-4 m euro'ya ülkesine döner.

Çevrimdışı 38life

Diğer mevkileri bilemem ama stoper kesin alınacaktır ve alınması da gerekiyor.

Kaleci alınır mı bilemiyorum, Veli döneceği için orta sahaya adam alınmaz.

Sol bek kesin lazım da iyi bir bek bulabilir miyiz devre arası emin değilim.

Sonra vasat bir sol bek alıp orayı yine tıkamayalım boşu boşuna. :D

Eğer İsmail devre arasına kadar iyi bir performans sergilerse ben diyorum ki bütün parayı stopere basalım şöyle "stoper'in yıldızı"nı alalım :) Örneğin Skrtel falan

Çevrimdışı Tolga

Hocam fm yalan soylemez bu adam bize gelmezse iki sene sonra barca, real'de oynayacak. gitmesin gitmesin demiyoruz yine gitsin, ama bizden gitsin. iki sene de istanbul'da yasasin vodofone arena da top kostursun. insallah olur. o olmazsa ihtiyacimiz olan forvet tipi. hizli fizikli defanstan gerektiginde topla cikabilen biri.
Geçen seneden beri Juventus da Balanta'nın peşinde yani en azından ilgileri var. :)

Biz almazsak birkaç yıla kalmaz zaten çok iyi bir takımda izleyeceğiz o kesin yani.

Çevrimdışı Kadir G.

Eğer İsmail devre arasına kadar iyi bir performans sergilerse ben diyorum ki bütün parayı stopere basalım şöyle "stoper'in yıldızı"nı alalım :) Örneğin Skrtel falan

Sene sonu kimi satıyoruz? :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Oyun olarak bizi acik ara en cok zorlayacak Rakip Sporting. Ki onlara bile yenilmedik. Bu önemli bir Olay.

Sansliydik diyenler olabilir. Ikinci Mac daha cok netlik kazandiracak herseye.

Çevrimdışı Kadir G.

Bir ihtimal Arap ülkelerinden birine gitmeye ikna edersek Sosa'dan iyi bir transfer bedeli kazanabiliriz.

Aksi ihtimalde taş çatlasa 3-4 m euro'ya ülkesine döner.

Araplara gönderemeyiz gibi adamın bu halinin bana göre sebebi sezon başındaki görüşmeleri.. Sosa'dan anca iyi oynarsa kâr ederiz yoksa aldığımız paraya yollarız. Nötr.

Çevrimdışı Tolga

Geçen gün de söylemiştim yenmek kadar yenilmemek de önemli diye.

Bu yıl ki 12 resmi maçta sadece Trabzon'a kaybettik ki o maçı da kazanabilirdik.

Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor.

Çinliler Ersani alir bu sefer belki :biggrinking:
Veli de gider yuksek ihtimal cunku pek forma sansi bulacagini zannetmiyorum , Suanda Necipi bile kesemez...

Geçen gün de söylemiştim yenmek kadar yenilmemek de önemli diye.

Bu yıl ki 12 resmi maçta sadece Trabzon'a kaybettik ki o maçı da kazanabilirdik.

Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor.
Trabzonlular bununla fazlasiyla ovunebilirler , Bizim gibi bi takimi yendiler :D :bandit:

Çevrimdışı 38life

Sene sonu değil devre arası :) yanılmıyorsam zaten 10 milyona yakın bir hakkımız var şuan

Çevrimdışı Tolga

Araplara gönderemeyiz gibi adamın bu halinin bana göre sebebi sezon başındaki görüşmeleri.. Sosa'dan anca iyi oynarsa kâr ederiz yoksa aldığımız paraya yollarız. Nötr.
Tabi sezon başından beri kafasında Arjantin'e dönmek var ve öyle de olacak gibi.

İstediğim, bu yıl tüm konsantrasyonunu maçlara verip şampiyonluk yolunda takıma ciddi katkı verip öyle gitmesi.