Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293259 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

http://www.sporx.com/besiktastan-aziz-yildirima-cevap-SXHBQ498545SXQ

Videosunu izlemek isteyenler burdan bakabilir.

Başkanın geldiğinden bu yana en mükemmel konuşması olmuş bu konuşmaya anca lafta kalır diyenler Fikret ormana at gözlüğüyle bakıyordur. Ne bir tekleme ne duraksama ilk defa böyle gördüm. Beşiktaş'ın ağırlığı dedikleri şey budur. Beşiktaş geri dönüyor arkadaşlar hemde sağlam dönüyo şimdi birlik zamanı

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ensar

Başkanın geldiğinden bu yana en mükemmel konuşması olmuş bu konuşmaya anca lafta kalır diyenler Fikret ormana at gözlüğüyle bakıyordur. Ne bir tekleme ne duraksama ilk defa böyle gördüm. Beşiktaş'ın ağırlığı dedikleri şey budur. Beşiktaş geri dönüyor arkadaşlar hemde sağlam dönüyo şimdi birlik zamanı
Ben cevap vermezler diye düşünürken kurmaylarını hocasını topladı hemen yarım saat içinde cevabını yapıştırdı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar tesisler süper ötesi olmuş :) 26 tane resim var hepsini buraya yükleyemedim üşendim.Beşiktaş'ın resmi facebook sayfasından bakabilirsiniz :D Real madrid'in tesisleri ile kapışırız :D Şaka bir yana Avrupa'daki birçok tesisden daha güzel modern hale gelmiş seneyede 3 milyon € kadar yatırım yapıcakmışız bu sene 5 milyon € yapmışız :)

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri Yenilenmiş Hali

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 17:28:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar tesisler süper ötesi olmuş :) 26 tane resim var hepsini buraya yükleyemedim üşendim.Beşiktaş'ın resmi facebook sayfasından bakabilirsiniz :D Real madrid'in tesisleri ile kapışırız :D Şaka bir yana Avrupa'daki birçok tesisden daha güzel modern hale gelmiş seneyede 3 milyon € kadar yatırım yapıcakmışız bu sene 5 milyon € yapmışız :)

Zaten çok iyiydi yapıldığında ama gerekiyordu bir yenilenme 15 yılı geçti sanırım el değmeyeli Şenol Güneş'in de itmesiyle çok güzel bir şey çıkmış ortaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Böyle bir değişime ihtiyaç vardı.

Emeği geçen herkese teşekkürler :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

gençlerbirliği maçı öncesi fırat aydınus hakkında.Fb maçı öncesi haliz özkahya hakkında konuşmadı mı :)

onu diyorum işte
anca konusuyor
fakat sonrasında yine o hakemler bize geldi oynadı yine oyuncular atıldı vs vs puanlar kaybedildi
simdi biz iyi oynuyoruz diye konusmuyoruz yoksa elli tane facia yonetimler gorduk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkan, mükemmel bir konuşma yapmış. Helal olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 17:39:48
  • Beşiktaş / Bodrum

Euro değil yalnız Tl'miş ben de ne oluyoruz demiştim ilk yazdığını okuyunca o paraya öküz alırız  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 17:43:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Euro değil yalnız Tl'miş ben de ne oluyoruz demiştim ilk yazdığını okuyunca o paraya öküz alırız  :kop:

o paraya öküz alırız :D Güzeldi bu :D

Çevrimdışı Tolga

Merak edenler için Molde  :D

Linnes transferi gündemdeyken görmüştüm bu fotoyu :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gun Gelecek FEDAsiyla Dalga gectiginiz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Baskan harika konusmus , Cuk oturtmus her lafi , Thug life yapmis resmen :biggrinking:
Oste Beşiktaş Baskani bu , Biz Baskandan hep bunları bekledik bugune kadar..

Çevrimdışı Ensar

Baskan harika konusmus , Cuk oturtmus her lafi , Thug life yapmis resmen :biggrinking:
Oste Beşiktaş Baskani bu , Biz Baskandan hep bunları bekledik bugune kadar..
Başkan genelde iyi cevaplar veriyor abi bu ilk değil , bkz " ben o üslubu 15 yaşında bıraktım " :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Gelecek hafta rakibimiz olan Kasımpaşa akan oyunda ilk golünü az önce biten maçta yani 9.haftada yedi.

Birde şu maç başlığının kilidini açında sıcağı sıcağına yazalım.  :D

Çevrimdışı Tolga

Gelecek hafta rakibimiz olan Kasımpaşa akan oyunda ilk golünü az önce biten maçta yani 9.haftada yedi.

Birde şu maç başlığının kilidini açında sıcağı sıcağına yazalım.  :D

Antalya maçından sonra kaldıracağız kilidi :icool:

Çevrimdışı atalay

Bilic yine kazandı. Arsenal, Liverpool, City, Chelsea geriye bir tek ManU kaldı.

3 tane de derbi kazandı.

Yatığı iş inanılmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız var ya.

EPL'de maç sonrasındaki stat atmosferi müthiş. Şarkılar falan :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Burda ezici çoğunluk Bilic karşıtı olduğu için Bilic hakkında hiçbirşey yazmadım şimdiye kadar linç edilmek korkusuyla :D Ama Bilic giderken gözlerim dolu bir şekilde abime söylediğim şeyi burda da söylemek istiyorum. Bilic birgün Beşiktaş'a geri dönecek. Ama kendini kanıtlamış, dünyanın tanıdığı, bir çok kulübün istediği bir teknik direktör olarak dönecek...

Çevrimdışı Kadir G.

Burda ezici çoğunluk Bilic karşıtı olduğu için Bilic hakkında hiçbirşey yazmadım şimdiye kadar linç edilmek korkusuyla :D Ama Bilic giderken gözlerim dolu bir şekilde abime söylediğim şeyi burda da söylemek istiyorum. Bilic birgün Beşiktaş'a geri dönecek. Ama kendini kanıtlamış, dünyanın tanıdığı, bir çok kulübün istediği bir teknik direktör olarak dönecek...

Bilic özelinde değil ki bu. Beşiktaş taraftarının güzide bir kısmı "Beşiktaşı satanı" satar.

Şu an ki takımına gitmek için yaptığı karaktersizliği unutulmaz. Nankörlük ki ingiltereye kendisini göstermesini sağlayan takıma ihanet etti. Hakkım haram olsun.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bilic yine kazandı. Arsenal, Liverpool, City, Chelsea geriye bir tek ManU kaldı.

3 tane de derbi kazandı.

Yatığı iş inanılmaz.

Bu mesaj birazdan silinir, malum Bilic'e karşı alerji var burada, olumsuz mesajlar sabahtan akşama kadar duruyor ama olumlu birşey yazınca yarım saat içinde siliniyor. (eğer konu dışı diye silindiyse konuyu başlatanın da yönetici olduğunu belirteyim)

Bilic'in Beşiktaş'ı sattığını, ihanet ettiğini düşünmek bana komik geliyor. Adam şampiyon teknik direktör olarak gitmek, belki daha iyi bir takıma daha iyi bir kontrala imza atmak varken neden başarısızlığı seçsin? Opsiyonu kullanıp tek taraflı sözleşme uzatsak bile herhangi bir EPL takımı için tazminatını ödemek (bir yıllık maaşı) hiç problem değil.

Geçen gün de burada konusu geçti, son 5 haftada Beşiktaş'a yapılan akıl almaz hakem hatalarını görüp kaçan şampiyonluk için Bilic'i suçlamak mantıklı değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Bilic özelinde değil ki bu. Beşiktaş taraftarının güzide bir kısmı "Beşiktaşı satanı" satar.

Şu an ki takımına gitmek için yaptığı karaktersizliği unutulmaz. Nankörlük ki ingiltereye kendisini göstermesini sağlayan takıma ihanet etti. Hakkım haram olsun.
+1903 :claps: :claps: :claps: :claps:
Son 6 hafta bizi sabote eden satan adamla benim isim olmaz...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Bu mesaj birazdan silinir, malum Bilic'e karşı alerji var burada, olumsuz mesajlar sabahtan akşama kadar duruyor ama olumlu birşey yazınca yarım saat içinde siliniyor. (eğer konu dışı diye silindiyse konuyu başlatanın da yönetici olduğunu belirteyim)

Bilic'in Beşiktaş'ı sattığını, ihanet ettiğini düşünmek bana komik geliyor. Adam şampiyon teknik direktör olarak gitmek, belki daha iyi bir takıma daha iyi bir kontrala imza atmak varken neden başarısızlığı seçsin? Opsiyonu kullanıp tek taraflı sözleşme uzatsak bile herhangi bir EPL takımı için tazminatını ödemek (bir yıllık maaşı) hiç problem değil.

Geçen gün de burada konusu geçti, son 5 haftada Beşiktaş'a yapılan akıl almaz hakem hatalarını görüp kaçan şampiyonluk için Bilic'i suçlamak mantıklı değil.

10 yaşında çocuğun yapmayacağı şekilde değişiklikleri Olcayı sağ beke alıp mustafayı sol kanada alması, Tolgayı her maçın en iyi olmasına rağmen 65-70 te çıkarması, Cenk tosunu kulübeye mahkum edip mustafayı oynatması, elde sağ bek orjinli serdar varken necipi oynatarak hem oyuncuyu zor durumlara düşürmesi hem de Beşiktaşın puanlarını hiç uğruna harcaması, miloseviçi kendisi aldırmadığı için baştan "seni oynatmayacağım" demesi, muhtaç durumda kalmasa o dönem iyi olan pedroyu oynatmaması, sivok sakatlıktan döndüğü an pedroyu kesmesi size bir şey anımsatmıyorsa biz hatalıyız kusura bakmayın.

Ben Bilic düşmanı değilim sadece Beşiktaşı çok severim. Sevdiğim için takımı satan sevdiğim biri olsa dahi savunamam.