Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287001 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Necip çok iyi bu sene , daha hatasını görmedim , resmen bu yoklukta ilaç oldu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

bizim takıma bi caner bi tolgay bi de balanta lazım. devrede tolgay balanta olacak gibi ama benim bildiğim beşiktaş 3 sol beki varken bu ihtiyaca para yatırmaz.
iki ön liberoyla sezona başlamayı göze almış adamlardan bahsediyoruz burada :D

Çevrimdışı Savaş

Farkindamisiniz takım şut atmiyor.   Illa bi pas yapma durumu almis basini gidiyor.

Bu mac 680 civari pas yapmışız. Barcelona ortalama 700 pas ile oynuyor. Da buna alisik degiliz ki. Pas yapmaktan sut atamiyoruz adam gibi.

Bugun Gomez vurdu atti. Takimin daha fazla sut atması lazim. Illa ceza sahasina pasla girmeye calisiyoruz. Kanatlardan orta zaten gelmiyor. E sutta atmayinca sikinti oluyor. Topa vuran iki adam var biri Gomez digeri Quaresma.

Pas rekorlari kirmak yerine daha fazla sut atmaliyiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Farkindamisiniz takım şut atmiyor.   Illa bi pas yapma durumu almis basini gidiyor.

Bu mac 680 civari pas yapmışız. Barcelona ortalama 700 pas ile oynuyor. Da buna alisik degiliz ki. Pas yapmaktan sut atamiyoruz adam gibi.

Bugun Gomez vurdu atti. Takimin daha fazla sut atması lazim. Illa ceza sahasina pasla girmeye calisiyoruz. Kanatlardan orta zaten gelmiyor. E sutta atmayinca sikinti oluyor. Topa vuran iki adam var biri Gomez digeri Quaresma.

Oğuzhan ve Gomez dışında şut atan oyuncumuz yok maalesef.

Mesela Gs'de Sneijder, Podolski, Selçuk ve Bilal gibi iyi şut atan oyuncular var.

Şut deyince yine aklıma Tolgay geldi.

Tolgay içeri katedip rakip kaleye etkili şutlar gönderebiliyordu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

bu takımın hücumdaki en büyük eksikliklerinden biri şut rakip 10 kişi kapanmış ceza sahası önünde hala yana pas yapmaya çalışıyor oyuncular kapanmış bir takıma karşı şut çok büyük bir silah oysa ki ama gel gör ki kaliteli şut atabilecek adam yok sosa atiba oğuzhan gibi oyuncular ceza sahası dışından kaleye topu yetiştiremiyorlar bile

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şutu atmak için pozisyonun olması lazım. Mesela bizim takım genelde ceza sahası önünde hep paslaşmaları yapıyor ordan sonuca gidiyor.

Rakipler de buna göre kapanıyolar mesela yay çevresinde kolay kolay boşluk bırakmıyorlar.

Böyle olunca da oyuncularımız 30-40 metreden şut çekmek yerine pozisyon kovalıyolar bu kadar basit aslında. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

İnşallah.Fenerden topçu istemiyorum.
orası dolu zaten sol bek olaydı hayır demezdim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Moskovayı istanbulda farklı geçeceğimizi düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

İnşallah :) Pek umudum yok ama.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 01:01:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı legendmaster

sanmıyorum moskova deplasmanlarda iyi takım

Şenol hoca röpartajında herkese forma şansı verdiğini formsuz olanın oynamayacağını söylüyor ben öyle düşünmüyorum.Bana göre kerim frei hiç değilse 30 dk hatta ilk 11 bile başlamayı hakediyor son 3-5 dk kala alınıyor hep.Töre formsuz oynuyor,quaresma oynuyor,sosa oynuyor.Atiba-Necip-Oğuzhan ile çıksak bugün maça daha farklı olabilirdi.Şu an 3 tane sol bek ten en iyi formda olanı motta hoca ısrarla forma şansı vermiyor.Milosevic isveç milli takımında banko hep 11 de bizde hiç oynamıyor denemedi bile hoca.

Fanatiğin Beşiktaş manşeti  :D

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 01:33:17 Tolga ]

Çevrimdışı atalay

Gomez'i ekranda -kadraja girdiği zamanlar- bile izlerken alan yarattığı koşuları, topsuz penetrasyonları rahatlıkla görebilirsiniz.

Buna rağmen yeterince boş alanlara sızma koşuları göremediğimiz gibi Gomez'i de final aksiyonlarında iken topla buluşturamıyoruz.

Çok daha fazlasını atacağı gibi attırabilir de... 

edit: Vücut açısını ayarlama ve adımlama becerisini saymıyorum bile.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 01:26:21 atalay ]

Gomez'i ekranda -kadraja girdiği zamanlar- bile izlerken alan yarattığı koşuları, topsuz penetrasyonları rahatlıkla görebilirsiniz.

Buna rağmen yeterince boş alanlara sızma koşuları göremediğimiz gibi Gomez'i de final aksiyonlarında iken topla buluşturamıyoruz.

Çok daha fazlasını atacağı gibi attırabilir de...

orta da açamıyoruz kaleye şut da çekemiyoruz bu şekilde maç içinde 800 tane pas yapsan ne olur :)

Çevrimdışı Tolga

Biz L.Moskova ve Skenderbeu maçlarını kayıpsız geçer, L.Moskova-S.Lizbon maçından da beraberlik çıkmazsa son maça kalmadan işi bitiriyoruz.

Yani; 4. Hafta; BJK 8, L.Moskova 7, S.Lizbon 7

5. Hafta; BJK 11, L.Moskova 10, S.Lizbon 7 ya da BJK 11, S.Lizbon 10, L.Moskova 7

Formül budur :D

Çevrimdışı atalay

orta da açamıyoruz kaleye şut da çekemiyoruz bu şekilde maç içinde 800 tane pas yapsan ne olur :)

Her takımın farklı meziyetleri vardır. Eksikleri zaten dile getiriyorum.

Şut çekemeyen takım ligin en çok gol atan takımı.  :icool:

Çevrimdışı GÖRKEM

10. Hafta Maclari neden Carsamba-Cuma arasi oynanacak bilen varmi?

Çevrimdışı Tolga

Seçimlerden dolayı hafta sonu maç yapılmayacak.

Bu yüzden de hafta içi oynanacak maçlar. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Seçimlerden dolayı hafta sonu maç yapılmayacak.

Bu yüzden de hafta içi oynanacak maçlar. :)

Secim oldugunu biliyordum da Maclarin ondan dolayi öne alinacagini bilmiyordum. Burada hersey ayni Düzende devam ediyor.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 01:45:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Secim oldugunu biliyordum da Maclarin ondan dolayi öne alinacagini bilmiyordum. Burada hersey ayni Düzende devam ediyor.  :)

Orada düzen var burada yok çünkü  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Anıl

Seçimden dolayı galiba :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 02:00:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Takım karar mekanizmasında hala sıkıntı yaşıyor. Tempoyu hala 90 dakikaya yayamıyor ve hala savunmada dağınık görüntü veriyor.

Ama;

Takım pas sayısını arttırıyor, daha da hızlı hale getiriyor ve top kaybı sayısı azalıyor. Şenol Güneş'in Bursa'sı bile 11. haftaya kadar 11 maçta 16 gol atmıştı 11. haftadan sonra sistem oturdu.

11. haftadan sonraki 9 maçta tam 25 gol attı. Biz henüz oturtmadık takımı ona rağmen 8 maç 17 gol sadece 1 beraberlik 1 mağlubiyet liderlik ve  Uefa'da namağlup grup 2.liği.

Biraz daha sabredin makine oluşmak üzere bunu hücum varyasyonu, pozisyon sayısı ve pas sayısında görebilirsiniz. Terminatöre dönüşecek bu takım. O kaçanlar girmeye başlayacak elbet önemli olan o poziyonlara girmek şuan için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli