Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286840 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

sosanın yerine kimi alırız acaba geçen seneye kıyasla felaket kötü ya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bence Sosa giderse benzer tarzda biri alınmaz.

Tolgay da dönünce Oğuzhan ile o bölgeyi paylaşırlar.

Atiba'nın yerine Lucas Leiva tipinde bir oyuncu transfer ederiz diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Bence Sosa giderse benzer tarzda biri alınmaz.

Tolgay da dönünce Oğuzhan ile o bölgeyi paylaşırlar.

Atiba'nın yerine Lucas Leiva tipinde bir oyuncu transfer ederiz diye düşünüyorum.
olabilir defansif olarak bir adam şart zaten takıma
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

İsmail artık oynamasın mümkünse kadroya girmesin.Haftaya 11'de görürsem Şenol Hoca'nın yerli takıntısı olduğunu düşünmeye başlayacağım.
takımda 3 tane sol bek 3 üde bir sol bek etmiyor :D kim oynasa farketmez takılma o kadar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 22:41:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı benim hesabım da bu :D

Bu da mümkün ama bence Lizbon herkesi şaşırtıp yardıracak  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Töre'nin aklı hala milli takımda ki kırmızı kartta galiba . En formda yerli diye yolladık şimdi diplere oynuyor

Çevrimdışı brkntcnr

Bugün tek tek bakacak olursak,
Tolga : Gayet iyiydi hatasız oynadı.
Beck : Her zamanki Beck. Yine gayet iyiydi.
Rhodolfo : Baya iyiydi. Kontralarda atılan topları hep kesti ve hatasız oynadı.
Ersan : Yeterince iyiydi. Hatasız oynadı.
İsmail : Defansta iyi ofansta çok ama çok kötüydü. Ortaları ye. Allahım şu takıma iyi bir sol bek atıver.
Atiba : Her zamanki Atiba.
Oğuzhan : Bugün hücum anlamında mario yla beraber en istekli oyuncuydu. İyiydi fakat Töre ve Quaresma hatta Sosa da  çok kötü olduğundan onlarla ikili oyunlar yapamadı ve çok yalnız kaldı.
Quaresma : Oldukça etkisizdi. Çok top kaptırdı.
Töre : Aşırı derece etkisiz ve bir o kadar da isteksizdi.
Sosa : O eski halinden eser yok şimdi. Çok istikrarsız. Bir maç iyi bir maç kötü. Bu maç çok kötüydü. Yediğimiz gol de tuzu biberi oldu.
Mario Gomez : Yakaladığı fırsatları değerlendirmeye çalıştı. Muazzam bir gol attı. Ama ilk geldiğinden beri söyledik bu adama topu getirirsen iş yapar. Bugünde yakaladığı uygun fırsatta golü yazdı. Daha çok Mario Gomez i düşünmeli onu daha çok kullanmalıyız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 22:42:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada lige dönersek elimde güzel bir senaryo var :D

Şuan 2'şer puan taktık 2 takıma da.

Haftaya biz Antalya'yı Fener de Galatasaray'ı yenerse Fener ile 2 Galatasaray ile 5 puan olacak.

Öbür hafta da Paşa'yı yenersek Osmanlı Fener'i yenerse ( Derbi kazanmanın rehaveti ve maçın sadece 3 gün sonra olması üstüne deplasman olması ) 2 hafta sonra 10. hafta sonunda iki takıma da 5'er puan takarak milli takım arasına gireceğiz.

Nasılım  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Haftaya biz Antalya'yı Fener de Galatasaray'ı yenerse Fener ile 2 Galatasaray ile 5 puan olacak.

Öbür hafta da Paşa'yı yenersek Osmanlı Fener'i yenerse ( Derbi kazanmanın rehaveti ve maçın sadece 3 gün sonra olması üstüne deplasman olması ) 2 hafta sonra 10. hafta sonunda iki takıma da 5'er puan takarak milli takım arasına gireceğiz.

10 numarasın :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Super duper... :d
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ensar

Adamsın :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mehmetthedum

Tolgay olmasaydı, tankımla topumla nuri şahin'e yürürdüm de.. necip-veli-tolgay-ozzy-atiba olan orta sahaya, sosa'nın yerine yabancı daha iyi olur. Hemi de tek libero oynayabilecek bir eleman gelirse göbek atarım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

21 günde 6 maç 5 galibiyet, 1 beraberlik demiştim.

Şimdi, 13 günde 4 galibiyet lazım.

Sonra milli ara.

[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2015, 22:57:00 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

Tolgay olmasaydı, tankımla topumla nuri şahin'e yürürdüm de.. necip-veli-tolgay-ozzy-atiba olan orta sahaya, sosa'nın yerine yabancı daha iyi olur. Hemi de tek libero oynayabilecek bir eleman gelirse göbek atarım.

Nuri de benim göremediğim ne var böyle? :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 22:59:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer milli araya kadar puan kaybetmezsek, Galatasaray ile 8 puan bile olabilir.

Çünkü milli aradan önce Rize'ye gidiyorlar  :evillol:

1-2 hafta sonra da derbi olacak yenersek olacakları düşünün istifalar arka arkaya  :D

Şu 3 maçtan çıkabilirsek 9 ile bir rakibimizi atacağız dışarı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu hafta ilk devrenin en önemli haftalarından biri.

Bizim zaten kazanmamız lazım bunun yanında fenerin derbiyi alması lazım hadi en kötü bereberlik. Kadıköyde gs ye şans tanımadığım için derbiden çok büyük ihtimalle işimize gelecek sonuçlar gelecek. Antalyayı yenip 4 er puan fark yapabiliriz derbiyide kazanırsak keyifler gıcır :)

Çevrimdışı Tolga

Nuri bir gün Türkiye'ye gelecek ve kime gelirse elinde patlayacak :D

Çevrimdışı OrhanAker

Eğer milli araya kadar puan kaybetmezsek, Galatasaray ile 8 puan bile olabilir.

Çünkü milli aradan önce Rize'ye gidiyorlar  :evillol:

1-2 hafta sonra da derbi olacak yenersek olacakları düşünün istifalar arka arkaya  :D

Şu 3 maçtan çıkabilirsek 9 ile bir rakibimizi atacağız dışarı.
Bu hoşuma gitti

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Takımda şut üzerinden oynayacak oyuncu yok. Rakibi itip, 3.bölgede etkin olmamıza rağmen kimi zaman bunun sıkıntısını yaşıyoruz.

Kaldı ki Ozzie gibi şut asisti özelliği olan bir oyuncunun varlığına rağmen. Bugün ki gol Gomez'in becerisi olsa da yine Ozzie'nin şut asisti...

Oğuzhan'ın asistlerini izleyin yarısı böyle. Basit, önemsiz gibi duruyor lakin öyle değil.

Çevrimdışı Ensar

Ya onu bunu bırakın da bu gomez bi harika :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Nuri ayağı düzgün bir ön libero. İlaveten skora da normal bir ön liberonun ötesinde etki ediyor.

Tolgay-nuri veya atiba-nuri ikilisi pas oyununu yukarı taşırdı. Yanında o kalibrede ve destekleyici bir adam varken patlamaz parlar. Ve de yılda 5 gol 5 asist katkısı verebilecek bir ön libero şampiyonluk demektir bana göre. Veli ve necip de yedek olurdu.

Necip'in 3 tık ötesi yani. Şu macta nesela sosa'nın yerine necip yerine tolgay veya nuri'nin girmesi, defansif özelliklerin yanısıra belki araya bir gol atma veya asist sıkıştırma olasılığını artırırdı.

Neyse zaten olası değil. Tolgay var. Ama sosa gidecekse oğuzhan satılmayacaksa ve ileri kayacaksa , arkaya nuri iyi giderdi.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Seneye orta saha rotasyonumuz oğuzhan, tolgay, atiba, veli/necip, lucas tarzı biri olmalı. Sosaya yol verilmeli böyle olmaz.

Çevrimdışı Ensar

Kırmızı kart pozisyonunu anlatan Tosun;''Oğuzhan ile stoperleri kafa kafaydı. Yalnız bırakmamak için gittim ve stoperlerini ittim. Sonra cevap verdi ve kırmızı kart oldu. Oğuzhan’ı yalnız görünce çıldırdım, hemen gittim.” dedi.

Bu ruha ihtiyacımız var helal olsun. Yalnız cenk çok uzatıyor bu işleri biraz doz sorunu var :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vay be İsmail'in defansta iyi olduğunu yazmış bir arkadaş nerden atsam kendimi balkondan mı camdan mı.
Tosic şu adamın yanında Marcelo-İvanovic karışımı kalır valla avatara Tosic resmi koyduracaksınız
Benimde nereden aklıma geldiyse az kalsın maçtan önce İsmail maçın adamı olur diye yazacaktım. direkten döndüm resmen. forumdan atılma sebebi resmen.  :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mellfred

Benimde nereden aklıma geldiyse az kalsın maçtan önce İsmail maçın adamı olur diye yazacaktım. direkten döndüm resmen. forumdan atılma sebebi resmen.  :by2:
:D