Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285538 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

L.Moskova maçlarından 4 puan çıkartacağımızı düşünüyorum.

Skenderbeu maçını da kazanırız yani son maça 11 puanla çıkabiliriz.

S.Lizbon da Skenderbeu maçlarından 6 puan çıkartır. L.Moskova-S.Lizbon maçı bence berabere bitecek ki L.Moskova'nın yenmesi daha iyi olur bizim için.

Yani son maçlara BJK 11, L.Moskova 8, S.Lizbon 8 puanda çıkılabilir.

Bu da Lizbon'dan en kötü beraberlikle dönmemize yetecektir.

Grup şu şekilde bitebilir ; BJK 12, L.Moskova 11, S.Lizbon 9 puan.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Düşünsene Balanta ve ospina geliyor,çıldırırsın
Balanta ve Ospina gelirse @Çağrı abi bile çıldırıp maça gelir Olimpiyata :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Balanta ve Ospina gelirse @Çağrı abi bile çıldırıp maça gelir Olimpiyata :evillol:
Yazılımı Laptopa yükler yanımızda götürürüz  : :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Yazılımı Laptopa yükler yanımızda götürürüz  : :evillol:
TeamViewer'dan halleder Ali Rıza abi bize de yüklesin o yazılımı :kop:

Çevrimdışı Deniz

TeamViewer'dan halleder Ali Rıza abi bize de yüklesin o yazılımı :kop:
O korsan yazılımcı @ALI RIZA efendi yazılımı çökertir anca ,eldeki @Çağrı beyden de oluruz  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

Buca'dan Altınordu'ya geçen çocuklardan...

Her iki kanatta da oynar. Fuleli, top tekniği yüksek. Gelişimi önemli.
Bucada 2-3 tane çok yetenekli oyuncu var diyorlardı çok sevindim 16 yaşında eşik döneminde inşallah A takıma kazandırılır.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı yedic

Tolga'nin degajlari-topu oyuna sokusu bizi bir gun yakacak ama bakalim hangi maca denk gelir hayirlisi... Pedro ve Motta devre arasinda yol alacak gibi.

Çevrimdışı Serdkar

Tolga'nin degajlari-topu oyuna sokusu bizi bir gun yakacak ama bakalim hangi maca denk gelir hayirlisi... Pedro ve Motta devre arasinda yol alacak gibi.

Bakalim Önlibero yatirmadigimiz parayi, 2 yari kullanacakmiyiz..
Stoper ve Solbek deniliyordu...
Görecegiz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma-Töre baya baya kanka olmuşlar yauv :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Motta'nın sözleşmesi sezon sonu bitiyor o yüzden devre arası gönderilmez, sezonu sonu beklenir.

Pedro kiralık olarak gidebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma-Töre baya baya kanka olmuşlar yauv :icool:
Daha yeni mi anladin :alala:
Hic ayrilmiyorlaki surekli beraber takiliyolar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

Belki takip edilmiyordur ama gençler avrupa liginde ilk maçta aktobe'yi deplasmanda 2-0 yenmiştik. Şuan 3-0 öndeyiz maçın son 5 dakikası 2 maçta 5 gole imza atan oyuncularımız ise; devrim taşkaya (2) , fatih aksoy , muhammed enes durmuş ve hamza  küçükköylü derken 6. golümüzde geldi  :kop: onu da şamil başaran attı. Genç gs ise şuan benfica'dan şampiyonlar gençler liginde 10 tane yiyor  :ishock:  :kop: :kop:

bunları yazıyorum ki bir sonra ki turda rakibimiz salzburg olacak. Gençlerimiz özellikle fatih , muhammed enes , devrim ve hamza bolca adınız duyacağımız isimler gibi duruyor. Ve şenol hoca da en büyük şansları. eslem 2 maçta gol atamadı bu arada  :boxin:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Eder Balanta bana bir zamanlar bizde oynayan Sidnei  hatırlatıyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 15:52:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eder Balanta bana bir zamanlar bizde oynayan Sidnei  hatırlatıyor :)

Sima olarak sanırım zira oyun olarak çok farklılar :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Sima olarak sanırım zira oyun olarak çok farklılar :)
İnşallah öyledir :)

Çevrimdışı Ensar

Belki takip edilmiyordur ama gençler avrupa liginde ilk maçta aktobe'yi deplasmanda 2-0 yenmiştik. Şuan 3-0 öndeyiz maçın son 5 dakikası 2 maçta 5 gole imza atan oyuncularımız ise; devrim taşkaya (2) , fatih aksoy , muhammed enes durmuş ve hamza  küçükköylü derken 6. golümüzde geldi  :kop: onu da şamil başaran attı. Genç gs ise şuan benfica'dan şampiyonlar gençler liginde 10 tane yiyor  :ishock:  :kop: :kop:

bunları yazıyorum ki bir sonra ki turda rakibimiz salzburg olacak. Gençlerimiz özellikle fatih , muhammed enes , devrim ve hamza bolca adınız duyacağımız isimler gibi duruyor. Ve şenol hoca da en büyük şansları. eslem 2 maçta gol atamadı bu arada  :boxin:
Bilgilendirme için teşekkürler abi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

@Yakup   Abi Beşiktaş tam halkın takımı olmuş, gençlerimizin isimleri son 15 yılda memleketim özeti gibi :): Muhammed Enes, Hamza sağ kanat, Fatih milliyetçi merkez, sol kanat Devrim. bi tek defansa Baran veya Ecder lazım :P Onu da transferle çözeriz artık :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı 38life

Bakalim Önlibero yatirmadigimiz parayi, 2 yari kullanacakmiyiz..
Stoper ve Solbek deniliyordu...
Görecegiz
Bonservis satmak bize bonservis alma hakkı tanıdığı için bu oyuncular önümüzdeki sezon sonundan önce satılmayacaktır. Zira devre arasında oyuncu satma ihtiyacımız yok zaten Demba Badan gelen bonservis parasını daha kullanmadik.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha yeni mi anladin :alala:
Hic ayrilmiyorlaki surekli beraber takiliyolar :bandit:

BİLİYORDUM zaten @Yunus Emre Dökmeci  :)

Belirtmek istedim :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

O korsan yazılımcı @ALI RIZA efendi yazılımı çökertir anca ,eldeki @Çağrı beyden de oluruz  :kop: :kop:
Ne etti bu Ali Rıza size @Deniz  :money: Yazılımsa Yazılım korsansa korsan hile ise hile 3 kagıtçılıksa 3 kağıtçılık ne etti size  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2015, 22:54:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Lyon gibi altyapımız yok ki çıkaralım bir Umtiti stopere  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lyon gibi altyapımız yok ki çıkaralım bir Umtiti stopere  :iblush:

Fransa gibi sömürgemiz yok ki sömürelim :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2015, 00:38:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bayern Douglas Costa'yı Robben gibi ucuza kapatmış. Rahat 60-70 eder şu piyasada.

Bu oyuncuyu Şaktar sadece 8 milyona aldı.

Töre Töre diyoruz ya, bu işin akıcılığı için bu şart. Brezilya, Arjantin, Uruguay ve Şili'yi devamlı takip edip almaya da korkmamak gerek genç yaşta.

Şuanda en net örneği Mayke. Portekiz takımlarından önce şu adamın üstüne atlamamız lazım ama..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lokomotiv resmi sitesi bizi tanıtırken bu fotoyu kullanmış. "Adamı yeriz" der gibi bakmış takım, korkmasınlar? :evillol: